ett sista adjö !

ni får ha det så bra för det ska jag ha ! PUSS
 Peace Out ! (& goodbye 4 very long)


tiden rullar

ojojoj jag har inte hunnit sitta vid datan sen senaste inlägget, aja nu sitter jag här och jag kommer inte ihåg vad jag har gjort allt går så fort, idag var jag i skolan, sen var jag och shoppade lite och sen var jag på synundersökning och jag hade för bra ögon sa hon, men kan man ha FÖR bra ögon ? haha aja jag är nöjd med dagen, den avslutades med killarnas träning och nu har jag ätit och tagit en lång varm dusch, snart ska jag sova är dötrött, imrogn har jag match, fan vad najs !! TAGGAD

sen ska jag hem och packa det sista och på söndagmorgon åker jag till prag, wihooo... kommer dock inte blogga fören på fredag då, men ni får ha det superbra, jag ska nog kunna skriva ett avskedsinlägg imorgon, hoppas det iaf, annars så säger ajg hej nu, hejdå !!

kommer sakna vissa supermkt, men jag klarar mig förhoppningsvis
HA EN SUPERVECKA !!

Peace Out!


sydafrika

har engelska nu och jag glömde skriva om gårdagen igår, hmm, ja var i skolan och sen på kvällen var jag på handledarutbildning för körkortet, det var väl sisådär kul men nu är det gjort, när jag åkte hem fick jag med mig mcdonalds också, hihi... och ett par skor fick jag också när jag kom hem, feting najs, ni kan få bild när jag kommer hem, nu ska jag jobba om Sydafrika och om allt man kan göra när man är på besök där, kommer bli asnajsigt arbete av mig, bállex och änn, och på söndag drar vi till tjeckíen, hur taggad som helst och ikväll ska det packas, och tränas, hoppas då mitt baksida lår pallar... är lite småsugen faktiskt !

vi hörs, ciao !

Peace Out !


fett crazy

haha jag har såå tråkigt, imrgon har jag sovmorgon till kvart i ett så jag känner liksom inte behovet av att sova riktigt än så jag satt igång med projekt ombyggnad av design, vilket spårade ut efter några minuter efter några misslyckanden så ja nu får det se ut såhär ett tag, jag tycker ändå att det är lite coolt ellerhur !?

nej nu har klockan sprungit ifrån mig och jag måste upp i skaplig tid imrgon ändå, så nu är det under täcket som gäller, god natt mina nära och kära och ni andra också, sov så gott och titta under sängen en extra gång !!

Peace Out & Good Night !


ett restaurangbesök

nu är jag hemkommen från ett restaurangbesök med min kör, et var trevligt och jättegod mat verkligen, efter det tog jag och älskade Sofia bussen till IP och kollade på herrmatchens första 20 minuter sen gick vi till Årstahallen där jag köpte en cola och en marabouedigestive kaka, muuuums !!

här kommer lite bilder att njuta av :



och juste min outfit var ganska oklar för denns kväll ända fram tills sista sekund då det tillslut blev detta



bjuder också på en sköön bild på mig och lilla sofia, vi är så balla alltså !


Peace Out !


massage (A)

jag får massage av Anna just nu och vi väntar på nått papper av Staffan om Prag resan, fan vad taggad jag är !!



Jag och Ballex och Anna ska ta med massa DVDer och kolla på film på bussen, på båten och varje kväll, och vi ska se Exorcism på båten, jag och Anna kommer skita på oss, Ballex är coollugn ;)

Kommer bli super jävla najs asså!!


Peace Out!!



anna spelar spel..

haha sitter i mentorsklassrummet med anna och ballex bredvid mig och resten av klassen bakom mig, haha anna spelar spel jag kollar igenom FB och Ballex är lite inne i bådas grejer, haha.

nej nu går alla undra om vi ska sitta kvar eller om vi ska gå, !??

Idag är det skola till typ 14.30-15.30 och sen ska jag på restaurang med Kören, det är avslutningsmiddag och efter det har jag inget mer med kören, för jag ska sluta :( tråkigt men så är det, ska satsa all min tid på killarnas träningar och mina egna träningar !

Nej nu ska jag kolla FB igen, hahahahhahaha Ballex hade fått ett mms, fan va gammal !??? xD

Peace Out !


juste

min design ska fixas, om någon är duktig kan ni väl skriva eran bloggaddres i en kommentar så kan jag få kolla lite på eran stil ??
skulle vara gölligt. nu äre god natt !

