Jag har det bra !


50 minuter senare


Närmsta helvetet jag kom till...


sova ?

tankarna snurrar en aning mycket för att sova, vad, hur,när, varför, om, vem ?


godnatt

det är säkert bara mig det är helt fel på, jag som är konstig, bry er inte om vad jag säger, lyssna inte !!

byt liv med mig !


...


Jobbigt läge

Ingen middag och ingen frukost, allt jag köpt i veckan finns ju i den lägenheten jag tänkt spendera min tid i. Gick inte längre så nu svälter jag här hemma istället. Mamma kom heeeeeem !!!!!!!!


Evig kärlek finns inte


bjuder på nått iaf

ligger hemma hemma och skriver packningslista till på måndag eftersom min fina pojkvän inte verkar veta vad en mobiltelefon är till för, och eftersom jag köpt all mat dit så har jag inte mat här heller så blir väl snabbmat ikväll om han inte svarar snart. jag tänkte bjuda på lite bilder från i lördags sen ska jag betala en grej jag tryckte hem igårkväll, spännande !!
 

Vill vara liten igen


<3

"DÄRFÖR ÄR DET BÄTTRE ATT DU FÖRLORAR NÅGRA STRIDER MEDANS DU SLÅSS FÖR DINA DRÖMMAR ÄN ATT DU BLIR BESEGRAD UTAN ATT ENS VETA VARFÖR DU SLÅSS."


God morgon !

Jag tror jag missade nått igår ... Aja så går det när man är sjuk och tråkig, fick iallafall en välbehövd sömn!


Mys

Älsklingen ligger i badet med en flytande chipsskål ett glas cola och sin favoritserie, själv ligger jag i soffan och fryser, dags för sängen !


Avböjer

Funderar istället på att åka hem hem och göra nått nyttigt Joakim hade ändå planerar annat för kvällen så då spelar det ju ingen roll om jag sitter själv här eller själv hemma hemma. Aja får se, bjuder på en bild på pappas hoj från Sigtuna


Sigtuna med pappa

Åkt motorcykel och hamnade i Sigtuna och fikar och kollar bilar/motorcyklar. Snart ska vi hem och då är det utgång med Berra en stund. Får se, blir nog inte så sent iaf, är ju trots allt sjuk.


Rast 1

Jag klarar det här bara 5,5 h kvar, kämpaaaa !!


Påväg till jobbet....

Förstår inte varför jag går upp och åker iväg när jag snorar som jag gör och nyser minst 2 gånger i minuten, stackars kunder !!


Mums till myset


Mys

Ett bad med älskling sen blir det filmkväll med chips och dip och te med tonvis honung !


Dålig dag ...

Sjuk, typ halsfluss nej men nästan, kan inte svälja och snorig som ett as, skorna har gått sönder och min nagel har gått av. Aaah blir tokig :(


kärlek !!


i väntan på nått gott

snart slutar min lilla chokladpudding jobbet pch då kommer hon hit för lite mys eftersom älsklingen ska iväg på fest (en måndag!?) så jag slipper vara själv, blir lite film, en pizza kanske och massa skitsnack !
 
 

min pärla

tiden går fort, jag måste hinna köra lite, för snart (det är faktiskst snart om tiden ska springa såhär) ska jag faktiskt ha mitt förbannade körkort så jag kan åka min lilla pärla alone utan en grön ful skylt där bak !

Sjuk

Feber, ont i halsen, trött och nyser !


cooolt

det regnade på kökssidan men inte vardagsrumssidan, snacka om lokalt !!
 
 
men nu regnar det överallt, tur att jag är sjjuk så jag får ligga hemma...

har hänt mycket nu under sommaren

skolavslútning, midsommar på sjön, köpt en ny dator, vart ut ett par gånger, kollat på mitt fina aik, fixat akrylnaglar, och massa massa annat, ska börja lägga upp bilder direkt nu istället för att det ska blli sån här bildbomb då&då.
naren

Godmorgon

Fast Nää... Jag somnar om, så ont i halsen att jag inte kan svälja, måste ju vara frisk nästa måndag !!!!


presenterna


Finbesök

Idag har vi vart på gränby och handlat lite mat, sen fick vi finbesök av pappa och Clarry och svärfar och lotta. Mysigt med lite fika och prat, fick lite blommor och en efterlängtad vattenkanna och fina ljushållare och lite ljus, typ som pappa läst våra tankar, (eller Clarry troligtvis) efter det åkte vi till svärfars magasin och fick lite grejer till lägenheten, plus massa golfklubbor, jag ska bli nya tiger Woods akta er !! Nu har vi precis käkat en mysig middag som jag lagade helt själv, flintastek, potAtisgratäng och vitlöksbröd med en mumsig sallad, nu har vi krupit ner i soffan och satt på "en gång i phuket", med popcorn chips dip och ost, sen godnatt


bakis...

var på 400/50 årskalas igår och körde fångarna på fortetoch själlvkklart vann mitt lag alllting,vi käkade god mT OCH SEN GLASS NED NARÖNGER JORDGUBBAR DAIN OCH CHOKLADSÅS, MUUMS!

