Praktik

Bland det roligaste som finns när det gäller skolan...


Pigg som en lärka

Hihi ny dag nya möjligheter, lets go!


natti

nu har jag gjort en liten ekonomiplan för framtiden med mamma, usch vad pengar är jobbigt menmen, nu är det hopp i säng, kyssen!

resa bokad, glad tjej!


huvudvärk pga ryggvärk

kom precis hem från praktiken/optikern, blev inget jobb idag, har så sjukt ont i huvudet för att min rygg värker som tusan från igår, så jag gör lite annat som bör göras, och hoppas på att finaste kommer hit ganska snart så vi hinner boka en grej.
mer om det senare, nu ska jag börja srkiva på ett arbete och sen fixa lite med telefonen, kanske åka till mormor och börja rensa i garaget så min bil fårr plats.
kyssen

shasha bloggen!

det blir en lååång dag idag, först praktik 10-16 sen optikern 16-16.30 sen jobb 17-21, så jag åker nu och är hemma vid halv 10 ikväll, fett nice jaooo, haha nej nu måste jag srpinga till bussen, kyssen!

Färdigtränad

Så sjukt skönt med en fotbollsträning och sen ett boxningspass på det, nu kan jag låtsas vara smal några timmar iaf.


vill ha sommar

bör kanske börja jobba på kroppen, kommer inte i mina sommarshort, illa!!

Vilken vacker morgon

Solen skiner och jag ska om några minuter kasta mig på min fina cykel och ta mig till praktiken, sen ikväll är det fotbollsträning och efter det boxning, så allt är fullspäckat, men hi hörs på lunchen, eftersom mobilen inte får vara med i butiken, hare (eller kanin!)


God natt

Skaffade precis instagram, lika bra att följa strömmen, varför ska jag inte vara som alla andra för liksom !? Hah


Första bilden looks like that


praktik imorgon

då var mitt sportlov och min ledighet slut, imorgon börjar praktiken som håller på 5 veckor framöver och direkt efter det är det spanien, woohoo bara roligheter framför mig...
Nu ska jag hoppa i säng och kolla film, pussen!

hade en jättebra kväll

vi åt god mat, spelade spel, dansade och hade allmänt roligt, sen drog dom ner på stan för krogen och jag tog min lilla bike och trampade hem, fick någon timmes sömn sen kom älskling, hyffsad nykter faktiskt vilket jag gillade för då kunde man föra ett ganska så normalt samtal innan han snarkade som en gris. Men understruket, hyffsat och ganska... haha vaknade precis, ska väl snart upp och käka frukost, sen är det pojakrnas träning och sen egen fys, usch och fy, ont i benen efter matchen igår så det får gå som det går.
(bilder från festen kommer senare kanske om jag kan sno från någon)

nu köööör vi!

ha en trevlig kväll, för det ska jag ha, see you later alligator!

trött brud ska börja tagga fest

spelade vår första träningsmatch för denna säsong nyss och första halvlek var helt kaoos, har aldrig trott ens att vi kunde spela så dåligt men i andra sen så visade vi vilka vi är, Vaksala SK dam!
Men för mig personligen gick det så sjukt bra och jag är jätteglad för det, vart nervös flera dagar för dom här 90 minutrarna, så det var en skön start på året.
Kollade även på älsklings match innan och dom torskade tyvärr men han gjorde några snygga räddningar så jag är stolt över honom ändå.
Nu ska jag ner på stan och hitta presenter till Emmasötnowsen som har party ikväll, tagga!!!

tack bror

brorsan gjorde en 3rätters till hela familjen och det var jättegott verkligen, han är kocken i familjen, nu ska jag försöka få med älsklingen in på mitt rum tyvärr lockar väl brorsan honom ganska lätt med en till fifamatch...
Jag hatar FIFA !!
tagga match imorgon!!

sushi vs. kinamat

oavsett så har jag tryckt i mig både och, älskling och jag och brorsan drog och käkade frukost på dragon palace, så nu är jag mätt och glad, får se vad kvällen erbjuder!

