Morsning

Nu sitter jag i skolan efter att ha vart på teater eller snarare en trollkarlsföreställning. Sjukligt häftigt var det måste jag säga!
Nu är det historia med snack om socialliberalismen. Ikväll är det träning och sen tro det eller ej men ska jag försöka fixa bloggen lite. Imorgon är det jobb 10-20, sen träffa Joakim tror jag. Sagt så iallafall, men man vet ju aldrig när det gäller pojkar över lag.

Slutar om 30 minuter och nästa vecka är det bara 2 skoldagar för sen är det Tjeckien som gäller!
Sen en vecka, lov, praktik 5 veckor, lov, två veckor skola, Berlin sen var det typ studenten, ojoj !

Haha nä nu ska jag inte fresta er mer, snart slut på skoldagen, längtar!!


Ojoj

Jag lever men inte min stortå, vi hade jättekul igår, sen vart det en låååång dusch och sen filmmys, nu har jag precis smällt i mig en kebab och ska snart iväg på lite ärenden, det är kul när pengarna rullar in!


hahaha vad tänker jag med?

har styrt träning i -15 grader, burr... 
 
men det blir nog roligt, klä på mig som om jag ska till nordpolen och springa som bara den så överlever jag kanske, ska till viktor ikväll och kolla film med åberg och jenny som inte blev av igår, så har nått att se fram emot efter iallafall, om jag ens kan röra mig efter. Well well, dax att börja klä på sig så man är klar till 19...

Hero

Vår hjälte som efter mycket tjafs tar upp sin dator för att vi i gruppen ska kunna göra vårt skolarbete.


Tears in heaven

Sitter i skolan fast jag hade kunnat göra precis vad som helst för att ligga kvar och mysa imorse, menmen, har skrivit klart allt om hinduismen och väntar bara att få gå och äta...

Kvällens träning är inställd och jag måste alltså fysa, blää!

Sen ska jag ta en myskväll med mig själv tror jag, bubbelbad, ansiktsmask och en bra film.


då är du den finaste jag mött

skön dag helt enkelt, drog gymmet 40 min och åt sen en så sjukt god middag, tror jag måste sätta den på top 5 listan över mina favoriter.
 
har suttit och shoppat loss lite på internet, eller nästan iaf, har inte klickat hem det än, eftersom jag inte få lönen fören på fredag, buu bli fredag bara, finns så mycket jag vill göra då men måste ändå spara det vet jag, men ska iallafall fixa gymkort med laget, fixa naglarna, betala studentmössan, sen blir det ganska mycket utgångar närmsta tiden, lördag, onsdag, lördag, sen helgen efter det åker jag till prag med mamma ju så kommer gå åt massor!
 
pengarna lär springa iväg ändå, utan att jag anstränger mig!
 
nej kanske ta en kopp te innan jag ska ut i kylan igen, burr, är sjukt sugen på att hoppa i ett bad istället...

kärlekens tunga

 
sitter och laddar för ett hårt träningspass med lite chailatte, ska aldeles snart ner till gymmet och kötta!

ikväll blir det revbensspjäll och sen film hos viktor, förhoppnongsvis kommer även jenny och åberg över.
 
 
skriver mer sen efter jag tränat

jag vill ut ikväll

 
har precis fixat lite grejer här hemma och ska snart iväg på lite ärenden innan det blir fyrishov, 
ikväll ska jag fixa min bil så får se när jag är hemma, ska även ner till gymmet en sväng eller så tar jag en promenad får se hur kallt det är, men träna det ska jag iallafall !
 
nej nu dax för lite lunch sen iväg, men jag uppdaterar från mobilen senare så ni inte behöver sakna mig alldeles för mycket.

time after time

ligger här i min soffa, nyduschad efter ett hyffsat hårt fotbollspass, med innehållande teknik och fys. 
nöjd över min dag, har hunnit med sjukt mycket, vart förbi skolan, träffat mamma för en lunch, planerat framtiden (plugg) med Ida, fikat och snackat skit med min fina vän Cornelia och sist men inte minst tränat fotboll.
 
imorgon är det en lååång dag, först friskolekampen, fyrishov 8-17 för självklart kommer mitt älskade Thorén att ta hem allt även i år. sen fixa bilen hos pappa vid 18 och sen måste jag även hinna med att träna.
 
