hejdå sverige, hej italien !


·

·THAT FEELING YOU GET WHEN
YOU SEE HIS NAME APPEAR ON
YOUR PHONE
THAT FEELING YOU GET WHEN YOU SEE HIS NAME APPEAR ON YOUR PHONE♥

o här kommer sista inlägget

nu klappar jag igen datan, laddar ipoden, ställer klockan på 03.50 och försöker somna, imorgon när ni vaknar är jag troligtvis i italien(om ni inte är morgonpigga jävlar)

men ni får ha det så bra, självklart försöker jag skriva lite där nerifrån också men inte lika mycket som vanligt.
pössen

så sämst !


miss you m

vart utan dig över 13 dagar nu och nu blir det minst 7 dagar till, funkar det!?

ready 4 italien !

färdigpackad, nu ska jag dra iväg och sola för att fixa lite på brännan, sen blir det städa hamsterburen, dammsuga, duscha, fixa naglarna och sen äta en god middag, försöka hinna träffa min galet saknade vän Isac, och sen hopp i säng, far vid 5 inatt, längtar som tusan !!

va o handlade det sista inför resan inatt

handlade lite solkrämer, tvålar etc, så gick vi förbi och hämtade ut lite foton från kamerarullarna sen tunisien för typ 5 år sen, jag kan ju bjuda på lite, men oj vad jag har förändrats, som tur är!

shopping en hel dag i kista

handlade för över 1200 spänn idag när jag var i kista med mamma och gunilla, trevligttrevligt, bara en massa sommarkläder och finfina saker, jättenöjd, dock orkar jag inte ta massa kort för har precis rensat minnet inför italien, men här är några kamerabilder från mobilen, assnygg klänning, helt kär i den !
mer bilder på vad jag köpt lär ni få se efter italien, har tagit med det mesta dit !

me in action !


gothia


del 2 skåne/köpenhamn


del 1 skåne/köpenhamn


nu kommer bilder från min lilla tripp med denna flicka


Påväg hem

Sitter i bilen påväg hem nu, åkte precis förbi Jönköping så är n bit kvar men det går nog fort, vi åkte iallafall ut i 16delsfinalen mot Stocksund med 3-0, helt åt helvete dåligt !!! Min rygg pankare sönder igen, hade ju ont för några månader sen och var hos olika läkare och fick lite grejer att jobba med och allt blev bra, sen kände jag efter matchen mot norskorna i tisdags att jag hade ont igen, blev tejpad och matchen i onsdags gick jättebra, dock var jag ju målvakt och rörde knappt bollen, sen fick jag idottsmassage som gjorde så sjukt ont menmen och igår på matchen så rann tårarna redan efter matchminut , tillslut fick jag byta och lade på en iså se på ryggen, kunde knppt andas så ont gjorde det, och gå kunde jag verkligen inte!! Sen fick jag efter mycket om och men resa mig, spruta massa kylsprej och linda fast ispåsen och spela igen, varenda steg trodde jag skulle vara mitt sista och att sparka bollen var det värsta jag visste för tillfället... Som tur va blåste domaren av efter en oändlighet och ja kunde inte gå... Det jag kommer ihåg nu efteråt från denna match är min nick i ribban och smärtan. Bilder från min vecka kommer senare ikväll troligtvis, tjing!

snabbinfo

Ligger i klassrummet och chillar medans mina tränar är ute och käkar och övriga lagkompisar är på Liseberg, själv har jag ledsnat på det placet, ingen aning vad jag ska göta och min familj bara krånglar så kan inte vara med sunk heller, ligger väl här och ruttnarr istället.... Kan ju ta lite om matcherna, första mot något svenskt lag vinst 1-0, spelade mittback och planen var underbar, andraq matchen mot Norskor vinst 7-0 fick hoppa in som målvakt i halvperiod då vår. Målvakt skadade sig men det gick bra. Idag bar de gruppfinal mot tyskland och jag var målvakt igen, vinst 1-0, GRUPPETTA!!! match imirgon klockan 19, så vad händrrr?0 Jag går och ruttnar dom andra är tillbaka halvtolv, någon kompis o göteboegz som vill ses?

