misse

avslutar nu dagen med att säga att jag vill ha en katt... hur söta är inte dom små liven ?
godnatt

jag mår inte bra

jag är inte förkyld, jag har inte feber, jag är inte trött jag är bara illamående, har itne vart på top alls idag om jag tänker efter men nu vill jag bara ja jag vet inte, inte spy men bli av med illamåendet och det kommer inte hjälpa att sova... vet inte hur jag ska förklara känslan, spykänlsa med ändå inte... ingen ork men ändå inte trött...
blää jag får inte vara sjuk, måste lämna in matten imorgon, träna imorgonbitti och göra klart branch&produktkunskapprojektet.... krya krya!

fotboll i mitt hjärta


jag den blonda i gul tröja som går upp och pressar så bra...  hah

 

 

bjuder på denna, var ju faktiskt cup och uppstigning klockan 06.00...



leka boll med underbara Emmis

duktiga jag

har precis fixat och trixat ihop ett eget navelsmycke, det blev ganska fint, tog en navelpiercing med en ögla, och sen en berlock från ett armband och dadah....
nu ska jag hoppa i ett varmt bad, kanske med matteboken ? nej fan jag tar datan ist!
hörs när jag har myst färdigt i badkaret

underbart !

Inkl.KursnamnKurskodBetygPoängKurs startadKurs avslutadBetyg insattInlagt avInfo från kurs
Praktisk marknadsföring A HNDL1210 MVG 50 2010-08-23 2011-01-10 2011-01-28 *****
********
Medel: 20 5
mitt första slutbetyg i gymnasiet, praktisk marknadsföring och ett MVG !

fairly odd parents

sitter och kollar barnprogram och pluggar och kollar snygga dojjor och fina piercingar och önskar att det är sommar och vill att allt ska vara bra och nu vart det mycket och men det får bli ett och-inlägg

omg

det var en jäkla tant och prata mkt!!
blir ju galen, hon jämför allt med sport och tar allt om sina barn, blir tokiiiig.
nu är det bara en sida kvar att gå igenom sen får vi rast sen slutet på filmen sen slutar vi för dagen, hurra !
drömmer mig bort i amazonas

love

älskar er flickor, så grymt mkt !
puss

kolla kolla kolla

jag fick en ny header av Ellah, visst är den fin och visst är hon snäll !!
nu har jag naturkunskap sen ska jag äntligen få åka hem, asnice, jag orkar verkligen inte skolan idag, det är boring !

från ellah till mig, tihi

fina va ?

letar bakgrundsbild till datan

sitter nu i skolan och väntar på läraren, information och layout står på schemat andra lektionen, galet trött är jag också, men ja jag skriver mer sen.
puss

sweet dreams

träningen gick asbra, behöver dock massage på rumpan men ingen i familjen vill ju, undra varför ? haha den är nog alldeles för snygg dom skulle bli avis allihopa ;)
nej nu ska jag sova så jag orkar alla (2) lektioner imorgon, god natt

är säkert helt slut

tidsinställt inlägg, är på fysträningen och kör cirkelfys, alltså går runt på olika stationer och tränar död på mig själv, inte kul men behövs !
men vi hörs när jag är hemma igen !

målat naglarna

dom blev rosa, chickt va?
hah
nu ska jag sätta mig och
plugga matte som jag inte
fattar ett skit av, så om jag
har någon läsare som en
ett mattesnille kan ni väl
höra av er ?
ekvationer pratar jag om.
sen även fotbollsgrejen,
borde kanske ta tag i det nu...
sen måste jag fixa mig för träningen,
ser ut som ett troll därav
ingen facelook på någon av
bilderna ni fått idag, haha.

godmorgon

nu har jag fått mina timmar som jag gick miste om igårnatt, med tanke på att jag gick upp runt sex men blev väckt vid 4 typ av en berusad Peter som hade lite tråkigt... haha aja idag är det träningen med mina och emmas små pojkar sen egen fysträning, sen fårjag se hur det blir ikväll, bio or something, spännande !

nej nu ska jag fortsätta kolla på barnprogram men vi hörs lite senare !!
ps. bilden är på tröjan jag fick igår.

Fyra i väddöcupen

Det låter säkert bra men jag är besviken... Aka fyra av sexton lag får väl kanske vara nöjd, blev matchens lirare sista matchen och fick en assnygg tröja hahahah, åksjuk på vägen hem och nu chill i soffan med en godispåse, ska krypa ner i sängen och kolla film tror jag, mysigt! Juste fick träffa underbara Madde också Tihi saknad tjej <3 Nej godnatt nu!

Väntar....

Sitter på väddö Kim hit runt 8 imorse och fick reda på att vår första match var inställd, roligt! Spelade och vann mot stockholm futball club och förlora mot Gusk, men vi gick vidare till kvart som vi vann med 4-0 skönt! Nu har va suttit och väntat sen 1 på semin som är klockan 7, ätit kebab och chokladbollar och massa gottgott, nu ska jag tagga men jag skriver mer ikväll är väl hemma runt 10-11-12 Hahah önska mig lycka till!

Väntar....

Sitter på väddö Kim hit runt 8 imorse och fick reda på att vår första match var inställd, roligt! Spelade och vann mot stockholm futball club och förlora mot Gusk, men vi gick vidare till kvart som vi vann med 4-0 skönt! Nu har va suttit och väntat sen 1 på semin som är klockan 7, ätit kebab och chokladbollar och massa gottgott, nu ska jag tagga men jag skriver mer ikväll är väl hemma runt 10-11-12 Hahah önska mig lycka till!

med detta säger jag godnatt

nu ska jag sova, uppstigning 06.00 imorgon, nice !
kolla vad jag hittade btw, passar mig perfekt, fotbollsbrud och partypingla i ett, tummen upp för det !
önska mig lycka till för imorgon, kan behövas, nu jävlar köttar jag !

sådär...

tänkte om ni ville veta lite mer om personerna i min omgivning det är oftast bara Alexandra som nämns.

min bror Rasmus

han är verkligen det absolut bästa jag har, utan honom skulle jag inte vara den jag är idag, visst vi bråkar men det kallas syskonkärlek och då menar jag kärlek med stora bokstäver, du betyder allt för mig, du kommer nog inte läsa detta om jag inte tvingar in dig på min blogg men jag vill ändå ha det svart på vitt, jag kommer alltid ställa upp för dig gubben, vad det än gäller, allt från tjejer, till skjuts hit eller dit jag finns alltid, du är underbar, älskar dig grovt!

Johanna

hahahahah vad ska jag säga, du är awesome gumms, din humor, ditt skratt, din personlighet, din loka, samma klass i 2,5 år till, tummenupp! haha jag älskar dig !

Emma

haft många minnen med dig, många fester, många mysiga kvällar, många träningar och matcher, du är grym hjärtat, ska erkänna tt jag var rädd för dig typ väldigt länge, men nu är du allt för mig, ställer upp i vått och torrt glöm aldrig det älsk !