jag har legat och tänkt på en del och längtar som bara den efter min lön på fredag, har så himla mycket som ska göras såfort jag fått lite pengar, typ fixa naglarna och lite annat smått och gott.
 
på fredag ska även min fina vän josefina troligtvis hjälpa mig med håret, får se hur det blir med det, vi båda är nämligen mycket upptagna kvinnor. men annars har jag andra planer så går ingen nöd på mig. 
 
börjar längta lite efter v.6 och prag faktiskt,börjar kännas att det är mer på riktigt. snart så!
 
nu ska jag iallafall hoppa i säng och kolla vem som smsspammar mig, hmm kan det vara viktor, haha troligtvis!
 
uppdaterar mer imorgon från läktaren, gooo Thorén!!

tappat motivationen

kikar runt på andra portaler men hittar inget som faller mig på läpp, vill ju göra nå stort. har testat lite på forme några dagar, för er som är intresserade vad som hänt senaste dagarna i mitt får kika in där: http://wisselgren.forme.se/. har förövrigt skickat iväg en ansökan på en bloggportal så håller tummarna för då jäklar blir det glöd igen!

du kan få mig när du vill

låång dag och en är fortfarande inte slut, började skolan vid 10 och haft lektioner fram till 17, kom hm och fick diekt beök av min fina vän  maika, vi kolladde på gamla bilde en tundd innan ddet var dags för kick off med laget. Mycket trevligt och på måndag då jävla dra resan igång, i å ka det inte vara kul att möta oss !
 
nu sitter jag och rensar på min håddisk. säkert 10000 bilder, överdriver inte då!
 
blir en tidig myskväll idag, ska hoppa in i duschen sen skriva på ett arbete sen bir det date med kudden, imorgon är det jobb 10-18.30 på inter port, kika gärna föbi!
 
vemdalen <3
 

Skola, historia

Sitter på lektion och antecknar om upplysningen..


Onsdagkväll 00.15

Sitter i studentstaden med goda vänner och ska snart röra oss mot stan, usch imorgon går jag i skolan 10-17...


bra


victoria secret

Ni vet domdär sköna modellerna för Victoria’s secret? Som e långa, smala och sjukt vackra. Vem sku int villa se ut som dom? Men va e hemligheten bakom deras skönhet?

En ideal modell för Victoria’s secret är en flicka runt 17år, som väger 50kg och är 178cm lång. Då är hennes BMI 15.78. Ett vanligt BMI skall ligga runt 18.5- 29.99. Enligt detta BMI lider hon av svår undervikt.

Dessa modeller äter små portioner mat 5 gånger om dagen. De försöker hålla sig till att äta mycket frukter och protein för att hålla muskelmassan och för att endast gå ner i fettprocent.

Modellerna har en eget diet expert som ser till att modellerna får en passlig diet att följa. Till morgonmål äter de mycket kolhydrater, för att få i sig mycket energi. Detta får de av bland annat mysli och frukter. Till lunch äter de sallad med höna eller fisk. Till middag äter de mörkt ris med vitt kött. Mellan måltiderna äter de frukter. För att få mycket energi äter de rikligt med fruktsocker från frukter och bär. För att inte förklora självkontrollen över något gott får de äta mörk choklad och vaniljglass två gånger i veckan.

För att få vara Victoria’s secret modell måste man hållas i god form. De tränar hårt på gymmet för att hållas smala och behålla muskler. De har även en egen personal trainer som gör deras program för träning. Till exempel tränar änglarna av Victoria’s secret (Victoria’s secret angels) muskler på gymmet 3-4 gånger i veckan, i 75minuters tid. Till exempel gör de först benmuskler i 30min, sedan armar, core och balans i 30minuter och sen 15min tänjning. Resten av dagarna i veckan övar de pilates, yoga och springer. Före 25-års ålder tränar de lite mindre, men efter att de fyllt 25 tränar de varje dag.

Det låter tungt att vara en modell och hållas i så god form, är det värt det?

kanske, kanske inte...

Bild

 

Bild

 

Bild

 


vad håller jag på med?!

haha klockan är 07.53 och jag har vart vaken snart 2 timmar. hmm aja vad gör man inte..

ska fortsätta på lite skolarbeten och så innan man börjar skolan 15.10 typ kul liv, aja nu drar sista ruschen igång och om mindre än 5 månader tar jag studenten!!!

en dag alltså..

då ska jag också kunna detta
 
 

Pluggpaus

Om någon ville veta så åker jag hit i sommar, hihi men innan det blir det Tjeckien och Tyskland !