I bilen från Malmö till Göteborg

Har inte haft tid att blogga under dom här dagarna i malmö, vi har shoppat, badat i en pool på 29 grader, vart på stranden, shoppat i Malmö, vart i Danmark och druckit öl, vart på restauranger och käkat goda middagar... Ja massa skojs har vi gjort, och nu som sagt sitter vi i bilen påväg från Malmö till Göteborg för nu jävlar börjar gothia, tagga tagga tagga !! Jag har iallafall miljontals bilder att dela med mig av när jag kommer hem, spännande va? Nu ska jag stoppa musik i öronen precis som Emma och läsa min tidning, Gbg herr we comes! Pusssssssen

nu drar jag !

Nu tar jag med min älskade vän emma och far ner till skåne/köpenhamn ett par dagar och på söndag far vi vidare till Göteborg för att spela lite gothiacup, vet inte hur mycket uppdatering det blir här men jag lovar att något blir det iallafall, kanske inte med några bilder dock eftersom det troligtvis blir från mobilen hela tiden, men ni får ha det så underbart för det ska vi ha, man lever ju bara en gång och gothia blir sista gången för vår del så all in ba !!

jag vet att du har det bra i himlen !

Men jag saknar dig ändå vännen, <3




ingen modeblogg men ändå

klippte ju som jag visade tidigare sönder ett par jeans och jag lekte lite efter och detta vart galet snyggt !!!


TYP klar!!


nu tror jag att jag ska bege mig mot johan om han kommer på något kul vi kan hitta på, annars blir det en skön dusch och sen fixa naglarna, käka och filmkväll.

Så johan kom på något kul nu!

före & efter



hokus pokus



oj det regnar lite mycket!



bra för fotbollsplanerna, dåligt för mitt och johans planerade kvällsbad!!

lite fix inför resorna

drog med mammsen till gränby, egentligen för att byta några grejer men ouups så blev det massa fint med hem, det är det som gillas, massa ringar, chinos, toppar och ett asballt linne!




dagens brunch!


pasta, fetaost, advokado och en minitomat, muuuums!!

en bekänning

From nu är jag officielt en aikare, jag har dom senaste åren vart ganska neutral men dock från grunden varit djurgårdare pga en och annan orsak, 1 för att hela min klass var djurgårdare i lågstadiet så jag var cool och var en i mängden och 2 för att få vara lite tvärtemot mina underbara familjemedlemmar men om jag ska vara ärlig är det bara aikmatcher jag gått på, bara aikmatcher jag har koll på och tänker därför börja kalla mig aikare, har vart lite anti det här med att byta favoritlag hit och dit men detta är ett val jag gjort och kommer stå för nu, jag är aikare, jag tänker dock inte som dom flesta aikare börja HATA djurgårde och hammarby utan jag kollar fotboll och ska jag säga ett favoritlag blir det aik, no more!!





VÄRD ATT LYSSNA PÅ !!, får gåshud varje gång den sjungs på råsunda.

Niklas Backman & Martin Lorentzson

rubriken säger väl allt, detta är mina två nya prinsar, vilka godbitar, grymma på fotboll och snygga som satann, kan det bli bättre?

Var ju som sagt på AIK-Halmstad nu ikväll och dett var ju ingen toppenmatch då Halmstad var helt kassa men jag såg ju 4 snygga kassar och alla 4 utav kungen själv, Bangura, bang bang bangura!


Lorentzon<3

bilder från matchen

inte av bästa kvalité men med tanke på att det var en digitalkamera och dom vägrade stå stilla när jag bad dom så får det bli såhär, titta och njut, det gör jag !!



en vacker dag ska jag också bära detta ställ med detta klubbmärke !

jobbjobbjobb

just nu längtar jag väldigtväldigt mycket efter att få stoppa i min ipod i öronen då jag laddade in typ 60 nya låtar igår, underbart!

