örebroooooooää

haha nu är jag hemma från en dag i örebro, steg upp ur sängen halv6 imorse och åkte, spelade två matcher, en oavgjord mot stockholm och en tokförlust mot linköping, GALET ont i min fot... fast jag inte spelade så mycket!

typ grinat halva dagen känns det som, så ont har jag, åkte iallafall med Milla, Mattias Eriksson och Maria Thuré hem och lyssnade igenom Fredriks helt kassa skivor, eller ja någon bra låt fanns det ju, typ Afroman-because I got high!
nu ligger jag i sängen men foten högt, ska väl packa upp väskan sen funderar jag starkt på att åka och leka lite i garaget, ska vänta till fröken Marika slutat jobba först och se om hon vill med. Tanka, byta olja, tvätta, putsa, ja ni vet lite småroliga grejer, få känna sig lite duktig och även få skita ner sig lite, thats me !
kyssen

VG i matte

hur sjukt är inte det, jag som knappt vet vad 1+1 är ? Hallå och jag har ju inte vart guds barn mot min lärare direkt, han måste ha slagit i huvudet, men glad är jag, nu har jag iallafall bara en kurs med bara G, hurra hurra !

prinsen

Du är som en brasa

du är varm och vild.

Men att älska dig med fasa

gör din kärlek ej mild.


Men jag älskar dig mer och mer

du är så fin, du är min prins.

Mina känslor blir fler och fler

synd att du inte alltid finns.

GRATTIS MAMMA !

Grattis underbara, bästa, snyggaste, snällaste mamma, hoppas din dag blir superduper bra !

Jag älskar dig som tusan!

..............

sitter i skolan och har min sista lektion för i år typ, har precis lämnat in den sista uppgiften i år, har itne tagit ur plupparna ur öronen sen 8 imorse, slutar typ nu, har snart arbetsintervju vilket kan ta sig, jag orkar inte men jag går dit ändå, bara för att liksom. Har redan jobb ju så spela roll... Ikväll är det träning och sen hem och äta massa god mat eftersom älskade mamma fyller år idag! Underbart!

lyckat!!

jag la mig ner på sidan och tänkte börja fixa naturgrejen för sådär 2 timmar sen när jag skrev sist typ, och ouups så vaknade jag upp nu framför en låst dator, jo men skojsigt, då har jag somnat ifrån allt... äsch vafan jag går och lägger mig nu, det får bli naturfix på första lektionen imorgon när alla andra redovisar... Godnatt!

Take care of all your memories. For you cannot relive them.

tagit en dusch, ätit god mat, städat upp i mitt rum efter nattens bravader, tagit en sväng genom Årsta på cykel med trevligt sällskap och pratat lite skit, nu sängen och ska göra min absolut sista uppgift för detta läsår, en naturuppgift om GMO, underbart!

imorgon är det skola sen lämnas datan in för lagning och fås åter (när?) om jag inte får den på tisdag efter örebro så tänker jag inte lämna ifrån mig den, aja vi får se!
nu ska jag göra uppgiften sen hoppa i säng med min schweppes och mysa framför en film eller två, ciao !

sirius-vaksala 2-2

grymma pojkar!!
Grymt spelat även idag killar, vi spelade 2-2 mot Sirius och jag tycker personligen att vi hade största delen av matchen, dom hade ett par riktigt duktiga killar och vi hade 12 grymma killar! Andra halvlek hade vi mestadels boll på deras plan och alla jobbade på och stod i trots trötta ben från gårdagen. En stor eloge till er alla killar för denna helg. Kul att se att vi får resultat på vinterns träningar.
följ oss och våra framsteg på vår hemsida ; http://www.laget.se/vaksalaskp04/47374-start.html

home sweet home

med tre till... hörs sen!

kvällens middag

trots mina planer om dietkväll så blev det massa plock jag hittade i kylskåpen och satan så gott det blev, nu blir det väl fotboll sen röj i Sävja tror jag.. eller ja det visar sig väl,
kanske ska messa att jag är sugen på att pussas, HAHAHAH


gott som tusan, gurka, majs, tomat, fetaost, kräftstjärtar och lite pasta på det där, muuums !

ref. om dagen från hemsidan

Idag spelade vi då alltså våra första matcher i Vaksalatröjor, vi mötte Olands FF, Rasbo IK 1 & 2 och sen Funbo IF. Tror vi tränare var mer nervös än er killar men domaren blåste igång första matchen mot Oland och allt rullade på precis som vi hade önskat och målen skvättes in en efter en, efter första matchen hade vi alltså en 7-0 vinst i bagaget och klev in på nästa plan för att stå som möte mot Rasbo 2, även där rullade målen in, dock åt båda hållen men starka som vi var vann vi även där med 5-3, vi spelade en tredje match på rad och då var det Rasbo1s tur att få lite spö, 8-2 och det var nu dax för sista matchen för dagen, alla ben var trötta, ingen lunch i magen och dom flesta hade nog tappat lite fokus, dock gör vi en helt klart godkänd match, dock 3-0 i halvtid men i andra halvlek hade dom inte ett skott på mål. Vi lyckade bara få in 1 mål och slutresultat blev där 3-1 till Funbo.

(e inte denna lilla sak gullig, han var typ knappt till midjan på mig)

mina killar är världens bästa killar !

hade vårat första sammandrag idag med pojkar 04, och vi kom hem med tre vinster och en förslust och en mållskilland på 21-6, helt grymt jobbat killar, ert passningsspel är så bra att både jag och coach Emma står och ryser när ni spelar er fram från mål till mål... älskar er!

bilder kommer senare, nu ska jag duscha och sen komma på vad jag ska äta för är ensam hemma och ikväll hoppas jag på lite skojsigheter men vi hörs senare!