Peace Auuut !


längtan

6 dagar till tjeckien
17 dagar till skolavslutning

sen äre en hel underbar sommar framför mig !!

nej nu ska jag sova, tiden går som fortast då, pöss.

Peace Out !


whaataafuck :'(

kollade på vädret för Prag nästa vecka, det ska regna varje dag och vara mellan 17-22 grader, fan vad paiiin !!



Peace Out !


blöööööt

nu är jag hemkommen från pojkarnas träning och jag fryser och är dyngsur, hmm... var ju så att jag hällde vatten på Berra (en tränarkollega*), (det var han helt klart värd) då kommer hela gänget med sina vattenflaskor (som egentligen borde vara tomma efter våran hårda träning) och häller allt över mig, och när jag då är snäll och bara tar emot för att sen ge igen på den "stora" alltså Berra som sa åt alla killar, då springer han, vilken chiiicken, sen tänkte jag hälla på Gustav (också en tränarkollega) då han tänkte ta Berras väska för att inte Berra vågade gå och hämta den då jag hade hällt på honom då, men då slår Gustav bort flaskan och tar väskan... ;o

Så det hela slutade med att jag var den enda som blev smacksur, konstigt jag är ju tjejen i detta enormt sköööna killgäng. Gillar killarna, enormt rolia och bra personligheter och grymma på fotboll !

vi gillar att busa efter träningar, syns det ;)


Nej nu ska jag väl in i ett varmt bad eller en varm dusch för mina kläder går att vrida ur asså !!

Peace Out !


buhuu

vår svenskalärare fixade inte datorerna, tråkigt men vi satt och läste, och jag och ballex kom hur långt som helst på "finn 5 fel" på min Ipod, hehe vi ska nog klara allt på resan sen, jag lovar !

Aa men nu är jag hemma, sitter och käkar black&white och dricker Fanta, hehe om 35 minuter bär det av mot IP för pojkarnas träning... Sen ska jag hem och rensa garderoben tror jag, eller så lägger jag mig och sover, men vi hörs, pösssss

Peace Out !


trååkigt, av ballex

nu sitter jag i skolan, precis visat Ballex balklänningen jag ska ha och hon sitter bredvid mig och letar efter sin, nu hittade hon den, FAAN vad fin klänning hon hade köpt... hon kommer se ut som en prinsessa :)

nu letar hon rosa dojjor till klänningen, ja men idag hade vi ju sovmorgon som vanligt och började lektionen med matte ( prata om Prag ), nu har vi lunch och efter ska jag göra Fysiklabb, sen har vi so och sist skrev vi prov så idag blir det väl chill, sen har vi svenska sista och då blir det data igen för att kolla lite roliga saker om Prag, hihi då får ni ytterligare ett inlägg !!


Efter skolan ska jag träna pojkarna sen blir det bara chill hela kvällen, får se om jag hittar på något annars blir det min soffa med godis och en bra film....

Nu ska jag nog göra nått annat, tråkigt att sitta här, kanske ska kolla allas blogar, skriv din så kollar jag :)

Peace Out!!


nu är mina konfirmander konfirmerade...

ja idag var det den stora dagen med stort D, mina små konfirmander som jag haft ett år nu, träffat minst 2 ggr i månaden, vart på läger, smsat med, skrattat och haft helt underbart med konfirmerade sig...

jag bjuder på lite bilder ;

fina klänningar vi hade va,
vi är dom två stolta faddrarna till alla dessa som är med på korten :D


hihih aa och nu har jag precis käkat, om lite mindre än en timme har jag samling, vi ska spela match i detta underbara regnväder, fan vad jag kan glidtackla, önska oss lycka till !!

Pussen

Peace Out !


uppdatering för gårdagen...

igår var ju på mina söta små konfirmanders redovisning och oj vad stolt jag är över dom, hihi sen efter åt vi tårta och sen åkte jag hem för att städa i mitt rum som såg ut såhär...

haha ja ni kanske förstår varför jag behövde städa, men det var också för att vi skulle få gäster och mycket väl dom kom och vi åt god mat och sen började CL, haha inte intresserad så jag tog med marika till Årsta IP och lirade lite boll med henne och Johan och Jocke, fett sköna killar ;)

sen drog marika hem hon skulle göra klart skolarbete, men jag stanna kvar, haha... sen följde grabbarna mig hem för att sedan fortsätta vidare för att köpa en cola, jag kom hem och kasta mig i soffan med en filt och slog på en film, det blev : Säg att du älskar mig, och till det åt jag godis, drack cola och dippade grönsaker i dipp, muuums !

hoppade i säng strax innan 3 och somnade direkt... Trevlig dag !!

