sant

   

 



ECLIPSE

från och med nu när någon frågar vad jag ska göra när jag blir stor är mitt svar att jag ska bli vampyr.

nu har jag sett eclipse, twilights tredje film, HELT SÅLD fortfarnade och oj vad kär jag är i edward OCH jacob !!

kan inte beskriva filmen med ord ni borde liksom se den själva, så köp biljetter direkt..

aaah svävar på moln när jag ser dom.


nej nu ska jag komma ner på jorden, jag är lite småfrustrerad, på ja jag vet inte eller jo jag vet men jag kan inte sätta fingret exakt på det, det är mycket känslor och jag känner att jag är i tonåren igen för oj vad jag funderar på mycket och det är då allt blir så svårt jag måste fort ur det igen !

nu ska jag fortsätta lite på min lilla hemliga sak som jag började med igårkväll, sen blir det nog film och sova..

på fredag är der grillkväll med skööna männsikor hemma hos evelina den fina och på lördag drar jag till enköping med min bästa vän på gatufestivalen för att lyssna på bla erik saade, me like !

god kväll och Peace Out!


god eftermiddag

vaknade imorse av att mamma skulle komma in och väcka mig men jag fictk ett sms inatt av arvids mamma om att jag inte behövde vara barnvakt pga en anledning, men då berättade mamma när hon var in i mitt rum att hennes cykel hade blivit stulen inatt och FAN vad dålig stil det är, jag somna om och vaknade vid halv 12 fixade mif iordning för att åka till gränby centrum och träffa jeanette, när jag kom ut i cykelboden fann jag min moped på sin vanliga plats men inte i sitt vanliga skick, någon har förstört låset i limpan, och ojojoj när jag får reda på vem det är, är dom helt jävla sjuka i huvudet eller, skaffa er ett liv och förstör inte andras saker, köp eget, vad fan är det för uppfostran, åååååh jag är så arg, jävla missfoster barn... gå och häng er !!!

aja väl uppe på gränby köpte jag en tunika/klänning och en bikini, najs !


nu har jag städat upp i mitt rum och väntar nu på att mamma ska sluta så vi kan åka ner på stan och käka och kolla på bion, och oj vad jag och ballex har längtat efter denna dag och oj vilken bautakram hon ska få när jag ser henne, saknar henne !!

nej nu ska jag läsa allas bloggar som jag följer och dunka lite musik innan jag drar.

hörs efter bion då ska jag berätta hur himla bra den är, för jag lovar att den kommer va bäst, !!! haha

Peace Out !


en dag i fjällnora

idag var jag i fjällnora med lillebror, evelina och hennes lillasyster, superfint väder och jätteskönt vatten.

sen firade vi Arvid på hans 1 årsdag och efter det blev det mcDonalds, nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik, fick precis 4 nya navelsmycken, fett fina, tack så mycket !!

Imorgn blir det uppstigning klockan 8 för vid halv9 ska jag vara barnvakt i några timmar åt Arvid, sen ska jag städa rummet och plocka fram alla DVDfilmer i förrådet så jag kommer bli en riktig soffsittare och kolla på film i några dygn, någon som vill kolla med mig !? haha
nejrå sen på kvällen ska jag på eclipse med Ballex'bf och mammsen, längtar som fan !!!

nu ska jag kanske börja städa rummet lite lätt ? eller kasta mig i säng och kolla tv, aja ingen data iaf, men vi hörs !

Puss och hare bäst !

Peace Out !

sommarlir är det bästa som finns !

på jobbet målade jag massa och sen efter drog jag och köpte en keps och lite småsaker, sen hem och böt om och drog till årstaparken och lirade lite boll men eve och 8 boys, jag älskar verkligen att lira fotboll på sommaren med randomfolk och bara ha kul !

Jag gav mig själv Godkänt men gå in i närkamp med biffar på 20-25 bast med svettiga överkroppar, ja vad säger man, haha men det görs om på måndag !
längtar redan. förresten vilken snygging en av dom på plan va ;)

nu har jag duschat och håller på att packa väskan, för imorgon åker jag med eve till fjällnora och ska sola och bada ! men har inte bestämt mig än vilken bikini jag ska ha, tar med allihop tror jag.

nu ska jag tända ljus, lägga mig under en filt i soffan och kolla på film tror jag, eller så flyttar jag 1,5 meter till min säng och lägger mig under täcket ist, får se...

men vi hörs, godnatt*
PEACE OUT!


