under ombyggnad !

nu kommer det se konstigt ut en stund håller på och avbryts av en träning men fortsätter sen !


har vart hemma hela dagen och gjort vadå ?

haha joo jag somnade vid halv1 och vaknade när min bror steg innanför dörren klockan tre, bra dag!!

har inte hunnit måla naglarna eller nånting, fyy... målar naglar ikväll och fixar designen imorgon eller ikväll, får se, ska iaf springa hem från träningen så jag hinner duscha innan Fångarna på Fortet!

men eftersom jag har sovmorgon till halv4 imorgon så tror jag att jag hinner med allt imorgon om inte annat!
nu ska göra fotbollsläxan sen äre träning som gäller, fett taggad faktiskt, solen skiner !

SII JAAH

allt från mig tack!


I want you!

nu har jag vart i skolan på info om fotbollen. och oj vilken tuff träning det kommer bli, haha men kul kommer det att bli, nu har jag ätit två chokladbollar, kollat på våra bästa år och allänt gjort ingenting på datan, ska väl fylla i ett papper för fotbollen om mig själv och sen jobba lite matte, rita lite och framförallt måla naglarna dom ser för hemska ut!
imorgon försvann min lediga dag också, har fotbollsteori och planering mellan halv4 och fem, menmen, sovmorgon blev det iaf!

nu ska jag fixa lite, men jag återkommer, och då ska det fixas en design också !
måste börja ta lite kort också så ni får lite bilder, hmm...
Peace Out!


imorgon... då...

kommer en ny design, för ska bara som sagt gå en kortis i skolan sen en stund på stan med min kära vän Ballex sen äre designjobb, matteräknande och lite teckna som står på schemat innan träningen imorgon, + att morgondagens träning kommer bli dunder... !!

Nu ska jag sova, god natt,
Peace Out!


match, kalas, konsert, shopping osv

nu var det visst länge sen, som sagt så spelade jag match igår, gick ju inte så bra menmen, jag fick en lårkaka när det var typ 20 sek kvar men det känns helt ok nu, jag fixade tryck direkt så det går nog över fort, sen åkte jag på kalas hos lilla Elliot som fyller år idag, GRATTIS ! åt massa god tårta och kakor, sen åkte jag hem och träffade Dennis, vi var på Afros sista konsert och den var ASbra tyckte jag iaf, stod och snackade lite med Dennis en stund och sen gick jag och la mig direkt när jag kom hem, då var klockan typ 10 eller jag tog bort smink och allt så klockan vart väl kanske 11 då, gick upp tidigt imorse för vi började halv9, men när vi kommer dit så säger vår mentor att hon gjort fel det var kvart över 9 vi började men det var lugnt gillar ju min klass !
matten började och slutade och vi hade lunch, gick runt på lite olika affärer, käkade lunch och sen svenska, berättade om mitt pris jag fick förra årsfesten för årets framsteg och sen slutade jag klockan 1 ist för 3, sköönt, köpte nya dobbar till mina skor för en dobb gick av på matchen igår, hmm... sen blev det lite smink och ett par tights, klockan halv3 gick jag och Ballex till Löplabbet och fixade för mina nya ilägg, så dom ska jag hämta ut om två veckor, check !


nu sitter jag i soffan och har precis käkat en chokladboll, halv 6 ska jag träna småknattarna med Emma och sen ska jag bara chilla ikväll !

imorgon har jag fotbollsinfo mellan halv9-halv10, onsdag helt ledig, torsdag skulle vi på någon skattjakt som 2orna fixar åt oss och på fredag lutar det mot ledighet, mohaha.... nu ska jag jobba lite matte men vi hörs!!

Peace Out!


oo jag hann med ett morgoninlägg

nu ska jag när som helst till klubbhuset för samling till match (igen) men vi hörs ikväll för direkt efter ska jag på kalas hos min "kusin", ha en bra dag!

Peace Out!


trött.se

var ner på grillfesten vid klubbhuset, det var ju trevligt host!

haha nej bättre hade man kanske kunnat haft det en lördagkväll menmen det var skönt att bara vara, drog hem och har legat i soffan och kollat på bröllopsfotografen fram tills nu, och nu äre sängen, GOD NATT!

Peace Out!


VaksalaDagen

nu har jag dömt 9 matcher helt ok gick det och fick massa beröm men nu är jag helt slut, jag tar nog biken ner till källaparken och lyssnar på Afros konsert sen tror jag, eller så kastar jag mig i sängen och sover !

men vi hörs senare det är en sak som är säker !

