förlust

vi förlorade men tar nya tag nästa söndag, nu har jag tränat med laget, duschat, käkat och packat om för imorgonbitti drar jag till gotland, är bort till på onsdagkväll, jag kommer sakna några speciella personer, tror dom vet själva vilka, men aa nej nu ska jag sova, hörs :)

stockholm-uppland

finns inget annat än vinst nu brudar, kom igen !!

p a t e t i s k a j ' v e l, haha

jag vet vem du är, duvet, finns IPadress.

pictures

utsikten från den lilla fikabryggan vi satt och drack varm choklad från, MYS!


vår underbara båt, skitstor, syns dock inte på bilden, men den går fint och snabbt också, tummen upp för den !

(maten var asgod !)

så nu var allt måste gjort på bloggen, min dag..

som sagt kom ju från sthm igår, åkte direkt till pappsen och käkade sen drog jag ut till en vän och chillade järnet, vid halv12 var jag hemma och somnade nästan direkt, men drömde några hemska drömmar, va ganska läskigt faktiskt, men allt slutade bra iaf, men då hade jag redan vakant 4-5 gånger, sånt händer, gick upp i morse och käka frukost sen åkte vi ut med våran bår, vi släppte i den vid skarholmen och tog en sväng, fiskade lite, drack varm choklad och hade mysigt, vi var väl ute en 3 timmar kanske, men det började blåsa som bara den så vi åkte hem igen, nu sitter jag och väntar på maten, det blir pappas egna pastapippinöffmu, för er som inte fattade är det pasta, kyckling, bacon och lite cremefresh blandat, så jävvvvla gott !
sen blir det mys vid TV:n med hallonsoda och popcorn antar jag, nått bra på tv ?
vi höres 
(btw, min bror fick en gädda idag och min far fick en abborre, men jag fick inget)
nu var maten klar, hej igen

min fredag i vår huvudstad

bestod av lite shopping och modelljobb ;)

R, D, Whats up ?

haha jadu vad ska jag säga...
kanske ska ge er lite bilder på mig genom tiderna, så får det bli, kolla här om en liten stund, måste ladda över dom från hårddisken och sen kanske hjälpa till med maten men det kommer :)

trött chej, jaoo !

har nu svenska men eftersom skolkatalogerna har kommit fick vi typ göra vad vi ville för alla sitter och glor igenom dom, jag fick min igår så jag har redan kollat !

Juste här ser ni en trött tjej med nyblonderat hår, blir bättre i ljuset men jag blonderade mig iaf igår, samtidigt som min underbara och välkända vän Alexandra klippte lugg och ni ska se så vacker hon är, helt magiskt !!
ska försöka få en bild på henne så ska ni få se, nej men nu ska jag väl göra något vettigt, börja jobba på mitt personliga projekt, fixa min kosthållning eller kanske göra klart svenskauppgiften så jag slipper ha den liggandes på mig under lovet och praktiken, får se vad som händer, mår inte hundra heller så kanske tar mitt pickochpack och åker hem, men vi hörs iaf senare, puss på stjärten alla stars !

fotbollsteori, kosthållning

nu jävlar ska jag ändra min kost ! ska bara tänka ut hur.

patrick är du också arg ?


lie still and let the thoughts flow ... then you're the one I think first of

seeg dag, men fick iaf börja med inomhusträning i Diöshallen imorse ist för ute på en vit plan, skönt!
men dagen har väl rullat på, jag är helt slut och mitt huvud värker och jag håller på att bli en isbit, fan vad kallt det är, ska in och duscha en snabbis för att tvätta håret och sen noppa ögonbrynen, det ska bli nått annorlunda, sen ska jag sova, så jag kanske orkar gå till fem imorgon, bläää, men sen får jag bleka håret iaf, det är på tiden !
bilder på mig från förr i tiden

