sängen

blev 45 minuter och en nick i stolpen, tråkigt men sant, juste vinst också såklart, 5-0, nu är det sovtajm, upp och jobba imorgon innan skolan så duktig som man är, pössen!

orkade inte...

...skriva något mer inlägg igår, vi käkade fläskpannkaka och hoppade i säng och kollade på Scream 4, undra vem som var räddast !? haha inte var det jag iallafall kan jag säga, haha mysig natt och tidig uppgång imorse för vissa, men jag somnade om och det var ju lite typiskt för orkade verkligen inte gå upp när jag skulle gå upp så det blev lite bråttom sen, men jag hann, sitter nu i skolan och har samhällskunskap, sen nästa lektion är det prov, kuligt!

ikväll är det match, och jag hoppas jag får spela!

ändirng!

blev kvar på jobbet.

happ..

kul jobbkväll, allt har kraschat, men vad gör det jag får lön för att sitta o snacka skit och dricka te, trevligt!

nej men ska röra mig hemmåt och plugga lite innan pojken har tränat klart.

men jag skriver mer ikväll!

jobbjobbjobb

sitter på jobbet nu, och det blev en oplanerad kvarts rast, bara sköna människor på jobbet vilket är aschill, nu är det bara 3 timmar kvar sen hem och mysa. Hade ju skolfoto idag också, och det gick fan asbra, jag fick stå vilket är awesome och sen enskilda fotona var typ modellfoton, fläkt, poser, ascoolt!

sen hände det massa annat random idag också, en ambulans fick komma och hämta en tant, universitetare lekte fia med knuff på stora torget med sig själva som pjäser, jag köpte ett par jeans och lite nagellack, och lite sånt, jag har lite pics men kan inte ladda över dom fören jag kommer hem ikväll.

Juste stuga check också, kan inte bli så mycket bättre för tillfället!

dålig timing !

nackspärr och skolfoto, fan nu blir det en vetekudde medans jag fixar mig, måste kunna röra mig ju.

träningen gick fint!

gjorde bara ont i vissa situationer men det är inget psykiskt vilket jag var rädd att det skulle bli, så nu är det bara smärtan som sätter gränser och dom gränserna finns inte för mig, så fuck coach om jag inte får spela på onsdag, har redan blivit nekad torsdagsmatchen, skitarg!

nu måste jag packa upp träningsväskan, kommer lukta BAJS!

och sen hopp i säng, skolfoto imorgon, underbart!

mina små pojkar!


ambulans

satt påväg hem fråm skolan på bussen och det bara vimmlade med ambulanser i stan, en från lindesbergs lasarett, en från leksand, en från karolinska och massa från akademiska, vad händer?
nu sitter jag och läser mail från olika stuguthyrare, har ett par förslag redan och jag mailade dom för bara några timmar sen, det går bra nu, får se vart det leder!

juste ni kanske vill ha en outfit?



ikväll är det träning och jag SKA vara med!

trots skadan jag drog på mig i onsdags och ett svullet knä och alla risker och sånt shiet så ska jag träna ikväll för på onsdag är det revansh och jag måste få vara med, så det är bara att ta fram knäskyddet med stålskenor och säga hej till det igen, lär bli min nya vän på fotbollsplan framöver, hurra!

en outfit I like!

GOD MORGON
men dock tror jag det ligger i smutsen, får se vad jag orkar klä på mig idag, mjukisar hade vart underbart, men går ju inte riktigt till så på Thorén Business School.

lilla jag

mamma var på begravning i fredags och fick då massa gamla bilder från förr, här dök det upp en på lilla mig!
godnatt

helgen


som sagt i fredags var det tidig uppstigning men jag somnade och sen lite ärenden, på kvällen fick jag besök av marika och sen fick jag skjuts tíll stan och där blev det utgång, Williams stod det på schemat, helt skumma människor på det placet men det är lungt, bordet jag satt vid hade sköna människor, vi gick ut och satte oss ute en stund och började sen gå hemåt efter ett tag, då kom marika och natta och vi fick skjuts hem, skönt.. så det blev en natt till med en väldigt fin pojke


uppstigning 7.15 i lördags för samling med mina pojkar och deras första vaksaladag, matcherna gick åt skogen och vi förlorade alla tre tråkigt nog men dom var duktiga ändå, fick ju ändå 5 återbud samma morgon.
Käkade en hamburgare med Emma och drog sen och solade, sen vidar på match ute i Bålsta, jag satt på bänken och hejjade på flickorna eftersom jag har ont i knäet. Därifrån var det sen bråttom, grillfesten/lagfesten som började 19 hade ju satt igång, dock kommer ju alltid fint folk sent men vi kom inte fören 21 typ. Chillade med lite människor, spelade lite fotboll, tog knasiga bilder på toaletten, satt i deeptalk i omklädningsrummet, skålade och mös lite med snyggingen. Sen skulle vi vidare till e-festen men det blev inte riktigt som sagt så jag fick återigen med mig den fina pojken hem och det blev en natt till. 

