underbara italien

hàr àr det 33 grader varmt i skuggan, sexiga italienare, supergod glass och mycket god mat, salt i vattnet sè det heter duga men vafan jag àr utomlands, wihooo !!

nàr vi èkte frèn flygplatsen till hotellet èkte vi fòrbi massa oddlningar och jag fickreda pè att italien àr vàrldens stòrsta kiwiproducent, coolt va ? haha

nej nu ska jag gòra mig iordning efter en unerbar frukost och sen ska vi till marknaden och shoppa, sen blir det poolen pà eftermiddagen, :D

jag har fòrresten brànt upp hela mig, not good !! hoppas det blir brunt sen bara !

Peace Out from Italia !

den här tiden imorgon, aaah längtar !!

hejsvejs alla fina läsare, fula också haha... nejdå men aa idag vaknade vi upp vid 10 och jag kollade på våra bästa år och sen sa jag hejdå till robin och drog på lite ärenden med min kära mor, för min del blev det ett par sjukt fantastiskt vackra klackskor eller pumps typ, så fina, ni ska få se någon gång alltså, haha sen blev det en bok som jag kan läsa på stranden och sen också en ny tandborste... vi växlade lite pengar också sen bar det av till mormor och där fika vi lite jag hjälpte henne med några småsaker som inte damer i den åldern riktigt förstår, men bara hjälpa och se glad ut... nu har jag ätit en god middag, packat klart allt, ploppat in 235 låtar i min mobil och 360 till i ipoden, yes sköna dagar på stranden väntar, nu ska jag bara vänta på att mina tånaglar ska torka, dom blev rosa, hihi sen ska jag be min moder om att hon ska göra mina naglar annars får jag väl sätta på en film och hoppa i säng, uppstigning typ 4 inatt tror jag för att bege mig till flygplatsen, LÄNGTAR !!!

men vi hörs, dom har en data på hotellet så ni kansek kan få någon uppdatering om hur underbart det är, sholahopp!!

Peace Out!


ont i min hals, inte bra

idag gick jag upp ur sängen alldeles för sent, så fick stressa in i duschen, sen kom mamma och hämta mig för att hämta upp emma och vi åkte och kollade på fyris-danmark, intressant match, robin hämtade oss och lämnade emma sen drog vi hem till mig, jag lira lite gura sen käkade vi.. har bara chillat sen dess och nu ligger robin i sängen och vill sova men jag lyssnar på lite musik, mohaha nej men ska fixa lite musik till mobilen och så sen ska jag nog också hoppa i säng, ska kolla på djungel george 2 :D

imrogn ska jag packa, fixa lite småsaker och sen växla in pengar för imrognnatt drar jag !!!

Peace Out!


gbg i bilder en snabbis


några utav alla men nu ska jag äta sen träffa robin, alex oxh jimmy !

Peace Out!


hemma !

nu är jag hemma, bilresan hem var skön, jag sov första 3 timmarna sen åt jag lite mat och sen läste jag klart min bok och lyssnade lite på musik, nu har jag packat upp alla väskor och fixat lite på rummet, ska väl läsa all post jag fått nu och sen får jag se om jag går ut och springer, jag har ont i halsen och eftersom jag åker till italien på tisdag vill jag ju inte att det ska bli sämre så får se, tror dock latheten går före också, tyvärr, men i italien SKA jag springa, jag lovar !

nej nu ska jag kolla lite post som sagt sen kanske duscha, woho haha men vi höres för ni ska ju få lite fina bilder också...

peace out !


vad gör vi ? nu kör vi !

haha ojojoj har haft fullt upp, som sagt så var jag på ullared i onsdags och shopapde järnet, 1100-1200 ba swisch bort från min lön, haha men det var nice, jeans, mjukisbyxor, jeansjacka, skor, smink, plånbok, småsaker och massa annat, klart värt det, sen i torsdags var det slutspel som gällde på dagen sen drog jag med mamma till nordstan och fixade mig ett par converse, ett par vita, nu är jag helnöjd !! på kvällen drog jag och alexandra på gothiadisco, det var fullt med människor och mycket händer där det inte skulle vara, men kul var det och supervarmt, jag svettades som en jag vet inte vad och efter några timmar av dansande till grym musik gav jag upp och tog med mig alexandra hem, idag har jag kollat på vaksalas flickor födda 97s semifinal som dom vann och som ni säkert då förstår gick vidare till FINAL, som spelades på ullevi vid femtiden, var såklart där och kollade och ja VAKSALA SK F-97 VANN GOTHIA CUP 2010, respekt jag vet ! haha
(www.vaksalask.se) jag som är fotografen till alla bilderna från gothia!