Tur att man tycker om sitt andra hem

Suttit och kollat på älsklings träning och sen är han seg som fan efteråt så jag kommer väl spendera säkert 1,5timme i vårt underbara fina klubbhus denna torsdagskväll, supermysigt!


tandsmycke

satt på ett tandsmycke, ett rosa litet hjärta, tihi supernöjd, nu ska jag packa det sista i väskan sen gå och kolla på älsklings träning för att sen följa med honom hem, oj vad jag saknat honom.

Semla hos mormor

Tihi mums, käkat pizza och nu semla, det var jag värd efter naprapatbesöket


ooh

AIK Fotboll vill välkomna Sveriges nya prinsessa till världen och skicka våra varmaste gratulationer till kronprinsessparet. Prinsessans morfar Carl XVI Gustaf är sedan 1974 Beskyddare och Förste hedersledamot i AIK och både kronprinsessan Victoria samt prins Daniel besöker AIK:s arrangemang med jämna mellanrum. AIK Fotboll ser fram emot att i framtiden även få välkomna Sveriges nya prinsessa till våra matcher. Gustaf VI Adolf åtog sig 1907 att vara ”AIK:s beskyddare och förste hedersledamot” och förblev detta fram till 1973.

nu kilar jag!

springer iväg till Naprapaten nu, skriver mer ikväll efter träningen.

woho ett återbud till mig

nu får jag mitt naprapatbesök som jag längtat efter, ha nhade fått ett återbud idag klockan tre så min rygg kan bli utknådad och genomtryckt... skönt!

tiden tickar

det känns som det går jävligt långsamt men ändå så tickar klockan, man känner att man inte orkar men man orkar tydligen...

lycka

hårförlängning med clip-on
en bit på vägen iaf

sämsta starten någonsin på denna dag

jag skulle gå med mamma till jobbet ( halva vägen ), men hon sminkade sig så klockan tickade på och precis när vi skulle gå så ringer andreas och har glömt tidningen hemma så då skulle mamma gå förbi och lämna den och jag fick gå själv till jobbet, vilket reulterade i att jag kom iväg väldigt sent och sen på det så var ju hela vägen så slaskig och med 10 cm slask och regn, så när jag kom till jobbet så var jag både sen och dyngsur om fötterna, åååh så arg!

Mystajm

Ny kryper jag ner under alla mina täcken och filtar, sammanlagt 4 stycken och drömmer mig bort till den finaste pojkens famn där jag egentligen vill vara menmen... Man kan ju inte få allt här i världen tyvärr!


Direktrapport från gymmet

Jag orkade mig hit ändå, skönt!


beslutsångest

en varm dusch, fotbollstittande, en lång promenad, ett besök på gymmet, en mysig film, vad ska man göra?

ouups

låg och kollade på Material girls, asbra film men jag var lite för trött, somnade och vaknade när mamma trampade in på rummet, fick massa brev idag, hela tre stycken ojoj, en räkning ett lönebesked och ett brev om att dom kollat upp mig för en lägenhet, hihi spännande att det händer något på riktigt, nu är det snart mat, jag som bestämde denna maträtt så det kommer bli mumsmums, men fortfarande ingen som hört av sig om att göra något så jag får väl fortsätta kolla på filmen och sen en till och en till och en till.... BORING DAG!!

vad jag behöver just nu:

♥en ordentlig massage / naprapetbesök
♥mera pengar
♥sommar (iaf varmare ute och bar mark)
♥en stor kram av min pojkvän
♥bra filmtips
♥lite solariumtid
♥någon som vill hitta på något
♥lite extra lycka, kanske en överaskning eller något
♥varma mackor och ett glas juice serverad bredvid mig här i sängen precis just nu
ja sen finns det säkert massa annat men det är det jag kom att tänka på just nu...