,,,

Liten fisk. stort akvarium. även om din arm ligger runt någon annan
ibland är det bara runt mig den ligger bäst. tycker du. vet jag. vet vi.
vet hon. känn dig inte speciell bara för att du får chansen ibland.
Liten fisk. stort akvarium.
även om din arm ligger runt någon annan
ibland är det bara runt mig den ligger bäst.
tycker du.
vet jag.
vet vi.
vet hon.
känn dig inte speciell bara för att du får chansen ibland.

Se mig, hör mig, ta mitt hjärta, det slår för dig

nu har jag haft finbesök här i min underbara soffa, mycket skratt och fniss och nu ska jag väl hoppa i säng, prov imorgonbitti sen arbetsintervju och sen har jag fotoredovisning sen match på kvällen så en lång dag, vi hörs imorgon!

mycket vill ha nu

så det är bara att hålla tummarna för imorgon, jag behöver verkligen cash !

pluppis... hah

så jävla sämst, ursäkta mitt språk men det är min blogg... 
attityd, inställning, talang, resultat allt kan ju fan ta sig någonstans, finns så mycket grejer som snurrar i mitt huvud som ska ändras och allt skulle bli så perfekt, men säger jag något blir ju alla sopor så jävla arga... Lär er spela innan ni spelar, orkar inte bry mig men ändå går all min energi åt till att försöka förstå, försöka ta reda på vad som händer... när jag gör något dåligt vill jag veta det, jag vill veta det i konstruktiv kritik inte nå ooh bättre kan du eller fel värderat, idag var du dålig, idag var du si, idag var du så... Men berätta förfan för mig då vad jag ska göra bättre, när jag värdera fel, vad ska jag göra? när jag inte vet vill jag veta för att kunna göra det... Och när jag själv hjälper folk och berättar exakt då blir dom fräsiga, sura eller tappar fokus, jag ger fan upp, jag ska LALLA fotboll i div 4, mina drömmar är att bli bra, att bli stor, att få lira högt upp men såna här dagar rasar hela fucking skiten ner. Jag kommer ingenvart om jag har såna dagar som idag.. Allt SUGER!

Efter 6 jävla minuter, då jag vart inne på plan i 5 kanske eftersom jag började på bänk, får jag gult kort, BRA START!
SÅ JÄVLA SÄMST, nu ska jag plugga, det sista plugget innan sommarlovet, underbart !

Fuck you o Hej då! haha

dax för kross !


nu drar jag till klubbhuset, önska mig lycka till !

fixat!

nu är alla prov skrivna i årskurs 1, jag har några inlämningar kvar att göra men i stort sett helt klar, jag har fixat designen på bloggen tills vidare, jag har fått 2 samtal om arbetsintervjuer idag, jag har snart match, livet rullar på!

administrationsprov, check !

nu är det bara engelskaredovisningen kvar sen är allt check för idag och det är bara börja ladda inför matchen ikväll!

mitt liv är fan bra underbart!

alla klagar om att det är mycket i skolan, jobbigt med pojkvännen, inga pengar, tråkigt liv, ingen tid till något, trötta, ja jag vet inte vad folk klagar om hela tiden, visst jag är inte guds barn, jag har mycket i skolan men jag betar av det sakta men säkert och det är så fruktansvärt skönt, jag har ingen pojkvän jag behöver bry mig om men jag har en jag gillar, jag är kanske inte rikast på denna jord men jag har pengar till allt jag behöver ha pengar till, jag har inte ett jätte händelserikt liv men jag har sjukt jävla kul varje dag, jag är trött men sova kan man göra när man dör.
mitt liv är så himla bra, jag älskar att det snart är sommarlov, att jag snart ska spela gothia, åka till italien, åka till frankrike, snart börja 2:an, ja jag älskar verkligen allt som händer mig just nu.. ni tänker säkert oj vilken positiv tjej och ja just nu är jag positiv, så ta vara på det ni i min omgivning, en dag kommer det vända, man har inte alltid medvind...
men just nu är livet underbart, så lev bara!
nu, GOD NATT, imorgon nationellt prov, som jag typ i princip redan är godkänd i och sen shoppa lite och sen till Fyrishov och chilla galet och snacka massa skit med min underbara vän Marika, love!

so true!

Fråga dig ibland på fullaste allvar om de människor som du umgås med lyfter dig eller drar ner dig.

skjorta, kavaj o röda byxor!

love is in the air!

rökpaus

japp då var det tydligen rökpaus, mina små knoddar har sprungit ner och tagit några bloss, själv sitter jag kvar i soffan eller ja ligger i soffan och dricker varm choklad och chillar, ibland bara älskar jag min skola, snart ska vi väl fortsätta med våra ergonomibilder och filmer och texter och ja allt ni kan tänka er som ska vara innen typ snart, typ nu(?) haha sen är det lunch, köttbullar, MUMS!!
våran helt egna modell !

har inte hunnit med något alls!

drog till Gimo igårkväll och nu är jag i skolan, ska skriva klart ett arbete sen hoppas jag att naturkunskapen bara innebär att lämna in ett arbete för jag orkar verkligen inte med hennes prat om barnen och livet och huset och allt hon lyckas komma på att prata om...
sen i eftermiddag får jag se om jag lyckas få in snyggingen eftersom han slutade tidigare men han hittar säkert något annat jobb eller nått i den stilen, annars blir det väl typ att chilla eller något sånt, ikväll blir det träning!
min fotbollsvecka;

måndag-träning
tisdag-träning
onsdag-match
torsdag-träning
fredag-träning+match
mycket trevligt!!

pizza igen!