drog till liseberg direkt efter och åkte lite balder och sen käkade vi, åkte småkaruseller med min bror och sen vann jag massa gosedjur, mysigt !

imorgnbitti drar vi hem så är väl hemma runt 4-5 då ska jag SOVA i min egna stora förhoppningsvis kalla säng, längtar !!

nej nu ska jag sova, hare, pösspöss

peace out!


hallå hallå sverige !

nu har jag precis duschat och fixat mig för kvällens restaurangbesök och lisebergsbesök, idag har det vart supervarmt och solen har skinit men inte tusan tänkte jag på det när jag klädde på mig imorse, så kolla brännan...

syns lite på min högeraxel, alltså på vänstra sidan på bilden, usch och hela ansiktet är bränt, not good !

men jag har iaf kollat på josef när han spelade idag och oj vad duktig han är och vilket bra lag han spelar i, sen umgicks jag lite med han ett tag innan han drog hem till sig i borås, trevligt, kommer sakna killen sen :(
menmen får väl försöka hålla kontakten så gott det går, nej nu ska jag tare lite lungt, kolla mailen och fb och lite sånt innan vi drar, men vi hörs, imrgon bär det av mot ULLARED !! gillas starkt :)

Peace Out!


direkt från göteborg !!

     
  


här nere i göteborg är det fett nice, jag orkar inte skriva precis vad vi gjort, men resan ner gick bra, och när vi var här, gick vi ut på restaurang sen hem och då gick jag och ballex ut på en promenad, och under den färden höll jag på att kliva på två grodor !

haha, igår var vi på heden en stund sen drog vi och kollade på p-96 i vaksala och sen vidare till f-97 i vaksala, där vann dom med 13-0, fan vad bra vi är ! ;)

vi åkte tillbax till vandrarhemmet och klädde på oss jackor för usch vad kallt det var sen drog jag och min bror och ballex till universeum, fett coolt var det iaf, sen drog vi på en grekisk restaurang och käkade gott och eftert det blev det invigning på ullevi, tyvärr är jag mkt besviken om man jämför med dom andra tre åren jag vart här... men sånt är livet det kan ju inte alltid vara bäst !

kolla på bilderna och njut nu ska jag iväg och kolla på GUSK p-94, Elfsborg(josefs nya lag), nått lag från kristianstad som vi träffade igår, men ni får ha det så bra så hörs vi, pöss !

Peace Out!




Peace Out!


aikmatch och edsbacka mat !

ja matchen var riktigt rolig att se, inte för att jag håller på varken aik eller malmö men aa roligt var det, mycket roligare än att kolla på tv:n, malmö var dock helt kassa, vilket jag inte trodde... haha här kommer det som stod på sportbladets hemsida.


Skotten segrade i sin debut

Till en början syntes ingenting.

Men när krutröken skingrats på Råsunda stod det klart: It's Miller-time.

AIK:s nye skotske tränaren Alex Miller ledde vårens krislag till en tung seger över serietvåan Malmö.

– Spelarna gjorde en del misstag men det är okej så länge de jobbar så här hårt. Vi visade karaktär, säger Miller till PPV.

Mötet mellan AIK och Malmö ringades in av en märklig uppladdning.

Fansens rökgranater gjorde bra sikt till en omöjlighet på Råsunda och fördröjde matchstarten med fem minuter.

Men när bollen väl rullats igång gick det undan.

Tio sekunder, ungefär.

Sen hade Pontus Engblom ordnat en rekordsnabb straff för AIK.

MFF:s Pontus Jansson slarvade i sitt hemåtspel, namnen Engblom snodde bollen och gjordes direkt ner av skåningarnas Johan Dahlin.

– Inget snack egentligen, jag tycker den är solklar. Jag märkte att det var några lösa passningar och satte press direkt, säger Engblom till PPV.

Kenny Pavey var säkerheten själv från elva meter och AIK fick 1–0 och en drömöppning på den allsvenska starten.

MFF försökte reparera det initiala misstaget, ägde mest boll efter målet och Daniel Larsson kom nära att borra in en kvittering en stund senare.