värme + sol = min passion

jag sitte och kollar på utlandsresor, visst jag ska till spanien om några veckor och sen både till italien och frankrike i sommar men jag vill ännu mer, jag vill åka med min bror på höstlovet, jag småkikar på egypten, turkiet, rhodos, bara han och jag för att sola och bada. Skulle vara hur mysigt som helst, ska bara ha pengar till det och sen även mammas godkänande, där tror jag dock det största problemet är tyvärr... Menmen får se om vi hittar någon drömresa, nu ska jag slänga på en filmrulle och kasta mig i säng, daten med marika styrde vi om för stackarn inventerade på jobbet mellan 05.45-20.10 igår så hon får faktisktv vara trött och Joakim kom på att han hade andra planer så där kraschade allt, ha en trevlig kväll, själv ska jag försöka iaf.
säg till om ni vill hitta på något, typ gymma? boxas? shoppa?

perfekt

Vad är perfekt egentligen?, vad betyder perfekt?,är man någonsin perfekt?.
Finns det människor som är helt perfekta? Jag tror inte det.
Visst man kan vara en fin människa ,både på insidan och på utsidan,man kan vara nära perfekt vissa mer och vissa mindre men finns det någon person som är helt perfekt? som aldrig gjort ett ända misstag? som aldrig snackat bakom ryggen? som aldrig ens tänkt elaka tankar om någon? som aldrig ljugit i sitt liv?.
Jag tror inte det,Jag tror verkligen inte det.
Jag säger såhär det finns så många människor som är fina,som ställer upp för sina vänner och som inte går bakom ryggen,som inte ljuger.
Ja det är klart tänka sig!
Men Alltid ställt upp? Aldrig gått bakom någons rygg? Aldrig ljugit? Finns dom?,det måste vara väldigt få.
Misstag gör man alltid ,ibland tänker vi inte ända fram.
Ibland chansar vi men sen ångrar... det är så.. det är Livet ,man måste göra saker,man måste göra misstag för att lära sig av dom,sen måste man våga chansa och att ge någon en andra chans. Som man brukar säga -Vi förlåter alltid men glömmer aldrig.
Ja så är det väl men jag tycker folk förtjänar en andra chans och att få förtroendet tillbaka.
För har man en sann vän som någon gång gjort bort sig tycker ja man borde förlåta,för sanna vänner hittar man inte många gånger i livet.
Man måste veta vad livet innebär.. även om du är en bra människa kommer du alltid möta människor som är bättre än dig och människor som är sämre än dig.
Det är så det är.
Vad ja vill komma till är att det är okej att inte vara perfekt att inte se ut på ett visst sätt att ibland dra en vit lögn,bara du inte sårar någon.
För även om det inte syns ,kan det kännas.

Vad är perfekt egentligen?, vad betyder perfekt?,är man någonsin perfekt?.
Finns det människor som är helt perfekta? Jag tror inte det.
Visst man kan vara en fin människa ,både på insidan och på utsidan,man kan vara nära perfekt vissa mer och vissa mindre men finns det någon person som är helt perfekt? som aldrig gjort ett ända misstag? som aldrig snackat bakom ryggen? som aldrig ens tänkt elaka tankar om någon? som aldrig ljugit i sitt liv?.
Jag tror inte det,Jag tror verkligen inte det.
Jag säger såhär det finns så många människor som är fina,som ställer upp för sina vänner och som inte går bakom ryggen,som inte ljuger.
Ja det är klart tänka sig!
Men Alltid ställt upp? Aldrig gått bakom någons rygg? Aldrig ljugit? Finns dom?,det måste vara väldigt få.
Misstag gör man alltid ,ibland tänker vi inte ända fram.
Ibland chansar vi men sen ångrar... det är så.. det är Livet ,man måste göra saker,man måste göra misstag för att lära sig av dom,sen måste man våga chansa och att ge någon en andra chans. Som man brukar säga -Vi förlåter alltid men glömmer aldrig.
Ja så är det väl men jag tycker folk förtjänar en andra chans och att få förtroendet tillbaka.
För har man en sann vän som någon gång gjort bort sig tycker ja man borde förlåta,för sanna vänner hittar man inte många gånger i livet.
Man måste veta vad livet innebär.. även om du är en bra människa kommer du alltid möta människor som är bättre än dig och människor som är sämre än dig.
Det är så det är.
Vad ja vill komma till är att det är okej att inte vara perfekt att inte se ut på ett visst sätt att ibland dra en vit lögn,bara du inte sårar någon.
För även om det inte syns ,kan det kännas.