Ellinore

fastnade direkt för dig hjärtat, det var du som var klockren, älskar din humor, älskar dig, älskar din säng, tihi du är grym, kommer alltid finnas för dig! Älskar dig !

malin

en supergullig tjej som man nästan måste klassa som världens snällaste!
sveriges partypingla och en duktig flicka som alltid vill äta i matsalen, dig lärde jag känna på preecamp med upplandslaget och vi höll kontakt lite i perioder tills vi började i samma klass på gymnasiet, underbart, love!

josefina

en av dom tjejer jag diggar allra mest, visst hon har sina humörsvängnigar och hon är ibland lite läskig, men en så länge har jag överlevt, för henne kommer jag alltid finnas och hon får en alltid på bra humör, hoppas vi lär känna varandra ännu mer, jag älskar dig Jossa!

blir så arg !

man lägger ner sitt liv och hela sin själ i allt man gör medans man är omgiven av helt respektlösa och idiotiska människor, varför ?
jag orkar verkligen inte alltid vara glad och alltid vara positiv och alltid göra allting och alltid fixa. Jag orkar verkligen inte det, men jag gör det för att det är respekt mot andra, en respekt som vissa människor tydligen inte ens vet vad det är... Man säger en sak, gör en annan, sen finns det en jävla community som kallas facebook, någon som hört talas om den ? ja den berättar om allas liv inklusive mitt och jag blir så trött.... nu skiter jag i detta, alla respektlösa jävla mongolider kan gå och dö !!!!

fick lite finfint av mammsen

en bustier och tre par trosor, supertack !
nu ska jag packa träningstrunken, kasta i mig lite energi sen drar jag ner till plan och lirar lite boll, härligt fredagsnöje ellerhur !?
ciao

lite pics

nej nu ska jag kasta i mig något att äta sen ut i kylan för fotbollsträning, vad som händer efter visar sig, imorgonbitti är det samling klockan 7 för cup på väddö iaf, underbart !

foto

en lektion med alla 34 elever på, ellerhur?
svar nej, vi var 3 av 34, illa !
men helt okej var det iaf, ska visa lite kort som jag tog nyss när jag kastade mig på kameran men först plocka ur diskmaskinen och hänga tvätt, hurra ! :(

ett godnatt-inlägg

nu ska jag sova, har käkat baguette med rostbiff och potatissallad, mums.
sen skrivit lite på min fotbollsfilosofi som jag fått förklarat för mig nu äntligen, jag tror det kommer bli dunder!
imorgon är det fotbollsträning sen fotolektion, underbart !
godnatt

jag har gett upp

fattar ingenting av fotbollsläxan, så jag skiter it och frågar någon vetande ist.
nu sitter jag och kollar på film, svärdet och spiran, laddade hem alla avsnitt efter jag sett dom på tv:n för jag är helt kär i filmen, men snart kommer väl mamma hem förhoppningsvis med kyckling och potatissallad sen ska jag hoppa i säng och kolla nästa film !
nu har jag även kopierat allt från gamla kalendern till den nya, och då märkte jag att mellan den 17 juli och den 16 augusti är jag hemma sammanlagt 5 dagar, först gothia sen italien sen frankrike, underbart!

så jäkla stolt över mig själv

nu har jag städat hela rummet, alltså verkligen grovstädat, kastat typ 2 säckar skit, städat åt min hamster, städat mitt badrum, satt upp nya gardiner, tvättat och hängt tvätt... bra rebecca !!
och nudå, jo jag ska fortsätta vara duktig, jag ska sätta mig och göra klart fotbollsfilosofiuppgiften...
men jag skriver lite mer snart :)

årshoroskop

Oxen 21/4-21/5

Kärleken: Du tar tyglarna.
I år är det viktigt för dig att det är du som bestämmer nästa steg. Du vill ta ansvar och känna att du utvecklas. Kanske är det dags för ett stort beslut, något som rör familjestorleken eller bostaden. Du kan tänka dig att kompromissa lite men bara om den ursprungliga planen var din egen.

Äventyret
: Ett mysigt år.
Under försommaren blir det full fart men större delen av 2011 handlar om helt andra saker än äventyr och nöjen. Familjeband, framtidsplaner och relationer betyder mer för dig och partymänniskan i dig slumrar för det mesta. Verkligen inget glamoröst år men istället händer det saker på djupet.

Pengarna: På väg uppåt.
Du är ovanligt sparsam och försiktig. Egentligen är 2011 ett turår för dig men du tar ändå inte ut svängarna utan väljer att lägga på hög eller att investera slantarna i riktigt viktiga saker. Följden blir att din ekonomi mår strålande vid årets slut. Även din karriär har förmodligen avancerat då.


måste städa :(

nu ska jag väl ta mig i kragen och städa då... sen måste jag skriva klart fotbollsfilosofin och putsa cv:et, men jag kommer tillbaka
me right now

svenska sen hem !

nej inte riktigt sen ska jag vara duktig och sitta kvar i skolan och fixa alla uppsatser och arbeten som ligger och väntar, duktig !

15- och jag älskar fotboll

folk som klagar är så tråkiga, rör på er då förfan, fotboll är underbart och jag har precis genomfört 90 minuter på en konstgräsplan i minus 15 grader, UNDERBART!
nu ska jag sova, imorgon är det en lektion sen sitter jag kvar i skolan och drar igenom alla uppsatser och sen far jag till mormor tror jag !
godnatt

min gitarr och jag, traalalal

 

spelar lite för att fördriva tiden då jag snart ska till andra sidan stan för att lira lite fotboll i -10 grader men det är lugnt jag kommer ju hem typ halv 11 ikväll ;)


chockomilk !

 

dom snyggaste b-rudarna vid denna bänk !


Frankrike 6-15 augusti


ska till Taizé !

underbart, jag längtar redan !

<3

we are 2 cool 4 school !!

fuck!

nu ska min data in till datanissen, JAG BLIR GALEN !!!

klar för idag !

så fick det slutgiltiga resultatet bli för dagen, kommer säkert sitta och småfila imorgon men nu är jag trött så sängen ropar, godnatt !

me right now


fixar nu..

med en ny header så hoppas den blir klar i tid, nu är jag liksom back och track igen, så missa inte att kika in varje minut du får över!

helgen har vart underbar

här kommer lite bilder!
först lite egopics från minutrarna innan jag for upp sen bilder på vår nya vän Fredrik från Hudiksvall, kul helg !

idag på fotbollen..

..gjorde det ont
syns inte så bra men jag har blåmärke som man tom ser bollens rutor på, AJ !
gör ont att spela med killar

shoppingdag !

idag blev det en riktig shoppingdag
2 bodier (alltså i sing. 1 body )
ett par cheapmondayjeans
tight
leggins
byxor
tröja
tjocktröja
puder
puderborste
ansiktsmask
usb 4 g
mick till datan
sminkborttagningslappar
juste sen fick jag en eltandborste av Andreas
ja jag tror det var det, och juste present till Ellah som fyllde 17 idag, grattis på henne hon fick örhängen och en parfym.
sen igår köpte jag en assnygg almanacka...

Datafri kväll o eftermiddag

Blev ingen data, lite stolt faktiskt men aa städat ät det iaf, ny ska jag sova och imorgon startar dagen med en fotbollsträning sen shopping med bästavän på stan innan sista lektionerna drar igång, imorgon lovar jag att bjuda på bilder från helgen + på lite nya ägodelar. Nej nu ska jag sova godnatt

helt död

men det kommer väl efter helgen antar jag, har bara legat i sängen och soffan sen jag kom hem idag runt 5, inte okej men så är det. Måste in och städa på mitt rum, packa upp väskan och allt sånt där, därför startade jag inte min egna dator för då fastnar jag där, så bloggar från stora datan nu (mamma och andreas data) så inga bilder kommer heller, men ska ta mig i kragen och fixa det för sen måste jag fixa min gamla ipod till min lillebror och sen tänkte jag spela lite gitarr, vart så sugen nu efter helgens allt spelande så tänkte ta tag i det ordentligt nu och lira så jag blir riktigt bra, sen ska jag sova tidigt ikväll, så jag är lite pigg imorgon!
men tror jag skriver mer lite senare, puss

lunch, pannkaka tihi

jag skriver mer sen, nu ska jag shoppa och äta sen har jag naturkunskap, hurra !