vaknade imorse vid 9 och var ganska pigg men låg kvar i sängen fram till halv5, riktigt skönt och väldigt mysigt.
drog sen vidare ut och käkade kina med brudarna, 3 timmar tog det att prata massa skit och käka, dock stängde restaurangen 21 annars hade det blivit ännu längre. Men vi måste faktiskt prata nu för på tisdag sticker ju bajsen Marika till Turklandet och nej jag är verkligen inte avundsjuk !!!
Nu är det att fixa lite jobbgrejer och sen hopp i säng, sovmorgon till 12 imorgon men ändå skönt att sova, dock blir det väldigt tomt efter mys 3 nätter i rad...

Update direkt från dragon palace

Sitter med brudarna och käkar kinamat, jag skriver mer om helgen om någon timme när jag är hemma.. Just nu pratar vi trosor, graviditet, sjuk, och mr M.. Marika säger; nej kan inte ha string.. Ida svarar; vadådå skaffa compeed ! Jag dör vad kul ! Nu ska jag snart hem och fixa lite saker och sen hoppa i säng, var ju hela tre timmar sen jag gick upp

det går bra nu!

hah jag orkar inte skriva, jag gör massa andra saker ist, i skolan lyssnar jag faktiskt på lektionerna, på kvällarna tränar jag eller jobbar och sen blir det inte så mycket tid över, igår drog jag iallafall och kollade på u-laget, sen blev det filmer med typ en väldigt fin pojke, haha uppstigning väldigt tidigt imorse men somnade dock om sen och vid halv1-1 drog jag till gränby och sen vidar och fixade lite och nu väntar jag på maten och ikväll får jag se vad som händer... kul va, haha jag skriver senare, pössen!

skrev inget igår

men vi vann iallafall matchen, kanske inte så oväntat men ja och jag spelade ytterback, jag tänkte strejka men klev iallafall in på plan och det var nog en av mina bästa matcher, sen fick jag flytta in som mittback när det var 20 kvar då vi hade en mindre efter en utvisning, efter 10 minuter kommer en utspark från andra målvakten och jag skulle passa den vidare innan studsen och hela knäet vrider sig, fan vad ont det gjorde sig, jag fick hoppa av planen och bli lindad och sen buren till omklädningsrummet, och idag är det inte så mycket bättre, knaprar lite medicin och går på kryckor... kan säsongen sluta bättre!?

nej fan jag ska spela nästa onsdag oavsett vad folk säger, jag får ta fram min gamla kompis knäskyddet med stålskenor som jag hade efter operationen sist för det är ju samma knä.
nu ska jag iallafall snart röra mig mot skolan, börjar kvart i två och slutar kvart i 5, kul dag!


samhällskunskap

med sveriges coolaste lärare, inte på humör idag men han har min uppmärksamhet till fullo, klockren!


ska väl pina igenom mig denna dag och sen blir det match mot uif ikväll, tagga!

time to bed

jobbat-check
kollat fotboll-check (vinst 4-1)
fixat alla småsaker-check
nu kolla film, börjar tidigt imorgon, uschusch!

sleep tight

jobb jobb jobb

sitter på jobbet och pratar med mina saknade kollegor, haha tyvärr så krånglar servern och vi har lite paus ett tag, jag sålde på mitt andra samtal och det känns som en underbar start..

nu ska jag fixa några småsaker och sen efter jobbet blir det fotboll som sagt, trevligt!

rättskunskap

leker lite med telefonen, och lyssnar på Maria när hon går igenom kapitel 1 på block 1 på första rättskunskapslektion, ganska intressant, men skulle vara skönt att få sluta faktiskt, tur som jag har så slutar vi tidigare idag så då hinner jag hem och fixa massa skit innan jobbet, efter jobbet ska jag iväg och kolla herrlagets sista halvlek på deras match.