VM

jag ser mycket framemot att se Argentina-Tyskland, blir en tung match!
men
semifinalerna:

Uruguay-Hollan

Argentina-Spanien

final:

HOLLAND-ARGENTINA

vinnare

så tror jag iallafall, får se hur det blir...


nu ska jag sova för imrogn ska jag upp och jobba, sen ska det nog införskaffas ett par löpardojjor för sommarens träningspass som kommer bli många och tuffa, sen ska jag lira lite fotboll med eve och massa boys, spännande!!

Peace Out !


nu vare längesen jag log som jag brukar le...

och det kan vara för att den som får mig att le så och må bra, den jag kan berätta allt för och får alltid kloka svar av, den jag kan smsa jämt och oftast få svar från direkt, den som jag ska jag göra sjukt mkt kul med i sommar, den som alltid finns, den jag älskar mest, den som jag inte träffat på länge, den jag aldrig har tråkigt med, jag kan inte skriva upp allt men jag tror ni fattar, den BÄSTA helt enkelt, jag saknar henne, hon bor 50 meter med andra ord 30 sek från mig men oj vad jag saknar !!

Rebecca Wisselgren [hjärta] Alexandra Hammar !

älskar dig hjärtat, bästavän <3

Peace Out !


im happy !

klickade precis iväg en beställning på nelly.com på 9 fina plagg, nu längtar jag tills paketet är här!

tack mamma, löv ju !

Peace Out !


töntigt, omoget, själviskt, skumt, konstigt

aaa vad arg jag är, varför ger jag mig hela tiden, varför kan jag inte vara så tuff som jag är i mina tankar !?

hatar verkligen det där, kan man inte bara bete sig normalt ?


klockan tickar...

oj jag klev nyss upp ur sängen, men skönt vare !
nu funderar jag på att antingen dra till gymmet, gå ut och sola eller dra till fotbollsplan, det sistnämnda är såklart det bästa och roligaste, då får jag ju både träning och sol på mig, men har ingen lust själv !?

Får väl smsa några i kontaktlistan kanske ?

Just nu sitter jag och kollar på nått reportage om MJ, shiiet vad intressant det är, så jag gör inget fören det är slut.

Peace Out !


godnatt










Peace Out!


midsommar i bilder och några ord

GRYM MIDSOMMAR !!


inte i ordning, men ni fattar :)

Peace Out !


inge mer barn denna sommar, !!

nu ar jag jobbat klart med barn för denna sommar, och det avslutades med vattenkirg där nog jag vart blötast av alla men fan vad kul det var !!

Kom hem en snabbis sen drog jag till gränbycentrum med evelina och köpte en kalender, kan behövas så jag får lite koll på mitt liv, sen åkte jag hem och var med emma, hon fick sitt hår fixat och sen drog vi till gränby igen men denna gång peter och jonas, vi handla massa gott inför imorgon, och ja som ni förstår så kommer ni inte att få så mycket att läsa imorgon men ni får massa bilder senare...

nu har jag duschat, smörjt in mig, satt på lösnaglar och allt sånt där finfint som ska fixas innan...
nu ska jag sova, men ja ni får ha en bra midsommar så hörs vi !


Peace Out!


Ojski bojski

Glömde skriva godnatt innan jag stängde av datan, så nu blev det ett mobilinlägg, känns som jag har kryp från skogen på mig fortfarande blä nej nu ska jag sova, puss sleep well :) peace out!

nu kommer ett långt inlägg men kan börja med att säga wohoo!

jag jobbade ju som vanligt idag och dagen gick långsamt men jag överlevde, drog hem och sen vidare på fotbollsgolf, det var najs, fick vara med Lina, Lina och Marika, 18 hål med massa vattenbanor och skit, men sjukt kul vare asså, haha jag hamnade i vattnet ett par gånger och in i brännässlorna ett antal gånger och sen in i buskage men sånt händer, hade iaf långbyxor som tur va... Efter alla hål fick vi grillat kött och potatissallad och massa annat gott, mums och alla räknade ihop sina poäng och lagets vinnnare blev jag och emma på delad förstaplats med 83 som poäng ! GRATTIS till oss !