B̸̺͚̘̳̪̦̙̩͑ͨ̌̾ͣͧͥ͋ͧͦ͆̈͂́ͅḁ̶̪͚̫̖̠̎ͭͧ̽͜͞r̨̫̱̮̗̤̳̦̖̗̻̖̞̗͇͍͓̒̊̆̐́͒ͥ̈́̌ͪͧ̚͠ͅa̶̵͉̭̰̣͕̩̻̖̱̫͇̮̖̫͕̝ͭ̈́̈̈́ ̸ͧͮ̆ͮ͆̉ͪ͋̒̉͞͏̯̬͓̳̺̪̬l̷̥͓͓̠̯̳̭ͬ̍ͩ̉̐̿̾̎̉͝i̷̶̮̱͔͉͈̥̱̖̬̳͕͉̞̩͓̬ͦ̍̌̋̒́̈̾͡t̷̡̛̫̻̺̱̠̰͇ͤ͌̔͑̉̃̀͢ det ska bli superdupergott faktiskt, sen ska jag sova lite igen, helt jättetrött!ȇͭͩ͋͂̄ͫ͋͋̍͊͒ͮͤ̚

fan

nu är designen helt cp, jag fixar den senare, nu är det dax att ta sig upp ur sängen och käka lite frukost, sen ner och fota lite på min lillebrors match ( om jag orkar ), ikväll blir det fix med designen, lite plugg och sen film och snacks I think, tagga ordentligt för match!

nej men vi hörs lite senare, God morgon förresten !

look of the day!

jättetrevlig avslutning på kvällen, tack alla inblandade!
jättemysigt
nu, godnatt

sävja

sitter i soffan med Ted(världens mest positiva kille), Tjorven(sjukt skön grabb), Niclas(galet stygg), Hampus(the man) och marika min underbara lilla vän sen har vi ju även Emmy och Martin där uppe.....

Kvällen var väl ok, nu är den mycket bättre (mycket bättre killar nu!!)

jag är den gladaste och positivaste killen på denna jord / Ted

norre är ett svin, ted plågar i sigigty vin, becca är fin, hampe drar en lin, marika äter bin, spader haffar taurin, krull spanar på catrin, hoppas mann får lida pin, emmy o martin bjuder på ett vackert grin. over n burnout, TJORV

aspentos

käkade pizza med några brudar, snackade lite skit och hade allmänt trevligt!

mys!


fika på stan

tog en fika på stan idag mellan alla prov och skit jag hade, skrerv iallafall engelska nationella, ett matteprov och kollade på massa fotoredovisningar, nästa fredag är det min tur, bläää !

va ju ett tag sen...

händer så himla mycket nu så datan blir faktiskt stående nu för tiden, massa träningar, lite fester, matcher, ja massa skojsigt!

sen slutspurt i skolan också så det är bara stå i så är jag när som helst klar med ettan också, skönt!

här kommer lite bilder som säger hur min tid på sista tiden sett ut.

team BÄST!


världens mjukaste!

ps. Jag är tillbaka !

stukad fot

min fot är alldeles blå och svullen och stukad, träningen var rolig fast smärtsam för tror ni jag kliver av? ALDRIG!

haha nu ska jag sova, imorgon är det en chilldag, skönt!

14 sketna dagar kvar

jag räknade precis i min fina bruna ormskinnsalmanacka att jag har bara 14 skoldagar kvar innan sommarlovet, hur skönt? GALET SKÖNT!!

nu ska jag bädda min säng och kanske plcoka upp lite på golvet i mitt rum innan det är dax för killarnas träning och sen egen träning då eftersom det inte blev någon match...

allsång!

här sitter vi i klassrummet och inväntar matten och sjunger allt från gullefjun till pocahontas, lite emil i lönnerberga, alfons åberg och ja allt man kan tänka sig som vi egentligen inte borde kunna menmen nu vart det lite aristocats och hakuna matata, haha matte nu jaoo!!

SPÅRAT

ett inlägg och miljarder kommentarer, det vi kom fram till var att jag får två pollar av Ellah om jag lät hennes pojkväns leksak vara !



jobbar hårt, väldigt hårt ! (A)

TITTUT !


btw, ikväll är det match, mot Danmark, taggatagga, vi ska krossa !!!

i skolan

nu har jag svenska i 2 timmar till, men det är lugnt, det är kuligt faktiskt.
lyssnar på ipoden och snackar läppstift med Ellah och Jossa, trevligt!

nu måste jag jobba lite, har ju inte lämnat in svenskagrejen till idag än... jobbajobba!

oj ett morgoninlägg

japp ligger i min säng, färdig för att fara till skolan men det är inte riktigt dax än, vad gjorde ja uppe så tidigt egentligen? aja idag är det en skön dag, svenska sen matte, JUSTE matteboken !!

haha aja jag skriver mer sen, pössen

...