Nu sitter jag på jobbet igen som alla andra måndagar sen skolan slutade, puuh, dock är det sista arbetsdagen detta sommarlov, hur underbart !!?


ikväll eller ja om typ 3-4 timmar far jag till huvudstaden för att kolla AIK-Halmstad, det ska bli trevligt värre, och ja jag lovar att ta med kameran så ni får lite bilder, nu ska jag på fikarast, tjingtjing !

ingen bloggdag


i med hörlurarna, på med högsta volym och ner under täcket, hej!

lagar pannkakor, hungrig tjej !



familjen är ju borta och käkar så jag gör min egna mat eftersom jag itne orkade följa med och oj klockan blev 10 men vad spelar det för roll ? nu har jag sovit ett par timmar så jag börjar få lite energi, snart kommer marika hit hon skulle käka efter jobbet bara och sen tror jag att jag drar vidare till en kompis och chillar, men får se !

nej juste !

jag får ju inte glömma att jag träffade min duktiga vän Eve som var påväg till jobbet när jag var påväg till efterfest inatt, kul att se flickan, dock var hon skadad och det är inte alls bra ! men en puss till henne iallafall !


älskar dig


nu är det dax att träffa älsklingen, var ju nästan 16 timmar sen vi sågs, vi har massa att prata om !!

marika boost!

SÖTNOSEN SJÄLV HAR PLÅTAT, haha kollade igenom lite bilder från gårdagen och hittar typ 20 stycken såna här




(update; marika tvinga mig att ta bort, men vafan 3 st kan du väl bjuda på iallafall ? ) pöss

trevligt värre igår!

som sagt så var det ju födelsedagskalas i kalendern och en lyckad sådan också, drog ner på stan och köpte cupidosallad och gick ner till ån och käkade, klev sen av bussen i sävja och gick in på ica för att kirra present, haha daimklubbor !? aja sen gick vi från sävja till bergsbrunna med hjälp av våra underbara mobilGPSer, väl där mycket trevligt folk, dansande, snackade, halvsovande, upptäcksfärder, bråk, skratt en del tårar ja allt innehöll festen, och när det var dax att bege sig till nästa place var mina nya converse, dom i inlägget nedan (vita) stulna, kan det sluta bättre eller? Så det var bara att dra på sig någonannans dojjor och traska iväg, vi gick från bergsbrunna till nåntuna där det var efterfest, födelsedagsbarnet låg redan deckad i soffan och annat folk rörde sig runt där, också ganska trevligt, dock lite trött då klockan var efter halv5, efter mycket dramatiska händelser, så som marikas talkstund osv så gick jag hem till Tjorven och sov, tog bussen vid 12-1 ner på stan och träffade mammsen och gick tsm hem från stan, förbi årstahallen och köpte mjölk då jag ska köra en egenhemmamyskväll med massa filmer och egengjorda pannkakor, någon som är sugen? mohaha... 

Nej men jag kan ju sammanfatta mitt senaste dygn som klockrent, dock lite skavsår överallt pga monsterklackarna jag hade innan jag böt till conversen och sen då mina stulna skor menmen...
vår middag, dundergott!
marika när vi käkade middaglilla jag vid middagen marika ramlade i skogen när vi skulle kissa
sävja-bergsbrunna
sävja-bersbrunna

vad !?

eller kanske något av mina 3 miljarder andra plagg, aja vad det blir får ni se imorgon på bilderna från kvällen, nu ska jag fixa det sista sen iväg ner på stan och käka med marika, kyssen alla o ha en trevlig kväll !!

fullt upp !

hinner ju inte blogga vafan, gymade imorse, drog till gränby och fixa med mitt cpbankkort som jag nu är utan i en vecka, horrible ! 

Sen till mormor och fick massa fina grejs och nu fix ingör 21,22 årspartyyy !!!
detta fick jag av mormor, tack<3


sussa sött nu !

bjuder på ett sista inlägg, nu är det sängdax, imorgon blir det gymmet sen måste jag till banken för att fixa mitt bankkort och sen ska jag införskaffa några småsaker sen är det råtagg till kvällen, underbart !!

middagsdate med Marika

träffade min lilla pingla för lite skitsnack och så drog vi en middag på det, otroligt trevligt, imorgon blir det sötnöten och jag hela dagen, så mycket skit det kommer snackas, ojoj !!

jag dricker inte kaffe !

men vi fick en ny kaffemaskin på jobbet och oj på 5 timmar dracks det 6 koppar kaffe latte, helt beroende!