.

Varje gång du inte tränar, tränar någon annan för att bli bättre än dig.


hm ?


mums, det är ju fettisdag!

godnatt!

snart är dessa godingar mina


bara några veckor kvar nu, tagga!


Livet varar bara en gång va?

Man lever ju bara en gång så varför anpassa sig efter alla andra. Nu ska jag göra precis exakt vad jag vill, om någon inte gillar det så fuck of, jag vet att folk säger så ofta men jag menar det. Äkta vänner finns kvar oavsett...


< / 3

Jag klarar det här!


Sista inlägget nu innan låsning troligtvis

Suttit på utbildning hela förmiddagen och nu blir det lunch sen någon timme jobb innan film och boxning ikväll också, sjukt taggad !!


Ändring

Imorgon bli bloggen lösenordsskyddad och jag kommer skriva för att jag vill ha en dagbok och ingen underhållssida för andra. Med tiden kanske lösenordet sprids men räkna inte med det, dock kan det ju vara bra och kika in ifall jag ångrar mig vilket ofta händer. Men just för tillfället orkar jag inte höra kommentarer om min blogg, jag skriver det jag vill skriva och passar inte det så sluta läs, om jag inte skrivit anledningar eller hela historier i detalj kan det betyda att jag kanske inte vill att någon ska veta, svårt att förstå? Svar nej!


Ändringar i livet ska ske och det på en gång, hoppas inte frestningarna blir allt för stora...


Du med stort D

Du gör mig allra lyckligast i världen men det är också du som kan få mig allra mest sårad i världen. Det är sjukt hur en enda människa kan ha sån makt och inverkan på en annan människa. Tyvärr är det så och jag är svag för dig då blir det fel i många lägen, antar att jag får lära mig det.


Haaaaaaaaat

...


bara 3,5 h kvar

och jag och jihad har suttit med boss och gått igenom lite grejer som ska tas upp på måndag på utbildningen så nu är vi redan experter, och sen fick vi reda på massa grejer om thailand, oj vad taggad jag är!! Kanske 3 månader över jul och nyår eller så väntar jag tills jag gått ut... får se hur jag kan pussla ihop allt.
nu ska jag snart på lunch iaf, sen ikväll hoppas jag att älskling har satt på sin romantiska sida och kanske lagat en god middag tills jag kommer.

Niiiiiice

Joakim iväg på fotboll och jag snart iväg till jobbet för ett 6timmarspass , skönt såhär en lördag! Sen ikväll blir det mys med J.


Hej jag är din k huvudet

Sitter efter en god middag och kortspel med familjen och Joakim och kollar vinster på bingo lotter och är dum i huvudet enligt j, man tackar, det värmer extremt eftersom det är ens fel att två träter. Eller ? Ååååå godnatt....


nu slutar jag snart!

skönt fast det har gått bra idag!

jag döör vad söt!


God morgon vackert väder.....