Zzzzzzz

Min helg har vart underbar, nya människor, ny miljö, nya vänner, lite sovande, god mat, ja vad mer ska jag säga, tror ni förstår, fantastiskt helt enkelt, sovit 8,5timme sen i fredagsmorse, låter bra va? Och nu har jag avslutat denna vecka med ett underbart fyspass så närmsta dagarna kommer jag inte kunna röra mig, men det är lugnt jag vet ju att jag har muskler iaf! Nej detta blev bara ett snabbt jag-lever-inlägg-från-ipoden Haha så jag skriver mer imorgon för nu deckar jag! Men aa sovgott, imorgon har vi två nya kurser med två nya lärare så blir kanske inte super update men :)

färdiiiig !

och det är 40 minuter kvar innan jag ska åka, nu kommer jag hinna komma på tusen grejer som egentligen inte är nödvändiga men som jag kommer packa ner och som sen bara kommer bli extra onödigt tungt !
aja jag bjuder på facelook
nu slår jag på TVn och kollar på barnprogram några minuter innan jag drar, ciao!

fotbollsträningen

den gick asbra, började med lite rörlighet och styrka, sen spel med olika förutsättningar, väggar och lite sånt sen vanligt spel, jag var med en bra lag och det var tempo, har aldrig vart så svettig förut tror jag, men det var skönt att dra en genomkörare nu innan jag drar till Hälsingland, ska packa det sista och duscha och fixa mig nu bara sen drar jag, uppdateringen kommer inte bli den bästa men jag ska försöka skriva lite.
ni får ha det asbra, och designen hinner jag inte fixar fören jag kommer hem så ni får stå ut över helgen.
puss

måste sova

men imorgon efter fotbollen ska jag bara en snabbis på stan sen måsta jag hem och packa det sista då kan jag nog putsa lite på designen, men vi hörs, puss och sov gott!

nu är håret fixat och har ännu inte packat :/

nu stänger jag ner datalocket tills jag packat klart, annars fastnar man så lätt här !

dagens !

vi sitter på mattelektion och pratar om massa olika saker först bla om hundar och raser och sånt där, under den tiden tar malin ( en klasskompis ) ut hörlurarna och är med i diskussionen en sekund sen fortsätter hon räkna och vi går över till bebisar och att man ska han namn klara vid födseln så man slipper kalla dom DET, vi pratar på och malin lyfter huvudet från matteboken och säger; min pappa vill ha en blandras!
vi ba what ? en med dubbelkön eller en mulatt eller vad snackar du om? hon ba en blandras, alltså olika sorters hundar... HAHAHAHA
kanske inte exakt ordagrant nu, men fattar ni poängen, haha så jävla skön !

ajajajaj

någon mer än jag som blekt håret och vet hur mkt det svider/kliar !!!!

juste (i)

ni ska få en dagens, en klockren dagens men först måste jag städa klart, återkommer !

hittar inte packningslistan

letar lite till annars fixar jag naglar ist !

dagens bildbomd

ja där fick ni se mina underbara klasskompisar, och alla är märkta av mig; Rebecca's<3
sen var det utsikten från klassrummet, alexandras målarbok och min lunch, muums !

bilder från dagen kommer snart

nu ska jag städa på mitt rum så jag hittar packningslistan till imorgon !

illa!

man måste typ vara medlem på spelsidor som kräver uppmärksamhet 24/7 när man går i skolan för att inte bli uttråkad, illa !

jag är mikrofånkåt ♪ ♫

ipoden i örorna och nynnar lite men det får jag inte göra lite, Alexandra tänker, hon tycker att våran uppsats om lionel messi ska bli bra, specielllt att det ska bli korrekt svenska, ouups där är inte min styrka... menmen nu verkar hon hittat på något, jag får fråga.... hon har kommit på något nu fortsätter vi, hejdå !

Valos, så jävla snygg !!!

 

fotboll är underbart, spelarna är snygga, kan det bli bättre ?


svenska a uppsats skrivande

ska jag skriva om en fotbollsspelare ?
sen har jag ju en fotbollsfilosfiuppgiftgrej också, men det tar vi någon annan gång, haha!

godmorgon

sitter på svenskan och har precis fått se alexandras tatuering, fett fin!
och en dagens på mig, haha TRÖTT? ja!

nu dör datan vilken sekund som helst

laddat ner ett program så ska fixa lite fina bilder så det blir lite roligare, har vart tråkigt på sistonde känner jag, + att jag hittat laddningssladden till min lilla digitalkamera så nu blir det mer vardagsbilder för har inte orkat dragit med systemkameran tidigare..
ska nu smörja in mig lite och borsta tänderna, sen hoppar jag i säng och kollar på film, har dock inte bestämt vilken än, men det blir nog bra, imorgon börjar jag halv9 och slutar kvart i 2, så jäkla skönt, då ska jag packa och städa och fixa mina naglar, sen ska jag bleka håret, underbart !
nej vi hörs vänner !
sleep well

duschen nästa !

hoppar in i duschen nu och sen får jag se om det blir film, eller kanske lite mera data, who knows ?
aja återkommer iallafall efter duschen om jag inte drunknat
:D

vill ha dig

Om jag vågar
(a-ha, a-ha)
Skulle jag gå fram till dig och fråga om du vill
Men jag står här
(a-ha aaa)
Och ser alla andra som svärmar runt dig

Men i min Fantasi
Rullar vi runt bland mjuka kuddar
Fantasi
Du bort mina bekymmer suddar
Fantasi
Du säger att du älskar mig
Fantasi
A-ha

Dina vänner
(a-ha, aaa)
Garva åt mig när jag försökte få fram
Vad jag känner
(a-ha, aaa)
Men jag fick bara fram:
eh..?

Men i min Fantasi
Rullar vi runt bland mjuka kuddar
Fantasi
Du bort mina bekymmer suddar
Fantasi
Du säger att du älskar mig
Fantasi
A-ha

Fantasi
Rullar vi runt bland mjuka kuddar
Fantasi
Du bort mina bekymmer suddar
Fantasi
Du säger att du älskar mig
Fantasi
Vill bara flyta bort i Fantasi
Fantasi
Fantasi
Fantasi

Fantasi
Rullar vi runt bland mjuka kuddar
Fantasi
Du bort mina bekymmer suddar
Fantasi
Rullar vi runt bland mjuka kuddar
Fantasi....

lunch !

haft min första administration a kurs, nice ! vi planerade en bröllopsfest.
nu har vi lunch, ska nog äta mcdonald eller något, men vi hörs senare !