Men i stället var det AIK som tog över det mesta av spelet efterhand.

Och efter en misslyckad rensning av Johan Dahlin kunde Flavio lyfta in 2–0 i den 40:e minuten.

Det känns som vi har något på gång, säger Engblom.

Och Malmö kunde inte heller rubba Gnaget efter paus.

Ett par halvchanser, ett par skott på mål – inget mera.

Det mest anmärkningsvärda kom med en dryg kvart kvar när Edward Ofere satte dobbarna i AIK-keepern Ivan Turina och visades ut.

Och så tryckte Flavio en missil i stolpen från 25 meter – men 2–0 stod sig matchen ut.

– Välförtjänt att vi vinner. Killarna visade fin karaktär i dag och jobbade hårt. Det är så här vi måste spela för att klättra i tabellen, säger AIK:s nye tränare Alex Miller.

– Det här var en riktigt dålig match. Starten sänkte oss fullständigt och det här spelet duger inte. Vi var riktigt kassa i dag, säger Malmös lagkapten Daniel Andersson.


efter matchen drog vi till edsbacka värdshus, det är gamla edsbacka krog som har haft två stjärnor i michelinguiden, och där käkade jag en toastskagen med löjrom, och oj vad gott det...
åkte hem och nu sitter jag bara och tar det lugnt, ska snart kolla packningen en sista gång, kanske dra dammsugaren genom rummet och sen hoppa i säng, uppstigning 8 imrogn, så alla människor jag brukar smsa med se till att vara vakna då, för jag lär smsa, :)

men vi hörs, internet är tillgängligt och datan ska med så ni lär inte slippa mig, pusshej !

Peace Out !


färdig !

nu har jag packat allt och typ gjort allt jag ska göra, nu är jag nyduschad och bara chillar, snart drar jag till el stockholma ! haha eller nått...

imorgon måste jag bara komma ihåg att ställa fram mat till min hamster så mormor kan ge han mat, och sen packa ner tandborsten efter jag gnuggat mina gaddar, men det ska jag väl förhoppningsvis inte glömma eftersom båda sakerna är lite viktiga!

nej nu måste jag nog gå och stoppa ner några klädesplagg till, för känns som jag har för lite, hihihi pösspöss

Peace Out!


dagens planer !

gick upp tidigt för att hinna med allt, måste packa för en vecka nere i göteborg, k´öpa ett trådlöst internet så jag kan uppdatera mina sötnosar och såklart själv hålla mig uppdaterad, köpa lite färdkost så som godis, dricka och lite sånt, sen måste jag ladda allt jag äger och har som ska med, som typ datan, kamera, mobilen osv... och juste sen ska jag fixa låtar till min ipod...

och vid 2 drar jag till sthm-sveriges huvudstad och kollar på aik-malmö, intressant match tror jag, eller hoppas jag, sen käkar jag ute någonstans i sthm, men vi hörs !

Peace Out !


idag har jag badat två gånger

fett nice ! det var jätteskönt i vattnet, jag var först bakom fyrishov i fyrisån och badade lite på eftermiddagen med min älskade ballex, vi cyklade dit, aha snacka om bäst jag är !!

sen drog vi hem och jag käkade lite tacos och sen kom robin och jimmy och vi drog till storvad, skitvarmt i vattnet en liten stund sen blev jag en isbit, vi bör om och kastade oss i bilen med högsta värmen, drog till sunnerstabacken bla och chillade en stund sen ett stopp på mcd där jag fick en glass av jimmy, danke !
sen till ballex och kolla skräckis, sen tog jag och ballex en liten promenix när killarna drog hem till enköping igen, skönt !


juste det är 9 mil turochretur till fucking lilla underbara enköping, haha !


Jag skulle vilja påstå att vänskap är bland det vackraste, mest underbara och härligaste vi människor har att erbjuda varandra.
En vän är någon som förstår dig när du som minst förstår dig själv, som reparerar din kropp och ditt hjärta när någon annan huggit det i bitar, som stryker dina kinder när de täckts av tårar, som stadigt står bakom dig och lovar att solskenet kommer tillbaka.
Det finns de långvariga och de kortvariga vänskaperna, de som du hörs med varje dag och dem som du bara talar med ibland. Inga av dessa behöver vara den ena bättre eller sämre än den andre.

Vänskapen, som ofta uppstår genom slumpen, när två människor som kanske inte alls är särskilt lika, bara finner varandra är både fantastiskt och häftigt!

