visa ditt intresse innan du förlorar mitt, du är speciell !

jag är jätteosäker, jag gillar dig, du var verkligen helt otroligt jättebra, var alltid glad när jag såg dig, sen bara sket du i allt och långt därefter kommer du med en förklaring, en förklaring som går att tycka både bra och dåligt om, men du kom med en iaf, jag ville egentligen inte ha någon för jag hade försökt glömma dig, och jag hade lyckats...nästan.
nu är jag på ruta ett igen, tyvärr inte med samma entusiasm men jag är där igen!!
fan
nu ska jag plugga det sista sen kolla på film
peace out!

design

blev otroligt less på det där rosa, så ändrade i all hast, ska göra en ny fin, lite vinteraktig design men först när jag får tid, i helgen kanske.
åter till plugget!

english sucks !

 

 

PLUGGAR !

(stör gärna!)


nästa månad !

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

mj

är TOKförkyld, haft gympa och dansat nu sitter jag i skolan och slöar, fram till 12 då skriver jag prov sen är det hem och plugga till morgondagens prov, blää FÖR mkt prov !

the last song !

omg säger jag bara
har aldrig grinat så mkt i hela mitt liv känns det som, helt fantastisk film !
'

färdigpluggad !

nu
eller nääe blir nog
godnatt !

ska avsluta dagen men lite te, plugg och film

är vi lika ?

Adinbox

bli medlem på denna sida, den är superbra !
för mer info

ig i matte, men seriöst!!?

åkte till skolan för 50 minuter matte och det enda vi gjorde var att få tillbaka provet, men han är ju typ dum i huvet ?
på 30 tal hade jag
G-21
VG-4
IG-5
och mitt betyg blev, IG ? hur fan tänker man då !!
ååå så arg, nej nu ska jag plugga praktisk marknadsföring och sen åka tillbaks till skolan och skriva prov !
bjuder på en dagens facelook
hörs !

mitt i pluggandet tar jag en paus och tänker på dig, eller nej jag gör det hela tiden

bjuder på en bild och tackar för mig idag, nu måste jag plugga massa till, börjar med en timme matte imorgon mellan 10-11, sen hem och PLUGGAR tillbaka till 2 och skriver prov sen hem och plugga till nästa prov, blää !!
(jag och älskade emmis inatt, lagom trötta tjejer !)

fantastiskt !

det är ett ord jag saknar att höra, speciellt på dalspråk, (eller vad det heter)
menmen, nu har jag tränat pojkarna, skitkul, dom är så söta allihopa, sen drog jag på egen träning och oj vad kul, har inte haft så kul på en träning sen i våras tror jag !!
nu ska jag duscha, skriva ut lite pluggpapper, käka och sen blir det plugg för hela slanten !!
går nog i pluggidé närmaste dagarna då jag har prov måndag i praktisk marknadsföring 197 sidor, tisdag ett kapitel i småföretagande och sen 4 kapitel + grammar i engelska på onsdag, hurra !
nej förresten, finns det ingen som vill börja dansa med mig ? :o

har dygnat för första gången i mitt liv !!

eftersom det vra cup igårmorse var det uppstigning 6 och inatt hade jag trevligt med vänner och somnade vid 6, med andra ord har jag lyckats med min första dygning, awesome ! sov idag då till ett ungefär, och nu har jag druckit lite smoothie och ska snart iväg på killarnas träning ( är tränare för p-04 ) sen ska jag hem och plugga, ingen träning för mig ikväll, min hals gör så ont att jag inte kan äta, baksidalår värker och foten har fått skavsår efter all tejpning i helgen för matcher.. not good !
nej nu ska jag klä på mig, vi hörs senare !

sååå... !

jag spelade en fotbollsmatch som MÅLVAKT !!
tro det eller ej men shiieet vad kul det var, dock förlorade vi med 3-0 men vafan, jag kan ju inte vara bäst!
nu har jag dsuchat, ätit och ska snart göra något kul.
hare !