Peace Out!


back

så himla mycket i skolan just nu som måste bli klart innan jag drar till Prag nästa söndag men jag ska försöka hinna blogga lite också... hänt massa på sista tiden men vi hoppar det kapitlet i mitt liv, hehe... Inte för att det var massa negativt utan för att jag inte orkar dra upp allt, hänt massa bra saker med men dom får ni nog reda på med tiden !

Just nu ligger jag iaf på balkongen elelr har gjort det sen typ halv3, dricker massa vatten och steker i min nya bikini, och chokladbollar finns också här vid min sida, mums, det är 35 grader här ute... såå sköönt jag vill bli brun !!

Nej kanske ska plugga lite, har trots allt genetikprov imrorgon, uschusch... om 60 minuter ska jag åka på träningen, jag orkar inte och jag hatar planen, menmen...

Höres,
Peace Out!


balklänning check

                                               japp nu är min balklänning beställd, den är så fin asså!!

                         hoppas den kommer snart jag vill så gärna säta på mig den nu... kommer bli jättefint !

                                                  nu ska jag sova, imorfon är det skola, puss hej.

                                                                 Peace Out & Good Night!

ett år sen :'(

ja idag var det ett år sen vi gick skillda vägar och ett år sen det hade gått ett underbart år med massa minnen, jag älskade det vi gjorde och det lilla extra vi hade... nu tror jag ni tänker allihopa att detta handlar om en kille eller något i den stilen men det jag snackar om är inget mindre än min konfirmation där min slutkonfirmation ägde rum den 10 maj 2009, vi var lätt det bästa gänget i stan, (+ den andra gruppen som konfa sig några timmar innan oss) tur att man fortfarande träffar några av dessa underbara fortfarande, löööv ju guys ! pusspuss

                   

                                                                           Peace Out !

my best friend is you !



v

Becckis + Ballex, jag Lskar dig hjärtat mitt ! och den här sommaren kommer bli dunder, tur att jag har dig !




Peace Out ! 

senaste matchreferatet

                                                                        Ålandsmatchen
                                       http://www2.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=454565

                                               sen kan jag ju bjuda på en bild på mig in action :)
                                  

                                                                         Peace Out!

hostig

usch jag är hemma idag också för jag hostar som bara den men imorgon cyklar jag till skolan och gör den osäker så akta er alla i Gränby ;) hihi

nu har jag kollat på våra bästa år, plockar ur och i tvättmaskinen, hängt tvätt, letat reda på mitt USB, och nu ska jag gå och äta lunch, hörs snart !

Peace Out!


godis bläää

nu har jag ätit så mkt godis så jag mår skitilla och min hosta är verkligen inte ok asså !!

fy farao !!


GOD NATT !

Peace Out !


ÅLAND

idag var jag på åland och spelade fotboll, vi förlorade tyvärr med 2-0 men jag är riktigt stolt över mig själv och jag tycker det var skitkul, jag orkar tyvärr inte skriva ett referat men ni får några bilder från båtresan och sen på mitt lyckade inköp på båten !




GODIS, ingen ålandsresa utan att köpa det!


Våran söta lagkapten Jessica !



Anna den mystiske ;) haha

Emma sötnos !



Lii lovely !!

suppoter, tänk att även såna har vi med utomlands ;o


Maria gullunge !



Peace Out !


hmm

jag hade vart jätteduktig och stängt av datan och allt och nu har jag satt på den igen, jag är lite besviken på mig själv men jag har kommit på varför jag gjorde det iaf... för först var det oklart, och jag ville bara säga god natt till er underbara läsare, nu trycker jag på spela film "New Moon" hihi älskar Twilight men aa hörs :)


Peace Out & GOOD NIGHT!!!


konfaredovisning check !