När du såg på mig,
Jag minns hur det var,
det kändes så bra.
Kan inte tänka på annat,
än bara dej, Tjollahoptjollahej
Om du var min du var min
du var bara min
och jag var din jag var din
om du var du var min du var min
du var bara min
och jag var din jag var din
jag vill ha dig här hos mig
jag vill vara nära dig
jag vill ha dig här hos mig
kom så ska jag visa dig
När du såg på mig,
Jag minns hur det var,
det kändes så bra.
Kan inte tänka på annat,
än bara dej, Tjollahoptjollahej
Om du var min du var min
du var bara min
och jag var din jag var din
om du var du var min du var min
du var bara min
och jag var din jag var din
jag vill ha dig här hos mig
jag vill vara nära dig
jag vill ha dig här hos mig
kom så ska jag visa dig

så trött...

tagit massa kort idag men jag orkar verkligen inte ladda upp dom så jag tar det imorgon stället, har iallafall tränat och min rygg kommer nog aldrig bli bra så länge jag spelar fotboll på fucking naturgräs, så ojämt och hårt eller mjukt och nej usch räcker med några steg och det hugger så jag vill bara lägga mig ner och avlida, menmen jag kämpar på på träningarna, humöret är kanske inte på topp men vafan om lagkompisarna tuggar gräs gör väl inget?
nu ligger jag i sängen nyduschad och myser med alla kuddar och täcken jag har, inorgon har jag två lektionerm skönt sen blir de hem och städa mitt rum, jag måste göra något drastiskt för detta funkar inte, lika stökigt som det var för en vecka sen igen typ... illa !

nej nu sussa, pöss o godnatt

sommar !

nu är det sommar, grönt gräs, gröna träd och en strålande varm sol, snälla låt det vara såhär nu, ligger på balkongen med vattenflaska och steker i solen, typ 45 grader här, underbart härligt, här ska det blir brunt!
Sen träffa marika och sen träna, jag ska träna en onsdag, vilket jag aldrig brukar göra, men nu gör, varför? helt dumt med tanke på att det är fys innan, menmen...
hörs när jag är några snäpp brunare, pössen

klädsel efter väder, ohyees!


lunch med madde


skriver sen!

nu ska jag göra ett arbete, på riktigt :)

happ

här får man veta att det kommer ventilationskillar imorgonbitti och jag som hade sovmorgon,  fuck!

ajja kvällen blev inte som planerad om man säger så, inget plugg alls så jag lägger mig nu och läser lite och skriver novellen imorgon istället, fast först plocka upp i min hall och mitt badrum så sovmorgonsförstörarna kommer fram någorlunda, sen godnatt med bok på näsan!

<3

så underbart med underbara vänner!

bzzz

kom hem vid 5 och kastade mig i sängen, somnade typ och vaknade två timmar senare av ettt högt ljud; BZZZZ!!
det var två stora feta getingar som snurrade runt i mitt rum, hoppade upp ur sängen och fick tillslut ut dom genom fönstret, käkade lite middag och oj nu var klockan 9 och jag skulle ju plugga idag, äsch jag gör svenskan lite fort och sen är jag faktiskt klar, BTW jag fick G+ på matten med lite restuppgifter, och har VG- i betygsförslag, kämpa på Rebecca så får jag VG i matte, underbart det skulle vara.
nej nu svenska, ciao!

nu har jag tråkigt !


+

köpte en skärp, en tuptop och en ögonfranstång också, nu sitter jag i skolan och skulle egentligen skriva näthandelsprov men min lärare skulle på möte så vi sköt det till kvart i 2 nästa tisdag, så det är skönt eftersom vi är lediga på måndagen så jag kan plugga ordentligt för då ska även MVGuppsatsen för näthandel också vara inne.
idag ska jag köpa ett födelsedagskort till min kusin och sen har jag en mattelektion kvar också som vi då ska få tillbaka våra prov på, hur tror ni det kommern gå, jag tror det gått sämst!

Sen ikväll blir det sola lite och sen ta tag i alla arbeten som är kvar för årskurs 1 och sen blir det chill, någon film kanske eller så rensar jag garderoben och tar fram alla fina sommarkläder, mysigt !

hååål !

med tanke på min klädsel idag och solen som skiner blev det lite fel, hade t-shirt, jeansshorts och tights under, så det blev några impulsköp och en makeover, av med tightsen och på med ett nyköpt linne och dadaaah nu vart lilla rebecca sommrig och fin, underbart skööönt!

puuh

då var mina engelska nationella klara, så jävla skönt, och det allra bästa är att man inte kan göra omprov på nationella, haha underbart!

Ångra aldrig något som en gång fått dig att le.

solarium i mitt hjärta

det blev inget ut i parken o sola med marika nu på eftermiddagen, istället blev det sängen med lite dunka musik, och nu HATAR jag spotify för kan inte lyssna på mina favoritlåtar längre, redan lyssnat 5 ggr... Fett B!

drog iallafall sen ner på flickor 05/06s träning och träänade dom sen vidare på spelarmöte med god mat och ännu godare efterrätt, marängswiss, MMMmmm! 

tog sen cykeln hem och hämtade stålar och drog till solariumet med Emmis där det blev en hemsk 20 minutare, efter 4 minuter kollade jag på timern och trodde det gått minst 10, fan vad varmt det var, och ja visst det brukar vara varmt men nu var det outhärdligt, men jag lever och är brun nu såhär i efterhand.
nu ska jag sova, imorgon är det nationellt prov i engelska sen näthandelsprov sen hoppas jag att jag får tillbaka mitt matteprov, så godnatt människor !

kände för att skryta lite bara !

VI LEDER SERIEN ;)

nypiercad!

