cptelefon

min telefon är en helg gammal ich hänger sig redan, jag måste åka och byta den idag, jävla cp telefon !!!

godmorgon världens

sitter i skolan och har svenska b, skriver ett reportage och ska på lunch om 15 minuter, sen fortsätta skriva enda tills jag ska på ett möte 13.30, efter skolan idag ska jag gå och dansa, kommer  bli sjukt roligt, mycket flum och skratt iaf !

helgens bravader

igår spelade jag match borta mot norrskedika, förlust 3-1 men jag gjorde mål, med foten tom, brukar alltid vara nickmål när jag får äran att kliva fram men inte denna gång, och jag är nöjd över lag med matchen, det var kul. tråkigt bara att äckelnorrskedika snackar så mycket, bättre och fokusera på fotbollen, jag kunde inte ens prata med mina medspelare utan att få en gliring av någon i det andra laget.
på kvällen tog jag och min pojke oss ner till klubbhuset och käkade god mat, speciellt tzatsikin som jag tog två fulla talltikar av och doppade baguett i, mums, men blev tidig hemgång och jag la över lite kontakter till nya telefonen och sen spelade vi kort med familjen innan det blev mysdax, och min dag tog slut på min underbara pojkväns bröst, vi vaknade inatt vid 5tiden båda två och var klarvakna, låg och pratade och mös lite och somnade sen om.
 
vaknade vid 10 imorse och gick upp och åt en god frukost med familjen,sen åkte jag mamma och bror till kista galleria och shoppade lite, det blev ett par jeans, ett par leggins, ett grönt nagellack, en skrivbok samt en ny kalender för 2013, tiden går så sjukt fort.
Kom lagom hem till att älskling spelade sin match, så har stått och kollat på fotboll, kom dock ett monsunregn när det var 30 minuter kvar så det var ju mindre mysigt men fick god mat och hoppade sen in i en varm dusch en timme när jag kom hem, och nu ligger jag med nymålade naglar i sängen och kollar på film, first daughter. asbra!
 
bilder kommer upp när jag bloggar via min mobil eller imrgon när jag laddar över dom i skolan, beror på hur vår nya svenskalärare är, haha gubbe ! men kan ju bli bra ändå, ska börja skriva på mitt projektarbete, försöka träffa syven och tänka ut en bra praktikplats också, sen måste jag ju plugga körkortet, skrivning om ett tag ju !
 
 
imorgon börjar min "tävling" med Mallan, vi ska vara nyttiga och vi har två såkallade fria dagar då det inte behöver vara lika mycket nyttighetstänkande men iaf, jag börjar morgondagen med att gå ut och springa med mamma 6.00 (om det inte rengar). sen ba kör vi, därför kommer jag lägga ut lite måltider och träning under kategorin: tävling med mallan, så det är inget ni behöver läsa om ni inte är intresserade, självklart får ni om ni vill !
 
 
nej nu ska jag fortsätta kolla filmen, reklamen är slut, godnatt alla !

nu avslutar vi snart dagen

Vart en skön dag, åkte upp till mamma, och höll henne sällskap sen åkte vi och skulle köpa en videokamera för mitt projektarbete men det blev en ny telefon istället, en Sony xperia u, spännande, den ligger nu på laddning hemma. Tog tåget höll jag på att skriva, bussen till Joakims familj och käkade en underbar middag med en ännu bättre efterrätt, vi som bara skulle vara hemma  och kolla film idag men icke, det blev utgång, Kalmar nation och inträdet var dyrare än både en cider och en öl tillsammans, dansat omkring där med massa tokstollar till klockan 1 när dom stängde då blev kg avlämpad på busshållplstsen och nu sitter jag på bussen påväg hem, trevlig kväll Mendez får räcka där, har match imorgon och så har jag ont i magen och i halsen, ingen bra kombo + att jag vill hem och leka med min nya telefon, men på det igen ba imorgonkväll!!
Så nu kliver jg snart av bussen och säger nu godnatt, bjuder på en bild som älsklingen la upp på fb för en stund sen också som en fin gonattbild


bilder från matchen

 


shoppingen idag

Ligger nu hemma hos älskling i hans soffa medans han kastade sig i badet utan att ens fråga om jag ville med, gullig kille! Diskuterade precis om ekonomin, varför bråkar man alltid gällande det, blir så arg när människor har olika åsikter och prioriterar olika... Men sånt är livet antar jag.
Tänkte iaf visa mina nya ägodelar jag köpte idag, två par skitsnygga jeans !!