ja då har torsdagsgruppen haft sin konfaredovisning och jag är så stolt över att vara deras fadder även om det inte är min huvudgrupp så är jag ändå lite delaktig och jag älskar dom allihopa så himla härliga ungdomar, dom var jättenervösa innan precis som jag var då eftersom jag skulle sjunga hallelujah med sofia men jag överlevde och jag tyckte inte alls det var lika läskigt denna gång som den gången jag sjöng för alla konfirmander första gången.... sköönt!
spela in gjorde ingen denna gång men får försöka fixa det till nästa gång, vilket är den 22/5 :)

men en bild kan ni ju få iaf



ja nu är jag ju då hemkommen och har precis ätit pizza, ligger i sängen med datan på magen och kollar på family guy haha nu ska jag väl snart gå in och ta en varm dusch och sen hoppa ner under täcket och kolla på film eller nått för imrgon är det tidig uppstigning då jag ska till åland med laget och spela seriematch mot Mariehamn, sjukt kul !!
och på hemvägen ska vi käka smörgåsbord, muuums, jag och Ballex ska äta MASSA efterrätt, hihih....
nej nu ska jag göra annat... hare :)

Peace Out!


hejhej

jag tänker inte blogga nått mer idag men jag kan ju säga att killarna vann med 4-1 mot Hagby och fan va stolt jag är över att vara tränare åt dom, dom spelar så vackert och så coolt, citat av Gurra: "häftigt!" hahaha och ja det är faktiskt häftigt att se... nej nu ska jag sova, ha de så bra !

Peace Out!


fortfarande sjuk...

så äre, tråkigt men sant, jag gick upp skaplig tid iaf, typ 9-halv10, käkat frukost och kollat på Våra Bästa År igen, sen hade jag fått sms av Ballex om att min grupp hade MuntligNationella i Engelska idag klockan 1 så jag måste ändå ta mig själv med min förkylning till skolan och genomföra den med en bajsröst !
Påvägen hem därifrån ska jag köpa nått te som man ska dricka när man är fökyld typ... Får se hur det smakar,haha... nej nu ska jag klä på mig och börja göra mig iordning för provet, pusshejleverpastej !

Peace Out!


atjoo, host, aj...

nu har jag haft rep och svängde även förbi och kollade på mina underbara lagkompisar när dom tränade och stod i, sen åkte jag hem, fick ta en alvedon, muco nånting för halsont och någon medicin för hostan.... sväljer medicin så det står härligan till, nu ska jag ta nässprej och bafucin också... Har även duschat så nu är ajg redo för en tuff fredag!
skolan mellan 8.40 och 15.30 sen bär det av hem, byta om coacha pojkarna som har match, sen på fest :)

Nu ska jag hoppa i säng, sov sött.

Peace Out and Good Night!


7nde koppen

dricker nu min 7nde kopp te, det är vaniljte med massa massa honung, och jag tror det hjälpt lite för nu äter jag en smörgås vilket är det första på hela dagen jag fått i mig, har haft så ont så kan inte svälja, men nu är jag mest bara snorig, typ assnorig ;)
hehe snart ska jag åka och hämta upp mig vän sofia vi ska ha genrep för lördag, då vi ska sjunga Hallelujah (mollys låt) för alla konfirmander och deras släktingar, sååå nervös, men jag ska försöka få någon sötnos att spela in på lördag så ska ni få höra !

Nej nu ska jag dricka upp och ta en ny kopp, kanske en ny smak denna gång, haha ?

Peace Out !


desginen

åå måste fixa den. ser förjä*ligt ut... någon som vill hjälpa mig annars kanske ni får vänta ett tag :(

Peace Out!


juste...

nu när jag ändå skriver, igår klippte jag min lillebror, kanske ska gå i min mors fotspår och bli frisör ändå... fett stolt och fett nöjd !!



orkade inte vända bilderna, ursäktar... men ni ser ju även han blev glad !! hihi

Peace Out!


dålig uppdatering från en sjuk flicka

ja jag är sjuk idag också, fan asså har aldrig vart bort tre dagar från skolan pga sjukdom, det är inte kul alltså och oj vilken dålig uppdatering för att ha vart hemma hela dagen, men jag har faktiskt städat rummet bla...

fint aha ??
och nu gör jag inte mkt alls eller ja jag typ knarkar te har druckit hur mycket som helst och sen sitter jag vid datan och lyssnar på musik samtidigt som jag smsar och spelar PS2 hahaha kul liv !


och ni kan också få en dagens outfitbild, haha ja för outfiten är viktig även fast man är sjuk


jag har en fråga och jag hoppas jag får många svar,
är det här för slampigt eller för uppklät eller bara allmänt fult ?
och när skulle jag kunna ha det, fest, skolan, släktmiddag ?