ledsen 4 bad update

kom hem från skolan så la jag mig i sängen för att vila men jag somnade och vaknade helt seg, käkade lite sen la jag mig och kolla på jonasbrothers i soffan, sen var det träning, den gick ganska bra, vi var 26 stycken på träningen, coolt! haha nu ska jag kolla TV  och sen sova, imorgon börjar jag 9.45, SKÖNT!
godnatt

downs syndrom

idag efter fotbollen skulle jag och alex gå till omklädningsrummet, utanför stod det en grupp doswns syndromare, en gick emot oss med sträckt arm och ville hälsa, jag orkade inte och gick bara rakt fram men alexaxandra så trevlig som hon är så skakade hon hand och sen fort efter mig, när vi kom in i omklädningsrummet, kollade hon på mig med hundögon nästan grinande, och sa; jag är ju rädd för såna där ! och sen sprang hon typ in på toaletten och tvättade händerna, när hon kom ut igen sa hon; jag vill ju inte bli smittad !
haha jag låg på bänken och skrattade säkert fem minuter medans alexandra hyschade för fullt !!
HAHAHA DAGENS !

fotbollsträning blev tantgympa

ja ni läste rätt, jag kan inte röra mig och definitivt inte köra stegen och rörlighet på fotbollspasset så det blev en liten joggingtur i korridoren och sen stretcha i 30 minuter, superskönt men jag har redan ångest för ikväll, då blir det årets första utomhusträning med laget, nice !
har så ont så ni förstår inte, ljumskarna, baksida lår, framsida lår, rumpan, och bröstmusklerna, när man srpinger skulle man vilja kapa av benen och anväda 41 tusen sportbharn, AJ !

helt knäppt

min design funkar ju inte riktigt som den ska, blir galen, men fixar mer imorgon!

dagens


musik



first time I saw you, I could only say wow, the first time I saw you I wanted to be your firsttime I saw you we shared an interest in, the first time I saw you I wanted you, the first time I saw you I could do everything for it to be us, and I can still, you are always in mymind, I'm kind a crush on you, and it was hard, when I look at your pictures so I only seea handsome guy, I'm dreaming , I smile, I get hot when I wake up late, I feel that it is not even any idea of dreaming, I will never be yours and you will never be just me.
fuck



branch och produktkunskap

nu börjar VG/MVG föreläsningen, ciao!

hål till 2

började skolan halv 10 imorse med en mattelektion som jag jobbade på som bara den på, riktigt stolt faktiskt, dock inte så svårt men, nu har jag ätit lunch, köttbullar mums, nu börjar nästan lektion klockan 2 och slutar 4, kvar över 4 ska jag börja fixa för öppet hus ikväll, så är i skolan till typ halv8, roligt !
nej nu ska jag kolla på film, hörs !

jag lever

men det är på gränsen alltså, helt död, känner att jag måste äta något den dagen jag ska träna, för jag trodde jag svimmade ett tag, helt galet och imorgon kommer jag ha sådan träningsvärk, nu har jag iaf ätit pizza och duschat och ska bara packa upp alla väskor sen kryper jag ner i min säng och sover till klockan 8 imorgon, underbart !
kolla vad jag är lite sugen på förresten, är det någon som vet om denna telefon är bra?
god natt alla

sådär ja

några bilder från det underbara dygnet, en hästbild på mig och sen är det jag och sötisen Ellah som står för resten
nu ska jag fixa det sista och sen dra på träning, skriver mer sen om jag överlever

lär kolla !


me right now

medans ni väntar på bilderna så får ni något att läsa, nu är det snart årets första fys, om 1 timme och 18 minuter för att vara exakt, och jag är redan spyfärdig, kommer dö ! skivan med pepp musik är iaf fixad så något positivt med det hela är väl att det är min musik som pumpas ur högtalarna i den äckliga gympasalen...
nej nu ska jag packa upp väskan med ridgrejer från igår, kommer stinka i mitt rum !

nu r jag hemma från landet

mitt senaste dygn har vart grym med stor tyngd på GRYMT!
visst var det kallt att stå och kolla på alla fina hembyggen men det var det värt för att sen dra till folkan på party all night, vi blev hämtade vid halv2 tror jag hon var typ, och visst låter kanske tidigt men vi var helt döda, då hade vi dansat i timmar oavbrutet!
så ja fantastiskt !
bilder kommer såfort jag laddat över dom på datan, nu ska jag bränna en skiva till fysträningen ikväll, hurra!
mina ljumskar är redan döda efter ridningen och mina fötter efter dansen, men jag överlever!

ridtur i skogen

nu ligger jag i ellahs säng medans hon duschar, precis vart och ridit med världens gulligaste hästar !

superkul
bilder kommer senare

nu ska vi äta sen blir det fix för österby

nu drar jag !

nu drar jag till min sötnows Ellah i örbyhus, rider lite sen drar vi till österby på knut, underbart !
ha en bra dag/kväll/natt/morgon

svar på frågestunden

Duvetvem :) :
Vilken skola går du i?
Thorén Business School Uppsala
Har du någon pojkvän?
nej det har jag inte
Vem var den senaste du kysste?
jag vet inte om jag borde nämna hans namn i bloggen, kan ge några ledtrådar; 18+, fotbollsspelare, galet snygg, nämnt någon gång i bloggen tror jag !
Favoritämne i skolan?
helt klart fotboll
Favoritstad?
Har ingen direkt, förut var det Örebro iaf

Han med stort H om :
frågar samma som ovan, har du någon pojkvän ?
samma svar, nej jag har ingen pojkvän
Om nej finns det någon du gillar?
ja jag gillar en person
Hur vill du att en kille ska vara personlighetsmässigt?
oj, han ska vara charmig, snäll, omtänksam, tuff, ingen svartsjuk typ, humor
Vilken hårfärg ska han ha?
det spelar ingen roll alls, alla passar i olika
Vad ska han göra på fritiden?
spelar inte heller någon roll men han ska tycka att det är okej att kolla på fotboll eftersom jag spelar
Hur ska han vara i sättet, blyg, på, framåt ?
han ska inte vara jobbig, men han får definitivt inte vara blyg, eftersom jag är det, så han måste våga
Ska han vara lång ?
helst längre än mig och ännu bättre om jag kan ha klackskor och han är längre, så kanske 185?
Vältränad?
Det är typ ett måste ! snygg kropp och jag faller direkt!

Emma :
Har du kontakt med båda dina föräldrar?
ja jag har kontakt med båda men är mestadels hos min mamma
Har du bott på Gotland? isf, har du släkt här?
jag har inte bott riktigt fast men hela min pappas sida+pappa kommer från gotland så ja halva släkten
Brukar du besöka gotland? :)
förut var jag där varje sommar, men nu blir det alltmer sällan, var där på höstlovet, och ska troligtvis dit i sommar igen.

Jonna :
Känner du någon som heter Simon, isf vem? och hur? :P
ja jag känner ett par stycken simon faktiskt, men den simon jag känner bäst är nog ohlsson, vi lärde känna varandra genom en kompis, han är en helgo kille !