alexandra <3

Något kryper, kliar under skinnet. Något kommer nära, mycket närmare än när. Hör en röst som lockar långt i fjärran. Hör jag där mitt namn, eller kallas på nån annnan?
Något stinker illa, och jag ser det. Något tycks mig ruttet, ruttet surt och skämt. Ett skrå för hån och spe precis som narrens. Ett lustigt spel, en lek, men färglös grå och blek.
Åh Alexandra - du är bättre än oss andra! Så solidarisk - solid och arisk! Åh Alexandra - visa vägen Alexandra! Ditt ord är lag - allt lyder jag!
Ni pekar med en pinne i mitt öga. Ni mässar och ni mästrar, dock sällan ges ett öra. Ett skrå för hån och spe precis som narrens. Ett lustigt spel, en lek dock färglös grå och blek.
Åh Alexandra - du är bättre än oss andra! Så solidarisk - solid och arisk! Åh Alexandra - visa vägen Alexandra! Ditt ord är lag - allt lyder jag! Åh Alexandra - du är bättre än oss andra! Så solidarisk - solid och arisk! Åh Alexandra - visa vägen Alexandra! Ditt ord är lag - allt lyder jag! Åh Alexandra - du är bättre än oss andra!

omg look at this !!

42 unika läsare idag, fett coolt !!!
min helg har iallafall vart toppen har innehållit bio, bad på fyrishov, myskväll med filmer och vänner, en lång natt, telefonprat, inneabandy, träningar och ja massa kul... KLOCKRENT!!

paranormal activity 2 med bästa !

om några timmar, tagga!

helg om mindre än 2 timmar

sitter nu och väntar på min mattelärare roger som ska ha oss sista lektionen idag och sen är det helg,
love Thorén!
sitter och tar kort för att fördriva tiden

Nemo, Paow, Hugo, Jockiboi !!

jockiboi spelade in samtalet http://www.jockibois.se/ där paow berättade att hon vart otrogen mot hugo med nemo.
paow är ledsen http://paow.se/ och stackars hugo är helt förkrossad http://hugorosas.se/....
vilket drama, jag står hundra på Hugo's sida !

sovmorgon check

vaknade 20 över 10 imorse, kollade på våra bästa år och käkade frulle och fixa mig nu har jag vart i skolan i en timme och har redovisat mitt projektarbete, skönt att det är gjort !

här kommer lite höstbilder från i fredags med mig och alex
jag älskar dig vännen, du är underbar !

nu ska min kudde få besök !

.

rubrik

nu har jag haft fotboll, men jag var inte med, alldeles sliten i kroppen fortfarande från helgen, jag var inne i diös och körde balansplatta mm, sen åkte vi till mcdonalds och käka cheesburgare och en paj, när vi gick in genom dörren till lektionen datakunskap fick vi reda på att vår lärare sista lektionen var sjuk så vi ska göra morgondagens lektion nu efter datakunskapen, vilket är ett projektarbete så vi får nog gå hem om någon timme ist för halv5, och imorgon börjar vi 12.20, NICE !!
nu ska jag räkna matte på Excel, hare !

min måndag var seg men det har blitt mkt gjort

sovmorgon till halv10, matte där jag fick typ 1 tal gjort fram tills det var 10 minuter kvar, då gjorde jag allt man skulle ha gjort !
på lunchen köpte jag en ny kalender eftersom min gamla lukta BLÄÄ !!
sen var det praktisk marknadsföring och jag och Alexandra jobbade på med vårt projekt om en pizza hu i uppsala, gjorde bla en hemsida idag, sen fick vi sluta vid 3 ist för fem, så kom hem, skrev över allt i min nya kalender, kastade den gamla, stoppa in 557 nya låtar på min nya ipod, kollat barnprogram och vart allmänt död !
nu ska jag fan sova, haha tidigt igen jag vet men jag måste få igen mina timmars sömn, puss och godnatt !!

ojojoj så klockrent !!

i lördagsmorse åkte jag iväg till camp7 i roslagsbro med upplandslaget, hade lite teori och lite praktik, lite käk, sova sen match mot upplands 95or, vi körde liksom tre halvlekar och jag fick spela första och vara kapten, vi vann den med typ 2-1, sen körde vi straffar tre stcken per lag och jag skulle lägga den första, och självklart gick den i mål, vad annars liksom ? sen åkte jag hem fort som tusan och kastade mig i duschen för att springa iväg på årsfest, där jag fick pris som årets målskytt, och även dansade så jag va helt död, la mig i sängen och somnade direkt, upp tidigt imorse, klockan 7 och kastade mig i bilen för att åka tillbaka till campen och köra denna dag med, började med praktik och sen vart det käk och feedbacksamtal och sen åkte jag hem, fixade med min gamla bärbara datas som min lillebror fick och sen med min nya ipod touch med kamera, ohhh... sen drog jag på träning med var helt död så jag var målvakt, nu har jag käkat och kollat ensam mamma söker, nu blir det faktiskt sängen, god natt !!
juste i fredags tog jag och min sötnos alexandra lite höstbilder, för att se dom kolla min facebook, dom kommer nog in på bloggen vid annat tillfälle, nu ska jag sova ! haha godelinatt återigen :)

