tuff brud


det går bra nu

3 st på 1,5 timme, men jag har ingen röst, eller jo en grov basröst som försvinner då&då, måste vara därför folk vill ha... haha nej feber har jag och frysersom en lort. Hem och krypa under alla täcken jag hittar och dricka varm oboy och invänta min älskling som ska få värma mig hela långa natten, tihi lycklig tjej!

mot jobbet

nu ska jag ut i kylan efter en skön sovstund under en varmfilt, smart!
hörs när jag kommit fram, om jag inte fryser ihjäl på vägen, pöss

fail

tagit massa egopics men alla bilder blir alltid fel någonstans... kolla halsbandet på den här tex, suck!

skolan är bra nice ibland

började 12 och slutade 12.40, haha uppsats skriven, check!
nu ska jag städa mitt rum och hänga tvätten sen bär det av till jobbet för et kvällspass och sen hem och kolla på min italienskafilm och förhoppningsvis invänta min pojkvän♥

boxningen igår

var så sjukt rolig, lärt mig massa nytt och sen som grädde på moset som kom min pojkvän och hämtade mig så jag fick trevligt sällskap hem till honom sen, gullplutten.
nu har jag precis kommit hem, måste byta om och skriva en minneslapp och sen iväg och skriva en uppsats, blääää
sen ikväll är det jobbjobbjobb, tjingeling!

bara en lektion kvar

ska springa iväg till syven för att få höra hur det blir med mina poäng sen är det bara en lektion kvar och jag har hört på ryktesvägar att vi ska sluta 45 minuter tidigare varje måndag, om jag är lycklig, hihi..

nu är jag färdig för skolan

eller jag har vart det i typ 30 minuter och jag börjar inte fören om 1 timme och 3 minuter, vad ska man göra nu då?

to 2 bby

godmorgon btw, idag är en lång dag så bara ta ett andetag och köra.

jag älskar dig så galet mycket, det borde inte vara lagligt att älskar någon så mycket.
godnatt, huvudvärk och magont, blåsvullet knä och träningsvärk i hela kroppen...förjävligt!

underbara vän, var försiktig!

han är uppe i sälen och vi snackade någon timme inatt och han och hans polare var uppe i backarna och åkte gummibåt. Det absolut sista jag sa till honom var att dom skulle vara försiktiga. Klockan 5, halv 6 imorse ringde han och sa att dom var på sjukhuset, blivit hämtade med blåljus och hans polare låg fastspänd på intesiven med ryggskador... Lyckat !

det kan inte längre vara vi

när du ljuger för mig...

jag trivs inte

som det är just nu, nu ska det ske en förändring, jag ska tänka på mig själv. så många gånger jag vart ledsen, det är inte okej, och nu var det droppen. hoppas den förstår.

katastrof

jag säger bara ett ord, katastrof.

en äkta fjortisfest men vissa verkar ju tycka om det iaf.
Godnatt

VANN CUPEN !!!

vi vann ica väddöcup, för vi är så jävla bra, nanana !

gårdagens shopping!!

det går bra nu, vi kommer vinna hela skiten!

lång dag

klockan ringde imorse 07.30 för att jag skulle skriva ett prov men när jag sitter i skolan och ska börja skriva får jag fel prov, kul!
men jag gjorde en anna sak för ett annat ämne och fick slutbetyg MVG! nöjd tjej.
Sen har jag bara shoppat med mammsen hela långa dagen och oj tror det vart 6 kassar med hem, jag visar bilder imorgon för har inte riktigt hunnit idag.
Var nyss och bowlade och käkade kina/sushibuffé med joakim och hans familj, underbart och jättemysigt.
nu är det hopp i säng om jag kan slita mig från GU, för klockan står på 06.00 imorgon för cup hela långa dagen ute på Väddö, sen avslutas kvällen med fest hos Kajsa, dunder!
tjingtjong och godnatt

blev inte som jag trodde.

herrarna tränade inte med oss men det var en rolig träning så det var lugnt. Efter blev det ett ledarmöte på 1,5 timme eftersom jag är coach för p-04 men nu är jag nyduschad och har ätit middag så nu blir det plugg tills ögonen inte håller sig öppna längre. Så puss och godnatt och tack för den här dagen.

pluggpaus!

nu ska jag dra iväg på träning, delar plan med herrarna så nu ahr jag en godbit att kolla på hela träningen, tihi, hittade btw en mysmössa som kommer sitta på huvudet på lördagmorgon när det är samling klockan 07.00... usch!

kollat massa gamla bilder

och jag tror jag vill bli blond och klippa av mig håret igen... hmm
nu är det dags att plugga !! och då menar jag verkligen att plugga

fest på lördag

och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig, hört på ryktes vägar att det kommer runt 50 pers och det är stort, jag brukar alltid vara klar med outfit och allt typ MINST en vecka innan och nu är det bara 2 dagar kvar...
Dunkdunk!