Ligger i sängen och väntar på att mamma ska sminka dig klart så vi kan åka och handla mat och sen kör hon mig till jobbet, tihi jag slipper gå :D


God natt

Har bara roliga och mysiga grejer framför mig, det går bra nu. Jobb imorgon, underbart!


lars winnerbäck trallar i mina högtalare

han är min gud under vissa perioder

bästa träningen i år

trots att jag var snorig, trots att jag var ringrostig, trots att hostan satt i halsen, trots att det var skitkallt så gick det helt grymt, jag är helt enkelt väldigt nöjd med denna dag. Nu ska jag sätta på en film och änvänta att klockan ska bli 9 för då ska jag kolla på walk the line på sjuan!

haha

då var det dags för första fotbollsträningen igen på ca 3 veckor, lycka till till mig själv säger jag bara!

ehuuuw

haha godmorgon, jag är hyffsad pigg men har inte den blekaste om vad jag ska göra idag, förslag?
bjuder på en morgonbild, nu ska jag nog gå och fixa mig iallafall, såhär kan man ju inte se ut ;)

<3

Han som inte bara säger att han älskar dig utan även bevisar det.
Han som skickar Sms på kvällarna och säger att han saknar dig.

Han som inte döljer något för dig utan berättar precis allt som det är.
Han som uppskattar dig och allt du gör för honom.

Han som håller dig i handen när alla andra ser på.
Han som verkligen lever för endast dina kyssar.

Han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.
Han som jämt ställer upp och alltid finns där för dig.

Han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dig.
Han som vaknar på morgonen och det första han tänker på är dig.

Han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.
Han som ringer upp dig varje gång du lagt på även fast ni har bråkat.

Han som aldrig lämnar dig.
Det är han som är din dröm.

Han som är min dröm.
Han är faktiskt min på riktigt, jag älskar dig joakim!


älskling

Älskling, du är en gåva till mig från gud.
Såsom han skapa himmel och jord skapade han det vackraste.

Jag känner mig trygg och stygg när du är med mig,
Varje gång guds ängel fäller en tår dör en person.

Den personen är alltid jag, men din kärlek för mig tillbaka.
Den kärlek jag har för dig går inte att beskriva med ord, så jag ger dig mitt hjärta och ber dig lyssna på den.

Varje dag drömmer jag om att kyssa dig,
Du är det bästa som hänt mig och det finns inte en enda sekund då jag inte tänker på dig.

Tack för du fick upp mig från helvete till himmel jag står i evig skuld för dig,
Tack för att du finns min Älskling!


semlor med brorsan

vi sitter och tjockar oss med varsin semla nu, och det bästa av allt är att vi har en varsin till i kylskåpet, mohaha!

här sitter jag nu och grämer mig...

här sitter man i sin one--piece och suckar, jag glömde affärsjuridiksboken i skolan, på mitt bord när jag gick så nu har jag inget alls innanför pannbenet till morgondagens prov, duktig brud! Där blev det automatiskt en helt fri dag... Måste dock åka in för att hämta min bok så jag kan plugga tills efter påsklovet när jag är tillbaka i skolan. För nu har jag först sportlov sen 5 veckors praktik och efter det påsklov, NICE!

burr

Nu har jag och brorsan vart på Gränby Centrum någon timme, det blev semlor, godis ( i mängder ) och sen låste jag upp telefonen så jag kan börja använda den, gaaah vill ha den nu!!, sen gick jag förbi min praktikplats och sa hej och fixade med några saker, snart är det praktikdags och oj vad jag längtar, menmen nu ska jag komma till det braiga i det hela med gränby centrum-besöket, vi gick hem i snö ovädret, visst är vi duktiga!?!

onsdag att göra


hatar snö

jaha gomorgon och hej sista riktiga skoldagen på typ 7 veckor...
ville egentligen inte gå upp ur sängen eftersom älskling fortfarande ligger kvar och myser där hemma i min säng, menmen, nu har jag turism och sen en lektion som jag nog till  mestadels måste plugga på!
skirver snart igen, kyyyyysss

14/2

tack för allt! ♥

min närhet kan ingen klå

jag älskar min familj och alla mina vänner så galet mycket, ni gör mig hel, kärlek!

ja tack!