historia

sitter och skriver ner tio punkter i mitt liv som gjort skillnad, inte det lättaste men när man släpper på spärren kommer det ju massa saker, tex morfar dog, började spela med damlaget i klubben, var med i en bussbrand på autobahn, blev tsm med min pojkvän. Nu slutar vi nog om kanske 30 minuter och då ska jag hem och fixa lite typ byta om etc sen åker jag till joakim och sen iväg på AIK-matchen. Åter till fokus på lektion, peace out!

snart lunch

sitter och gör typ ingenting, var precis till per (min mentor/rektor på skolan) och pratade lite om fler kurser, så nu väntar jag bara på ett svar från syven om ett möte, har mycket att ta upp där eftersom mitt förra år var ganska kaosartat (på ett positivt sätt).

snart är det lunch och jag är lite hungrig faktiskt, men ändå inte sugen på mat, aja sen är det bara en lektion kvar och det kommer gå snabbt, för som sagt rolig kurs och bra lärare.

nu ska jag packa ihop och gå och dricka något, supertörstig !

småföretagande b

Sitter på lektion nu, småföretagande b, och jag som hade pustat ut över att klarat provet vi hade innan sommaren men fick nu reda på att man i stort sett måste ha mvg för att få gå vidare till nästa steg i kursen, gaaah !!!

det är bara att sätta sig och nöta in bokslut och bokslut med periodiseringar då... fan!
jag som tänkte jobba lite med mitt företag, aja får ta det hemma sen, eller imorgon.

menmen, det är bara tagga för matchen ikväll, hejja aik !!

nu har klockan ringt

Jag har precis klätt på mig och sitter nu och käkar frukost och kollar busstidstabellen, 9.52 blir bra !

Idag har jag småföretagande b och historia a på schemat, spännande och se vad det sistnämnda har att ge, det jag vet är att vi har en snygg lärare iaf, haha.

Nej nu ska jag dricka upp min oboy sen fixa håret, jag bjuder på en outfitbild så länge. Peace out !

godmorgon

Klockan har inte ringt än men av någon konstig anledning har jag börjat vakna någon timme innan jag ska upp oavsett om klockan står på 11 eller 6, skumt !

Men morgonrutin är att ta fram mobilen, läsa mailen, kolla erbjudanden på en sida, kolla fb och kolla instagram, nu är det gjort och klockan står inställd på att ring om 45 min så jag lägger mig och myser lite till, skriver mer sen.

Peace out !

Tvättstuga

Dagen började i skolan med lite projektarbete sen lunch i vår nya matsal och sen drog jag hem till älskling och här har jag vart sen dess, tvättstuga och ligga i soffan om vartannat, nu är jag nyduschad och ska hämta upp det sista ur tvättmaskinerna sen hemhem, pappa ska komma och hjälpa mig med min moped som tur är, nu måste jag ju cykla överallt !!!!!!


Jobbat

Jag har jobbat hela dagen därav inge bloggande, nu ligger jag i soffan med favoritpojken och favoritvovven, precis tryck i oss bk och chips med dip, kollar på en film på kanal sex, snart väntar sängen då det är tidig uppgång imorgon, morgondagen har masa kul att erbjuda, först mina småpojkar har sammandrag och sen lite bilkörning och sen har min stora pojke match.

Så snart godnatt, jag lägger en extra tanke i min kvällsbön på musen som jag hittade påväg hem från jobbet, rip !


SÄLJES!!

kom på att jag har en apple ipod touch generation 4 som ligger och skräpar här hemma, någon som vill köpa?
ipoden + skal + hörlurar + kabel = kompispris 1000 :-, deal ?

bra helt enkelt

käkat god mat, myst med vovven, spelat kort, och allmänt myst i mitt nya mjukisset, nu kollar jag en mobil jag tänker köpa, hihi spännande!
 
storshoppat idag, ett par skor, en vinterjacka, ett mjukisset, ett skärp och en poncho, jag visar imorgon om jag inte glömmer bort, för nu är det dags för sista kvällspromenaden och sen är det sovtajm, upp och jobba imorgon, kul med lite cash som rullar in, jag ska ju trots allt utomland i jul (förhoppningsvis).
 
såå godnatt!