nu mobil

hade ju som sagt sovmorgon idag, men blev väckt av telefonen, fast får ju skylla mig själv när jag sover med den i sängen, drog iallafall till elgiganten med Marika och köpte en telefon, kände att det behövdes !

blev en sony ericsson x10 mini pro, en så länge nöjd iallafall..

nu lektion!

tuff dag

idag är det skola och sen jobb, skönt ändå att dra igång efter semestern så man får igång lite rutiner igen,
pengar är ju aldrig fel liksom, och nu ska det sparas lite också, ska ju fara någonstans i jul, förhoppningsvis till fjällen med några prickar och sen ullared som mammsen lovat, så det är bara o jobba o stå i.. men det blir nog bra.

laddar o laddar

snart filmdags, nice!

var inte på topphumör idag för träning men det funkade, finns ju ögongodis på andra sidan mittlinjen att kolla på och då funkar en träning galant, rök ihop lite med jeanette men det löser sig alltid för hon är ju för underbar!

nu laddar jag över typ 500 bilder till usb åt andreas och sen hopp i säng, sovmorgon imorgon då vi inte har någon fotbollslektion, lycklig tjej! Nu låter det säkert som att jag är jätteanti fotboll och det är jag inte, men kan vara skönt att vila lite, mina veckor kommer liksom vara fulla med fotboll,

måndag-fotboll med laget
tisdag-fotboll i skolan
onsdag-fotboll med laget
torsdag-fotboll med laget
fredag-fotboll i skolan
lördag/söndag-matcher


nästa leap year, återigen jockes förslag, hoppas den är bra, godnatt !

trött brud

kastade mig i sängen och somnade för någon timme sen, allt jag hoppades var att jag skulle vakna och att träningen skulle vara inställd, men icke det, nu ska jag vakna till, packa väskan och ut i skitvädret, hatahata !!



blir alltid lika glad !

DM final mot Sunnersta i F17 klassen stod på programmet. Matchen spelades som femte match för dagen i ihållande regn. Planen var av naturliga skäl helt usel och allt spel på mittplanen var otänkbart.

Sunnersta laget som i vanliga fall är topplag i division 4 coachades av alltid lika trevliga Peter Zetterling. Laget har en tydlig spelide som bygger på hårt arbete, bra organisation och långa bollar på anfallarna. Denna spelide är ju helt perfekt när regnet öser ner.

Första halvlek är jämn och tät och ganska chansfattig, ju längre halvleken går ju mer tar vi över. En stund före paus dribblar sig malin igenom och gör 1-0 i bästa Messi stil.

I andra halvlek tar vi över matchen och 2-0 och 3-0 kommer logiskt. Sunnersta målvakt får massor att göra och vi spelar riktigt bra.

Att spöa ett division 4 gäng med 3-0 är riktigt bra. Extra plus till Nattis, Maria, Malin och Rebecca.


ser sååå mycket fram emot träningen ikväll...


ordning & ledarskap

sitter på lektione och har precis gått igenom kursplaneringen, skönt att jag redan kan hälften efter alla ledarutbildningar jag gått på, och en helt awesome lärare fick vi också, nu har vi gjort vårt först grupparbete angående; vad är en ledare och hur ska en bra ledare vara, blir väl en powerpointpresentation med snack på 3-4 minuter av mig och johanna och matilda, oj det börjar nu, sen slutar jag, skön dag!!



so sweeeet !


skön unge ju


härlig video!

tjejen är ju för cool, kolla refrängerna!

på ruta 1 igen

gick man upp tidigt som fan igen, trots att man börjar skolan först klockan 12, det var ju ett naprapatbesök i kalendern 9.30, och man kommer dit och lägger sig på britsen och får höra att man är tillbaka på ruta 1 och ahr fått värsta bakslaget, jag hatar min rygg, någon som vill byta?