Peace Out!


wuuhuuu vem äger !?

haha matchen slutade 1-5 till Vaksala, fick spela innermittfält med min kära damlagskompis Emma som också var inlånad precis som jag och Ballex, men matchen startade och jag fick en pass av Ballex och la den bakom backlinjen där madde kom springande och gjorde 1-0 sen bröstade Emma in 1 mål på en hörna hur mystiskt som helst men mål var det, sen kom en hörna direkt efter och jag får en fot på bollen och den slickar bortre stolpen in ! dom får in en boll och vi lägger oss lite tycker jag... andra halvlek startar och vi får en frispark strax utanför straffområdet och jag tänkte vafan jag kan väl ta den då, och ja den gick in ! vi har spelet och oj vad patetiska tjejerna i andra laget är men dom gör väl som sina tränare för shit vad dom gnällde på Kim (vår tränare) som var linjedomare, dom får väl förfan fixa en egen då om det är så svårt !? hah och tjejerna börjar göra massa j'vla efterslängar och olyckligtvis träffar en Ballex mitt i ansiktet så himla fittigt, blir så arg så hon är ju helt död nu, stackars liten! Men sen alla ord som kommer ur dom små äckliga fjortisarna och ååå jag tror ni fattar, bara gnäller ist för att spela fotboll liksom... PATETISKT! men tiden går och jag får hoppa ett superskutt för att inte bli total kapad bakifrån av en glidtackling haha men Emma skjuter in bollen mot mål som målvakten fumlar med och ja då spikades slutresultatet 1-5!!

BÄST!!

sen åkte jag med Emma hem, och ja det var bokstavligen Emma jag åkte med för hon övningskörde, så himla duktig tjej, haha nej nu ska jag duscha och äta sen sova, upp tidigt imorgon och döma lite småmatcher, men vi hörs !

Puss och God Natt!


friday

you cant do business sitting by your as, det var vad rubriken stod för, det är pappa som lärt mig, haha...
idag har vart en chilldag, först varm choklad imorse när jag kom till skolan sen typ film i 2,5 timme, lunch sen ännu mera sitta stilla och titta, egentligen skulle vi ju ut och käka efter skolan några tjejer från klassen men det vart för några som kunde direkt så vi sket it så ska väl ta mcdonalds nu om 10 minuter och sen har jag samling och match ute i björklinge med flickor16 laget, hoppas dom är duktiga !

men vi hörs efter matchen ikväll !

Peace Out!


y c d b s b y a

gissa vad det betyder ;)

nu är träningen avklarad, värsta på länge, men det är pga min förkylning, ont i hela kroppen efter matchen och sen allmänt trött efter skolan... käkade middag och träffat Ballex ett tag, nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng, funderar på att göra ett videoinlägg, vad sägs ? haha

God Natt
Peace Out!


cambild men ändå..

färdig med naglarna !!

snart är det träning, yippie :( haha

Peace Out!


naglarna !?

jag la ju bara på ett lack igår jag måste göra manikyr nu kom jag på... haha så det blir fixa naglarna sen chilla troligtvis i sängen med matteboken sen träning, jaa nu var min kväll uppbokad, kul !? haha



Peace Out!


26 augusti 2010

varje dag är unik !

haha nej skoja bara, idag har jag gått i skolan som vanligt typ, svenska några timmar med mycket muntliga övningar, lunch, matte med vår virriga lärare och där fick vi våra böcker bland annat, sen hade vi studieteknik med en konstig tant och ett ord jag störde mig grovt på var BEGRIPER åååå 12 gågner och jag fick tokryck, haha!!

nu har jag hängt tvätt, stoppat i tvättmaskinen och satt på den och sen stängt av diskmaskinen, käkar lite mellis nu och funderar på att hoppa i säng fram tills träningen som jag är så himla otaggad på just nu, har ont i hela j-vla kroppen efter matchen i tisdags, fy f-n, menmen jag får väl pallra mig dit och be till gudarna att det inte blir någon jobbig träning för då bryter jag ihop... kanske ska träffa Dennis nu förresten, det skulle vara kul, vi får se !

Juste imorgon har vi någon specdag igen, först nått på förmiddagen, typ bimboman blabla haha och sen på eftermidddagen ska vi på fredsmuseumet och göra något sen efter skolan käkar jag middag med några tjejer i klassen, oerhört trevligt måste jag säga, sen har jag match i björklinge, blää om min krop känns som nu !

nej nu har jag babblat massa, ska väl kanske packa träningstrunken, sii jaah !!