Eftersom domaren tvingade ut min piercing i Tragus igår fick jag inte i den själv och gick till piercaren idag, hade växt igen lite men en nål och lite trycka så gick den igenom igen, underbart att mitt hjärta är på plats igen, nu är det tungan nästa, ska bara övertala min underbara mamma, har ni några förslag på hur? Det är typ en dröm att få pierca sig där och det enda hon behöver göra är att godkänna, jag betalar allt själv... Förstår liksom inte problemet, hon behöver inte se den det är ju liksom min mun... JAG VILL !!!
nu ska jag sätta på mig bikinin och gå ut och sola med marika, sen träning med småflickorna och efter det spelarmöte, ha en trevlig kväll, det ska jag ha!

sanning och konka hela dagen

suttit i och kört sanning och konka hela dagen känns det som, men nu vet vi iallafall mycket om varandra, haha!

glass med marika

skrev nyss ett prov i Naturkunskap och catching där fick man GODKÄNT!!!
firar det med en glass vid ån med underbara Marika, vi har väldigt mycket att snacka om.. tihi.

chilldag

nu är snart första lektion slut och jag har chattat på msn, laddat ner några låtar, suttit på facebook, kollat bilder på snyggingar och snackat en jävla massa skit, snart lunch sen ett prov. SKÖN DAG!

fuck + nice + spännnande

börjar med fuck, domaren tvingade ut mitt örhänge idag på matchen och nu har det växt igen, bara att gå till piercaren och ta om det... jävla fittdomare, han var helt sämst, fokusera på att dömma istället, TÖNT!!
sen blev jag även nedsatt som mittback från forwardsspel nu i över ett år, undra om dom har några planer för det framöver, det var helt okej, inte kul men inte jobbigt heller så jag kanske passar där eftersom jag aldrig tränar typ... spännande!

och sen nice, var och kollade på danmark-almo herrar, spännande då jag känner folk från båda lagen och oj vilken match, dock vann danmark, menmen bollen är rund jag visste inte vilka jag skulle hejja på men jag satt med danmarksgrabbar så det var väl bara att smälta in, fast jag hejjade på en extra mycket i Almo, tihi.
aja nu ska jag plugga för har prov imorgon, så desto mindre inlägg av mig ikvälll desto bättre. Ha en bra söndag!

alltså jobbiga människor finns överallt!


samling om en timme

snart är det match, mot BKV NORRTÄLJE, dax att börja tagga och framförallt kanske gå upp och äta frukost och packa?
i med ipoden i öronen och börja ladda mentalt, denna match ska klicka för min del, nu jävlar!!!!

kul kväll !

kom hem vid halv4-4 tror jag ? aja det var trevligt, vi var 2 tjejer och typ ee 6-7 killar eller något sånt, och under en period tror jag vi låg allihopa i en säng, TRÅNGT !
men det va mycket trevligt, dom är så fina så grabbarna, igår blev det mycket magar också kände jag, men vafan det har jag inget emot? dock vågade jag inte ta fram kameran så inga bilder blev det, men helt kalrt en lyckad kväll....

godmorgon

jag tog faktiskt bort sminket igår innan jag lade mig, vilket är ett stort framsteg för att vara jag, det är så galet jobbigt när man är trött... menmen av åkte det och jag har inte hela ansiktet insmetat i mascara idag, hurra!!
men godmorgon!

ses i dimman


redy set go !


ögonen klara

nu äär ögonsminket klart, bara håret och hitta lite kläder nu sen dadaaah !!

nu är det fix till HÖÖÖÖG musik!

Gjorde en mysig liten sminkhörna, satt upp sänglampan vid spegeln och satte mig på golvet framför spegeln och börja fixa mig lite, ikväll ska jag köööra!!
Massa musik dunkar i bakgrunden och snart ska jag iväg och möta marika, kameran är självkalrt med och ni ska få en outfitbild för jag är på toppenhumör, TAGGA!!

skorna

här är dom nya dojjorna jag köpte idag, så sööööta!

skön dag

kom hem till stan igen vid 11 typ efter en natt i Gimo med snyggaste killen, som förövrigt klippt sig nu och är nästan ännu finare!

gick från Brillinge hem vilket tog typ 20 minuter, men med högsta volymen på ipoden så funkar även det. Skönt att lufta tankarna i ensamheten, böt om och tog mig ner till IP, käkade en hamburgare och kollade massa fotboll.. sen åkte jag till Maxi med mamma, köpte lite smink, två par skor, och sen lite smått o gott... Kollade på min brors match och nu ligger jag i soffan och har precis kollat på mitt djurgården, snart middag och sen får vi se vad kvällen erbjuder, det blir nog awesome och om inte annat blir det en mysig hemmakväll med film och taggning för match imorgon, jag ska fanemig näta, det är dax nu!!!
visar bilder på skorna senare, nu skriva ett brev om sommarjobb... haha

spökhus !

Igårkväll tog vi en liten bilfärd eller ja liten o liten vet jag väl kanske inte men, några timmar i bild, men 9 km ut i skogen, verkligen rakt ut i skogen fanns detta spökhus, fick höra lite saker som hänt där när vi åkte ut men jag tycker ju sånt här är lite kul men väl där så var det lite scary faktiskt, vi hittade en gammal tidning från 1940 och ett gammalt brev till en Johan Vahlqvist som innehöll massa fakta om 1946 och tidigare års slaktningar av olika djur, usch men det var lite kul att se och uppleva, dock var det ju en bit till närmsta stora väg sen så på denna kringelkrokel grusväg fick jag massa konstiga syner, bara inbillning men ändå lite läskigt när det är så mörkt ute och man är ute i ingenstans..... här kommer lite bilder från huset, glöm inte att jag hade blixt, det var typ väldigt mörkt på riktigt... BUUUU!

grillmys igår !