APA OCKSÅ, orkar inte ha ont längre!

drog upp till gränby direkt efter för att göra några ärenden men det gick åt skogen det också, nu sitter jag och väntar på att få dra till första ordning och ledarkapslektionen i mitt liv, spännande!



händer alldeles för mycket

så jag kan inte blogga om allt, därför känns det så b och blogga överhuvudtaget, aja gårdagskvällen var chill, data och film, och sen fick jag nattbesök, trevligt, gick upp ur sängen 20 minuter innan samling, kastade ner allt i en väska och tog en macka på vägen till klubbhuset, hade match ute i häverödal som förövrigt ligger vid hallstavik vilket jag inte hade en susning om, vinst där ute också med 4-0 och nu har jag duschat, käkat och vart ute på en talkstund med marika, nu ska jag hoppa i säng och kolla film, imorgon börjar riktiga schemat, skönt som f*n, en lektion imorgon, börjar 12, så de är chill, puss och godnatt!

ren gris!


efter matchen idag, mysigt !

danza kuduro!

japp, händer ikväll då?

dom flesta svarar krogen, och det är precis vad jag också vill svara! men icke då, 8 fucking månader kvar!


jag får väl lägga mig och kika på en film, har ju trots allt match imorgon också, en viktig match dessutom...

dm-guld

nu var det länge sen jag skrev igen, igår var jag med brudarna, ida och marika, och sen kom även några grabbz och gjorde vår kväll, det blev lite kortspel, bubblan, haha kunde inte hålla mig för skratt, och sen lite film, dumma mej, haha och jag har inte skrattat så mycket på länge, men jag var trött också, vi kan skylla på det!

sen drog vi till max typ vid 1-halv2, men vi var ju fyra och det fanns bara två sittplatser i bilen så jag satt där bak i bagageutrymmet i en jobbbil, det var spännande, haha, lite guppigt men kul, vi lyssnade på lite musik och hade väl trevligt, hade ju trevligt sällskap iallafall. Köpte en lyxshake och drog sen ut till börje och lämnade ida och sen vidare till klockarängen och sen hem, somnade väl runt 3 typ..
Upp imorse och iväg på samling, iväg till jordens ende, Upplands Ekeby, Björnvallen, haha, vi spelade dm-final mot sunnersta i ösregn och vann med 3-0, alltså distriktmästare !!





naprapat

vaknade vid halv 11 imorse och drog direkt till naprapaten där det blev lite knak o brak o massage på det, sen drog jag till mormor och fick fika i mängder, bullar direkt från ungnen och mys i soffan, sen kom min lilla vän Ida och hämtade mig och vi tankade och handlade mat och godis till min hamster, så nu hoppas jag att han blir lycklig, haha


fikat som inte hade blivit uppätet när ajg km på att jag kanske kunde fota !
snart kommer trögot själv och det blir väl att stoppa i öronproppar i öronen för hon ska väl dra kvällen/natten/morgonen för oss... Sen ikväll bär det av till något kul place förhoppningsvis, imorgon äre distriks mästerskaps final, coolt va ? haha nej då dm-final med andra ord.
Ps. Ida hälsa !

godnatt, juste ledig imorgon !


jag & johanna idag i skolan ♥

årets bästa träning !

har nog tränat den roligaste och bästa träningen för i år denna kväll, vi var många och det var bara underbara gamla godingar till övningar och allt klickade perfekt för mig och för alla andra också tyckte jag, kan inte bli bättre, nu finns ett leende på läpparna fram tills matcherna i helgen oc hså blir det kross, först DM-final i upplands ekeby på lördag och sen seriematch på söndag borta mot Häverödal, kul helg!

nu blir det en film och sen sova.

(juste kollade en GRYM film igår, jocke som tipsa och jag grinade typ hela filmen för den var så rörande och sorglig men ändå så grym, den borde ni alla se, SOUL SURFER!)

nollning,check !

då har vi nollat våra galet tråkiga ettor som ska gå i våra fotspår, får hoppas på att dom bara var blyga annars blir det jobbigt att hitta på skoj med dom små liven, nu är det iallafall ut i spöregn och träna våra pojkar och sen direkt på egen träning efter det, så kanske skriver något mer ikväll...

why have a lot of trouble when you only live once, go ahead...