Peace Out!


god natt

det blev inga målade naglar, drog ner till ballex och chillade ist, kom hem käka mat och sen äppelpaj med vaniljsås och nu ska jag krypa under täcket, måla naglarna får bli imorgon ist, puss och godnatt !

Peace Out!


ny design !?



här är några av dom jag haft, vad ska jag hitta på nu då ?

vad ska grundfärgen vara ?

I need your help...

Peace Out!


thorénspelen !

idag har vi vart ute i sunnersta igen och haft thorénspelen hela skolan, vi spelade bla fotboll, min klass vann mot 2:orna, spelade oavgjort mot det andra laget 1:an och förlorade mot 3:orna men bara med ett-noll, och oj så kul det var att spela, alla var shyssta och glada så det var mkt trevligt, men det regnade som tusan så efter sista matchen fick vi sluta, alltså några timmar innan vi egentligen skulle slutat, ÄLSKA THORÉN !!

har duschat och satt på mig min mysigaste mjukisbyxor, käkat lite kakor och druckit saft, ska typ måla mina naglar nu och sen kanske jag drar ner till Alexandra när mamma ska dit och fixa håret på henne :)

men vi hörs, pössis

Peace Out!


helt död




En förlust återigen men vafan jag hade superroligt och man spelar väl fotboll för att ha skoj !?
jag är helt död, trodde jag skulle avliva sista 20 minutrarna men jag lever, och var tillbaka på min hederliga mittbacksposition och oj vad härligt det var där bak, håller tummarna på att jag får vara kvar där, nu ska jag sova för imorgon är det friluftsdag och jag ska spela fotboll och spöa skiten ur alla klasser för fan nu ska Commerce vinna, ajt !?

God Natt, kudden väntar!

Peace Out!


vill vill vill (a)


eller


Peace Out!


inte lätt

det var inte lätt att ligga stilla till lugn musik, man blev rastlös så nu dunkar jag min favoritmusik på listan tummen upp på spotify, och har precis käkat glass och gjort en smoothie med banan, jordgubb och hallon tror jag det är, mums !


taggar som tusan fortfarande !

Peace Out!


tagga till match

började första lektionen klockan 08.30 till 09.30 en lektion som jag itne behövde närvara på fick jag reda på menmen, drog till Mcdonalds med Alexandra, Malin, Johanna och Ellinore för det var håltimme till 12, och jag har inte skrattat så mkt på länge, kul hade vi !

sen drog vi till Akademibokhandeln och käpte lite block, nu har jag Ellinore och Johanna likadana, visst är vi coola ? haha, sen drog vi till matsalen och jag fick dricka saft, juste det kanske jag inte har berättat, man får saft till lunch i min skola, fett glad !

sen var det datakunskap mellan 12-15 stod det på mitt schema, men lektionen slutade 12.40, underbart. och bussen stod utanför ingången till skolan så jag gick direkt på och kom hem för ett tag sen, nu ska jag sätta på lite avslappningsmusik, jag vet det låter töntigt, men jag ska ladda som tusan och sen käka något sen har jag samling och match mot Håbo på konstgräset klockan 18.45, fan vad sugen jag är på att spela fotboll !!


Hörs, Peace Out!


tänka fritt är stort men tänka rätt är större

just precis nu skulle jag vilja träffa han, killen med alla smeknamn, han som fått mig att le alla gånger jag inte kunnat le, men också han som fått mig att tvivla på så mkt, han som inte alls är något för mig enligt alla andra men för mig är helt perfekt, han som jag aldrig kommer få kalla min men ändå aldrig ge upp hoppet på... Han som jag just nu vill träffa, kan jag inte träffa... ååå jag kanske skickar iväg ett sms !


nu ska jag sova, men vi hörs imorgon !

God Natt!


min dag

min dag har vart chill,  jag började med en helknäpp mattelektion klockan kvart över 9 imorse, på rasten vi fick mitt i drog jag till cubus och köpte en jacka och två nagellack, sen fortsatte matten och vi fick läxa till på torsdag, fett onice menmen den är gjord nu så det är lugnt, på lunchen blev det köttbullar och efter lunch hade vi stadsvandring jag började med en grupp och avslutade med en annan, haha så det kan gå, men jag gick med Felicia det var trevligt !

nu har jag tränat småknattarna med Emmis och kollar precis just nu på Fångarna på Fortet, det var länge sen, sen ska jag sova så vi hörs inte mer idag, imorgon börjar vi med en teorilektion idrott sen värsta hålan och sen datakunskap !