grillade lite med bästa vän, dunkade musik, mös i solen, spelade lite kubb och sen började kvällen...

jag är brat och det här är min livsstil!

färdig för att fara, ska bara äta lite, kanske dra genom dammsugaren i rummet och sen inte att glömma, ge Dextroo massa mat så han klarar sin fredagskväll, sen CIAO!!

imorgon bjuds det på massvis med bilder, jag lovar, så missa inte!

uppe med tuppen

Vart uppe ett tag nu, städat lite, bäddat rent i sängen, kollat tv, käkat frukost, ja lie smått och gott, nu ska jag kolla på våra bästa år sen blir det duschen och sen packa väskan, ikväll blir det mys med flickorna, underbart!
hörs senare!

vaken !

konstigt när jag dom senaste 48 timmarna har sovit 40 av dom, nej men nu ska jag logga ut och stänga ner datan, imorgon väntar en lång mysig dag,
kärlek till några !

tror ni jag skrivit på min uppsats ??

svaret är nej, det blev facebook, och det blev sms och det blev bloggläsande och ja allt annat är att skriva novell, det får bli imorgon istället, nu ska jag kolla klart på big brother och sen ska jag till kylskåpet och käka igen det jag inte ätit på över ett dygn, I'm love in it!

så godnatt så hörs vi imorgon, nu kurrar min mage, kusligt!

plugg

uschusch, eftersom jag blev sjuk och inte haft någon ork fören typ nu så har jag inte hunnit gjort det jag skulle gjort typ skrivit en novell i svenskan, så jag sätter mig och gör det nu, eller efter maten, får se...

men det ska iallafall var en händelse ut boken Herakles fast mordeniserad, problemet är väl bara att jag inte har hunnit läst hela boken, så om någon möjligtvis har läst den så skulle ni kanske kunna dra en sammanfattning ?

och ja snälla underbara fröken jag ska läsa den såfort jag får tid ! (a)


det luktar mat, mmm!

sjukling.se

kolla vad jag fick av mamma, love !

Twilightsaga in my heart, det finns inte några bättre filmer och om några månader kommer tredje filmen ut och jag vet vad som händer, fast jag vill inte veta men spela roll, helt underbart !

det gick ju bra !

skulle uppdatera bättre men det lyckades inte !

duschade, käkade lite och sen somnade jag, nu ska jag göra svenskauppsatsen sen äta riktig mat för första gången på ett dygn, mums !



godmorgon

här ligger jag i min säng fortfarande medans mitt lag spelar cup, nu är första matchen spelad mot Fyris och jag är jätteledsen jag ville verkligen vara med... FAN!
hade ju kunnat vara med om jag ätit lite men har inte ätit ett skit på över ett dygn så har ingen ork, ska försöka äta lite nu sen skulle jag ju kunna röra mig lite, typ städa åt min hamster (eller det kanske inte är så bra? om jag är sjuk), aja jag kan dammsuga, byta gardiner och bädda rent i sängen, ta en dusch och se om jag fortfarande mår bra... Fast nej, jag orkar inte, usch vad jobbigt det är att vara sjuk. Men imorgon då är jag frisk för då ska jag äta pannkakstårta med mina underbaringar ju... tihi
nej nu ska jag göra något, jag lovar att det blir fler inlägg idag än igår.
JUSTFAN jag har en novell att skriva idag ja, den ska vara inlämnad typ nu, hoppas jag hittar orken, kämpa Rebecca!

Döööör

Helt seg, legat i sängen hela dagen, vart vaken typ 4 timmar sammanlagt. Ledsen gör dåligt skrivande men jag har inte orken, tvingar i mig vatten och vätskeersättning för fullt men lyckas inte så bra... FYFAN för att vara sjuk ;(

Spy

Magsjuk och grejer :( och jag har nationella ju, om jag missar det har jag IG i engelska sen... Vill inte vara sjuk!

färdig, nu väntar en kall säng!

nu äär jag klar med allt som ska ha gjorts idag, känns riktigt skönt att man kan se mitt golv igen, imorgon väntar ett nationellt prov på norrlands nation och sen ett besökhos Naprapaten då min rygg har börjat spöka IGEN!

sen ska jag försöka hinna massa andra grejs också men det får vi se om jag hinner beroende på vad som händer...
nu big brother/fcb-rm, snart Zzzz....
Godnatt !

fybubblan vad det är dax att städa !

återkommer först när det är rent annars blir det massa annat skit som görs på datan istället.

simon the shoppingbög !

haha nejdå, vi har nu handlat lite, eller ja han har handlat... ett par lacosteskor, strumpor, en tjocktröja, en t-shirt, ett par röda byxor (undra vems idé?), ett linne och en skjorta, finfint! OCH ett ROSA måttband ;)

Jag är verkligen helt såld på röda byxor så självklart fick jag simon att köpa ett par, tillsammans med en skjorta och ett vitt linne, skirnsyggt !!


nu ska jag äta lite och sen blir det ett varmtvarmt bad, myyyysigt !

ingen data på hela dagen

det är lite annrolunda om man tänker sig mig men imorse hade jag iallfall fotboll, jag köttade bara kändes det som, illa!
skadade Isa men hon var på benen igen och sprang omkull Johan och massa sånt, men det var kul iallfall. eller jag en stund sen spårade allt och alla våra vinnarskallar började koka över. Sen var det plugg och sexsnack haha så typiskt oss... och sen skulle jag skriva mitt näthandelsprov, men som en räddande ängel eftersmo ajg knappt kunde något frågar min lärare om jag ville föytta på det, och det ville jag hemskt gärna så nästa tisdag smäller det istället!
Så hade en genomgång på lektionen om ett extraarbete för MVG, klart jag hakade på där, nu jävlar kör jag bara sista månaden, mvg here I come!