Anonym:
hur många unika besökare har du varje dag? Kul och blogga? :P
just nu är blogg.se helknäppt och det står 0 men går ju inte eftersom jag fått över 30 kommentarer senaste dagarna, men brukar ligga på mellan 30-60 unika, och ja det är askul annars skulle jag inte fortsätta ju ? :)

Kissie såklart :
vem är bäst på att hångla av dom du hånglat med ?
haha samma som jag inte borde nämna namn kanske

gillar du någon i din klass ?
nej det gör jag inte

hur lång är du och vad väger du ?
jag är ca 175 cm och jag måste faktiskt säga att jag inte har en aning om vad jag väger, men jag är nöjd, huvudsaken ?
vad vill du bli när du gått klart skolan ?
jag ska bli polis

Natalia:
Ses snart!?
ja det tkr jag lät som en bra idé :)

Träffat du fotfarande märta elr har kontakt med henne? :D
nej henne har jag inte träffat på jättelänge, enda kontakten är fbstatusarna typ


Elin Larsson :
vill du ha någon husdjur?
jag har en hamster, han heter Dextrooo, jag kan visa bilder sen

sminkar du dig varje dag?
nej i stort sätt bara när jag ska till skolan, ibland inte ens då, och sen fest såklart
hur många killar har du haft?
konstigt formulerad fråga, men seriösa förhållanden eeh 5 st, längsta ett år


Annelii- En blogg om nästan allt möjligt:
Vilken färg gillar du på kläder? :P
svart och vitt
Syskon?
ja en lillebror på snart 14 år

Gillar du kissie?
nja jag tycker hon är underhållande men inte så värst bra
Hur gammal e du?
jag är 16, fyller 17 i april


M A J A:
eh!

vad är din favvo rätt?
tacos tror jag att jag måste säga
favvo färg?
rosa



SANDRA:
Men hur länge har du bloggat?
har bloggat i ca 3 år men denna blogg är den seriösaste

och hur många läsare har du ungefär per dag? : )
mellan 30-60 st unika

Rebecka:
Vad tränar du?
jag tränar fotboll, det är mitt liv, helt underbart !


M a d e l é n e:
vad heter du?
Rebecca Angela Maria Wisselgren
är du singel?
ja
vart bor du?
uppsala
Vad gillar du för djur?
hundar, katter, apor

har du djur isf vilka?
ja jag har en hamster




Elionore:
vad gör du på din fritid?

spelar fotboll och är med vänner

har du någon pojkvän?

nej

bor ni ihop isf?

in my dreams

hur gammal är du?

16 snart 17



trevligt

spenderade som sagt min kväll med jimmy och hampus i hampus brorsas bmw med jimmy bakom ratten, grym kille på att köra !!
sjukt trevligt jimmy hade jag inte träffat sen i somras och hampus sen förra vintern, så det var nice !
saknade underbara killar helt enkelt, nu tänkte jag fixa mig för sängen och packa för imorgon och sen svarar jag på  frågorna, det blir prima, så ja jag återkommer om några minuter ! :)

ändrade planer

sticker ut med hampus och jimmy ist, svaren kommer senare, stå ut, ciao !

chokladpannacotta med jordgubbar

nu blir det efterrätt och kolla lite lets dance, sen svarar jag på frågorna på frågestunden !

kläder imorgon ?

vad ska jag ha på mig imorgon ?
kom med förslag, så ska jag se om jag har det i min garderob
jeans
tights
linne
tjocktröja
stickat
skjorta
name it!
:)

lördag bokad !

drar till Ellah imorgon förmiddag, rider lite och sen fixar oss, träffar hennes kompis och sen drar vi till Österby på Knut och sen fest, sen sover jag hos Ellah, mys! tror det kommer bli gryyyyymt, tihi.

barbapappa in my heart !

för er som inte läst min blogg så länge, så kan jag säga att en av dom sakerna som ligger mig närmast hjärtat är barbapappa, helt underbar serie, jag vet att ni säkert tycker jag är jättetöntig men jag står fan för det, i julas fick jag ett bäddset med barbapappa och har aldrig sovit så gott, idag var jag och handlade och ni vet i automaterna med tuggummin och allt som finns utanför, där fanns barbrapappamobilsmycken, gissa om jag köpte !
pöss

hej hallå

hade som sagt träning imorse, askul att komma igång igen, blev lite hopprep som uppvärmning sen en "lek" sen match, galet nice !
sen åkte jag in till stan och följde med alexandra och köpte en skjorta sen till hemköp och köpte semlor, vidare till mormor och duschade och pratade, åt semlor och drack te och sen höll jag på att somna i fåtöljen men då kom mamma och hämta mig, vi åkte och handlade och nu sitter jag i min säng...
egentligen skulle vi ha träning ikväll, första utomhusträningen men nej så blev det inte eftersom tempraturen börjar närma sig -15 nästan och mina underbara lagkompisar satte -10 som en absolut maxgräns, BUUU!
blev erbjuden att träna med klubbens herrlag, men dum som jag är så bangade jag pga att jag var för feg, tråkigt menmen, kanske räcker med en träning idag, och nu bara chill, imorgon har jag inget alls för mig tror jag, eller ja vi får se vad planerna för imorgonkväll tar vägen, men jag hoppas inte för mycket, oj nu vart det ett jättelångt inlägg hoppas ni orkade läsa, jag kommer med någon roligare lite senare, jag lovar !!
ps glöm inte att fråga i frågestunden ! :)

jag vann, tihi

var ju på ljusparty med mamma hos hennes väninna, det var ju trevligt, massa tanter! men vafan jag vann ljus, ohlala, ska nog köpa en låt.
nu kollar jag på svärdet och spiran, helt nerkärad i filmen och nu är det bara 30 minuter kvar, måste ladda ner den sen!
sen ska jag hoppa i säng, fotbollsträning halv9 imorgonbitti.
men vi hörs efter träningen !
puss och godnatt

frågestund

svarar imorgonkväll

dagens utseende

dagens outfit och facelook
nu har jag duschat typ en timme men det är fortfarande 4 timmar kvar, så jag gör min mamma sällskap på ett ljusparty ute i nåntuna, dock får ipoden bli min bästa vän, följer bara med för att fördriva tiden.
smart va ? :)

helg

nu är det helg, underbart !
eller jag har fotbollsträning imorgonbitti men det är ju lätt som en pannkaka så det räknas som helg, så himla skönt, ska nog hoppa in i en dusch för håller på att frysa ihjäl, sen blir det date med datan hela kvällen tills klockan 21 då blir det tv sen sova, underbar planering va !?
fick min lillebror till att vi ska gå på hockey en annan dag, men jag lovar att vi ska det faktiskt, det är inget jag bara skjuter upp, för sån snäll syster är jag...
nej ni lär höra mycket från mig ikväll, så på återseende !

svenskalektion, källkritik

sitter på lektion, håller på att frysa ihjäl, tjocktröja och dunjacka och halsduk i ett rum med 35 personer, jag måste vara sjuk !
vi pratar  om källkritik, jättekul, och det som är poängen är att man inte ska tro på saker som står på tex bloggar... så tro inte på vad jag skriver ;)
efter skolan ska jag på ishockey med min lillebror och sen hem och kolla på svärdet och spiran, nice !

jag lever för stunden och lämnar plats för nya misstag!

nu har jag vart på möte i typ två timmar, ska bara stoppa över lite bilder på ett usb sen kastar jag mig i säng, tuff dag faktiskt !
imorgon väntar en jobbig dag också, dock blir det mer chill på kvällen sen, vad ska jag göra då tänker ni säkert, jo jag ska se klart på sista avsnittet av spiran och svärdet, helt såld på denna serie!
nej nu ska jag fixa och sova, sov sött och dröm om mig !

hemma

nu är jag hemma, efter en speclektion i engelska i 3 timmar och sen en fotbollslektion där vi fick fylla i ett papper, nu sitter jag med anna, saknade anna som jag gick i 7an-9an med, inte träffat henne på superlänge, nu sitter hon och pratar om alla fester hon vart på och ska på, hon känner sean banans kusin och ska festa med honom, hon har tydligen martin lilja ni vet blondaaas nummer, hahaha....
nej ska trycka i oss lite mat sen bär det av på möte, vad för möte ? haha ja det får ni inte veta

english spec. lession !