רבקה=rebecca


inlägget publicerades inte !!

jag skrev för några timmar sen men då publicerades det inte,
aja uppstigning 6 imorse, samling 7 match 8, blablabla, åkte ur cupen, drog och köpte ett par skor, skitsnygga!!
sen fick jag lite prydnadskuddar till sängen och sen dess har jag typ legat och sovit helt död ! om typ 30 minuter ska jag göra det där som var hemligt ni vet, ni får veta ikväll, juste jag har satt upp julstjärnan också i mitt rum, helt själv vilket betyder att det ser förjävligt ut, menmen får be om hjälp sen för just nu är min familj i full fart med att riva lägenheten, dom har dragit ut alla garderober och stoppar i nytt för flera tusen, haha och oj vad dom gormar och lever om !!
nej nu ska jag packa väska och kolla lite harry potter på kanal 5, pösspöss !

ledsen att jag inte skrivit idag trots att jag vart ledig

började med fotbollsträning imorse, sen kom jag hem, kolalde tv i en timme och sen drog jag ner på gymmet med andreas (coach/plastdad) drog igenom allt i en&en halv timme, usch vad ont jag kommer ha imrogon, sen drog vi och shoppade lite, blev massa ljus och en dunjacka, mys!
sen hämtade vi min lillebror i skolan, jag drog hem städade rummet vilket var mycket behövligt, fixa mig sen åkte vi på restaurang och sen raka vägen till diöshallen för att kolla fotboll. *host* snyggingar!
nu är jag hemma och imorgon är det samling 07.00 för slutspel i allianscupen, blää  menmen bara att le och spela, sen imorgonkväll ska jag göra en sak, men vad berättar jag efter ! tihi spännande va !?
nej nu ska jag kanske plugga ? nej sova !
pusshej

så nu är jag hemma och ni ska få den andra dagens.

vi var påväg upp till skolan för samling och jag går på Thorén som ligger mitt på stora torget i stan, vi gick förbi en kille som dela ut lappar om netonnet, så jag och alexandra tog varsin men inne i trappuppgången ville inte alexandra ha sin längre så viktor tog den och bara kastade iväg i trappen, och vem tror ni inte kommer upp för trappen precis och får den på sig, jo en lärare, hahahahah vek mig av garv vid skåpen sen.
aa men nu har jag kommit hem efter en föreläsning som skulle hålla på mellan 1 och halv5 men jag fick gå i första pausen så jag skulle hinna hem till konfirmandsaken sen (är ledare)... skönt !
men det var trevlig att vara där, inte för att jag förstod eller ens lyssnade men jag fick massa massage av Johan, tack för det !
nu ska jag sova en timme sen konfan, nu är det helt, woho !!

Dagens, från Jennys data !!

hahahahhaahhaha
jag och alexandra satt och åt underbara lussekatter nere vid ett ställe (hemligt) och filosoferade om att det kanske skulle komma någon ovanflr och spotta ner på oss, tiden gick och vi var nästan klara, då alexandra skulle dricka upp det sista i sin youghurt, så hon böjde ju sig liksom uppåt och vad finns ovanför, jooo två killar som kollar ner på oss, OMG, haha alexandra typ halvskrek samtidigt som hon satt i halsen och dom skrattade åt oss, och jag höll på att vika mig av garv, vi snackade ett tag och dom påstod att vi skolkade men vi nekade, då trodde dom vi hade studiedag men det har vi ju inte, var bara en liten lunchrast, sen frågade jag varför inte dom var i skolan, men oj dom gick visst på universitetet.... haha men det var dagens !!

sen finns en till dagens men den tar jag sen för nu ska vi på föreläsning!!

tack jenny för lånet av datan, pöss hej !!

http://hejjennyhar.blogg.se/


utan musik skulle livet vara tungt! (tyngre)

min ipod är full med cirka 1000 låtar som spelas minst en timme om dagen ibland hela dagar, lyssna på musik är helt underbart, här bjuder jag på en bild i mina kära hörlurar, love !
nu stämplar jag ut och går och lägger mig under mitt underbara täcke och väntar på morgondagen som består av en svenskalektion och ett föredrag, skönt!
men aa god natt.

riktig egokväll blev det.

bad, med egengjord ansiktsmask, fixat naglarna och nu myskläder med massa plugg,
nästa vecka är det prov måndag, tisdag och onsdag men det klarar jag, så heja mig!
engelska 3 kapitel tror jag
praktisk marknadsföring en hel bok
småföretagande A 1 kapitel
men vi hörs säkert senare.
puss

Never give up on something you can't go a day without thinking about.

ligger i sängen och väntar på att maten ska bli klar, blir pannkakor, mums !
dagen har vart chill, började ju med arbetsmiljö & säkerhet, sen lite engelska där jag gjorde lite uppgifter och sen blev det data en stund innan utvecklingssamtalet för fotbollen i skolan, gick bra och snabbt.
hemma några timmar innan beräknat, vad händer nu tro ?
fotboll, plugga, sova, salabacke !?
mkt att välja på
vi hörs senare

massage !