ändrade mig

precis innan jag sprang ut blev det ett annat smycke, ett halsband som jag fick i julklapp av andreas mamma det kommer från Kenya och är hur snyggt som helst!

hejsanhoppsan

godmorgon alla vänner, idag är det en lektion och den börjar om 40 minuter och sen är det råplugg hela kvällen dock med ett avbrott för träning, nu måste ajg springa till bussen, pössen!
dagens utseende och outfit

Pepe, äcklig människa!

jag satt och kollade på el c. nyss och jag mår typ illa när jag ser Pepe, en sån ful och och gräslig människa. Att han kan fejka så mycket, patetiska j'vel, jag var så förbannad !

lyckorus

det går bra nu, fick ett helt okej sms av padre och snart slutar jag skolan så kan inte bli så mycket bättre.
ikväll får jag träffa underbara saknade vänner och det ska bli hur nice som helst och som grädde på moset så kommer min guldvärda pojkvän vara hemma hos mig när jag kommer hem sen ikväll och avsluta kvällen med fotbollstittande, me like!

booooring

har småföretagande i ett äckligt trångt klassrum med en lärare som BARA pratar om bokföring och bokslut, jag fattar absolut ingenting och jag får inte ha datorn upp eller mobilen framme, jag tror jag dör..
Snart lunch sen fortsätter lektionen ända till 2, sen hem och sova någon timme, helt slut!
eller gå på stan och kolla på lite grejer, fick ju lön idag, mohaha!

godmorgon

jag känner mig så duktig, åkte till skolan tidigare idag och var på plats en kvart innan lektionen.
nu bjussar jag på en snyggobild och sen ska jag börja arbeta om ett landskap som ska redivsas på måndag, gissa vilket jag valt!?

det var ju kul

han flyttade på sig till soffan min och började snarka, nu ska jag laga mat helt själv, för någon hjälp det kan jag nog fetglömma!

storstädat i mitt rum

rensat bland alla papper jag har så nu har jag koll på att jag tex har en samhällsbok hemma som jag fick veta av min lärare idag, haha oups bra koll!
nu ska jag gå och pussa på pojken som ligger i sängen och sover

vad jag tycker


chillerari

sista lektionen är inställd idag också, så jag slutar 14.10 istället för 17, men jag ska på möte om mina kurser och lite sånt 14.30 så sitter kvar en stund, sen kommer älskling hem till mig och hjälper mig laga mat. Mysigt, dock måste jag ta hand om mitt jobb, jag är alldeles för lat och har inget tid alls...
Nej nu ska jag börja skriva på en uppsats jag ska göra på samhällskunskapen.

kärlek

introt är ganska långt men fett värt för att höra texten, låt tankarna fara, släpp allt åt honom.

sjuuuuuk

jag fryser ihjäl, såfort joakim åkte till jobbet imorse började jag frysa, låg typ och skakade och har frusit hela dagen, träningen gick bra, skitbra faktiskt men jag kände mig hängig och frös trots massa lager kläder...
och nu typ avlider jag av frusenhet, hoppar in i en kokhet dusch och sen kryper jag ner under alla täcken och filtar jag hittar här hemma och håller alla tummar jag har på att min pojkvän kan komma hit. (a)

nu träning

blir ingen boxning idag, både jag och emmy är skittrötta och jag tror jag börjar bli sjuk :(
men fotbollsdax är det nu iallafall, blev uttagen till cupen i helgen så det är bara att stå i.
tjing på en stund!

en thoréndag till...

hade lite genomgång på procentgrejer för moms och lite sånt sen en lektion, min första lektion i turism, tror det kan bli ett kul ämne, sen skulle vi haft svenska men vår lärare vabbade så det var att sluta vid 1, istället för 5 skönt som tusan, då jag tror jag börjar bli sjuk, burr!
Ska iallafall käka lite nu sen fotbollsträning på en snorhal plan, blää men ändå, behöver ju inte stressa som tur är.

so in love

min kväll igår var helt awesome, vi käkade god mat och sen drog vi till ica och köpte popcorn, cola, choklad, chips och ostbågar och sen drog vi på två skräckfilmer i rad, och myste som bara den. En klockren avslutning på en lärorik helg.
Jag har helt seriöst världens bästa pojkvän!

min helg har vart super

har ju som sagt vart på utbildning i helgen, kom nyss hem och ska bara packa om och duscha och sen iväg till älskling, så det blir världens bästa avslutning på helgen, för oj vad jag har saknat honom.
Här kommer lite bilder från helgen och sen får ni fler inlägg imorgon förhoppningvis.