§

Jag minns bara allt det bra 
allt som var du och jag 
men aldrig, aldrig 
kommer allt tillbaks...

första skoldagen, check!

jag kan ju upplysa om att jag fick jordens bästa schema, 5 lektioner + två fotbollsträningar i veckan, hur chill!?
nu sitter jag och inväntar min lilla vän knotarslet Marika, ska gå igenom massa skojsigt jag hittade oc hsen bär det av till träning för mig och match för henne, trevlans för henne!


look 4 today!

tråkigt men skönt att veta..

fortsätt som du gör, du är underbar!

färdiga

nu är marika och ida nyfriserade och vi ska till årstahallen och köpa godis för att sen mysa på läktaren och kolla när herrlaget lirar ut Almunge, spännande!

mer bilder kommer senare, nu måste vi kila!

jag dööööööööör

vet inte hur ofta det uttrycket används,.. men skulle jag räkna så blir det nog 785706 gånger om dagen!
snack om killar, fester, träningsvärk, skratt och allt annat som hör till beccas liv!
Kan väl säga så här att det smittar av sig riktigt ordentligt!
Grejen är ju att hon vet ju själv innerst inne att utrycket ändå inte händer även hur hemsk situationen är!
jag blev just kallad knot-arsel ,..
därför skriver jag inget mer!
//knotarslet M

jag och brudarna hela dagen!

marika suger!!

vill ha, godnatt!



fortfarande

marika i luren och det tickar upp mot 1 timme & 31 min nu... bra jobbat!

kan inte skratta

för har sån jävla träningsvärk i magen, pratat med marika i telen 50 min nu och största delen har vart tyst så kom vi fram till att marika har katt och jag visste inte ens om det, hur låter inte det, en vän jag hänger med dygnet runt och vet inte om att hon har katt, hur sjukt!?

så sa jag att hon kunde para dom så jag får kisseungar,
då svarar hon; nej dom är avmagnitiserade!


hahaahaa jag dör!!!!!

så vacker video


juste match x2

hade match igår och vi vann med 6-0, nog bland dom sämsta matcher jag spelat och fick såklart spela fucking jävla ytterback, nästa gång strejkar jag på riktigt!

sen fick jag reda på en timme innan min egen match att jag skulle spela med b-laget direkt efter, som tur va blev det bara 45 minuter där och det var riktigt roliga 45 minutrar, men oj vilken jävla träningsvärk jag har idag och mina fötter, skavsår och ont överallt, och sen var jag hos naprapaten imorse och fick en behandling, tydligen var mina kotor snea och så, nu har jag ont överallt på hela kroppen, ikväll blir det ingen träning, men ska kila ner om några minuter och kolla på mina brudar... ikväll blir det sova tidigt som tusan, vaknade 6 imorse av klockan, dock  sov jag 3 timmar hos mormor men ändå helt slut!

ps. galet sugen på wokmat, vill ha!!


brunt hår igen, nu har jag bestämt mig!


miss it!

Halmstad Elitläger 2009, Upplandslaget

bussolyckan i egna ord

på fredagen var jag i öregrund med mina underbara vänner, vi drog över till gräsö, satt på klippor, solade, badade och hade det awesome, tog massa fina bilder och trivdes. Drog sen och käkade på jakten och sen chillade vi runt, träffade massa saknade folk och sen bar det av hemmåt vid 2 kanske, bussen krånglade och vi skulle behöva byta och folk på bussen stökade osv jag var helt nervös att vi inte skulle hinna hem till 5 på lördagmorgon då jag skulle samlas för att åka till frankrike, men väl hemma i stan och skulle ta cykeln hem så var min underbara vän marikas cykel stulen så det blev att skjutsa och jag hann hem och packa över sminket och det sista i min resväska, sen drog vi vid halv5 ner till domkyrkan där vi skulle ses, alla pigga och glada, *host*. Bussen kom iaf och vi började packa in, jag tog min och melinas väska och tröck in i det flla bagageutrymmet, så öppnade man dörren hade våra väskor ramlat ut typ. Resan började vid 05.10 ungefär, åkte till järvakrog och böt till två chaufförer som skulle köra oss ända till baden baden, jag satt bredvid sofia och vi lyssnade på musik, tog massa kort och snackade lite.
genom sverige gick det förvånansvärt fort, vi stod i helsingborg och skulle ta färjan över till helsingör, jag sa hejdå till alla jag skrev med och stoppade ner mobilen i väskan eftersom vi sedan var utomlands, tog 20 min över till danmark och vi hann knappt reagera, genom danmark tog den ca 2,5 timme och sen tog vi en färja över till tyskland, under den resan gick vi upp och käkade lite, sen ner i bussen och in i tyskland, åkte en stund och vid 22 ungefär tog vi ett kvällsstopp och borstade tänderna och alla delfinbussar som körde till Taizé stannade där så vi var 5 bussar totalt, jag köpte lite vatten och sen gick vi och satte oss i bussen igen.