det snöade, jag såg det !!

skoldagen har vart lååååång men lärorik och rolig, nu ligger jag helt död i min säng, ska väl typ skriva in lite saker i min almanacka, sen kanske sova, låter som en perfekt idé, men vi hörs snart :)
pöss

kofirmanderna var så söta så

dom var verkligen en underbar liten grupp på hela 14 st, 8 pojkar och 6 flickor, supersöta allihopa.
nu ska jag faktiskt stänga av datan och kolla på tv tills jag somnar, duktigt av mig.
imorgon ska jag tvinga med min bror ut och ta lite fina höstbilder, undra om han gillar mig när jag drar ut han, haha stackars kille. inte lätt att va mitt syskon, nej men vi hörs. måste ju vara pigg tills föreläsningen med Tomas Fogdö imorgon, ni vet han som var slalomåkare och åkte in i ett träd under en träning och blev förlamad, tror det kommer bli coolt, pöss godnatt!

det är en blåsig höst vi har.

ojojoj det stormar ute och på facebook ser jag bara fler och fler som säger att det snöar, är det vinter snart eller ?
mattelektionen var dötråkig som vanlig men ligger iaf i fas som tur är, jag och alexandra var och kollade lite saker inne på Åhléns och vi kom fram till att vi ska julhandla tsm och vart och allting, så i jul får ni passa er för då kommer storshopparna Rebecca och Alexandra att springa om er alla!!
www.alexandrakhammar.blogg.se.
Efter skolan åkte jag hem till mormor och har fikat lite med goda kakor och rulltårta och sånt mumsigt, väntade på min bror som skulle lämna min cykel som han lånat hos mormor och när jag fick den cyklade jag hem.
Om tio minuter ska jag cykla vidare till kyrkan för konfirmationsträff, vet ni hur nervös jag är eller, men jag hoppas dom är snälla :)
men vi hörs efteråt.
♥† Btw min plastgammelfarfar dog idag, RIP Frans! † ♥

torsdag då...

imorse när jag vaknade var det supermörkt ute, jag fick tillbaka känslan man hade när man gick i lagstadiet och skulle ta med ett ljus till skolan för att tända varje fredag innan advent och så fick man en pepparkaka, saft och om man hade tur en lussebulle, så himla mysigt. Men nu när man går i gymnasiet blev det ist upp äta frukost och iväg till skolan för svenska och matte, jag är helt död, sitter och dunkar musik, mysig musik, i mina hörlurar, väntar på vår businessmanager som ska snacka om APUn sen blir det väl göra lite läsloggar, kanske sova det låter skönt?
sen har vi lunch, idag är det baugette som man kan äta för vill inte ha riktiga maten tror jag, sen har vi matte som är sååå tråkigt, det var kul i början med verkligen inte nu tråkigt nog, kanske ska göra engelskan också nu på svenskan kom jag på, smart Rebecca :D
men det där med estetisk verksamhet, jag lottar och skiter it !!
vi hörs, ikväll är det konfirmanderna, längtar !!
pusselipuss

boring !!