Färdig för att åka!

hörs på söndag, för det är tveksamt att jag har internet och framförallt tid till att skriva, kommer vara fullt upp!
jagälskardigjoakimlindholm, <3

mitt schema suger...

from måndag är schemat kasst menmen, jag slipper iaf en grej troligtvis vilket jag är väldigt glad över!

shasha bloggen!

tihi, nej har precis käkat lite frukost och ställt mig på vågen, jag hoppas den är trasig för den visade just 146.8 kg, KUL!
ska packa det allra sista och sen springa iväg till solariumet tror jag, eller så pluggar jag lite får se.
så himla trött...

tack för mig

nu säger jag godnatt efter en helt lyckad dag, alla punkter har gått fint och jag är nöjd med resultatet. Har gått i skolan, vart på ett möte, tränat lite fotboll, haft ett till litet minimöte, duschat och bara tagit det lugnt, självkalrt har jag även packat för imorgon bär det upp till Hälsingland för liteutbildning, spännande. Dock är det en bussfärd som jag inte ser fram emot, dom senaste två helgerna har jag åkt 94 mil och nu den här helgen blir det 48 mil till, bläää!
Men iallafall det kommer bli skoj där uppe, saknar dock pojken min redan, han är verkligen mitt allt och jag räknar ner till på söndag när jag får träffa honom igen, tihi!
nej nu är det godnatt, jag far inte fören vid 14 imorgon så jag hinner skriva lite mera, ska nog försöka hinna sola imorgon också, får se om jag lyckas.
Mamma gjorden snygg fläta på mig efter duschen också, en riktig boxningsfläta så det passar ju mig som boxas.
Kyss och godnatt

sitter i skolan

med en kaffe och en bästa vän, mysigt!
jobbar lite på företaget, ska ställa upp i lite tävlingar.
snart ska jag iväg på möte, ska bli skönt att få lite ändring i livet, see yah!

bra morgon

är färdig för skolan och redo för allt, inget kan förstöra min dag, vaknade på rätt sida tror jag och har tagit tag i lite grejer så det känns underbart det här, kaffet kokar och sminket och kläderna är på plats, musiken dunkar och jag har 30 minuter kvar innan jag ska åka till skolan, underbart!

nice

spelat lite badminton, o pingis o scuasch (stavning?) och lite tennis på eftermiddagen, sen tog jag en promenad till Gränby och handlade lite grönsaker och dip till ikväll, jag och älskling ska kolla El classico och sen är det faktiskt 4 månader idag, inte för att jag tror att han har en susning om det menmen, love you!
Köpte även en bh och en trosa och en rouge fast jag skulle egentligen köpa boxningslinda, så busigt, jag visar er det sen.
Nu ska jag dammsuga mitt rum och sen blir det nog antingen en lite powernapp eller en dusch, får se.
Skriver senare, kyssen!

god mrg

pigg som en lärka, snark!
Nu ska jag iväg och spela tennis/badminton i två timmar och sen blir det en tripp till Gränby Centrum för lite minishopping till mig och åt företaget.
Ikväll ska jag kolla på fotboll med älskling, vet dock inte vart men det visar sig, han var världens gulligaste igår, fick massage 30 minuter fast han hade tränat och det var tom han som frågade om jag vill ha, visst har jag en fin prins!
nej nu går bussen om en kvart, måste fixa det sista, here I come UTK!

du är underbar!

Ibland känns det som om
jag är på toppen av mount everest,
ibland känns det som om jag trillar ner från toppen,
men när du är där, så känns det som om
jag inte ens behöver bestiga mount everest
för att få ett lyckorus.



så, blir en snabbis

stod i duschen lite länge och snart har Joakims träning slutat så blir en snabbis.
Resan var okej men inte mer än så, sällskapet var nice och stugan var fin, det var underbart med lite snö och kyla men fuck skidorna.. Jag tyckte det var jättekul att åka med inte när jag var sämst..
Så mer om resan behöver vi inte ta, jag visar lite bilder och sen går vi vidare, nu har ju mitt 2012 börjat på riktigt, men nyttigheter och träning.

guu vad dålig jag är

jag lever ju ett perfekt liv att blogga om egentligen men är så fruktansvärt lat, men nu börjar skolan och allt så nu jävlar ska jag dela med mig, vi börjar redan ikväll med lite bilder från resan förra veckan, men först in i duschen sen kommer pojken hit efter sin träning. love

idag var jag på min första boxningsträning

om jag gillar det, haha skoja inte, det var det coolaste jag sett, nu kör vi Emmy!
( vilka drömhandskar<3 )

.