Nu till nästa grej, jag är så trött på människor som är trötta och tråkiga, jag ska inte gå in närmre på det för jag kanske är exakt samma när jag är less på allt men snälla vi kan väl iaf tänka oss för, allt kan bli så himla fel på så fel sätt, skärpning alla människor !
Nästa sak, nu har jag bara morgondagen kvar med skitungarna, och det blir ledarmatch, glassätande och vattenkrig, NICE !!

Och, på fredag är det midsommar, grymt taggad, hihihih :D

+ ALLA SOM VILL SPELA FOTBOLL I SOMMAR, SMSA MIG JAG ÄR PÅ JÄMT !!+

nu ska jag kolla fästingar och sen duscha, höres, pöss !

Peace Out!


tornado :O

hjälp på jobbet idag var jag med om min första tornado live !
kollade upp mot cyklarna som stod parkerade vid alla våra saker och cyklarna välte, väskorna snurrade upp och fastnade i buskarna/träden... vattenflaskorna fölög runtrunt hela planen, alla västar spred ut sig på en ares 100x100 meter och påsen som västarna låg i flög rakt upp i luften tillslut var det en liten prick uppe i luften och den försvann bakom molnen, asså fattar ni vad coolt det var !? hahaha


sen efter jobbet drog jag till jeanette och badade i poolen, var 27-28 grader så himla skönt !

därifrån driket till reklamutdelning med laget, jag och eve tog 4 områden och delade ut på 2 timmar, och efter redan första området köpte vi glass på mcDonalds, hihi och efter köpte vi godis, mums !

nej nu ska jag sova, längtar som fan till midsommar, godnatt.

Peace Out!


perfekt !!

min dag har vart awesome, kom till jobbet och fick en underbar grupp bestående av 10 sköna killar och en kollega vid namn adam som är helt klockren, han klarar sig fint själv, haha nejdå men han är riktigt duktig så det är skönt. Dagen gick fort, väldigt fort och jag drog hem, sov lite käkade mat och kollade på tv, sen drog på träning, tränade med Fyris, en otroligt givande träning och oj vad kul det var, och vilket place, omklädningsrum och allt! COOLT !

nu har jag ätit och duschat och gjort allt jag borde och ska så nu säger jag godnatt för jag är trött !
God Natt

Peace Out!


kaká

ofta han fick kort för det där, helt fail !!

(på tv4 Brasilien-Elfenbenskusten)

eller aa den sluta nu ...

Peace Out!


övningskört !

ja jag har övningskört för första gången i mitt liv idag, vi drog till biltema och köpte skylt sen till en parkering, jag startade och stanna miljontalsgånger och jag fick inte ett enda motorstopp, aha vem är bäst !?
det var sjukt nervöst men hur kul som helst alltså längtar redan tills nästa gång jag får sitta bakom ratten... sen drog jag hem och kolla lite tv, stack till mcdonalds och köpte glass sen kollade jag på herrlaget som spelade match mot bo city i regnet, hade trevligt sällskap, emma och ballex, nu har jag precis ätit tacos och det var supergott !

nu ska jag snart kolla på elfenbenskuste-brasilien, kan bli en tung match asså !

imrogn är det fotbollsskola igen, hoppas jag får skönare ungar, och som tur e är det ju bara 4 dagar denna vecka för på fredag är det MIDSOMMAR...... längtar som fan, blir kulkul hos Peter med sköna människor ! me like

nu ska jag dra men vi höres, pösspöss !

Peace Out!


ciao

nu drar jag och emma till jonas och peter, hare !

Peace out!


silikonläpp

japp det har jag, vi förlorade matchen med 3-0 och i första halvlek fick jag grövsta asmaanfallet men fick inte byta så jag körde halvleken ut, och i halvlek kom tårar och allt, fan vad läskigt igen !

Fick starta på bänken för jag kunde verkligen inte...
Kom in som yttermittfält igen och snabbt därpå blev jag inflyttad på innermittfält och gick upp i en nickduell och fick hennes bakhuvud i ansiktet, blodet spruta, fick torka bort massa med händerna och sen var hela munnen full, sprucken läpp ! haha men det var ingen fara, gjorde lite ont och smakade lite blod men vafan, jag körde klart matchen och sen duscha jag, fick då shampoo där och FAN vad det sved !

nu har jag en fin stor silikonläpp men två jack i, fint fint !

snart äre mat och sen ska jag vara med emma again, me like !

Peace Out !


god morgon en underbar dag väntar...

hah ja jag ställde min klockan på 11.20 men mamma väckte mig 10, tack !

nu har jag dunkat musik och ätit frukost, ska nu gå och packa matchbagen, nice !