nej det var inge kul alls i salabacke idag, så jag drog hem för att plugga ist, har jag gjort det? nej, men ska faktiskt börja nu :)
har bara ett problem, jag vet inte vad jag sa välja som estetisk verksamhet, radio, drama, bild, songwriter, musik i studio, styling och inredning, kör, göra film, foto och skapande data eller dans... jag vill några saker men ingen av mina kompisar har det, och jag tänker ju knappast vara själv med treorna, HJÄLP !??
kommer fan skolka som lektioner isf, panik!!
och en sak till, har blitt konfaledare, hurra, jag börjar imorgon, nej nu ska jag plugga eller försöka och sen sova, för skiter fan i valet.... åååååh :(
god natt

lever

imorse hade vi prov i arbetmiljö och säkerhet och det gick superduper, sen var det lunch som blev en macka och yoghurt från ica, sen engelska i typ en timme sen eget arbete och då åkte jag hem, man kan ändå inte jobba ordentligt om det är fritt, så nu vilar jag lite och om en timme har jag fotboll sen ska jag äta en snabbis och åka och sola med mamma igen efter det, sen blir det salabacke ikväll igen, men nu tar jag med datan ifall jag känner för att göra läxa... låter väl bra?
nu ska jag sova 20 minuter eller lyssna på musik iaf, men vi hörs ikväll om inte annat imorgon, ha en bra kväll det ska jag ha, pöss mina fina läsare !

nu äre verkligen höst

vilket betyder att snart är det höstlov och på höstlovet ska jag åka till Gotland, wiihooo !!
ska vara borta i tre dagar och jag tror det kommer bli skitarskoj...
denna kväll är spenderad i salabacke med mina fina vänner för en ledarutbildning, mysigt värre, och jag kanske ska ta en konfirmationsgrupp igen, vi får se får klart besked imorgonkväll när jag ska dit igen :)
imorgon väntar en TUNG dag, engelska i 3 långa dödliga timmar och sen fotboll på det till klockan halv6, kill me!
jag ska alltså gå i skolan mellan halv 9 och halv 6 imorgon, OMG !
efter skolan idag köpte jag 16 par strumpor för hundralappen, det är awesome, marknad is the shit !!
och sen har jag även fixat min underbara vän Alexandras blogg, och jag svär att om hon bloggar regelbundet kommer den bli störst i Uppsala, everybody loves Alexandra, r8?
nu ska jag läsa lite sen sova, för sverigematchen sög!!
godnatt

sitter och har datakunskap med huvudvärk och nackont

imorse hade jag fotboll och det gick superbra ända tills jag gjorde illa ryggen, knakade så jag trodde den skulle gå av, fick andsvårigheter och oj vad ont det gjorde... Nu gör det mindre ont i ryggen men nackspärr och dånande huvudvärk det har jag kan jag säga, fyfan !!
sånt är livet, jag älskar ju fotboll och sånt händer, hoppas bara jag blir bra tills i helgen, då har jag träff med upplandslaget, jag är skittaggad, måste dock åka hem på lördagkväll för ska gå på årsfesten och sen åka tillbaka på söndagmorgon igen, men det funkar, tur att jag har en underbar mamma som orkar åka 4 timmar på två dagar för att jag ska hinna med allt!
nu har vi datakunskap och vi fick en uppgift i Excel som tog typ 2 minuter för mig så nu ska jag sitta och slöa i  några timmar fram tills småföretagande a som börjar 15.10 och sen slutar jag 16.30, tummen upp för det !!
nej får kanske ladda ner något spel eller något, men vi höres, puuuusss !!!

min helg har vart lång och mycket har hunnits med...