För i en vänskap finns inga krav på att man måste vara lika, man behöver varken tycka, tänka eller vara samma! Man kan istället låta sig uppskatta varandras olikheter, lära sig av varandra, komplettera och kompensera den andres sidor.

Sen finns självklart de vänskapsförhållanden där man är så lika att det är läskigt. Där man inte behöver prata med varandra utan bara vet säkert vad den andre tänker, tycker och känner. Där man genom åren byggt upp ett slags hemligt kroppsspråk, små impulser sinsemellan, där varje rörelse, min och ryckning talar till varandra.

VÄNSKAP ÄR UNDERBART !!


Peace Out !

kvällen avklarad

maten var supergod och speciellt efterrätten, mums ! jag tog en snabbdusch och träffa sen ballex och vi träffade robin och jimmy, vi tog mod till oss och satte oss i bilen med robin bakom ratten, haha nej skämta det var skönt att åka lite bil, åkte runt typ hela uppsala, tog en paus och lira lite fotboll och sen runt runt runt igen, haha...

nu ska jag när som helst hoppa i säng för att orka med min dag imrogn, måste packa och sen får vi se vad som händer, på lördag drar jag till sthm och kollar aikmatch och sen käkar restaurang och på söndagmorgon drar jag till gbg, woohooo !!!

juste fixade lite med designen, jag ändrar smådetaljer när jag får tid nu väntar sängen är supertrött !!

God Natt, Peace Out !!


denna vecka

har jag vart ensam hemma eller ja dom andra åkte i måndagsmorse, så denna vecka har sett ut like this

Måndag: träffade emma och åkte ner på stan och shoppade lite, det blev två bikinisar, en klänning och 2 par nagellack... trevlig dag då det var ett tag sen jag träffade min vän emma, på kvällen sen träffade jag dennis och vi gick en liten promenad, sen drog vi till mig och hamnade på balkongen och tillsist i soffan framför en film, vid 3 lämnad han mig och jag gick och lade mig, och juste innan jag träffade han gjorde jag makaroner, visst är jag duktig !?

Tisdag: ringde mormor och frågade om lite hjälp och jag drog dit, följde med runt halva uppsala och handlade massa, då även jag fick lite hamstermat införskaffat, sen vidare till mormors systerdotter där vi fikade och blev kvar tills klockan var typ halv7, då följde jag med mormor hem och käkade lite middag sen fick jag skjuts hem, och även denna dag fick jag lite saker med mig hem, ett par skor, 6 par BjörnBorgtrosor, NICE ! och tack :)
(Robin klarade Teoriprovet till körkortet, GRATTIS)

Onsdag: pratade med robin i telefon i 3 timmar så i säng kom jag inte så supertidigt men jag vaknade iaf någon gång där vid 12snåret, käkade lite frulle och drog sen vid 4 till enköping med ballex och träffade robin, jimmy och jocke, och jag och ballex hittar fan i hela enköping, fett stolta !! men vi var först hos jockes pappa några minuter sen till hans mamma och där chillade vi lite sen kolla film och sen käka vi pizza och vid 12 drog jag och ballex hem....

Torsdag (idag): vaknade vid 10 och kollade på tv en stund sen gick jag ut med sopporna och städade upp lite, lagade lite pannkakor och sen kom familjen hem, åkte och handlade lite med mamma, och hem från den turen fick jag med mig en skjorta och ett par chinos, så sjukt snyggt !!! men aa nu sitter jag och väntar på en trerätters middag börjar bli lite hungrig så får se när det blir klart... sen vet jag inte vad kvällen erbjuder, väntar med spänning ;) haha och juste icke att glömma, ROBIN FIXADE KÖRKORTET IDAG !!! GRATTIS HONEY !!!!


Peace Out !


bilderna från landet


några iaf, tog hur många som helst men ni får bara lite smakprov på vad vi gjorde :)

Peace Out !


underbart på landet !

ja hörrni, nu var det några dagar sen eftersom jag vart på evelinas landställe och haft det superbra, åkt båt, badat hur mkt som helst i havet, solat, ätit god mat, knäppt massa kort och åkt ring efter båten bla... ja underbart har det vart, bilderna orkar jag inte ladda upp nu eftersom det är final i vm, men får se om jag får tid över sen, måste typ städa upp lite och sånt också, men ni ska få se ett smakprov på dessa dagar, jag lovar !