hade sovmorgon så klev inte upp fören runt elva därför inget morgoninlägg. nu sitter jag på engelskalektion, eller ja vi har rast nu, vi är 12 st som sitter runt ett bord och har special genomgång och resten gör projektarbeten, men vi skulle gå igenom grammatik, men vi har bara läst värsta sagan och gått igenom ord och lite sånt skit, dötråkigt !!
menmen, bara 1 timme och 20 minuter kvar, stå ut !
ps. Tack för lånet av datorn malin, puss ds.
:)

egopics-time !

haha nu ska jag sätta på en film, tror det blir nalle puh eller något i den stilen så jag kan somna, men ja jag bjuder på ett dussin egopics som jag tog nyss så ni sover gott inatt, visst är jag snäll som tänker på er!?
tandborsten kallar, godnatt.

denna bild på framsidan ?

tror det kan bli denna bild på framsidan av min almanacka, vad sägs ?
för er som inte vet, är det jag i brunt hår och mina underbara vän axel även kallad ballex, alex, alexandra och tom kycklingen !
kärt barn har många namn

helt jättetrött

ska nog sätta på en film och krypa till sängs, fast har sovmorgon imorgon, till typ 12...
jag vet, ska leta upp fina bilder till min almanacka :D

provet

fick jag garanterat alla rätt på, så himla lätt, jag är fan duktig om jag vill !
nej min dag har vart lite småjobbig, vart i skolan från halv 9 till halv 4 och det jag gjort sammanlagt har tagit 30 minuter, 20 minuter idrottsgrej imorse när vi kollade på danserna vi gjort, 5 minuter för att fylla i ett frågeformulär om datakunskapskkursen och 5 minuter att skriva provet,
så 30 minuter av 6 timmar har jag gjort något idag!


vad ska jag hitta på ikväll då ?
kanske ska färga axels (ballex, alex, alexandra) hår men får se när hon var hemma...
annars aa ni får ha en trevlig kväll så får jag hitta på något skojs.

hela världen är emot mig !

jag sitter på facebook och trycker mellan bilder på alla snygga killar jag har som vänner, host ska inte nämna namn, men sen får jag bara kritik vad är det med klassens flickor ? helt dumma, ja så måste det vara, dom tycker motsatsen men nu för er snyggingar jag har på facebook som tar åt er att ni är snygga, lyssna inte på mina klasskompisar för ni är galet läckra !!
dom är bara konstiga !

polisongkalsong

hahah jag mår illa, ätit maxbox och jag fick en leksak, tihi..
nu sitter jag på facebook och kikar runt, ska snart kolla på provfrågorna och sen börjar datakunskapen...
kulkul

kaffe in my heart

sitter på mc donalds med min vän alexandra, dricker en kaffe och myser, vi fick typ 25 minuter första lektionen för att kolla på alla dansfilmer, isch vad pinsamt men nu är det gjort iaf, skönt !
nu ska jag kanske plugga lite och framför mig har jag en datakunskapslektion i några timmar som börjar tolv och sen har jag prov i småföretagande a och slutar 16.30, kul första dag så här det nya året !
nej nu ska jag stänga ner datalocket och vara social och oj där tog kaffen slut, buhu !
lär återkomma på datakunskapen eftersom datan åker upp då igen, puss på länge!

sova redan ?

ja faktiskt, usch vill inte men jag måste !

måste testa !

ska jag börja använda smilisar ?

är vi tjejer så lika ?

saker vi tjejer vill men inte vågar be om
1. Håll om henne runt midjan
2. Försök verkligen att prata med henne
3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv
4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt
5. Kyss henne långsamt
6. Krama henne mjukt
7. Håll om henne nära ditt bröst
8. Skratta med henne
9. Bjud ut henne någonstans
10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans
11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne
12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13. Låt henne sitta i ditt knä
14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest
15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad
16. Lek med dina fingrar i hennes hår
17. Kyss henne då hon minst anar det
18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman
22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
24. Få henne att känna sig älskad
25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet
31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig
32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne
33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne
35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne
36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne
41. Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig
43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!
haha kul att mkt stämmer!

dags för plugg första gången i år

nu är jag nyduschd, skönt !
och har ätit middag, så då det bara plugget kvar, nu går jag in i min småföretagande bok,
på återseende !

färdig med allt typ

ska nog hoppa in i duschen nu och fixa lite grej till imorgon och om klockan inte blir för mycket så rensar jag bland träningskläderna och bland skorna idag, tror inte jag kommer orka men kan ju hoppas.
nu ropar duschen, hörs !

jag vann !

dagens blogg hos http://messys.blogg.se/
tihi förgyllade min dag lite grann

hemma igen

usch vad kallt det var ute, och svinhalt, aja nu är jag hemma, är lite hungrig så kastar i mig lite mat sen måste jag börja städa, och sen väntar plugget, blää !

hurra hurra

mitt paket har kommit till posten, nu ska jag genast springa och hämta det, och jag funderar på att verkligen springa och hämta det, så jag får bort denna förbannade träningsverk.
aja jag skriver när jag är hemma igen!
puss så länge

frukotbordet

sitter nu vid frukostbordet, mums!
bjuder på en bild på lilla moi helt naturelle och en bild på min stora kärlek; mjölken!

hej hå

bara sätta igång med dagens planer, jag tror det vankas videoinlägg till er också mina små finisar !
jag kommer snart tillbaka med ett vettigare inlägg. lovar !

avslutar dagen med denna istället...


snart börjar skolan

jag har gått en hel termin på thorén och det har gått jättefort, jag har haft mitt första jullov i gymnasiet, jag stortrivs och längtar tills på tisdag då jag kommer tillbaka till skolan igen, jag vet ni tycker säkert jag är knäpp men så är fallet, ska försöka lägga mig i tid ikväll även fast klockan blev 5 innan jag klev upp ur sängen idag, menmen vad gör man inte när man är trött...
ska försöka lägga huvudet mot kudden innan tolvslaget iaf, får se om jag lyckas, imorgon ska jag hinna med massor, ska dammsuga, förhoppningsvis hämta ut ett paket på posten och sen ska jag försöka hinna iväg och sola lite också,  får se om jag lyckas!
Jag vet att det vart jättedåligt med både inlägg och bilder denna helg, jag ursäktar men jag går mellan lov och verkligheten just nu, med andra ord, sover för länge och har massa att göra!
vi hörs imorgon, sov så gott och var snäll mot kudden !
vill ha sommar igen !!

byta bloggportal ?

vilken bloggportal är bäst?
Home
och alla andra sidor som finns ?

Ipodupdate

Jag har inte klivit upp ur sängen än, ont i hela kroppen, rumpan, låren, ljumskarna, vaderna. Och fötterna, FYFAN!!! Ligger och kollar på tredje avsnittet av teen mom nu, lite kul men ska kanske kliva upp snart... Sätta mig vid datan och fixa lite!

Cupdag

Haft cup hela dagen nu vill jag bara sova! Vi gick inte vidare efter en vinst med 5-2 mot rådmansö, oavgjort 1-1 mot alunda, sen förlust 2-0 mot Upplands Ekeby och 2-1 mot Danmark. Jag gjorde 2 mål varav ett i krysset klockrent, galet stolt! Nej nu ska jag sova, helt död!

nu ska jag hångla upp kudden

kollar på miami vice så ska hoppa i säng och tagga för imorgon nu, godnatt !