jag har fått massage, tihi av hanna som inte går i min klass utan i min paralellklass, jag gillar Thorén alltså, sitter på sköna stolar vart man vill och jobbar lite hur som helst med alla på hela skolan, fett mys.
nej då, jag har arbetsmiljö och säkerhet och sitter i ett rum med massa stolar och soffor för att jag och alexandra skulle gå igenom vårt arbete, men vi träffade emelie och hanna som gjorde samma sak så nu är det helmys!

god natt

kollat på Berra i mål i allianscupen, duktig kille ;)
och ledarutbildning, nu ska jag sova, god natt!

dans, jag är fotbollsspelare.

nu har jag haft min första gympalektion i gymnasiet, brukar annars ha fotboll på idrottslektionerna men nu var det dans som var obligatoriskt och fy helvete vad tråkigt det är, vi blev indelade i en grupp på 6 pers och ska göra en egen koreografi till valfri låt och uppträda för klassen minst 2 min och inte nog med det så ska det filmas också, PAIN!
menmen, räknar inte med något större betyg i detta kan jag ju lugnt säga.
nu sitter jag och alexandra upp i sofforna på stora torget och myser, tre stora soffor helt för oss själva + en mysig kudde, helt ok faktiskt!
borde kanske plugga lite med engelskboken ligger hemma på mitt soffbord, tråkigt! Får helt enkelt hitta på något annat, men vi hörs, hare!

fotboll fotboll fotboll och en och annan läckerbit

nu ska jag plugga engelska och sen kommer john blund
första som gissade rätt på låten var Amanda, och det var ju såklart Blinka lilla stjärna!!

him

....

<3

wow, now my head is not much room left for things that I would like to make room, the season is over and you look around, many offers but not many people are perfect, but everything is not perfect in this world has one person on this Earth taught me after all that happened, but this person I would not be where where I am now, unfortunately I do not think that person understands it or wants to understand it.
thanks, I must say, anyway, do not know if you read but I hope so.
must soon take a step away from the safe, secure and most convenient, if I reach my goal, I must really, but it is hard, heavy, and difficult ...
This is just my career, then have all men else in life, too, that kind of love, friends and school / job.
my friends are wonderful, lucky I have them, some are better than others but it is always, too bad that some do not really understand how much I need them and talking wildly about everything that actually takes, I want to be part in the whole not a man will tell you everything. but I can not get everything in this world.
school is fine, I really feel that I have chosen right after all, but as before, everything is not perfect, but at school is almost perfect in fact. Clock Fair!
then you will of course then to love, and where do I actually pass for now but my heart has found a home.
then last but certainly not least, my family is wonderful!
I love them with all my heart, the best there is them!

lussekatter, mjauu!

shieet vad gott det är, nu har jag ätit upp tre stycken på typ 10 minuter, ouups.
har slutat för ett tag sen btw, hade bara sammanfattning så det är skönt, händer nu då ?

btw, slänger in en dagens också...

crazy bild, men thats me so go 4 it !

gissa låten...

tihi, den som först gissar rätt bjuder jag på en länkning i ett inlägg ikväll, så gissa på, haha !

2 cool 4 school !!

sitter i skolan och väntar på min sista lektion som ska hålla på mellan 11.45 och 16.55, hurra !
har haft matteprov och snälla håll alla tummar ni har på att jag får Godkänt iaf, ikväll ska jag kolla på vaksalaherrlag som spelar sitt gruppspel i allianscupen, kommer nog bli nice, en cola och en toast och lite fotboll, livet leker !!
vi hörs senare idag

vila, lätt å säga svårt å göra

ajajaj vad min fot värker, borde inte spelat idag men vafan, tejpning och lite alvedon och det funkade under matcherna men nu efter.  ack !
jag gjorde iaf 2 mål, ett på wattholma och ett på GUSK, det var lite skönt !
sen drog jag till storvreta och kollade på min lillebror som spelade dm och dom vann med 10-3 min lillebror räddade 3 straffar, lite småstolt att vara storasyster då faktiskt !
nu ska jag faktiskt släcka lampan och hoppa i säng, ska bli såååå skönt att gå i skolan igen efter dom här två veckorna på praktik, men jag kommer sakna alla på willys, helt underbara människor, imorgon har vi matteprov första, hurra, ska öppna boken innan jag släcker kanske !?
nej vi hörs imorgon, puss på er sötnosar så hörs vi, sov gott!