Tjejen framför mig drog ner sätet så långt att jag fick panik, jag fick inte plats men orkade inte säga till så jag var skitsur, dunkade högsta volym i öronen med ipoden och drog en filt över huvudet och kunde verkligen inte sova, jag kunde inte röra benen, tillslut drog hon upp sätet och jag fick plats, stoppade benen under hennes säte och tänkte att om hon drar tillbaka sätet igen så är mina fötter av men vafan jag chansar, och skönt var det för jag somnade...
Vaknade till några timmar senare av ett slag, men täntke att det är bara Sofia som vänder sig om, men sen här jag skrål och skrik runt om mig, trots ipoden i öronen, jag tar ut plupparna och alla skriker att det brinner och springer ut, jag reagerade inte först och fick höra att det var rök och varmt på golvet och att vi msåte ut, jag sätter mig och letar efter mina skor, dom är under mitt säte och jag når dom inte, sitter säkert 30 sekunder och försöker få tag i dom, då skriker min ledare att jag måste UT!!! jag får tag i skorna och tar dom i handen och springer ut, just det mellan att jag fick skorna och att jag stod utanför bussen är suddigt, har inga minnen alls kvar från den, men jg vet att jag är sist ut ur bussen och vänder mig om och ser hur bussen röker och tar eld, vi går framåt för någon skriker att bussen kan explodera, nu i efterhand vet jag att inte en dieselbuss kan det men just då var det läskigt, vi räknade ihop oss och två stycken saknades, det var hanna och sofia, dom hade gått ännu längre bort, men tillslut fick vi ihop allihopa, vi stod och kollade på en buss i lågot och jag skrek och grät och vara helt chockad, aldrig gråtit så mycket, jag var helt förstörd, alla mina grejer går upp i rök, mobilen, kameran med alla italienbilder och öregrundsbilder, alla kläder, allting bara försvann mitt framför mina ögon, jag fick låna en telefon och ringde mamma, inget svar, ringde andreas och fick ett trött svar, jag grät och frågade efter mamma och när hon svarade bröt jag ihop totalt och berättade att det brann, tydligen nu i efterhand har jag hört att jag hade sagt att; bussen brinner på tåget! 
men jag är helt säker på att jag skrek att bussen brinner, jag hade underbara vänner som tröstade mig och alla andra, mina skor hade jag ju bara fått med mig i handen och inte på fötterna, det var dags att komma på när jag stått i vattenpölar 30 min, drog av mig strumporna och satte på mig skorna, det var skönt att va torr, jag skakade och grinade, och fick sätta mig i ambulansen och värma mig, hade på något sätt fått med mig filten jag hade när jag sov på bussen och sen även min ipod som jag hade i öronen och det är jag väldigt glad över. Men en värmefilt från ambulansen, min egen filt och full värme så fick jag tillbaka värmen, efter 2,5 timme blev vi körda med små minibussar till ett härberge där vi fick beställa precis vad vi ville i både mat och dryckesväg, tyska polisen betalade för allt! Vi fick även skriva in oss på små lappar vad vi hette och bodde och såvidare sen fick vi skyltar att hänga runt halsen eftersom dom flestas pass var uppbrända, fick även gå till en läkare som hjälpte mig med astmagrejen och sånt eftersom jag andades i mig lite rök så kanske jag skulle fått någon attack.
några timmar senare blev vi hämtade från härberget och körda till ett 4-stjärnigt hotell i Kassel och när vi åkte dit, sa dom på nyheterna på radion vad som hänt oss och sen åkte vi även förbi vår buss som blev bergad bort, det var hemskt att se, såg ut som en skelett påvägen. Väl framme på hotellet fick vi tandborstar, tandkräm, mjukisbyxir, tjocktröja, strumpor, skor ja allt vi behövde. sen var det bara att be om ett rum så hade dom fixat allt, jag delade rum med mikaela och vi la oss helt slut i kropparna i dom underbara sängarna och slog på Pippi Långstrump på TV;n, helt galet det vi vart med om, vid halv8 på morgonen somnade vi och blev väckta runt 1 på dagen, då gick vi ner och åt frukost, där kom vi alla ungdomar i grå mjukiskläder medans dom övriga gästerna satt och åt lunch med konstym och slips och sånt, undra hur det såg ut ja, men alla var verklligen jättesnälla.
Vid frukosten beslutade vi om att åka hem igen, med tanke på att fortsätta till frankrike utan grejer och utan pengar kanske inte var det allra roligaste...
Vid fem tog vi bussen som gick tillbaka till sverige, vi fick åka buss för att vi inte skulle bli rädda för att sätta oss på en buss senare, det var stelt i början men det gick jättebra, kom hem  på måndageftermiddag och där blev vi mötta av massa präster, en psykolog, massa föräldrar och det allra bästa, nybakta bullar, vi kastade oss över bullarna och sen pratade vi lite om vad som hänt och fick lite info om försäkringar och sånt, och mitt i allt kom min mamma in så när det var en liten paus, sprang jag fram till henne och jag som lyckats hålla tårarna borta ända sen händelsen trots alla flashbacks började grina för att hennes tårar rann...
efter mötet åkte vi upp till gränby och jag fixade nytt bankkort, lite deo och smink och några klädesplagg så jag klarade mig. så var det typ.
Måste säga att mina vänner betyder massa och även min familj och framförallt ni som var med på resan, det är underbart att ni finns, för ingen förstår så bra som ni.
Jag kommer få leva med det här väldigt länge men jag ska bearbeta det så bra jag kan, det luktade tex bränt i mitt rum och jag fick panik, det var bara min fläkt kom vi sen på, jag solade solarium och den pep för det var slut, jag fick panik trodde det var ett brandlarm, alla småsaker hela tiden, men jag är stark och tillsammans med alla runt om mig klarar jag det här fint, TACK!