Sen bär det av mot Enköing, Fanna IP, för match mot Fanna, önska oss lycka till !


Hejja Hejja Vaksala!!!

Nej men vi hörs, pösspöss

Peace Out !

mkt trevligt !

Nu har jag och emma lagat en god middag, klyftpotatis, kött och bea, sen drog vi till årstahallen och handlade godis sen drog vi ner på stan, träffa några grabbbs och typ peter och jonas och massa, tog precis bussen hem med emma, tobbe, jonas och peter och hade trevligt sällskap av peter ända till dörren nästan, man tackar :)

Denna kväll var grym, bör göras om helt klart !

Nej nu ska jag sova, har match imorgon, thats nice !




Juste mina nya telefon har ju kommit, kom igår och jag älskar den !!
LG ku990i viewty



Peace Out & Good Night!!


hallooo...

igår hade jag match med f16 laget jag och emma vart ju inlånade, vi mötte danmark och förlorade med 6-2, trot jag gjorde 2 mål !? haha aja vissa är ju helt bombade i huvudet, och jag tror ni fattar, haha men ja patetiskt och kul, och nej jag är ingen dålig förlorare utan det var sanslöst...

idag har jag vart och jobbat, vi spelade match barn-ledare, käkade glass, hade vattenkrig (fyfaaaaan !) sen var det diplomutdelning och slut på denna veckas arbete, nu sitter jag med emma i soffan, vi ska laga en supergod middag, sen vettefan vad vi ska göra, idéer ??


Peace Out byebye !


bränt upp mig, oj då !

jag smörjde ju in mig imorse med solskyddsfaktor 10, och nu har jag jobbat en hel dag och bränt upp axlarna, uschusc...

aja ska väl äta något som ska föreställa middag, antar att det blir pasta för ikväll har jag ju match, på daneliden klockan 19.00 tror jag !

Nu ska jag fortsätta kolla på barnprogrammen och ladda lite inför köttning !

Ps. vet ni någon superbra låt ? Ds.

Peace Out och önska mig lycka till ! ?


chill jaoooo

haha min dag började med tidig uppstigning och iväg till jobbet, ganska jobbiga ungar men inte lika jobbiga som igår, LÅÅÅNG lunchrast i lekparken och sen lite spel resten av dagen, vid 3 slutade jag och jag drog med hem till emma och skulle se på fotboll, vi käka lite mellis och sen kom jonas och peter och vi kolla på spanien-schweiz 0-1, sen spelade vi massa spel, typ chikago *stavning* och typ lite andra oxå, vid kvart i 8 typ va vi så hungriga men kom på att allt fanns inte hemma så vi tog familjebilen alla fyra och åkte till årstahallen och handla tacogrejer, hem i köket och gjorde en god middag, så middag halv 9 en onsdag, tummen upp !
Efter maten kollade vi klart på Sydafrika-Uruguay 0-3, sen spelade vi junior pictionery och sen cyklade jag hem men i gåtempo med boysen och emma, nu är jag hemma och har kastat mig i säng, och när mitt huvud nuddar kudden sover jag, så aa god natt !

juste imorgn blev jag inlånad till match med f16, haha men sån tur är så har jag emma med mig !

Peace Out !


Magnus Weideskog ♥


måste få se dig live snart igen,
nu vare längesen och det är synd.
efter träffen med dig var jag lycklig,
och på lycka kan man leva länge !


så Bonnie kolla i din kalender för här ska det åkas och lyssnas på våran MW !


Peace Out !

jag vill ha ett, -II- två...... jag vill ha sex !

hahaha var jag så när jag var liten också, dom kommer och drar en i armen och säger jag vill ha ett, då måste man svara jag vill ha två och dom åter svarar jag vill ha tre och så fortsätter det ända tills man säger jag vill ha sex, då skriker dom ååååååååååååååååååååååå och gör grimaser och säger att man är äcklig och sen frågar dom med vem, och sen innan man har svarat så skriker alla i kör : Rebecca är kär i Simon, Simon är kär i Rebecca... haha vilka fantasier dom har, en av killarna när dom startade jag vill ha ettleken för kanske 6 gången med mig svara jag på sex, jag vill ha dig och oj vad generad han blev... haha... Vädret var med oss halva dagen iaf men sen regnade det och var svinkallt, usch !