fredag: vaknade vid 12 och gjorde mig iordning åkte ner på stan med jeanette och köpte den där mössan som jag visade tidigare, hihi nu har jag en björn på huvudet, sen chillade vi lite, jag åkte hem och städade lite och fixade och donade, somnade väldigt sent om jag minns rätt var klockan närmare halv 5 tror jag... inte nice!
lördag: dax för femkamp, det var så sjukt kul, Sumobrottning, Rodeotjur, Gokart, Pilbåge, Segway blev det... åkte sen hem och fixade med en liten överaskning som alla skulle få sen och fick kasta mig in i duschen, sen kom folket, vi käkade pizza, lekte en lek som hette kuken, dansade, sjöng och hade superroligt, dom "stora" drog sig till krogen och vi andra spelade lite buzz och snackade skit, himlans trevligt och den natten somnade jag halv 4 ungefär.
söndag: klev jag upp ur min underbara säng klockan 4, käkade lite mackor, fixa mig, käkade paj, årets första inomhusträning, wihoo tyvärr var ju inte alla där, host.... dåligt tycker jag menmen ! mådde förjävla illa alltså men jag överlevde, åkte hem duscha, käkade och kolla på tv men sen var jag ju jättepigg så min söndag slutade runt 2 inatt.
imorse var det uppstigning och åka iväg till skolan, så skönt att bussarna kör till stora torget nu, dom har ju inte gjort det på en månad pga filminspelningen av milleniumfilmerna... men vi började med matte, procent och procentenheter och när det var 10 min kvar av lektion som var på 90 min då fattade jag, grattis... such hatar matte !!
sen var det köttbullar till lunch och efter det praktisk marknadsföring som skulle sluta 16.55 men han gick igenom lite saker på tavlan sen skulle man jobba på sitt projekt medans han pratade med var och en, när det hade gått typ 2,5 då frågade jag om jag fick komma och det fick jag självklart så när det var överstökat typ 15.00 fick jag sluta, drog till höstmarknaden på vaksala torg med Ballex en snabbis och sen hem, nu väntar jag på min mor för vi ska åka och sola, wihooo !!!
nu bjuder jag på lite bilder från lördagen
fler bilder hittar ni på min facebook, nu ska jag sätta på TV:n, kanske käka något gott typ mina remmar eller brända mandlar från marknaden, muuums !!

...

fitta hora kuk helvete mjölken läkte i väskan, ALLT droppar av mjölk min ipod har dött av mjölken och min kalenders sidor är geggiga, FUCK !!!!!!!



på dåligt humör, men ätit en god middag iaf och spelat lite kort, bilder från förr får ni nog inte idag, ska nämligen damsuga och lite sånt, sååå arg, men vi hörs !!

min dag har känts som en lördag typ

skolan slutade och jag åkte med Josefina och Ellinore till min mammas salong där dom tog hål i örat där uppe ni vet, sen tog dom bussen tillbaka till stan och hem medans jag satt kvar på med min mor och pratade lite, sen kom vi fram till eller aa jag tvingade min mamma att ta hål i mitt öra, så vips så hade jag ett håll i mitt öra, nu är jag överlycklig, nu är det gjort liksom, och sen kom min mormor och hämtade mig och skjutsade hem mig för det regnade så jag orkade inte gå, bortskämd unge jag vet men men min mormor är bäst !!
väl hemma kom Melina och vi satt och snackade skit och jag målade hennes någlar sen kollade vi på lite bilder från bla Tågluffen och lite sånt, himlans mysigt, sen gjorde vi mat och jag har nästan hittat min tvillingsjäl vad det gäller matlagning, fan vad grymma vi var, host !
men det vart supergott iaf och sen skjutsade jag henne till bussen och nu sitter jag i soffan min och kollar TV, funderar på att kanske göra en liten sak som ska vara klar tills på lördag och sen läsa min bok en aning.
morgondagens planer ser ut som följande:
-fotboll
-städa
-träffa bonnie/melina?
-jeanette?
-alexandra?
-Köpa min underbara pälsmössa jag hittade + en tygkasse !
-tömma kameraminnet
-kanske bjuda på några bilder på mig från förr ??
god natt, hörs imorgon !

skön dag

vaknade imorse och käkade frukost och drog till bussen, regnade som fan från bussen till skolan så var smacksur på svenskan, vi läste och pratade om läsloggar, fick besök av rektorn och ja jag fick svara på alla 39 gilla saker på facebook, och för er som inte vet så skrev jag att alla som trycker på gillaknappen skriver jag något om i deras logg och det resulterade i 39 st, sen fick jag även några logginlägg i min logg av bla Felicia och Jacob dom ser ut såhär:

Felicia Udenius Otroligt söt tjej och hur snäll som helst. Gillar fotboll och sparkar på allt hon ser, ah fast nä. Men puss på dig, söta rara


Jakob Pettersson bra på fotboll, och brukar kolla in mig i rumpan , gillar hästar , solnedgångar och mord.


haha ja vad säger man, puss på diig Felicia och Jacob haha klart jag kollar inte hans rumpa grrr, eller inte !!
på lunchen gick jag och Ballex och Felicia runt lite på stan, köpte en BH till årsfesten och sen käkade vi lite på Max, en stor tummeupp för deras hallonpaj med glass, mmm njöt som bara den !
nu har vi matte så vi hörs senare, tror jag ska träffa Melina,
love to er all !!