Ipodupdate


FastnAde i soffan ute med mamma i vardagsrummet, kollar leta dance som jag egentligen inte gillar, tur man har ipoden iallFall!

laddar

laddar upp för morgondagens cupspel med en semla, muuums!!

sunshine

dom dagar jag ler, tänker jag på dig !


mitt 2010 del 2

Juli:
var på gothia spelade dock inte utan bara chillade med alex, asnice vecka!
var i italien en sväng också.
Hängde mycket i Enköping.
Augusti:
kom hem från italien
Började en ny skola, med en ny klass, med nya människor och allt vart perfekt!
Var på Kryssning med släkten
lekte fångarna på fortet med laget
September/Oktober:
allt rulla på... matcher, skola, fester
November:
var på gotland
gick vidare i cup kommunal
praktiserade på willys
December:
var i sthm 2 ggr
slutspurt i skolan
cuper
provträningar
fest
jul
mellandagsreor
nyår

bilder orkar jag inte visa, om ni vill se något är det bara att kolla tillbaka i bloggen

nu åker sovkläderna av

japp ni läste rätt, gått runt i myatröja och sovkalsonger sen jag klev upp, nu åker dom av och på med riktiga kläder så man får sätta på sig sovkläderna igen snart, tihi..
inga bilder idag, shiet vad tråkigt känner jag, ska se om jag hittar något kul att visa er snart, nu ska jag hoppa in i duschen, kommer snart !

2 late


poooosten vart är du ?

min blogg måste vara den tråkigaste morgonbloggen som finns ?
haha första inlägget kommer alltid efter 2 typ, nu ska jag bädda sängen sen drar jag och tränar, skönt !
nej vi hörs sen

sweetdream

nu ska jag sova, eller lägga mig i sängen iaf, puss !

godkväll

om 15 minuter börjar svärdet och spiran igen, idag blev jag väckt av gäster vid 1 för min klocka ringde tydligen inte, var lite social sen drog jag till gränby med emmisälskling, sen gick vi hem därifrån kom hem och har nu ätit en trerättersmiddag med familjen och mormor, fixade mina naglar lite också, topnotch!!

Från ipoden

Jag vrider och vänder, för varmt eller för kallt, rastlös så inåt Norden, vill bara sova men jag kan inte!

en gång till

nu säger jag godnatt en gång till, lägger mig och kollar på south park, puss

dum!!

emmis frågade precis om jag ville med till krogen, jag vill jag vill men så går jag och frågar min mamma snällt, först låtsas hon sova och när jag då frågar andreas så "vaknar" hon, hon brukar vara underbar men inte idag tydligen, ska gå och tjata lite till, för vafan det är ju ändå lov :(
hmmm.... sur tjej !
update : hon ger sig ju inte, bajs !

slut

nu borde jag ju vara trött och typ påväg i säng men nej inte då, denna tidpunkt är jag som mest speedad, om de inte vart för att jag redan duschat hade jag dragit till gymmet och sprungit på löpbandet, men orkar inte duscha igen, nej jag tror det får bli lite låtskrivande, har lite på g, får se vad det blir utav det, på frdag ska jag iallafall träffa simon, det var aplänge sen, trevligt trevligt!
och ja imorgon, då är det upp till gränby på några ärenden och sen får vi besök klockan ett sen får jag se vad som händer och vid sex kommer mormor på middag, mys!
nej nu ska jag göra något med mitt liv, hörs !

svärdet och spiran

ImageShack, share photos, pictures, free image hosting, free video hosting, image hosting, video hosting, photo image hosting site, video hosting site

den är jättebra !
skriver när den är slut, om ca 30 min

vad ska jag göra?

jag vill sola, jag vill träna, jag vill duscha, jag vill sola, jag vill träffa någon, men vad ska jag hitta på, om exakt 60 minuter ska jag iaf ligga sovklar i soffan under min underbara julklappsfilt och kolla på svärdet och spiran på kanal 3, så hmm.
fixa klart mitt cv
kolla blocket efter en sak
rensa bland mina skor?
ja nått sånt + en dusch får det bli

you

Saknaden efter dig känns väldigt tung....
Du blir alltid för mig min hjärterkung!
Min längtan skriker både dag och natt....
Jag tänker och undrar tills jag blir matt....
Du lyckades spränga hjärtat itu!
Det finns ingen framtid som det känns nu....
Men det är fler kungar i en lek
kanske en med ruter i ,utan svek!
För vem ska annars få mig att glömma ?
Hoppet finns kvar och får mig att drömma....

tack mamma !

mamma kom precis hem med ett par nya skor till mig, hon tyckte jag skulle låta hennes vara, hihi så busig jag är. men dom är görläckra, jag älskar dom !!
tack !

rubriktext...

har inte orkat sätta igång datorn fören nu, gick precis upp ur sängen, legat och chillat och kollat på tv sen halv11 imorse, juste nu ska jag visa bilder på kläderna jag köpte igår,
sen blev det ju även ett par skor,
klockrena köp !
sen blev jag ju även färdig med min garderob
fortfarande för mkt kläder men vafan, det får vara fullt, snart flyttar jag hemifrån och då behöver jag mkt kläder, orkar inte tvätta, haha!
nej nu ska jag putsa mitt cv lite sen blire till att träffa bästavän axel ikväll, mys, men har inte den blekaste av vad vi ska göra.
hörs!

fääääärdig !

jag är klar och min säng är nu tom så jag kan gå och lägga mig, hallelujah, vi hörs imorgon då blir det nya tag och se vad dagen har att ge, puss

första videobloggen


shoppaholic

vart och shoppat hela dagen, blev ett par skor, tre linnen, en tröja, och ett par byxor, visar bilder sen nu måste jag verkligen ta tag i min garderobsrensning, kanske kör på en bloppis sen ? aa får se, vi hörs sötnosar!
pöss

...

vissa säger si
andra säger så,
vissa tycker en sak och
andra något annat,
vissa lyssnar jag på
andra struntar jag i,
vissa får mig att tänka och bli inspirerad,
andra får mig att bli ledsen,
vissa får mig att vilja bevisa,
andra får mig att ledsna,
vissa göra mig förvirrad,
andra hjälper mig på rätt väg,
mitt hjärta vill en sak och
min hjärna en annan sak,
varför ska det vara så svårt,
varför blir jag påverkad,
varför gör jag inte bara som jag vill,
varför lägger sig folk i,
även om jag låtsas att inte bry mig så går oftast allt väldigt djupt,
även om jag tror jag vet så vet jag ingenting.

mums!

det var supergott, tihi och sitter och kollar på Sverigematchen också, fan vad jag älskar kommentatorn!
nej nu ska jag kasta mig i säng tror jag, mkt att stå i imorgon.
godnatt

bakat scones istället

blev bara dammsuga, ingen rensning i garderoben alltså, men jag bakade scones istället, fett gott, dom är klara om 10 minuter, då ska jag dricka te och äta mina underbara underverk, haha det gick faktiskt inte så bra att baka dom, mamma kom till min undsättning och gjorde slutet, blev galen!!
nej men jag skriver mer sen, pöss

min kväll

blir inget gym, nu ska jag dammsuga och sen rensa garderoben, hjälpa mamma att gå ut med sopor, sen blire chill med te och smörgås och film kanske, det låter perfekt!
imorgon ska jag upp i tid och ner på stan och röjja, sen hem och sen kommer massa folk hit, trevligt !
funderar på att dra till robin i veckan och lära mig åka bräda, haha men jag kommer aldrig klara det, får se om vi kommer fram till något, det var ju ett tag sen man träffade honom.
nej nu blir det garderoben och dammsugaren ett tag, brb!