DROG DIREKT DÄRIFRÅN TILL MINA FINA VÄNNER OCH KÖRDE LITE FÖRFEST PÅ EN TIMME INNAN VI DROG TILL SALU VID 1TIDEN, VÄL HEMMA HALV 4 IN ATT MÅDDE JAG INTE SÅ BRA, MEN LYCKADES SOMNA ÄNDÅ, NU IDAG ÄR JAG BARA HELT SEG OCH INGET ILLAMÅEND SOM TUR ÄR.

NU SKA JAG OCH ÄLSKLING GÅ OCH HANDLA MAT SEN FÅR VI BESÖK OCH IKVÄLL LUTAR DET MOT BIO, MYYYYYS!!!


ouups blev caps, kollade inte när jag skrev,men skirsamma!
bilder kommer såfort jag hämtat min egna dator.

Ska skriva av mig snart

Sen få mina naglar fixade av min stjärna !


tagga

nu har berra lämnat mig för att åka ner och kolla på bio så jag sätter väl igång och taggar utgång då, för ikväll ska jag ut!

finbesöket


Klockan tickar

Plockat ur lägenheten, vart på Ikea, shoppat lite på gränby, nu blir det till att träffa en vän och käka något kanske, sen är jag lite sugen på att gå ut, får se hur det blir med det, imorgon är det arbetsintervju och inflyttning nummer 2 så måste vara hyffsat pigg iallafall


Min dag är förstörd

Vi skulle börja stoppa in möbler etc idag men nej så blev det inte och då ska resten av min familj till Eckerö som jag tackade nej till igår eftersom jag skulle fixa i lägenheten och nu kan jag inte följa med för finns ingen plats, jävla cpdag ! Ska gå och lägga mig igen :(


Shoppat och städat

Nu har vi handlat ett helt hem och städat som bara den, imorgon kommer möblerna. Men nu godnatt !


tihi

jag och älskling har precis vart i lägenheten och kikat hur den såg ut, öndå helt okej, nu ska jag iväg till thuns sen blir det hjälpa till att städa lägenheten innan vi flyttar dit alla möbler, myyys!
 

nu åker den av

jag är lite för fin för att ha nickel i huvudet, haha tur att älskling är vän med verktygen för tången är framme...
snart blir det hopp i säng för det är många äventyr på g imorgon !
 
godnatten
 
ps. tar helgen såfort jag får tid.

Ajaj

Ska man vara fin får man lida pin

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1899696/images/2012/pic_4ffb4142e087c33d0b0001f5.jpg" class="image">


Bättring på g

Imorgon tänkte jag ta en dag med datorn om inte älsklingen har bättre planer för oss, och nu är det skärpning med mitt bloggliv, får se om jag börjar på ny kula eller bara sparkar mig själv i rumpan här. Jag återkommer, har iaf massa att berätta om helgens bravader och en bra avslutning vart det iaf, aikvinst 3-1, satt längst fram på läktaren. Och nu mys med bebisen <33


kvällens outfit, nu kör vi

Lunda nästa
 

Trötttt

Jobbat idag 11-20.15, skönt att det är avklarat, nu ligger jag i sängen och snackar med en lite onykter filur, får se när jag får sova egentligen... Haha Prinsen min är ute med sin familj på vattnet och jag taggar tusan för lite fotboll och fest imorgon med bästis! Vi kommer ha så galet kul om vädret bara är lite bra iallafall. Imorgon blir det först ner på stan med mamma för lite ärenden sen blir jag körd ut på landet, tur det för min väska väger TON !!!!


länge sen

jobbar och jobbar och jobbar, nej ska inte överdriva, men har jobbat nu söndag och måndag 12-19, nu ska jag snart krypa ner i sängen med lite glass och bara njuta att jag har en helt oplanerad vecka fram till fredag... skönt!