Vemdalen


kan ju säga att jag är sämst i gänget iaf... kul!

om

"Jag skulle våga göra fler misstag nästa gång.
Jag skulle slappna av och ta det lugnt.
Jag skulle vara tokigare än jag varit i det här livet.
Jag skulle ta färre saker på allvar.
Jag skulle ta fler chanser.
Jag skulle bestiga fler berg och simma i fler floder.
Jag skulle äta mer glass och mindre bönor.
Jag kanske skulle ha fler verkliga problem,
men färre inbillade.
För jag är en av dem som lever förnuftigt och klokt timme efter timme, dag efter dag.
Visst har jag haft mina ögonblick, men om jag fick leva om igen, skulle jag ha fler.
Jag skulle faktiskt försöka att inte ha annat än ögonblick, det ena efter det andra, istället för att planera så många år i förväg, varje dag.
Jag är en av de människor som aldrig åker någonstans utan att ta med kalender, mobilen, och alla tankar.
Om jag fick leva om mitt liv igen, skulle jag resa med mindre packning.
Jag skulle börja gå barfota tidigare på våren och fortsätta till senare på hösten.
Jag skulle dansa mer.
Jag skulle åka fler karuseller.
Jag skulle plocka fler tusenskönor."

skååål

för att jag överlevde bussturen, nu är vi framme i Vemdalen och middagen väntar, underbart!
Ha en bra vecka, får se om det blir nå bloggande.

Filmmys påväg upp till vemdalen

Sitter i bussen, precis stannat och käkat i tönnebro. Nu ska vi börja rulla igen, framme om sisådär 4 timmar...



Någon som vet hur Manchester-matchen gick/går?


nervös

jag vet att har man vart med om en olycka är chansen att vara med om den igen minimal, typ obefintligt men vafan alla andra på bussen har inte vart med om den så det kan ju vara deras tur och min otur, jag håller iallafall tummarna, inte åkt buss såhär långt sen olyckan men nu kör vi, go!

vart och kollat fotboll hela dagen

vart och kollat på herrarna som spelat cup, gick inte så bra men oj vilken match min pojke gjorde sista matchen, riktigt stolt!
Nu är jag iallafall färdigpackad och väntar på maten, imorgon åker vi, woho !

Orken...

Datorn ligger här bredvid mig men jag orkar verkligen inte slå upp locket. Jag har så himla mycket art bjuda på men orken finns inte. Ikväll ska jag dock tömma alla kameror och sånt och då lovar jag att slänga in lite bilder och annat skojsigt, men inte just nu. Ska försöka sova en timme till innan det är dags att kolla på pokjvännens andra match i cupen. Stackarn vaknade inte när klockan ringde imorse heller, tur att jag kikade lite på klockan när jag vaknade till lite i min underbara skönhetssömn, hihi. Nej nu lite sömn till, adjöken !


jag har världens bästa mamma

tänkte bara upplysa er om det!

disney on ice med familjen !

Var på Disney on ice nyss med familjen i globen i Stockholm, jag är 17 år men satt ändå bland alla 2-6 åringar som var utklädda till prinsar, det är magiskt, jag vill också kunna åka skridskor, men jag bryter ju bara benet då...

dagens


muuums, kvällens meny...


snart så...


vill ha sommar!


jag är duktig

jag jobbar, tihi, tvingade mig upp imorse och ut i regnvädret. När jag kom fram till jobbet var jag smacksur, droppade o jackan och byxorna kunde man krama ur, kuligt!
nu har det gått lite mer än 2 timmar och jag är nästan torr, men bara nästan. Lunch om 1 timme, nice!

cleanlights.se


Joakim, jag älskar dig massor, du är mitt allt!


bildbomb på nyår

(blandat mina och johannas)

inventering med dom bästa!

Gick superfort, hela årstahallen på 2,5 timme, men vi är ju bäst i allt så inte så konstigt!

inventeringen justjävlaR!

drar iväg och räknar tandkrämstuber, blöjor och tidningar, haha nejdå men jag kommer hem såfort jag kan och fixar och trixar lite här på bloggen, tjing så länge!

gott nytt år !

en suprlyckad kväll, helt underbara människor och god mat, speciellt guacamolen av bucaro,
alltså en bucamole!

bilder och shit kommer senare, nu hopp i duschen, imorgon tänkte jag fixa både bloggen och lite med företaget så vi ses då, puss och godnatt alla bakfulla och alla andra!