...

jag hatar att jag älskar dig...

Alla <3 dag

Hej alla katter och ni andra.
jag itter på mammas jobb ch ska snart fixa håret. sen ska jag och älskling till honom och fixa i hans rum och sen åka skridkor, tummenupp! nu stolen, ha en bra allahjärtansdag, love you all!!

nu är jag hemma

feting lång dag i skolan...
nu tror jag att jag ska möblera om i mitt rum lite, sen blir det pluggpluggplugg

nedräkning

45 dagar kvar till spanien på träningsläger
men det bästa av allt är ju att det bara är 37 skoldagar kvar innan sommaren!!


my hiphop name


en underbar natt har nu blivit en ny dag

skolan börjar om en timme och jag har suttit och vart helt klar i 30 minuter redan..
jag hatar mitt fönster för det blir jätteljust typ 5 på morgonen så när älskling går upp och lämnar mig har jag ju vaknat och det är OMÖJLIGT att somna om... cpfönster!

ska slipa lite på en föreläsning jag ska hålla inför klassen idag om medeltidens litteratur, suck, aja vi hörs!

tidsfördriv

sitter och tråkar framför camen, ska snart iväg på fotbollsträningar, först mina pojkars och sen min egen, fast ska ta det lugnt, inte frisk än...
ikväll ska jag övningsköra lite, dock inte med min egen bil :( sen kommer älskling, och jag ska även försöka övertala min familj att vi ska käka snabbmat ikväll, jag är lite sugen!

All alone

Melodifestivalen var väl helt ok.


Har vart med melina hela kvällen och vi har tjockat oss med chips och dip och pepsi och popcorn, och självklart en skräckfilm till det... Vi satt och skrek ihop och var livrädda men bra var den. Nu ska jag hoppa i säng, småkikar lite på boxning/mma för att få bort filmen på näthinnan. Tycker synd om melina som ska åka buss hem och bor på vischan, usch!


så himla vackert!


Fina flätor

Mamma har gjort flätor i mitt hår, jättefint och så sjukt skönt att slippa hår i ansiktet. Nu ä jag färdig för att gå ut och käka, ligger i sängen och väntar på att övriga i familjen också ska bli det. Sen attackerar jag sushin!!


en dag på fyrishov

och nu äntligen hemma, visst var det skönt att relaxa men hade vart skönt att få sova ut idag, ska packa upp väskorna som står här bredvid mig sen kanske bädda sängen eftersom sötisen Melina komma hit ikväll och kollar på melodifestivalen with me. Men innan det blir det ut och käka med familjen på min favoritrestaurang, JAVA, woho lite sushi sitter aldrig fel!
nej nu göra lite nytta, kanske ta en tupplur också, kyssen!

Det gick ju bra

Gick åt skogen och jag gick två rejällt stukade fingrar efter 2 minuters matchspel. Jag avgudar min pojkvän som står ut med smärtan! Nu är det godnatt !


om 2 timmar

taggar jag igång för fullt för cupspel..

enda sättet att få en vän är att vara en

jobbjobbjobb, snart är det över för idag, det går fort när man har roligt, sitter och småkikar på lite tröjor till mina pojkar.. men jag hittar bara s,m,l,xl och mina pojkar drunknar ju i det. jag letar vidare!

håller tummarna

pattaya2uw4
cheferna åker ner på måndag och jag hoppas allt går som det ska!

Good morning sunshine!

Nu är det dax att åka till jobbet, får skjuts av underbara mamma (mot hennes vilja) sen ikväll blev det fotbollscup, b-laget hade ingen målvakt så jag ställer upp trots att jag är supersjuk ;/ aja nu time to work, skriver när jag kommit fram till jobbet. Puss


det bästa som finns

det bästa som finns är när du håller om mig,
liggandes, ståendes, sittandes,
bara dina armar är runt mig så mår jag som allra bäst,
i din närhet är jag trygg och i din närhet vill jag alltid vara,
du är mitt absolut allt,
jag älskar dig!