TITTA HIT!!

tråkigt på jobbet, alla som har några bra bloggar att rekommendera, KOMMENTERA !!


lysande sickan !

sitter på jobbet och kollar ut genom det soliga fönstret, så skönt att om ett par timmar är det helg, och det vankas fest både lördag och söndag, kan det bli bättre?


om 25 minuter är det lunch och då blir det en pirog eftersom min underbara mamma som alltid gör allt för mig och imorse stack hon utan att säga hejdå och ännu värre, utan att ge mig en matlåda, illa mamma om du läser detta!!

Morgonen har gått supersegt men sånt ät väl livet, bara fått iväg ett paket tråkigt nog, men hoppas att det lossnar, vi är inte alls många idag heller, tror det var en 15 st som schemalagt sig men vi är väl typ 10 kanske, kan det bero på solen ?

Aja nu ska jag fortsätta på mina ritningar, eftersom jag inte har någon tidning så får jag läsa bloggar och rita medans jag väntar på samtal..

Bilder kommer då lite senare när jag är hemma och sitter på min data, ikväll ska jag träffa marika och sen antagligen städa upp lite i mitt rum, och så MÅSTE jag måla mina naglar...

gothiasugen

Fick precis ett sånt sug efter Gothia, har vart ganska anti sista tiden men jävlar vad kul och bo i skola, ligga och smsa hela nätter med både nytt och gammalt folk, spelar matcher och sen chilla vid planerna, gå på Liseberg och åka karuseller så man kräks, vinna gosedjur och träffa massa nya härliga människor, steka på heden, shoppa loss på kvällarna, och bara njuta, så sjukt taggad, längtar så jag spricker !!! Nu ä det godnatt, ska dejta kudden och läsa ur min nya bok, Inläggen idag är mobiluppdaterade o därav inga bilder, lovar att det kommer imorgon. Pössen!

helt sjukt så sugen jag är på semester

Blev en sväng ut till gimo denna kväll och det var mer än ok, typ över en månad sen jag var där sist och det märktes bara på vägbyggena fram dit, shit vad långt fun kommit !! Nu ska jag precis gnugga gaddarna och sen hopp i säng, sista dagen på jobbet imorgon för denna vecka och sen är det bara en ynka liten dag kvar sen far jag från stan i typ 6 veckor sträck, hur skönt?

jobb jobb jobb

sitter på jobbet, dock har jag lunch nu men ska vä sätta igång snart igen, pluggar lite i körkortsboken samtidigt, underbart att kunna göra två saker samtidigt, vad som händer ikväll visar sig men jag tror jag hinner slänga in ett inlägg tll idag, tjing !

resultatet

nu ska jag hoppa i säng med en fet elloskatalog och se vad jag ska beställa när min feta lön kommer, godnatt!

adjöss utväxt !


coolish !


som en utslagen hjälte igår

jag la mig som sagt och kollade tv igår och jag somnade ifrån alla sms och tv och allting, så trött var jag, men idag har jag iallfall jobbat som vanligt och det har gått superbra, jag klarade mitt mål på 4 paket och sista kom en minut över arbetstid, dunder!

Sen har ju nu vart på restaurang med familjen då mamma och Andreas firar 3årig bröllopsdag idag, maten var awesome och placet helballt, rekommenderas starkt, Koh Panghan eller nått hette det och ligger på övre slottsgatan i uppsala, 4/4 toasters, det var ju lite trång tyvärr men annars bäst!
bilder därifrån kommer snart, laddas för fullt!

mys i sängen

ska nu kolla på johan falk med chips och guacamole, mums!




mys!


god eftermiddag

sitter på jobbet och har gjort sen 9 imorse, sålt två mätpaket innan lunch, käkat en lunch, vunnit en omgång chack (första gången i mitt liv jag spelat självständigt) och nu är det ju jobb men vår server har problem så inga samtal kan ringas, ska väl gå och ta mig en kopp kaffe, som jag blivit beroende av typ, andra koppen, dock med lite mjölk och socker i, men ändå kors i taket, jag som aldrig druckit kaffe.