Myser i soffan

Jag och Säpo ligger i soffan och myser, vi tänkte ta en liten promenix när regnet upphör.


tänkte bara säga

att fotbollen just nu är so men berg&dalbana men gårdagens träning var den roligaste på hela året tror jag, kärlek till er brudar som gjorde denna träning möjlig efter allt snack vi haft, keep going, vi kommer lyckas om vi finns för varandra, kämpa vaksala !
 

Nu kör vi !

Bränna lite fett och göra lite ärenden!


Bumbibjöenarna

Käkar lite frulle framför tvn och det är bumbibjörnarna, euphoria !!!!

Haha nej men snart ska jag iväg på små ärenden sen är det hej hundvakt hela helgen, underbart !


Gomorron

Melina skulle upp och iväg till skolan, jobbigt det där och vara elevkårsordrande, haha men nu är jag vaken, funderar på att gå upp fast Nää tror jag ska somna om, kollade igenom mina bilder på mobilen och hittade våfflor, oj vad sugen jag blev !

Helgens planer rasade precis men sånt får man räkna med när man har en man. Blir chillerill och hundvakt hela helgen istället, så långt bort som möjligt från lägenheten. Ska plugga teori också för igår fick jag uppkörningstid och skrivtid, iiie nervös tjej !


<3


Inte idag

Ingrn bra dag att gå ut, visst trevligt sällskap men jag var inte den pratgladaste, trött och sliten och lite sängmysig, nu kom jag iaf precis hem med sällskap av Melina och nu blir det tjejprat tills vi slocknar, sleep tight!

Älskar älsklings tröja, ( ps. säg inte att jag snott den, han vet inget )


Nice

Gårdagen slutade like this, hur slutar kvällen ? Tagga !


fina vännee

Ska kanske passa på att visa mina fina vänner som jag spenderade  mina 60 timmar på bussen med, 1 vecka i baracker och på jobb, bibelläsningar samt kvällarna på oyak med, tack för denna resa, det var en upplevelse men aldrig mer säger jag bara, aldrig !
 
 

ojoj

klockan är bara 13 och jag trodde hon var typ snart träningsdags, hmm, vad ska jag göra av denna dag, borde åka hem och ta tag i lite saker men joakims kläder och joakims soffa är bra mycket skönare !

borde sola också, och köpa lite grejer till skolstarten, men jag orkar verkligen inte göra nånting...

får se vart denna dag tar vägen, jag har ju några måsten som ska göras idag så får väl göra det och se glad ut...

Äre fest eller !?

Käkat tacos och kollat fotbollen med sköna människor men jag känner nu att sängen lockar väldigt mycket och batterierna på mobilen är nere på ynka 7%. Aja jag säger godnatt nu fast jag antar att det lär bli många timmar till...


godmorgon

kastar in ett snabbinlägg, har städat hela lägenheten nu så pojkarna har det någorlunda fint ikväll när dom skulle käka tacos och kolla fotboll här hemma, nu ska jag ta mig vidare till gränby och shoppa lite, 4ever alone, sen ska jag nog ta en snabbis förbi solariumet eller om jag kastar ut en filt och lägger mig och solar ute, är ju trots allt sol för en gångs skull, aja sen ska jag nog förbi mormor och kolla om jag får låna en virknål för nu jävlar ska d
det börja virkas, har ett par mallar som är målet, jag kan visa er senare. Kanske ska kasta i mig lite frulle/lunch innan jag drar också, det hade jag visst glömt. började städa direkt. See you later alligator!

lite bilder på mitt celibatliv i en vecka


Fixar mig lite

Blev verkligen inte alls som planerat idag, tiden rullar iväg och alla är tråkiga. Nu sitter jag hos frissan (mamma) sen hem och laga mat och ikväll lovar jag att jag ska kasta in några mer visentliga inlägg, !


I Sverige

Rullar sakta mot Uppsala med beräknad hemkomst 3 inatt, därför skriver jag mer imorgon.