Peace Out !


så fina !

men jag orkar inte ta bilder kom jag på, ni kommer nog få se dom så småningom eller så fixar jag bilder typ på söndag! nu ska jag kolla på andra halvleken på tyskland-spaninen, HEJA TYSKLAND !!


ni får ha det så himla bra fram tills lördag/söndag, för nu ska jag bara kolla på matchen, packa det sista och sen chilla tills sängdags, pöss och speceillt till en person ! hihi


Peace out !


wohoo, massa kläder är nu mina !

jag ska bara prova allt så ska ni få se bilder sen :D


kommer ni ihåg att jag gjorde en sak förut !?

det där hemliga som ni skulle få reda på någon gång så jag ???
haha nu får ni veta...

mitt hår, fint va !? och säg inte nej nu !

stekt i fjällnora

idag blev det som bestämt fjällnora med eve och dom små, legat och bränt hela dage så nu hoppas jag på färg, nu ska jag packa för imorgon drar jag med eve till hennes landställe och sen direkt från det till pappa på lördag så mig hör ni inget ifrån fören på söndag sen, men jag ska ju inte packa hela kvällen, det blir nog lite nerladdning av musik till ipoden, gå och hämta alla kläder ni kom ihåg jag beställde från nelly, kanske städa åt min lilla söta hamster, och lite smått, juste träffa bällex också !

nej nu ska jag fixa lite grejer men vi hörs senare tror jag, pöss !

Peace Out!


en rubrik ska detta vara

och ett inlägg ska detta vara
ja idag har min dag sett ut ungefär såhär, sängen till soffan i vardagsrummet för att se på tv, till sängen med datan, till soffan en meter från min säng och kolla film, sen datan, käkade middag och kollade fotboll, nu soffan med datan i knäet, haha kul dag !

usch vad jag borde gjort massa grejer ist, typ packat, spelat lite gitarr, tränat, och ja massa grejer men nej nu tog jag mig en riktigt latdag, fy!

imrogn däremot drar jag till fjällnora eftersom vädret blev tråkigt idag så blev det inget, sen efter fjällnora ska ajg träffa min underbara bästa vän alexandra även kallad ballex men nu har jag kommit på ett annat smeknamn, bällex, blandning mellan bäst och alex, bra va !?

vi ska iaf ta massa fina kort imorgon och kan ni tänka er min blonda vän alexandra ballex bällex har sagt att hon kan vara med på kort, otroligt, kors i taket, wow, shieeet haha detta måste man dokumentera mitt kära herrskap, för detta är något helt fantastiskt, men oj vad kul det kommer bli...

sitter och funderar just nu på om jag ska träna med alla härliga människor på måndagkväll eller om jag ska med till landet med familjen nästa vecka, tänk tänk tänk... vet nog vart det lutar åt !


ojojoj vad jag skriver men jag har så himla tråkigt alltså, jag har förresten träffat en liten charmig sak, eller ja jo men aa, haha men om det får ni nog veta någon gång kanske... får se vad som händer med det!

jag har tänk på lite grejer och det är att alla underbara vänner i salabacke var det länge sen jag träffade närmare bestämt, 26 maj var sista gången, och frågan är om jag kommer tillbaka dit till hösten, får se hur det blir med tiden, jag ska ju börja ny skola med bästa vän och sen satsa som fan på min fotboll, för fan vad jag ska visa vissa personer om vad jag kan och hur långt jag ska gå, jag älskar fotboll och jag verkligen brinner för det, ingen kan ta den kärleken som jag har till min sport och ingen kan ta mina framtidsdrömmar ifrån mig, FAN vad taggad jag är på att göra succé och visa speciellt en person vad jag menar !

haha nu blev det mycket här, och ja jag har förresten sökt jobb, vart och så får ni tyvär inte veta eftersom jag inte ens vet om jag får det men om jag får det så berättar jag självkalrt här så fort det bara går!
och juste snart är det Gothia cup, för er som inte förstått ska jag inte spela utan kolla... jag sa inte kolla på fotboll, haha kom ihåg det, jag ska nämligen kolla snygga killar, hahaha ellerhur hjärtat !?

kolla killar, gå på liseberg, shoppa, åka till ullared, steka på heden, bli brun, gå runt i sköna kläder, drick läsk, äta glass, käka middag på restaurang varje dag, gå på disco, åka spårvagn, vara med min bästa vän en hel vecka !