Nu åter till pluggandet


Godmorgon godmorgon

Vaknade precis, himla skönt alltså, dagen består av träning, plugg, träning och kvällsmys med Malin!
(Juste måste hämta min bil också)

Men först upp och äta en god frukost nu, oboy och rostade mackor!


<3

 
 
godnatt §

Skön kväll

Ett bad och sen kolla igenom massa gamla bilder, mysigt värre och imorgon ledig, galet skönt !

 


Jobb 10-20

Nu är jag precis hemkommen, tog en runda förbi solariumet också, skönt värre!

Nu upp och äta och ta ett varmt bad.


Kista och Arlanda

Slutade 18 och kasta i mig lite mat och hoppa in i duschen innan jag träffade Dogan och drog till kista galleria lite lustigt, blev en tröja inhandlad iaf, sen vidare till Arlanda för han skulle visa nått men det var stängt typ. Så vidare hem och nu ligger jag här i min nya tröja och håller på att somna. Ska ta en halstablett och hoppa i säng, jobb 10-20 imorgon...


Har blivit mycket nu

Slutade som sagt 20 igår, träffade Dogan en snabbis sen hem och mötte Viktor, böt kläder och hängde hos honom hela kvällen, imorse var det svårt att ta sig upp menmen, nu sitter jag på jobbet och önskar att klockan var 18...


Lunch

Sitter på rast och dricker te, Forest fruit, mums, lika bra för halsen, snart ut och jobba igen, jobbar till stängning 20, sen träna och sova. Imorgon öppnar jag så därav en lugn lördagskväll!


Ouuupps

Klockan stod på tio men vaknade elva så träning kunde jag ju fetglömma, ny frukost sen rulla mot jobbet!


Naglarna

Han ju faktiskt ta hand om mig själv lite nu också innan läggdags, bleka tänderna, smörja in mig med ansiktskräm, bodylotion, fotcreame, måla naglarna och göra en fin fläta i håret, nu sovdags, sov gott


Dagens inköp

Lite smått och gott, fick finbesök av brudarna nu på kvällen också så ingen träning blev det, men nu är det sovdags, fan har vändt på dygnet och om 4-5 dagar börjar jag skolan, usch!

Imorgon blir det träning innan jobbet iallafall, vill ha lite träningsvärk men går inte... Tråkigt !!!


Jahapp

Jag hamnade på jobbet ändå, han inhandla lite iaf, några krämer, morgonrock, trosor, vantar etc samt hämta ut mina paket sen blev det till att rycka in på jobbet, 15-20, så en och en halv timme kvar sen hem och äta och träna!

Visar ikväll hur mina nya ägodelar ser ut.


Chailatte

Det är min frukost det


God morgon världen

Klockan är halv ett men vad gör det, det är ju mitt sista jullov, upp och käka frukost och iväg på lite ärenden, sen hem och fixa massor, shoppa, sola, träna, fixa naglarna, hämta ut paket.

Ja ni, massa, men jag uppdaterar under tidens gång, pussen


Varför ligger jag vaken?

Kan tametusan inte sova ikväll, pigg som en lärka och ligger och söker högskolor och utbildningar, känns ju lyckat sådär klockan 3 på natten!


det räcker att du ler mot mig, så kapitulerar jag


småmyser lite

sitter nu i min soffa som helt plötsligt tittade fram bakom alla kläder nu när jag rensat hela mitt rum, kläder, väskor, småsaker, så himla skönt att få det avklarat, nu ska jag sätta mig ner med lite plugg imorgon och självklart hämta ut lite paket som jag fick avier om idag, iie som ett barn på julafton igen !
 
nej ska nog ta min bok och krypa under filten och drömma mig bort, imorgon ska naglarna fixas också juste!
en sväng till solariumet också då så känner man sig top notch, självklart träna också så kan inte bli bättre.
 
säkerligen bara för att jag har så bra planer för morgondagen kommer jag vakna av ett telefonsamtal om jobb, jag lovar! men det är ju kul det också så det blir spännande, vad händer liksom?
 
haha nej nu boken, jag läser Femtio nyanser av honom sjukligt bra, fast jag bara läst typ 50 sidor.