becca+marika 2

de va ett tag sen, men vi är fortfarande lika snygga!

alla har vi väl varit där?


BTW

nya högtalare till datan, det var behövligt då mina tidigare har spruckit ganska rejält efter mina dunkkvällar!

gett upp

det blev ett fint skrivbord och en stol och lite så, bokhyllan ställer jg undan för framtiden...

dax å börja bygga

köpte en bokhylla, ett skrivbord, en stol, en lampa, pärlor+pärlplatta(jag vet att det är till för småbarn, men ni ska få se vad jag ska göra!), kudde, klocka, pennhållare typ det tror jag!


så nu ska jag världens bästa byggare börja bygga, önska mig lycka till!

tråångt i bilen !

haha jag satt på kartonger i baksätet efter ha vart och storshoppat på IKEA, vi fick fälla ner hela baksätet så det blev galet trångt, men det funkade eftersom jag är så liten och smidig, *host*, nej men vi åkte raka vägen till årsta ip och kollade på herrarna som lyckade med en 3poängare, grattis!
Nu är det bara ladda till min egna match imorgon, ska troligtvis vara ytterback, hmm hur ska detta gå!?

becca+marika

haha vi är som kling o klang, helan o halvan, piff o puff, dunderkarlsson o blom, emil o alfred, nasse o puh, micke o molle, pippi o herr nilsson, ja jag tror ni fattar poängen, har iallafall umgåtts med henne ikväll, dock synd och säga umgåtts då jag suttit med datan och hon med sin iphone, haha men ja lite har vi väl fått sagt. Fick även lite bilder från gårdagen också, fintfint, nu ska jag väl plocka in lite tvätt, äta upp resten av efterrätterna och sen krypa ner och kolla på film, har inget alls för mig imorgon då min andra hälft jobbar, tråkigt!!
Men ska väl kolla herr antar jag, trevligt trevligt, sen får vi se vad kvällen erbjuder, dock lugnt, måste tagga för matchen på söndag, då blir det frösundakross !!!
där fick ni nu en före, under(j'vligt kallt!!)

duktiga jag


KOLLA LÄNKEN, jag dör!

Cover Fail

rally ikväll, jaja !

eller hoppas jag iallafall eftersom det itne blev norrskedika för att kolla fotboll, men det känns som alla bangar!

psykolog nästa

nu ska jag iväg och prata med en psykolog och träffa mina underbara vänner, jag bjuder på dagens så länge!

sötnos!

vaknade vid typ halv 11 idag och har legat i sängen sen dess, gick bara upp i käket en snabbis och ser att min udnerbara lillebror har bytt ut min trasiga sadel på cykeln, hur underbar är han inte, och inte nog på det så hade han skrivit en lapp också, och jag får betala dricks, generöst va !? 