nummer 14, kaptensbindeln, look !!

nu har ni som inte sett mig spela fotboll fått sett mig lite iaf !

my passion, my life, my love

"det är alltid för tidigt att ge upp"

nej nu ska jag ta tag i allt

nu börjar jag ju i skolan igen på måndag och då ska jag ta tag i det här med bloggen, klart ni underbara läsare ska få något att bita i, till mitt försvar för dom senaste veckorna kan jag ju säga att jag jobbat och vart helt död på kvällarna att datan inte vart mitt första alternativ utan sängen.
men ni ska få lite dagens och väldigt många uppdateringar från och med nu, lovar !!
men jag kan ju börja med att fråga om det finns något ni vill ha något av ??
här får ni en liten bild iaf på mig vid matbordet igårkväll, skulle visa mina såkallade muskler

update !

har ju sätt den för, den får gå i bakgrunden, jag ska fixa lite med bloggen, kan ju säga redan nu att den är bra !

mysig men läskig filmkväll!!

med tanke på att inte kvällen blev som den var planerad så blev det FILMER i min underbart mysiga soffa, men vafan jag överlever, taggar inför cup imorgon !!!
nu har jag precis kollat klart på denna film, den var inte så läskig liksom men den var äcklig på något vis, man blev liksom illamående av alla sörjor och blod och kroppsdelar, menmen, jag kollade hela så det var väl ok...
nu blir det denna:
recension av den kommer, brb :)

shopping med mamma och bror idag.


vidare i cup kommunal !!!!!

så jävla skönt !!

my dream

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

cup kommunal i helgen. råååtaggad !

i helgen ska jag försöka spela en fotboll jag alltid drömt om, fan vad jag ska vara bra, känn ingen press rebecca men du ska vara ditt bästa jag !!
GO UPPLAND !!

jag älskar min praktikplats !!


snöööö


3 i 1 inlägg

1. jag blir så lack på alla människor som tar saker med en nypa salt, vi är typ 30 stycken men det är 4 som visar sig, skärpning FÖRFAN !!
2. det blev en oplanerad myskväll med bio ikväll, mina saknade vänner Natta och Marika bjöd med mig på saw 3D så sjukt dålig tycker jag, bara äcklig inte alls som dom vanöiga sawfilmerna, menmen jag blev ju några popcorn och snacks mättare medn framförallt fick jag träffa mina vänner !
3. jag jobbade ju idag, jag jobbade i mejeriet och oj så kul det är att jobba, heja rebecca !! hihi

Sitter i bilen med min privatchaufför, mamma.

Nu har jag spelat med upplandslaget mot västmanland resultatet blev 2-2, helt ok men jag vet att vi kan mera, så vi måste verkligen ta fram det till i helgen då vi åker upp borlänge och spelar cup kommunal. Jag drog iallafall fort efter matchen och käkade lite, lämnade bollar till mitt egna lag (dam) som ska ha träning eller ja dom har träning nu, själv sitter jag eller nästan ligger i bilen men musik i öronen och är påväg till bålsta och ska spela futsal dm med f-94, helt död i kroppen men det får funka. nej nu är det bara en mil kvar, önska mig lycka till nu ska det köttas! pusspuss

min kväll

blev seeeg, käkade lite fiskgratäng och kollade på patrick 1,5
sitter vid datan och oj nu har visst scream 2 börjat, den måste jag se.
bye

sveriges snyggaste kille

det är helt klart Martin !

gotland

nu har jag vart på ön gotland i tre dagar och det har vart helt underbart, pizzakväll med bowling, stadsvandringar, kebab, tacos, bio, båtåkande och allra bäst en massa underbara vänner runt om mig !!
ni som gjorde denna resa lyckad !
bilder finns på FB så jag orkar inte lägga ut några här.
igår träffade jag saknade josef, ( en gammal klasskompis som flyttat till borås och spelar i elfsborg )
idag har jag bränt DVDer, och käkat lite, nu ska jag kolla på film sen spela lite fotboll och ikväll blire afrokonsert och sen får jag se vad som händer, familjen är i malmö på begravning så är ensam, ganska tråkigt faktiskt !

men vi hörs senare i think, pösspöss