Fääääärdiig

Då var jag klar för idag, bara upp och börja rensa garderob och väsksamling och skosamling och skrivbord och smink och hela fadderullan,

here we come 2013!!


Btw självklart måste flaskan matcha ;)


Lika bra

Nu när man vart på middag och allt, löpbandet 20 minuter, nu cykel sen blir det styrka!


Middag

Är nu på middag, började med lite glögg, så nu blir det ingen mer bilåkande utan jag måste alltså hem och rensa rummet, smart drag av mig !


God morgon

Vaknade precis, undra vad dagen har att erbjuda, jag vet ju iallafall att mamma vill att jag följer med henne och går ut och går, men nej ska jag röra på mig så får det bli på riktigt alltså ett löpband eller gym.

Nu ska jag iallafall gå upp och äta frukost, fast jag egentligen inte ens är hungrig... Aja ett glas oboy kanske !


Hur vet man?

Hur vet jag när jag ska göra si eller så säga ja eller nej, vem säger om det är rätt eller fel ?

Man lever bara en gång och sekunden son precis tickade förbi kommer aldrig aldrig någonsin igen. Finns inget man ska ångra. Just do it, dock självklart med förstånd och moral som grund men tveka aldrig, det är det som kommer ångras senare.

Vissa risker får man ta, man kan inte gå och vänta men man kan inte heller göra saker förhastat, tänk inte utan följ hjärtat.

Man kan inte både äta kakan och ha den kvar, lev livet!

Och med det säger jag god natt


så skönt att ha bästa vänner

ni äger, jag ville bara säga det!!

nyårslöften !!

jag har lovat mig själv lite saker inför detta nya år, kan ju dela med mig av en del men vissa saker kommer bara jag att veta..
 
till att börja med ska jag bli mycket bättre på att blogga, det har jag sagt länge men jag har ingen anledning till att inte blogga så varför ska det vara så svårt, jag lovar fler inlägg!
 
sen ska jag öven börja träna ordentligt, jag har ett gym på gården men ändå så kastar jag mig hellre i soffan, jag vet hur jag vill se ut i sommar och det ska jag fanemig klara också, fotboll, gym och boxning, allt börjar på måndag!
 
sen det som jag ska följa mest av allt är att man lever bara en gång, kom igen !!
 
sen finns det ett par saker till men som sagt, dom håller jag hemliga ett tag till iallafall,
god fortsättning på er alla !

mitt nyår

vart het kaos med helt underbart!
började hemma hos nathalie med mina bästa vänner för en god trerätters, champange och mycket skratt, sen begav vi oss till gränby till ett killgäng som mest körde beerpong och klunkade öl, haha vi låg i sängen typ 7 pers och vid 23.40 fick jag ett ryck och ville verkligen in till stan till tolvlsaget, jag fick tag på en taxi som hämtade upp mig 5 minuter senare och jag klev av på stan precis när klockan slog 2013, tog mig till baren baren där det var 20årsgräns men jag log lite åt vakten och fick gå in, trevligt!
 
Blev lite dans, lite shot och massa prat fram till klockan 3, då begav vi oss för att käka kebab och efter det började flk droppa av, jag och emilia och 2 tjejer till hamnade hemma hos Norén i gränby tillsammans med Raffe och blev inte särskillt långvariga där tyckte jag men klockan var närmare halv6 när jag klev innanför dörren, då låg jag och pratade i telefon med en god gammal vän, vilket var väldigt trevligt att höra hans röst. och sen blev det ytterligare ett samtal och somna det gjorde jag strax efter 8. 
 
mycket bra nyår, inga störra förväntingar så blev positivt överaskad.
igår klev jag inte upp ur sängen fören vid 15-16, tog en dusch sen ner på stan och kollade på bio, mammas pojkar, med viktor, åberg, emilia och johan, mycket trevligt. sen blev det filmkväll. 
 
idag kom jag hem strax efter 14, har sen dess käkat, pluggat, duschat, kollat film och sovit massor, jag är helt slut!

en kort sammanfattning

på mina sista dagar 2012, det blev jobb, lite kaos på ett ställe, lite tårar, men allt är löst till nått mycket bättre, vart med fina vänner, haft en till liten julafton, sett disney on ice och sen bara laddat inför nyår vilket var igår, ska visa bilder alldeles strax!