Sen drog jag till Burger King då jag höll på att gå under av hunger, mums så gott det var och sen var det matteprov, det gick käpprätt åt skogen, fyfan! och så har vi nationella i matte på typ tisdag, känns ju lyckat? NOT!

nu ska jag iväg till Gränby och shoppa lite med Simon, så vi hörs lite senare, pössen

Två prov imorgon ;(

Mitt rum ser FÖRJÄVLIGT ut så jag orkar inte ens städa, imorgon har jag två prov, ett i näthandel och ett i matte, usch och fy, därav ett ipodinlägg så jag kan plugga och inte göra massa skit på datan istället! Imorgon är det fotboll som gäller och sen två prov sen ska jag träffa simon för att shoppa lite, trevligttrevligt!! Men nu in i pluggets värld, adjöken fröken!!

K Ä R L E K !

på fredag ska jag till Gimo och grilla och äta pannkakstårta, kan det bli bättre ? ja för jag ska vara med mina underbara vänner också, det kommer bli så sjukt grymt ! Jag längtar redan, speciellt efter pannkakstårtan,haha!

herrejösses ! jag vill bli proffs

För fjärde året i rad har Fotboll Finance publicerat en reviderad och uppdaterad lista med de högsta lönerna för världens fotbollsspelare. Notera, alla belopp är i euro och här är inte grabbarnas reklam miljoner inräknade. De flesta, om inte alla, drar in betyda summor den vägen.

Zlatan är sjua

De är de välkända namnen och idolklubbarna, som Real Madrid, FC Barcelona, Manchester City, Chelsea och Manchester United, men där finns vissa noterbara inslag:

- Ronaldo toppar på 12 miljoner euro före Messi på 10,5. Däremot gör många gällande att Messi är etta om reklampengarna vore inräknade.

- Zlatan Ibrahimovic är sjua med 9 miljoner  euro.

- Wesley Sneijder är 86:a och har rena svältlönen jämfört med många andra.

- Två ”amerikanare” finns med, David Beckham och Thierry Henry.

- Diego Forlan har bara 4,5 miljoner i Atletico Madrid.

- Robinho ska nöja sig med 4 miljoner i Milan.

Här är hela gänget

Här är fotbollsspelarna som tjänar mest i världen 2011: (spelare  lag  månadslön  årslön)
1. Cristiano Ronaldo Real Madrid 1.000.000 - 12.000.000
2. Lionel Messi Barcelona 875.000 - 10.500.000
3. Fernando Torres Chelsea 833.000 - 10.000.000
4. Yaya Toure Manchester City 833.000 - 10.000.000
5. Wayne Rooney Manchester United 791.000 - 9.500.000

6. Ricardo Kaka Real Madrid 833.000 - 9.000.000
7. Zlatan Ibrahimovic Milan 833.000 - 9.000.000
8. Emmanuel Adebayor Real Madrid 708.000 - 8.500.000
9. Carlos Tevez Manchester City 666.000 - 8.000.000
10. Samuel Eto’o Inter 666.000 - 8.000.000

11. Frank Ribery Bayern München 666.000 - 8.000.000
12. John Terry Chelsea 625.000 - 7.500.000
13. Frank Lampard Chelsea 625.000 - 7.500.000
14. Steven Gerrard Liverpool 625.000 - 7.500.000
15. Xavi Barcelona 625.000 - 7.500.000

16. Andres Iniesta Barcelona 583.000 - 7.000.000
17. David Villa Barcelona 583.000 - 7.000.000
18. Daniel Alves Barcelona 583.000 - 7.000.000
19. Edin Dzeko Manchester City 541.000 - 6.500.000
20. Rio Ferdinand Manchester United 541.000 - 6.500.000

21. Mario Balotelli Manchester City 541.000 - 6.500.000
22. Kolo Toure Manchester City 541.000 - 6.500.000
23. Ashley Cole Chelsea 541.000 ¬ 6.500.000
24. Glen Johnson Liverpool 541.000 - 6.500.000
25. Didier Drogba Chelsea 516.000 - 6.200.000

26. Iker Casillas Real Madrid 500.000 - 6.000.000
27. Karim Benzema Real Madrid 500.000 - 6.000.000
28. Gonzalo Higuain Real Madrid 500.000 - 6.000.000
29. Cesc Fabregas Arsenal 500.000 - 6.000.000
30. Peter Cech Chelsea 500.000 - 6.000.000

31. Gianluigi Buffon Juventus 500.000 - 6.000.000
32. Victor Valdes Barcelona 500.000 - 6.000.000
33. Andrea Pirlo Milan 500.000 - 6.000.000
34. Frederic Kanoute Sevilla 500.000 - 6.000.000
35. Francesco Totti AS Roma 458.000 - 5.500.000

36. Patrcik Vieira Manchester City 458.000 - 5.500.000
37. Kevin Kuranyi Dynamo Moskva 458.000 - 5.500.000
38. Bastian Schweinsteiger Bayern München 458.000 - 5.500.000
39. Gareth Barry Manchester City 458.000 - 5.500.000
40. Arjen Robben Bayern München 458.000 - 5.500.000

41. Aleksandar Kolarov Manchester City 458.000 - 5.500.000
42. Joe Cole Liverpool 450.000 - 5.400.000
43. Mesut Özil Real Madrid 416.000 - 5.000.000
44. Sami Khedira Real Madrid 416.000 - 5.000.000
45. Michael Ballack Bayer Leverkusen 416.000 - 5.000.000