Peace Out!


ont i halsen, buhu

ja jag ska börja grina... usch vad ont jag har och min röst den kommer och går som det känner fört... imorgon har jag nationella i tyska och jag tror jag gör den på omprovstid för jag orkar inte imrgon, fryser, är trött ont i halsen, hostar, usch bara pest och pina... nej nu ska jag sova redan tror jag och om ni undrar vart ( med tanke på hur det ser ut i mitt rum, bilderna i inlägget neranför någonstans ) så ska jag faktiskt dela säng med mamma, hihi så busigt, för mammas man är inte hemma... men får se då kanske jag inte kan smsa. Ni får hare så bra så höres vi.

Peace Out & Good Night !


nu ska jag bli matbud

nu drar jag till mcdonalds och handlar mat till mig och familjen, höres !

Peace Out!


ett inlägg om Robin !

hahaha min första bloggläsare heter Robin, han bor i enköping och är en härlig pojk... Första gången jag träffade honom var när han och hans kompisar kom till uppsala helt random en torsdagskväll och vi satt mitt på stan på några bänkar vid en busshållsplats och bara lät tiden rulla, efter det snackade jag och Ballex lite och vi var helt enade om att dom killarna vill vi träffa fler gånger, störtsköna !
Ett tag därefter kom dom till uppsala igen men denna gång lite mer strukturerat, vi var hemma hos Ballex och kollade på Tv och sen drog vi hem till mig och kastade en boll, (liv? nej!) Då denna Robin som är inläggets huvudperson helt plötsligt tog sitt pick och pack och började gå, han skulle gå till station och jag och Ballex informerade om att man skulle gå reakt fram bara så kom man dit men inte tänkte vi på att han var bonde (host) så vi glömde ju säga att man kanske ska ut till vägen innan man börjar gå rakt fram, men en stund därefter plockade vi upp honom och han hade gått såååå sjuuuukt långt, knasig kille asså !
På valborg beslöt jag och Ballex oss att åter träffa dessa gossar och vi drog till Enköping efter middagen och väl där träffa vi Robins kompisar men inte lilla Robin, vart var han !?? :O haha joo ha nvar på fest och polisen var också där men han återigen tog sitt pick och pack denna gång en väska full med lite alkoholhaltiga drycker och gick till oss, hittar inte ute på landet men det är tydligen väldigt lång ?
Aja vi kollade på film och sen drog jag och Ballex till bussen igen !
Vet inte om det var så mycket Robininlägg men det duger, aha ??

haha och här har vi den berömda Robin


såå nöjd Robin ?? ;)

Peace Out!


moln

jahapp nu gick solen i moln och jag har fixat bilderna som lovat !
på den vita saken i mitten ( min madrass som jag tagit bort från sängstommen ) den ligger jag på nu och jag ligger sjukt skönt också så städa rummet vettefan om jag orkar för kommer typ somna här !


Peace Out !


solsolsol

sitter nu på balkongen och solar lite, fan vad varmt det är och vilken bränna jag ska få asså, jag tänkte ta kort och dela min njutningen här ute med er men solen var så stark och bakgrunden ( mitt hus ) var så ljus så jag syntes inte, fattar ni då vad mkt solen skiner, sååå underbart !!

ut och sola med er, sveriges befölkning behöver lite färg !!

Mitt rum ser ut som en katastrofområde, jag lägger inte bilder när jag går in igen så kommer snart... ni får säga till om ni har det värre för då är det stökigt måste jag säga !!

Peace Out!


hemma !

nu har jag vart i skolan, fick skjuts av min kära mor till skolan så det var skönt, så jag skrev provet, 12 frågor + planera en labration, det gick bättre än förväntat men jag ska nog inte hoppas på för mkt... Gick iaf hem och nu sitter jag och kollar på Våra Bästa År, världens bästa TVprogram, snart ska jag göra en varm mugg Te med massa honung så min hals blir bra och jag får tillbaka rösten för den försvinner då och då... jobbigt läge!
Sen ska jag sova så jag kanske kan vila ut viruset jag har, det låter som det skönaste alternativet, helt klart.
Hörs

Peace Out!