Hörs ikväll !

Veckans att göra !!

jag jobbar ju som sagt måndag-torsdag 9-17 denna vecka och brukar vara ganska så död efter en dag, imorgon ska jag ut och äta på en ascool restaurang sen ska frisören fixa mitt hår, men antingen ikväll eller typ onsdagkväll eller något ska det komma en ny desgin, det lovar jag er, börjar tom själv bli lite trött på denna... så håll utkik !

<3

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le

fett bäst jag är !

från detta;

till detta;


ansiktsmask+hårinpackning check!




nu är det dags för naglarn, men först ska jag sätta ihop min nya fläkt och fixa en sak på mobilen !

skönt !


måste kanske göra något nyttigt...

tar mig ett bad med lite oljor, smörja in mig och fixa mina naglar... det blir kvällens att göra innan det blir sängen igen med en filmrulle, bjuder kanske på lite bilder senare, nu på med badvattnet, tjing!

helt jättetrött !

vaknade vid halv5-5 inatt och vaknade vid halv2, jag har käkat lite tacos och sen bara legat och myst i min säng, precis som en söndag ska vara, ligger och lyssnar lite på pinks alla låtar och hennes musikvideor, vissa är helt grymma medans vissa är helkonstiga...

bjuder på den

populär ?

Kul natt, somnar och hinner sova någon timme sen smsar Mr. J och hinner knappt svara på det då ringer Mr. T och samtidigt smsar jag med Marika och när jag la på med t så smsa Mr. M så nu ska snart Han ringa. Trevligt värre, sen godnatt!!

grannar, jag vill bo på landet!!

nu är deet några jävlar som dunkar musik och jag dör om jag stänger mitt fönster men nu har jag det bara pyttelite öppet, typ 5 cm och musiken dunkas, tror ni jag kan sova? svar nej, och klockan är fan 1, jag dör !!

okej om det vart bra musik men det är typ sånt här;

visst den är jättefin och jag känner med i den men ska dom spela så högt på en fest kan det väl vara bra musik.

a walk to remember

jag brukar inte kolla på såna här såkallade tjejfilmer men jag tänkte vara lite pluttinuttig och romantisk och kolla och jag fastnar direkt, och i slutet så sprutar tårarna...



helt klart en film jag rekomenderar !! + hur snygg är inte Shane West !?

dagens


svart klänning, gladiatorskor, beige kofta, rockabilly-frisyr

roligaste cykelturen på länge !

cyklade till andra sidan stan med mor min och det gick segt men fram kom vi, sen käkade vi en utsökt tre-rätters, dock så less på det här med grönsaker stället för pasta/ris/potatis, men några potatisar fick jag ;D 

sen cyklade vi hem och et var den roligaste cykeltur jag cyklat på mycketmycket länge, haha och vad jag skrattade!

nu ska jag slänga på en film, a walk to remember och se om den är bra, men vi hörs senare, pössen !

damfotboll suger !

sitter och kollar på nordkorea-sverige,
fan vad dåliga damer är på att spela fotboll, går långsamt,  ser inte ytor/löpningar och missar allt !  
Helt sämst, nu går jag och fixar mig för att ska till "farmor" och käka middag, hörs ikväll !

juste

en av mina nya piercingar blev invigd igår, finfin !

jobb som fotograf imorse






godmorgon

godmorgon alla vänner och ovänner, då var det dags att börja jobba, idag blir det jobb som fotograf, trevligt!

lever i mina drömmar när jag tänker på dig


love my t-shirt


här badar vi i alkohol


jag har trevligt !


nu köööör vi!


söta!!

vart med en vän hela förmiddagen och pratat skit och kollat på hundar, shiet vad jag vill ha en just nu, men kom fram till att jag satsar på fotbollen i första hand.. om det skiter sig då köper jag en hund.
jag menar hur söta är inte dessa ögonstenar
Chihuahua-Tax
sen drog jag iallafall med mammsen och handlade lite, nu hopp in i duscen för fix till kvällen !

är min mamma frisör ?