tro det eller ej

men jag har lagat middagen och den vart god, nu ligger jag i min säng och chillar, kanske dags att gå till gymmet och pumpa?

mitt 2010 del 1

Januari:
Nytt år, började med att åka till Örebro för att försöka lappa ihop min vänskap med Malin, bland dom bästa vänner jag någonsin haft, vi träffade härligt folk en hel dag och ingen gick vår väg: vi tog bussen från uppsala central till västerås som precis skulle komma fram till avgång av tåget till örebro, bussen krånglar, klockan var 5 på morgonen, vi var trötta, irriterade, bussen kommer väl fram till västerås, vi srpinger allt vad vi kan till tåget, tåget var en timme sent, hurra, sitta på en tågstation i västerås  6 på morgonen, strax innan avgången, blev det ytterligare försenat och sen kom ett tåg, vi klev på, oj fel tåg, men vi kom från iaf, dagen var bra, när vi skulle hem var tåget inställt och vi kom inte från örebro, ringde mamma som ringde sj och allt var bara kaos, kom förbi ett tåg som skulle till stockholm och sen vidare upp till fjällen, vi fick hoppa på det och sitta på det i 6 timmar och sen åkte dom förbi uppsala och stannade hela tåget för att jag och malin skulle kliva av, egentligen var det ingen hållplats för dom, och vi var hemma runt 2 på natten, underbar dag!
Drog även till Undersvik på ledarutbildning, helt underbart, undersvik är den bästa platsen på jorden!

 

 

Februari:

Jag jobbade på Himla Kul i kyrkan, det är en fritidsverksamhet för barn mellan 6-12 år på sportlovet, jag fick massa armband som barnen gjorde och min armar var helt fulla till sist, jag gick på avatar och fick ett par asshyssta brillor, 3Dglasögon, jag var på greaseteatern med sernholt och sebastian karlsson i huvudrollerna.

 

 

Mars:

Mars var en månad som bara rullade i gamla spår, fotbollstränigar, köpte mina underbara koss hörlurar, var på fest hos underbara lii, tyskan var jättesvår och jag var skoltrött, bestämde att målet för vår klassresa skulle bli prag.

 

April:

Fick en ipod av min pappa, var mycket i kyrkan med mina underbara vänner, var i stockholm med Bonnie och lyssnade på Magnus Weideskog, var på konfirmandläger i undersvik och hade det underbart!
Vi hade spexfoto i skolan och jag och Alexandra var piloter. Och sista april var jag med min underbara vän alexandra, först stan sen en enköping, why? Haha det frågar vi oss än idag.

 

Maj:

Mitt rum har nog aldrig vart så stökigt som det var denna månad, allt var kaos,  men ja allt rullade på, jag var ju tränare för p-97 och deras träningar var helsköna att vara på, saknar allihopa. Men jag var även på middag men mina underbara körvänner, jag sjöng en duett med Sofia för massa folk på en konfirmandredovsning, aldrig vart så nevös förr. Och tro det eller ej men vi drog till prag på klassresan, en resa som jag aldrig kommer glömma, har säkert 500 bilder, massa filmer, och sjukt många minnen kvar, vi åkte buss ner och väl nere vart det shopping, disco och match på den stora arenan mot tjeckiens f-17 lag. COOLT!

 

 

Juni:

Jag kom hem från prag, hade bal, skolavslutning, jobbade på fotbollsskolan, var med vänner, badade, chillade järnet. Det var midsommar som firades med massa vänner och var helnice!

 

 


mörkt

det är ju redan mörkt ute, inte undra på att man inte har någon energi...
precis käkat "frukost", funderar på om jag ska rensa garderoben nu, men blir väl som igår, räcker med att man öppnar dörren så ångrar jag mig...
ska iallafall dra en sväng med dammsugaren i mitt rum, och på min toalett, sen får jag se hur mycket ork jag har kvar, kanske dra till gymmet, usch borde verkligen men orkar inte, skärpning Rebecca !

nu ska jag upp ur sängen kanske?

usch orkar inget alls, ska nog upp ur sängen nu iaf till att börja med, får se vad dagen har att ge...

energin försvann

när jag öppnade garderoben...
lägger mig och kollar eurotrip ist och tar det där imorgon, host!
godnatt

blir till att rensa garderoben nu !

fick värsta energikicken, nu blir det att rensa bland alla tusen ton kläder, 2011 ett nytt år, nya kläder, bara att göra plats för årets!
önska mig lycka till, lär ta tid!

klar och nöjd!


sådär blev det, jag vet har inget smink men det är lugnt !
nu ska jag packa upp väskorna och sen fixa lite åt min underbara Dextrooo, sen är förhoppningsvis filmen nerladdad och redo att se!

inköpslistan

ska baara övertala mamma att beställa, självklart betalar jag själv men hon som har kortet att beställa på internet
Clips ON
måste fixa naglarna lite grann så ett par paket såna här kan alltid vara bra att ha
sen har jag hittat detta på kicks, så om jag inte har något bättre för mig blir detta mitt redan imorgon
och nu ska jag gå och fixa mina ögonbryn
brb

fett skön!

nu är jag hemma hos mamma igen, ska packa upp väskan sen kanske ta en tripp till gymmet, kanske spela en liten trudelutt på gitarren har nog en låttext på G eller så ska jag färga ögonbryna, vi får se,
jag återkommer iaf snart.

his lips, his lips I can kiss them all day if he let me.

.

tom riley ♥

helt nerkärad i denna kille, kolla "den förlorade dottern" grr!

morsning korsning

nu har jag sovit typ 10-11 timmar, skönt som bara den, tog igen lite från nyårsnatten, sitter just nu och funderar på om jag ska försöka dra ihop något ikväll är så galet sugen på att spela lite fotboll, ska se om det finns något place och några människor lediga, nu ska jag till typ ikea och kolla soffa med min father, sen får jag se vad som händer,
dagens tröja:
hör av dig!

peace


spelar spel

nu har jag ätit, blev hemmagjord pizza, sen blev det lite spel, frågesportsspel, står 1-1 i game så nu vart det en paus, rasmus duschar, pappa hänger tvätt och clarry pratar i telefon, en liten komisk sak var väl att tjejlaget var R+C och i killlaget R+C, haha aja nu ska jag kolla om det finns glass kvar annars kommer jag somna,
är helt död !
peace out
och godnatt om jag inte skriver något mer

blogglöften

veckans blogg
videoinlägg
mer bilder
outfiter
fler inlägg
nu jäklar ska 2011 bli mitt bloggår, ska bli mer än mina vanliga (underbara) 60 läsare om dagen.
så hit borde ni kommer flera gånger dagligen nu jäklar, let's go !

vet att jag är lite sent ute

men sitter nu och skriver ner nyårslöften som ska hållas, första gången jag gör sånt här, så får se hur det blir och hur länge det kommer hålla.
återkommer !


2011 gott folk

ni ska få min nyårsafton i bilder orkar nämligen inte skriva
ha ett bra 2011!