Du och jag under täcket, baby


älsklings tröja är underbar

vette tusan om han får tillbaka den,

Jobbjobb

Jobbat hela eftermiddagen med mitt företag och producerat flera ljus, nu är massan slut så det är bara att köpa nytt och fortsätta. En 50 ljus behöver jag nog iallafall.


Nu ska jag fixa det sista inför mötet och sen en powernap för är så sjukt trött och frusen...


ojoj

igår orkade jag inte plocka upp datorn så det blev ingen bloggning men det blev däremot mys med älskling och ett möte om Frankrikeresan jag ska på i augusti.
nu sitter jag i skolan för en lektion på två timmar sen hem och börja fixa för ett föräldramöte ikväll, med det bästa av allt, det är helg om 1,5 timme !

man var bra en gång i tiden....


frääänt

haha nejdå, har lektion, vi är 5 stycken av 30, haha alla trodde vår lärare var sjuk men icke sa nicke så nu är det lektion, det är den ända idag för mig. Sen är det mässinspiration och sen är det fika med min saknade vän malin och sen blir det möte om frankrikeresan i augusti. spännande dag!

WOHOOO!!!


jag har fått en bil idag, och jag är överlycklig!! :D
tack underbara pappa !♥

hepp...

jag som trodde jag var typ snart frisk men har fått återfall.
nu sitter jag på jobbet och tappar rösten vilken sekund som helst, buu!

mvg på italienskan imorse

skrivit ett italienskaprov, haft en lång samhällskunskapslektion, käkat lite lunch, handlat alla♥dagspresenter och nu sitter jag på en lektion som vi precis kommit  fram till att vi har haft alla kursmål. tror den kan bli bortplockad från schemat, sköööönt!!

I WAS BORN TO TELL YOU I LOVE YOU

du är mitt allt, min livskraft, mitt ♥

sitter i skolan, egentligen helt onödigt

hostar som en jävla dåre och första lektionen var inställd och andra har vu grupparbete så vi får jobba vart vi vill... det här suger, menmen, jag får umgås med mina fina vänner iaf och mycket skratt har det blivit, så mycket att rösten snart är borta igen.

Katt åt resväska, blev packad.

Katt åt svärmor, släkt i magen.

Katt åt karta, var utmärkt.

Katt åt honung, hade bismak.

Katt åt hip-hoppare, rapade.

Katt åt hund, fick skäll.

Katt åt haj, hade inge´ val.

Katt åt engelsk hund, dog.


godmorgon

oups nu fick jag bråttom till skolan, jag skriver senare, puss!

firar min första vinst på tradera

tihi, suttit och vunnit en dator till älskling och nu även lyckats vinna en hårförlängning till mgi själv, lycklig tjej!
inte visste jag att man kunde ha tur i både kärlek och sånt här, men det är askul, sitter som klistrad vid den där hemsidan. Nu har jag iallafall gjort lite varmoboy med grädde och blandat en dip och sitter med en chipspåse i knäet, jag firar så det är jag värd.
Men nu börjar tvprogram som är bra, så tjing och sov så gott, för det kommer jag göra!

Vad ska man göra nu då?

Jag har ingen aning om vad jag ska göra av min söndag, orkar inte åka härifrån... Blääää vad jag vill ha min bil och ett körkort så jag kan ta mig från punkt ett till punkt två fort som bara den. Eller så kanske jag ska gå hem. Får se hur kallt det är ute :) ikväll blir det nog plugg och chips och dip, TJOCKIIISBECCA!!