vill ha

jag vill ha brunt hår
jag vill ha långt hår
jag vill ha snyggt hår


haha bör läsas av trötta människor med humor !


mina idoler, peter och emma !


time to sleep....


tjoho

ligger i min lillebrors säng med hans headset till hans ps3 och tar lite kort med hans mobil, haha har man tråkigt så har man, nu ska jag packa upp väskan och sen kommer lii, men oj vad hungrig jag är !!
måste äta

olle är underbar !


spya i matsalen

haft en klockren fotbollslektion, bara massa flum och sånt, men man måste ha extra kul ibland tycker jag, sen vart det sega i duschen och vidare till matsalen, där maten bar äcklig och plus på det var att någon hade lagt en spya så det var sanering på hög nivå, jag gick därför därifrån omedelbart och vidare till hemköp, två bullar, choklad och en bonaqua !
nu väntar vi på sören i klassrummet, snart datakunskap och sen småföretagande A efter det far jag hem och chillar, och ikväll kommer underbara lii, wohoo !!

BILDBOMB

ja vi börjar väl här över med en dagens outfit och en lite cool bild jag tog imorse när jag fick tid över, vad tycks ??
jag cyklade till skolan imorse, plus i kanten till lilla mig, när jag kom till skolan var det matte första lektionen och kameran åkte fram direkt, här har vi jenny, alexandra, och jag på en bild också.
på lunchrasten gick vi (jag, felicia, ellah, josefina och johanna) till subway och sen vidare till josefinas frisör.
hon skulle nämligen göra en sidecut, modig tjej !!
före
efter, så himla söt !!!
sen började vi igen och hade då prov i praktisk marknadsföring, efter det gick jag på stan med ellah, johanna, ballex och josefina, vi möttes av en demonstration av barn som ville leka, haha och här har ni även en bild på vad jag fick med mig hem
nu funderar jag på att gå ut och springa men tyvärr så tror jag inte det blir så, har tänt massa ljus och har det jättemysigt på mitt lilla rum, hihi ni är så välkomna så allihopa ;) eller !!?
nej nu ska jag nog säga hej till min mor som precis klev innanför dörren, ha det bäst, (hoppas du har det bra hemma Tova !)

nu stämplar jag ut för denna helg, tack och bock!

min helg i snabba drag nu, ledig fredag, jeanette, emma sen match 19.30, efter matchen Peters födeledagsfirande hemma strax efter 3, upp på lördagmorgon vid kvart över7, coachade mina pojkar, stod i kiosken/grillade hamburgare.. däckade när jag kom hem, vakna käka kinamat, somna, upp kvart över 7 igen, dömde 9 matcher, hjälpte till lite med ihopplockning, hemm långdusch, nu ska jag äta sen blir det plugg och godnatt !!

topp 6 på killar



nu ska jag käka kinamat, möms !


studiedagen igår

jag vaknade upp och träffade jeanette och lilla arvid, drog runt på lite olika ärenden och hade trevligt, jag fixade bla en praktikplats så nu är det fixat, puuh !
sen träffade jag emmis, vi skulle baka men orkade itne så det blev middag och sen drog vi iväg på match med flickor16, vi mötte storvreta igen, och denna gång vann vi med 5-0 bara... efter matchen hade vi lite småbråttom och jag kastade mig in i duschen och fixade mig, tog en smörgås i farten och sprang till bussen, då var vi påväg till Peters födelsedagsfest hos Fredde, av oss fick han en tröja och tre par strumpor, där var vi iaf till klockan stod på 02.13 ungefär, då tog vi en rusch till bussen och hann faktiskt, så jag var hemma runt tre någon gång, somnade direkt och klockan ringde klockan 07.30 imorse, upp och coacha mitt och emmis lilla pojklag, första gången dom fick sätta på sig matchtröjor, ooohhh, haha..
sen har jag hjälpt till lite med grillen och snart ska jag ner igen, men vi hörs senare idag tror jag, blir en lugn kväll ska dömma hela morgondagen, blääää men sånt måste också göras.
bjuder på en bild på mig och lilla arvid och sen enpå min lilla underbara emmis och födelsedagsbarnet Peter!