guten morgen

åå vad jag låter, usch och fy och blä... men nu ska jag åka till skolan och göra nationellt prov i fysik sen bär det av hem igen, vill ju vara frisk till helgen förf*n !! haha och nu har jag fått en räsida på mitt problem och nu hoppas jag att jag antingen blir antingen totalt dissad, eller att jag får ett svar :)
nu ska jag dra till skolan, pusspuss

Peace Out!

try sleeping with a broken heart

svårt, blir inte direkt lättare av att se och höra
försöker glömma men svårt
så svårt att jag verkligen måste tänka
tänka om jag valde fel eller rätt
vad ska jag göra...
har jag möjlighet att vrida tillbaka tiden
och isf ska jag göra det eller ska jag låta allt va
mår jag bra eller mår jag inte bra
jag mår bra men skulle jag mått bättre
åååå så mkt att tänka på, jag är sjuk.
god natt !


Peace Out & Good Night !


träningen blev fail

usch usch man ska aldrig träna sjuk, lär er av mina misstag, fick värsta krampkänningarna i hjärtmusklerna och det var inte alls kul, fan vad ont det gjorde och gud vad rädd jag blev, inte bra alls !!

nu ska jag försöka glömma denna träning och sen sova !

Peace Out!


nagellacket!

nagellacket är inte mitt utan min bästa väns jag har bara lånat det men ska ge tillbaka det ikväll till henne.
det är depends röda nagellack och kan köpas i stort sätt överallt, kostar mellan 30-50 kr, leta på typ åhléns, kicks, lindex, ni hittar det lätt jag lovar !


Nu drar jag och lyssnar på mina fina sångfågelvänner, hörs ^^
Peace Out!


nehepp

min TV dog vettefan varför ?
så jag målade mina naglar ist, nu är dom alldeles röda och fina.. nu är jag pigg så nu ska jag städa rummet, sen bär det av mot sjungningen men ska bara lyssna så jag spar min hals, men ni blir nog inte av med mig på ett tag, skriver snart igen, hare !

Peace Out !


ett litet + till mitt referat

http://www2.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=454565

lär gå in och kollas på !!
mitt namn är Rebecca W

Peace Out !


hmm designen

vet inte riktigt hur jag ska ha det, men nu får det vara ssåhär tills jag orkar tänka nästa gång igen, ändra desgin är fan hjärngympa, massa förbannade tecken överallt... nej nu ska jag sova är trött, sen ska jag städa rummet, höreshöres !

Peace Out !


nu är jag hemma



skriver nog mer sen men nu ska jag krypa ner framför TV:n och vila mig.
fast borde städa rummet, men jag gör det sen om jag inte somnar :)

Peace Out!


godermorgon

nu är jag helt klar för en skoldag och jag har tom tid över på morgonen, det är ju helt stört, haha nästan så det blir ett kors i taket, skönt äre iaf, kanske ska börja göra mig iordning snabbare eller gå upp tidigare, får se hur det blir med den saken, om 10 minuter ska jag möta Ballex vid cykelförrådet och sen bär det av till skolan, där vi ska fixa e nsak nu på morgonen och sen är det nationella i tyska, och efter det om det är lika jäligt sm nu i halsen så åker jag hem och kurerar mig, för ikv är det kär och träning men kören kan jag nog glömma med denna röst, fyf*n hur jag låter och hostar.... Men träningen VILL jag verkligen gå på så får se hur det känns, sen har HerrB match på konstgräset så stannar nog och kollar på den en stund efter träningen, aja nu ska jag sätta på mig skorna, för nu är det bara 7 minuter kvar tills vi ska ses.... En sista grej, det är mjukisbyxor som gäller idag ;)


Sii jaa antingen vid lunch eller vid 4tiden, pusshej leverpastej

Peace Out!


nu är jag helt färdig

kom hem ovh åt mat, tog ett varmt bad och nu sitter jag eller snarare ligger i sängen och spelar Fifa 09, mitt mål är att bli fetaste spelnörden, tror ni att jag lyckas, haha !?
Jag har så förbaskat ont i halsen och jag hostar som bara den, imorgon blir det bara nationella sen drar jag hem, orkar inte med skolan, vill bara sova ur mig denna baskilusk... Nej nu ska jag fortsätta spela Fifa men vi höres ni får ha det så bra och sova så gott och drömma om mig så ordnar sig allt. Pusspuss

Peace Out & Good Night !


inväntar träning

nu sitter jag i klubbhuset och väntar på pojkarna så vi kan bedriva en träning här i årsta, men kan tyvärr bara vara med i 30 minuter för sen är det ju reklamutdelning, blää på det men sånt är livet, nej kanske ska gå och plocka ut bollar och koner så det är klart tills övriga ledarstabben och killarna kommer, ha de så bra så hörs vi säkert ikväll, och då ska jag minsann mysa i soffan eller i sängen med täcke och något gott och bra för halsen för den håller på att döö... fan vad ont jag har !