Myyys

Ligger i sängen och har precis fått frukost på sängen av älskling nu ligger jag och kollar när pojkarna i familjen Lindholm/Jansson spelar FIFA. Haha godmorgon iaf!


ibland gör man saker man inte borde

sitter hemma hos älskling nu och ska snart hoppa i säng och sova en stund, mår inge bra alls, älskling och småsyskonen hans är och handlar ingredienser till en pizza som vankas ikväll. Själv sitter jag och kollar på en iphoen 4s och vilket abbonemang som blir bäst för nu har även gammelmamma gått och köpt en så inte okej att ha kvar sin äckliga lilla ericsson då som inte går att ringa med när det är kallt eller ringa med överhuvudtaget typ, den suger verkligen!
haha nej hopp i säng i tio minuter innan dom kommer hem kanske, pössen!

god eftermiddag hela världen

har precis vart och kollat och testkört min bil, fattar ni, bara MIN, jag är överlycklig, och jag ska få en helt egen bil, mohaha... nu ska jag snart iväg till diöshallen och träna mina småpojkar, till hjälp får jag älskling som får sätta lite respekt i pojkarna. Tror det går finfint, ikväll vankas det barnvakt och hemmagjord pizza till massa filmer och melodifestivalen, uuuh!
åter lite senare, kyssen

mitt hår är KAOS!

jag har en utväxt på typ 3 centimeter, tur att håret växer iaf.

gårdagskvällens nöje

grönsaker + dipp under en filt i soffan och kollade på Eva&Adam, 4 födelsedagar och ett fiasko.
sen kom älskling efter hans träning och förgyllde hela dagen.

uschuschusch

blev inte många timmar inatt, jag tycker så synd om älskling som var gullig och kom hit men som jag säkert väckte tusen gånger eftersom jag inte kunde sova, förlåt!
gick iaf vid  och käkade frukost och sen hoppade jag i säng igen och sov tills nyss, riktigt skönt.
nu ska jag fixa lite med företaget sen hoppa in i en skön dusch och ikväll bär det av till pappa, mysigt!

lycklig

tihi nu har älskling vart här en liten stund och gett mig lite pussar och kramar innan hans träning, nu kan jag gå och blanda dippar och lägga mig och mysa med lite filmer, imorgon kommer älskling efter jobbet och sen åker vi till pappsen, me like!
godnatt alla turturduvor

details


den här tror jag det kan bli

då ser man brun och fin ut till sommaren sen, plus att jag älskade toppens snurrning, tihi.
precis käkat pannkakor med sylt och grädde, nu ska det bara få lägga sig sen åker popcorn och allt gott fram.

...


ikväll blir det om mig tycka synd-om-mig-själv

chips o dip, popcorn och mineralvatten, kanske om jag är duktig så byter jag ut chipsen mot grönsaker, får se.
sen blir det film och kanske en ansiktsmask på det, jobbpasset imorgon tror jag att jag får avboka eftersom jag inte har någon röst tyvärr :(

men om jag har tur kanske jag kan sola, fast bara om jag mår bättre annars är det ju inte så bra att sola.
Sen ska ajg och älskling till min pappa på kvällen och där blir vi även kvar, myys!

fortfarande sjuk

men jag mår lite bättre, bytt ut febern mot halsont nu, sitter i soffan och kollar tv, samtidigt som jag tankeshoppar på alla klädhemsidor som finns, åå vad jag vill ha sommar, har hittat så sjukt många bikinsar, får se vilken det blir.

har ätit och sovit

det är det jag gjort idag, och jag kan säga att jag är väldigt less på TVn nu som stått och gått sen halv10 imorse, kom precis ut ur en dusch nyss, himla skönt alltså.
nu kollar jag lite på boxningshandskar, tror jag skippar det rosa och kör på svart istället.
aja nu ska jag nog hoppa i säng, om jag inte kan somna blir det film.
ps. har älsklings byxor på mig, måste nog säga att det är bland dom mysigaste jag haft på mig+ att dom luktar gott.

idag har jag inget att visa er

jag går och sover igen...

sjuuk :/

hostar, ont i halsen, feber och absolut ingen röst, nu ska jag käka lite glass och dricka honungstee sen sova lite till, mår illa av medicinen...