saknar faktiskt hotellrummet lite

efter olyckan blev vi körda till ett härberge och därifrån till ett 4hotell och det var helt underbart!

händiga becca!

har rensat alla kläder och städar garderoberna, städat hela rummet och även min toalett, asstolt!
och inte nog med det har jag vart och sökt jobb och sånt på lite trevliga ställen och även spelat en match, som slutade vinst 6-2 och jag var keeper, bilder kommer senare, nu ska jag rensa bland alla bilder och dokument på datan så den är fräsch till skolstart, eller så hoppar jag i säng och gör det imrgon, får se hur det blir!

magic!

köpte liknande såna här nere i italien och dom var asgrymma men dock så är dom nu uppbrända, tråkigt, men vi kör på det svenska alternativet, återkommer om betyg!

mys


dax för mys med kudden

kan ju säga iallafall att maten var jättegod på edsbacka wärdshus, mums! och ett stort grattis Lars-Åke !!

pratat med älsklingen marika i telen i säkert 1 timme och 45 min,dock med ett avbrott då min mobil dog, blev mycket skitsnack, blandannat om julen hur den ska spenderas, alla fina pojkar runt om oss, dock finns det bara en som är finast. Sen pratade vi lite om vilken sport vi ska hålla på med i vinter, jag har iallafall börjat min övertalningsprocess om boxning, får se om det går igenom, annars börjar jag själv! Sen pratade vi lite gamla minnen och ja vad pratade vi inte om, vi har alltid saker att säga varandra och har vi inte pratat på några timmar blir det kris! så ja vi ska väl börja leta lägenhet så vi kan träffas lite oftare, eller hur!?

nu hr jag iallafall planerat min dag ut i minsta detalj och den avslutas i målet på årsta konsgräs, ska nämligen vara målvakt, vet ni hur överlycklig jag är!! jag älskart, hoppade jämnfota när jag fick reda på det!
nu ska jag sova, puss o godnatt alla!

badet blev ett skumbad med liiite för mkt skum

ouupps !

Jobbet hos mamma

Sitter på mammas. Jobb och myser med vovvarna och småpratar lite med Sara, ska börja fixa mig lite och sen bär det av mot stum för middag på någon krog, eftersom jag inte har någon kamera kan jag inte bjuda på jättebra bilder, möjligtvis några med min iPod menmen får se.. Sitter och kikar några smågrejer, en hund hade ju inte suttit fel, en iphone skulle vara kul och sen har jag och Marika slagit våra kloka huvuden ihop och har kommit på en rolig julresa vi ska göra förhoppningsvis, spännande ! Nu ska jag chilis lite, tjing !

det kommer

jag jobbar på min berättelse för fullt, nu ska jag till mammas jobb och se vad som erbjuds där och sen till sthm ikväll... måste tänka på annat men jag uppdaterar från ipaden, så skriver snart!

godnatt

bilden jag har i huvudet, varje sekund..

dagens, för att tänka på annat


lycka till vänner, för er som fortsätter till Taize, jag tänker på er!

http://www.unt.se/startsidan/mot-taiz-med-nykopta-klader-1421164.aspx

godmorgon

nu har jag iallafall fått lite sömn, klev precis upp, dock minsta lilla knappnål i golvet vaknade jag, lite jobbigt menmen hoppas det blir bättre med tiden, nu får jag se hur det blir på resten av dagen, orkar liksom ingenting... men jag ska väl kanske plocka in tvätt och ta en ride till mammas jobb för att få lite mat, får se!

när jag blundar ser jag blinkande sirener och en eldsvåda....


tårarna typ rinner och håret på armarna står upp !

http://www.unt.se/24unt/#category=1089620&date=latest&clip=1421511&startTime=0m0s

lite intervjuer och reportage



http://www.unt.se/uppsala/jag-ar-fortfarande-helt-chockad-1421298.aspx


bussen jag satt i enda till 30 sek innan den fatta eld !!


sorry !

ledsen för dålig update, men någr bilder från italien och öregrund och allt roligt jag gjort blir det inte, även fast jag velat dela med mig, det har BRUNNIT upp, jag var med om bussbranden på autobahn i lördagsnatt, men jag mår bra och jag lever, det är huvudsaken, jag ska samla mig några dagar och sen ska jag försöka berätta, måste ta tag i lite saker här hemma först, men ska samla några länkar och sånt till er så ni kan läsa och kolla så länge.
Tack