Nu är jag helt slut, kolla formeln : 14 st småbarn + friskluft + fotboll = DÖÖÖD REBECCA !!

haha nej nu ska jag äta något sen sova en stund sen har jag egen träning, är så otaggad och har superduper ont i min hals, och det pga sjukhet men sen ännu ondare pga allt skrikande på mina vilda ungar !

Nej vi hörs, jag ska försöka fixa nått videoinlägg inom kort, hoppas det funkar :)

Peace Out !


ljuga är fult

men jag ljög, jag åkte inte ner på träningen jag somnade i soffan och när jag vaknade la jag mig i sängen och somna om, jag gick upp vid halv8 och åt mat, kollade på Italien Paraguay, och det blev 1-1 för er som inte visste och nu ska jag gå och lägga mig, annars tar småbarnen död på mig den här veckan, men vi hörs.
God Natt
Peace Out !


första dagen är avklarad på jobbet


och den dagen blev regnig och kall och innehöll mycket otåliga gnälliga barn, men jag antar att det liksom kommer på köpet med regnet, haha.. som tur var hade ju jag min kära mamma enormt mycket vackra regnställ, haha det var såååå snyggt, nooot. men jag var torr iaf, eller inte om fötterna men sånt är livet !
Jag har 14 små barn i åldern 8 i min grupp, 4 kramgoa flickor och 10 malliga pojkar, och till min hjälp har jag simon, en störtskön kille, haha han är asbra med barn nästan så jag blir impad, och knyta skor kan han också göra ;)

Nej nu ska jag in i duschen tror jag för det är kallt, har fått ont i halsen och det är ju inte bra alls, sen ska jag ner på killarnas träning och prata lite med Gustav, sen hem och äta och sen bara chilla HELA kvällen, sjukt skönt !

Hare pöss !

Peace Out!


förlust men inte ok

vi förlorade med enstaka målet en engång och det är inte ok, vi var ju duktiga... aja nu glömmer vi resultat..

sitter nu hemma och väntar på att mamma ska komma hem med pizzan, och vet ni, jag har beställt en ny telefon, fett glad, men viken får ni se när den kommer !

Börja langa nummer :)

Peace Out !


god morgon, mitt liv är blää

för min telefon är sajkooo, den har pajjat, jag är fett deprimerad... eller inte men skitsamma jag vill ha en funkande telefon...



Ikväll har jag match, Årsta IP kl 17.00 mot IK Rex, be there !

och imorgon börjar för vissa sommarlovet men för mig börjar arbetet, ska bli riktigt kul faktiskt jag är lite småtaggad, för er som inte vet ska jag jobba på Svenska landslagets fotbollsskola och ta hand om små 8-9 åringar tsm med Simon, ska bli skitarskoj, haha nej nu ska jag börja skissa upp ännu mer övnignar inför veckorna, hare !

Peace Out!


kudden längtar efter mig

och jag längtar efter den... så god natt med er alla, jag har haft det superduper med Ballex, Jimmy och Robin ikväll, vi kollade på the grudge 3, men nu är jag trött... pöss

Peace Out & Sleep Well !


aldrig mera gränbyskolan !?

den tanken slog mig nyss men jag har inte fattat det än, aja jag har vart hemma ett tag nu, hem fick jag ett par såna här korta tights som slutar strax över knäet med lite spets, superfina hihi... jag har nu kollat på argentina mot nigeria och den slutade 1-0 till argentina nu ska jag äta fläskpannkaka sen drar jag till alexandra och träffar robin och jimmy... hörs

Peace Out!


shoppingtur

hähä jag vaknade faktiskt för tio minuter sen, men egentligen var jag vaken vid tio men jag somnade om när min familj lämnade hemmet, rasmus har spelat match mot sirius, undrar hur det gick, och pappa fixar med båtmotorn, så vi får hoppas att det går/gått bra för båda... jag ska nu hoppa in en snabbis i duschen, äta en macka och sen sticka till shoppingcentret och möta upp min vän Ballex, jag hoppas på mkt reaskyltar för jag vill shoppa men ändå inte göra av med pengar, så idag ska jag tänka klokt och bara köpa det som är viktigt, kommer jag lyckas !?


nej nu måste jag skynda mig, sii jaah

Peace Out!


sova vare ja men hmm

när man som minst ska eller får sova då är det helt underbart att få lägga sig ner men när tiden är inne ofh man borde och ska sova då går det inte, jag är ju typ pigg eller nått, trött men för trött för att lägga mig ner, sitter nu i sängen och bara fördriver tid på internet, hmm inte bra jag måste verkligen ta mig i kragen och stänga av datan och lägga mitt öra mot kudden och stänga ögonen och börja räkna får... hade ju vart lite lättare kanske om man hade någon som väntade på en, men nu är sängen TOM, empty, kall, liten haha ja nej god natt med er !