Peace Out!


ååååh

jag måste verkligen skriva av mig lite nu, jag och ballex har världens omognaste klass, vi hatar alla !!!
fyyyfaaaan så äckligt patetiska vissa människor kan vara, ååå så skönt att vi inte har lång tid kvar med dessa människor, vill bara strypa dom, OMOGNA JÄVLAR!
dom svär, är falska, barnsliga, äckliga, fula, sliskiga, fjortisar, och ääää ni kan verkligen inte tänka er hur CP det är i denna klass, EEEEUUUUUUWWWWW....
så nu ska jag vara social mot Ballex igen !!

Peace Out !


sitter i skolan

japp i skolan sitter jag med min underbara Ballex, vi sitter och jobbar lite med vårt projektarbete, det kommer bli så himla underbart, jag ska inte avslöja vad det handlar om än, ni får snart reda på det, men sjujäkla bra kommer det bli, jag lovar !
Idag gick jag upp vid halv 10 och skolan började 10 i elva, fan vad skönt !
Ikväll ska jag dela ut reklam med laget och sen bara chilla hela kvällen, jag har ont i halsen och hostar som tusan så jag måste kurera mig, för jag har nationellaprov tisdag, onsdag oh torsdag, usch jobbigt men så äre, på söndag ska jag åka till åland och spela fotoll, fan vad taggad jag är, hihi...
Och juste på lördag ska jag ju sjunga duett på mina konfirmanders konfirmation med min vän Sofia, fan vad nervös jag är, massa folk ! Läbbigt !

Peace Out!


seriepremiär

ja vi hade seriepremiär idag och mötet var mot Långhundra SK på hemmaplan på Årsta IP konstgräs, min position var vänster yttermittfält där jag också spelade hela 90 minuter, första gången i mitt seniorliv som jag spelade den positionen, men trevlig vare för vi vann med 4-3 och jag gjorde 2 mål och 1 assist, woho !

Dom tog snabbt ledningen med 0-1 och sen får jag bollen och gör det jag skulle göra vilket var att driva inåt i banan och skjuta och jag sköt och på nått lurt sätt strök den sig in i botre burgaveln och fan vad glad jag blev !!
1-1 och sen gjorde vi 2-1 och andra halvlek startade, efter ett tag kom en boll och jag skriker att jag tar den, och det gjorde jag också, ag tog emot med en touch och sköt sedan en enkel bredsida in i mål från mitten av ena halvplan, fan vad skönt igen !! 3-1 och vi slappnade av, dom gjorde då 2 snabba och helt plötsligt stod det 3-3, shiiet, det var i 88nde minuten och vi får en hörna, vi körde en variant där alla skulle in på målet, jag skulle runt och komma på bortre, men jag orkade inte ta den löpningen så jag kom utifrån på bortre ist, och emma min vän skrek att jag skulle inte men jag vägrade, tur det för bollen gick för långt och jag nickade in den till mitten igen och emma nickade in den i målet och YEEEESS vi leder, och tillslut vi vann !!!

Några smågrejer som jag vill skriva bara för mitt självförtroendes skull:
( vet inte hur mkt av detta som registrerades menmen )

*jag klackade med bollen en gång och fick med den med 100% konroll
*jag gjorde en snygg medtagning och lura bort min motståndare
*jag gjorde 2 mål
*jag nickade bort bla en def. hörna
*jag kämpade på i 90 minuter trots en sjujävla astma, trodde jag skulle dö !!
*jag var assist
*90% av mina passningar gick rätt

ja det var väl det...
för er som tycker jag skryter, jag har inte tvingat er att läsa detta ;)


Peace Out !


yeeay...

Nu är bloggen fixad och klar, nu är det bara att sätta igång att skriva och läsa och kommentera, och skriv vad ni vill läsa och fråga om ni undrar så ska nog detta bli en superblogg !


Peace Out !