UNDERBART !!

sen hinner jag ju inte mer än hem så drar jag till italien med familjen och där hade jag tänkt ätt satsa på brännan.

ja nej nu ska jag nog börja tänka på vilken film jag ska se för jag vart bannemig trött av att skriva massa...

en sak till bara, jag tränade ju som dagt igår och oj vilken träningsverk jag har i baksidalår, har nog inte känt denna smärta sen vintern 08-09, förstår ni, aj, stackars mig !!

nu ska jag räkna får som är en tradionell idé från bällex varje kväll när jag har tråkigt !

Pöss HEJ

Peace Out!


hej, hallå, tjena, shaow, och hejsan

idag har jag legat i sängen och sen förflyttat mig till soffan, skönt!
funderar på att dra och träna men jag har så ont i benen efter igår så jag vet inte, kanske skadar mig då...
annars blir det hopp i säng tidigt och tills dess bara fördriva tiden.


BORING DAY !
Peace Out!!


slutkörd

nu har jag spelat fotboll ett par timmar med alla grabbs och eve och sen kom sandra en stund också, det var kul, riktigt kul och nu blev ju också första 1,5 timmen på konstgräs vilket var nice, då kan man ju springa lite lättare... sen spelade vi på en mindre bra plan sista 30 haha, och efter det tog jag mig i kragen och sprang 15-15 14 gånger, usch och fy.. men nu är det gjort iaf, nu sätter jag på en film och tar en god smoothie och hoppar i säng, vad har morgondagen för något att erbjuda tro ? det får vi se, hare gött !

Peace Out !


och juste argentina !?

dom åkte ju ut mot tyskarna, så skit i allt jag skrivit ;)

nu tänker jag inte uttala mig om vad jag tror för det blir bara fel och kommer säkert ge dom stackarna otur som jag håller på, men aa heja * :D


ojojoj

nu var det länge sen ige, kvällen/natten hos evelina var dunder, jag hade supertrevligt så tack för det alla inblandade, bilder därifrån kommer snart, jag lovade ju att lägga upp lite bilder kanske en film också, haha eller blir det taskigt ? aja jag ska se om jag orkar ladda upp det :)

igår vart jag väckt av eve vid 11, käkade frukost och drog sen hem, mötte ballex och cyklade det fortaste vi kunde till centralen för att hinna med bussen men jag kom några minuter försent ut så vi kom några minuter försent till bussen, vi chillade lite på stan i en timme tills nästa buss gick, kom till enköping och träffade boysen, nivet robin och jimmy och co, sen drog vi till hamnfestivalen, det var lite översakttat tycker jag, men aja vi satt med robin och jimmy och några vakter och snacka i timmar, dom satt och vaktade stora scenen där alla artister var, för det var ju SÅÅÅ mkt folk, haha eller inte, typ 5 st 10 åriga flickor ;)

drog hem tidigt så var hemma vid 12 tror jag hon var, sen blev det sängen direkt!

idag är jag då barnvakt åt min lillebror men har inte sett han på hela dagen för han var borta när jag vaknade, haha lyckat ! nej men han kommer nog hem sanrt, vi ska äta gott och ha lite filmkväll, SYSKONKÄRLEK  !

idag är jag stolt, har bytt säng med min lillebror så har flyttat två dubbelsängar från olika rum och bytt plats på dom, TUNGT och gjorde det helt själv !

nu ska jag väl typ fixa mat eller nått :)

puss
Peace Out !

sorry för dålig uppdatering men....

jag har haft kul, igår var jag med jeanette och arvid HELA dagen och igårkväll gjord jag en liten impulssak, jag berättar någon anna dag eller aa ni får nog se en annan dag, idag har jag vart på lyssnarängen och badat med eve och brorsan, sen fixade jag mig lite hemma och blev körd hit till eve som jag sitter hos nu, vi ska grillalite med massa folk och ha allmänt trevligt, sen vilar jag mitt huvud mot en kudde här över natten också !! NAJS


och nu har precis brasilien åkt ut vm det är lite sjukt men så är det... jag har därmed också uppdaterat mitt inlägg lite längre ner hihi :)

imorgn far jag till enköping med ballex, skitarkul, ser fram emot det, nej nu ska jag vara social med eve och marika, marika är eves brorsas tjej, men ni får ha en bra fredagskväll, hörs...

Peace Out !