Peace Out !


vm rullar

fuuuck.... skrev värsta inlägget och så raderades allt :(

aja jag kollade på Uruguay-Frankrike, 0-0 jag trodde faktiskt på Fra denna match men icke, dock tycker jag ni ska kolla extra på nummer 8 Gourcuff i Fra inte för fotbollens skull utan för hans utseende, sjukt snygg haha...


Nej nu ligger jag i sängen och ritar lite övningar till dom närmsta två veckorna då jag ska vara ledare på svenska landslagets fotbollsskola för dom små söta barnen, så sommarlov får jag först om en tre veckor...

Men jag ritar nog mer imrogn och sätter på en film nu för jag är trött, ni får ha det så bra så hörs vi imrgon, vettefan vad jag ska hitta på men det löser sig alltid, pöss och va snäll mot kudden !

Peace Out !


avslutning i tårar

haha jag som har sagt att några tårar kommer inte falla från min kind under en sommaravslutning och inte ens i 9:an.... men oj vad fel jag hade, mina tårar droppade ner från min kind en efter en med mindre och mindre mellanrum, satt inne i kyrkan och rektorn pratade ovanligt kort eller så har jag lärt mig inte lyssna nått utav det vare iaf, men äntligen kom vi ut därifrån och började ta kort med mina underbara EXklasskamrater, betygen började delas ut, sminket hos dom flesta började rinna och allt mer kramar utdelades, jag fick en känsla i kroppen som inte går att beskriva om man inte själv känt den, man kände en sådan enorm lättnad över att få sommarlov och att slippa tillbaka till Gränbyskolan men också en sjukt stor tomhet, vad händer i höst, vem blir jag i höst, vilka umgås jag med i höst, hjälp så läskigt vi blir yngst allt blir nytt... Men efter en 30 min klarade jag knappt av att se alla gråtande människor så jag tog mina blommor, min kamera och mina betyg och åkte hem med mamma, och ja nu har jag sommarlov, ALDRIG mer gränbyskolan, kanske ALDRIG mer vissa klasskompisar, hemskt men så är det, nu ska jag njuta av sommaren och försöka att inte vara föär nervös inför hösten...

här får ni lite bilder :



Peace Out !


hurra

jag har en jättesuperduper bra nyhet, är sjukt nöjd och glad !!
men tyvärr kan jag inte berätta det nu, men jag lovar att ni kommer att få reda på det såfort jag kan säga det !!

ÜBER MEGA GLAD !!



Peace Out!


döden var nära...

kändes det som, åkte ner på träningen och allt började med styrka och shiiiet vad svag jag är, orkar ingenting ju... sen började uppvärmningen och jag kände liksom hur all syre försvann det slog lock för andningen dåochdå och sen höll jag på att svimma, jag klev av och paniken kom, fan vad läskigt mina ben och armar och allt skakade jag kunde inte stå upp, la mig ner, Ballex tvinga upp mig för att jag skulle få luft men kunde verkligen inte stå, ville bara krypa ihop, hon fick upp mig mot stängslet så jag kunde hålla i mig och fan vad läskigt det var... Min mamma kom förbi bara sådär random första gången hon visar sig på en träning, haha och just denna gång... men fick massa saker jag skulle tänka på och efter en 10 minuter av störtgrinande och skakningar lugnade det sig sakta och jag gick in i klubbhuset, torkade bort allt smink som hade hamnat på lite fel ställe haha, alltså på kinden, sen satte jag mig ner för att försöka lugna mig lite, snacka lite med en vän och sen gick jag tillbaks till träningen, och då var det dags för Konditionen... Jag hoppade in och körde den 100 % så känns skönt att fått dra igenom både styrka och kondition trots en nära dödenupplevelse där imellan....

Hahah nu vill jag ha MAT !!
men ska väl duscha innan kanske, vi hörs.

Imorgon är det skolavslutning och Jordgubbstårta !