46. Ronaldinho Flamengo 416.000 - 5.000.000
47. Sergio Aguero Atletico Madrid 416.000  - 5.000.000
48. Carles Puyol Barcelona 416.000 - 5.000.000
49. Luca Toni Juventus 416.000 - 5.000.000
50. Lassana Diarra Real Madrid 416.000 - 5.000.000

51. Wayne Bridge Manchester City 416.000 - 5.000.000
52. Joleon Lescott Manchester City 416.000 - 5.000.000
53. Edwin Van der Sar Manchester United 416.000 - 5.000.000
54. Patrice Evra Manchester United 416.000 - 5.000.000
55. Andy Carroll Liverpool 416.000 - 5.000.000

56. Dimitar Berbatov Manchester United 400.000 - 4.800.000
57. Andrei Arshavin Arsenal 400.000 - 4.800.000
58. Nicolas Anelka Chelsea 400.000 - 4.800.000
59. Yoann Gourcuff Olympique Lyon 400.000 - 4.800.000
60. Ryan Giggs Manchester United 400.000 - 4.800.000

61. Daniele De Rossi AS Roma 383.000 - 4.600.000
62. Ricardo Carvalho Real Madrid 375.000 - 4.500.000
63. Alessandro Nesta Milan 375.000 - 4.500.000
64. Diego Milito Inter 375.000 - 4.500.000
65. Júlio César Inter 375.000 - 4.500.000

66. Matthieu Flamini Milan375.000 - 4.500.000
67. David Beckham LA Galaxy 375.000 - 4.500.000
68. Gabriel Heinze Olympique Marseille 375.000 David Beckham LA Galaxy - 4.500.000
69. Diego Forlan Atletico Madrid 375.000 - 4.500.000
70. Paul Scholes Manchester United 375.000 - 4.500.000

71. Xabi Alonso Real Madrid 375.000 - 4.500.000
72. Jamie Carragher Liverpool 375.000 - 4.500.000
73. Robbie Van Persie Arsenal 375.000 - 4.500.000
74. David Silva Manchester City 358.000 - 4.300.000
75. Lucho Gonzalez Olympique Marseille 358.000 - 4.300.000

76. Florent Malouda Chelsea 358.000 - 4.300.000
77. Craig Bellamy Cardiff City 358.000 - 4.300.000
78. Amauri Parma 350.000 - 4.200.000
79. Miroslav Klose Bayern München350.000 - 4.200.000
80. Cris  Olympique Lyon 350.000 - 4.200.000

81. Lisandro Lopez Olympique Lyon 341.000 - 4.100.000
82. Raul Gonzalez Schalke 04 333.000 - 4.000.000
83. Mário Gomez Bayern München 333.000 - 4.000.000
84. Robinho Milan 333.000 - 4.000.000
85. Alessandro Del Piero Juventus 333.000 - 4.000.000

86. Wesley Sneijder Inter 333.000 - 4.000.000
87. Esteban Cambiasso Inter 333.000 - 4.000.000
88. Pepe Real Madrid 333.000 - 4.000.000
89. Clarence Seedorf Milan 333.000 - 4.000.000
90. Ruud Van Nistelrooy Hamburg 333.000 - 4.000.000

91. Deco Fluminense 333.000 - 4.000.000
92. Javier Mascherano Barcelona 333.000 - 4.000.000
93. Thorsten Frings Werder Bremen 333.000 - 4.000.000
94. Nemanja Vidic Manchester United 333.000 - 4.000.000
95. Diego Wolfsburg 333.000 - 4.000.000

96. André Pierre Gignac Olympique Marseille 316.000 - 3.800.000
97. Thierry Henry New York Red Bulls 316.000 - 3.800.000
98. Maicon Inter 316.000 - 3.800.000
99. James Milner Manchester City 316.000 - 3.800.000
100. JiSung Park Manchester United 316.000 - 3.800.000


EBC på naturkunskapen

ser ni att det är en katt + inälvor... BLÄ!

käkar lite mellis !

makaroner i mitt hjärta, hah !
kommer snart bilder från museumet, ett galet tråkigt museum... menmen

ÄLSKAR DIG !



du är min bästa vän, du betyder allt, älskar dig !

sliten tjej

usch sitter i skolan och har precis delat upp oss i grupper för ett projektarbete inom Info & Layout, vi ska göra en presentation med ljud och powerpoint och blablabla inom ämnet Ergonomi, kuligt !
Snart ska jag på möte, sen blir det pannkaka om jag hinner äta och sen vidare på museum, chill dag!

byebye Sonia !

nu ska jag sova, Sonia åkte ut från BB och det är nice, hon var lite konstig !

Idag har jag vart o kollat fotboll, chillat lite, spelat lite fotboll och chillat ännu mer med en vän. 
Nu ska jag sova lite, morgondagenbjuder på ett spelarmöte för fotbollscupen i skolan sen ett besök på museum EBC och sen ska jag träna flickor 05 och direkt efter det på min egna träning om min fot och mitt knä är bättre, knäet är fullt med vätska och foten halv som halvt stukad, och då säger vissa säkert men du spelade ju fotboll idag... ja jag spelade fotboll idag men man måaste ju passa på, inte ofta man får spela fotboll med honom + så var det kul, träningen med laget är inte kul på det sättet, då är det lättare att prioritera!

nu godnatt

avslutningen på valborg blev GRYMT!