Peace Out!


och så balen

men balen får ni i några bilder, orkar inte skriva... Men det var jättetrevligt, eller aa iaf när man tagit av sig skorna så man kunde dansa lite... hihih...



Peace Out !


nu ska ni få en tillbaka blick i mitt liv...

vi kan börja med Prag, för er som inte vet har jag vart i Prag på klassresa med en klass som har vart ok i mina ögon och absolut inte bättre, men nu efter resan känner jag att jag skulle kunna tillbringa mina tre sista år i skolan tsm med dom, guu vilken underbar klass jag har...

Vi åkte på söndagmorgonen med en buss som en i klassens pappa körde, vi var alla spralliga och nervösa men också trötta, vi åkte från skolans parkering ända ner till Trelleborg med ett par stopp på vägen, väl nere i Trelleborg klev vi på färjan som skulle ta oss över till Tyskland vilket också var första gången för en i klassen att vara utanför sveriges gränser, så kul, på båten fick vi våra hytter och jag konstigt nog haha eller inte delade med Ballex och Anna, två underbara typer asså, och kul hade vi...

detta va då i fönstret på vår hytt där vi busade lite, haha...

När vi vaknade upp måndagmorgon var vi i Tyskland och vi for mot Berlin, i Berlin stannade vi på ett litet "kulturstopp" och jag hittade direkt dit jag ville eftersom jag var där i höstas när jag tågluffade, och jag ville nämligen till Berlins tågcentral, det är typ ett shoppingställe utan dess like, så dit drog jag mina underbara vänner och på hemvägen fick vi med oss lite gott därifrån också !


Vi satte oss på bussen och började sista delresan fram till huvudmålet, Prag.


På bussen var det fett skön stämmning nästan hela resan,


Men när vi var framme i Prag och hade fått våra rum, delade även där med Ballex och Anna... så gick vi till restaurangen på anläggningen och efter vi beställt mat fick vi vänta i ca 2 timmar innan det stod på bordet framför oss... så dålig stil och det gav jag två tummar NER !

HAHAHA

på tisdagmorgon vaknade vi frusna som istappar, rummet var iskallt menmen vi drog in mot stora city och gick på en guidetur sen hade vi match, vi tjejer i klassen mötte Tjeckiens U17s LANDSLAG på den stora arenan som Sverige spelade kval mot Tjeckien förut på, sjukt stort och killarna i vår klass var trogna fans!! haha vi förlorade med 6-1 eller aa 5-2 då eftersom vi gjorde ett självmål men fysjutton vad kul vi hade på plan, jag älskade det !!




På kvällen var det Disco som gällde, och vi gick till MellanEuropas Största Disco, 5 våningar med massa musik, snygga killar och skithärlig stämmning, dit måste jag igen, va ashäftigt, det rekomenderar jag starkt ! Alla åldrar typ 15-25 sen fanns det nått par som var typ 35 haha, bläää men alla ska väl få ha kul !

På onsdagen Shoppade vi hela dagen och ojojoj vad mkt saker jag fick med mig hem, typ 2 par byxdresser, en hatt, mjukisbyxor, smink i mängder, godis, parfym, och massa massa annat.... Sen på kvällen spelade killarna i klassen mot Dukla Prags pojklag, dom var jätteduktiga och spelade 4-4, tyvärr regna det, inte så skönt menmen
 

Sen åkte vi hemåt på torsdagmorgon med ett stopp på ett koncentrationsläger i Theresenstadt (stavning?)

haha och aa, McDonalds var väl ett ställe vi var på upp emot 10-12 ggr denna resa, haha och mkt tunnelbana och spårvagn åkte vi också...



JUSTE jag och mina sötnosar Ballex och Anna

( haha detta är Annas snygga tår, det var en bra bild på henne tycker jag)

vi åt iaf på världens bästa restaurang en gång och kolla och dreggla på denna efterätt !


Men det var väl typ min resa, helt klockren och jag saknar allt !!

Imorgon är det fan Sommarlov och jag vet itne om jag får träffa vissa något mer, fett sorgligt :'(

Peace Out !


hej känner jag dig !?

hah nu var det länge sen och jag har både vart i prag på klassresan, vart på en klockren bal och haft underbara dagar där emellan, jag ska ta och skriva lite sen och så ska ni få lite bilder men nu måste jag börja röra mig mot skolan, vi hörs snart, kan knappt bärga mig till ni ska få se hur bra jag haft det !

Hörs Snyggingar !

Peace Out !