Ciao !

Peace Out!


det mest underbara i livet

fotboll

jag spelar fotboll i vaksala och har spelat sen jag var 5 år gammal, jag har vart allt från målvakt till toppforward och har spelat med både 94or, 93or, 91or och nu seniorlaget i div 3, jag älskar fotboll och det är det bästa jag vet! Min meritlista är lång och mkt intressant, jag har vart nere i Göteborg och spelat Gothia 3 år, spelat Örebrocupen, SunCup i Karlstad och massa andra roliga cuper, mina mål inom fotbollen har vart höga och jag har valt många vägar i livet efter fotbollen, det längsta jag kommit en så länge är Elitlägret i Halmstad sommaren 09 med Upplandslaget och jag hoppas på att jag får mer chanser inom fotbollen, nu har jag gått 3 år i en fotbollsklass och har precis börjat i gymnasiet med ett individuellt val; fotboll, alltså ska jag träna 3 dagar i veckan i skolan sen på fritiden också vill säga, nej nu ska jag gå och inte bara gå utan gå på fotbollsträning, inte min egen utan småbarns, jag ska träna dom så dom blir lika duktiga som jag än dag önskar att jag blir, men ni får ha det så bra !


Peace Out!


MC

idag har jag vart ute och åkt lite motorcykel med min pappa och oj vad härligt det är, nu sitter jag hemma hos mamma igen och väntar på pizza, ni vet hemkörning that rules ! haha sen ska jag väl packa upp min väska, städa lite i rummet och duscha sen hoppar jag nog i säng till Irene Huss på TVn och laddar för en ny dag i skolan imorgon !
hurrahurra, men vi hörs kanske !

Peace Out!


fångarna på fortet

the team, the tigerz, the legend

ja så hette mitt, lii och anders lag och fan vad kul jag har haft, och alla andra för den delen, vi träffades 8 imorse och drog sen mot västerås och fångarna på fortet, fick våra brickor och satte igång med att samla poäng i alla celler, fan vad kul !

det var styrka och smarthet och taktik som gällde, tyvärr kom vi bara 2:a men sånt är livet, kul har jag haft iaf, haha och återigen om ni inte förstått det i min text, jag har haft dunderKUL !!

efter 3 timmar var det slut och vi drog tillbaka till klubbhuset och grillade och käkade en underbart god middag och nu sitter jag hemma hos mamma och ska bara packa ner lite saker sen ska jag träffa Alex och Isac tror jag och sen bär det hem till pappa för att sova, imorgon har jag inget för mig tror jag, får se vad som hittas på, men nu ska jag fixa lite, hade bäst !

Peace Out!


tröttisdag

vaknade imorse helt jättedöd, drog till skolan och sen vidare till sunnersta hade lite olika stationer, käkade en macka och sen släppte lärarna oss 2 timmar tidigare så himla skönt, tog bussen in till stan där hämtade mammsen mig och vi drog till gränby, fick lite armband, ett skärp, ett diadem och en jacka, tack för det mamma!

sen åkte vi hem och nu sitter jag här och lyssnar på musik, ska väl typ kanske snyta mig och packa ner lite småsaker för åker till pappa ikväll men imorgonbitti klockan 8 hämtar mamma mig igen för då ska jag till västerås på fångarna på fortet med mitt lag, ska bli otroligt roligt !!

nu ska jag fixa, hörs nog inte på ett tag, ha en trevlig helg !

Peace Out!


Ce1 min klass de!

oj vilken rolig dag, har aldrig skrattat så mkt så länge som idag, helt enkelt en asbra klass måste jag säga !

efter skolan gick jag på stan, köpte ett par jeans och sen träffade jag min lilla Bonnie, vi tog ett fika och växlade några ord och tankar, sen åkte jag hem, samma buss som min kära vän Sofia, kul att hon gillar sin klass !

nu ska jag chilla lite, kanske slänga på mig sängen, vi får se, men vi hörs iaf, ska nog kolla på mina tappra lagkompisar som ska träna idag också, ska ju inte själv träna med tanke på min sjuka hälsa !

Peace Out!


mamma

1967 då en ängel kom till världen
det var du mamma , hoppas du vet hur mycket du betyder för mig
för utan dig hade jag nt funnits här




mamma du vet att jag älskar dig som fan

för utan dig hade jag nt varit där jag är

du gav mig allt du gav mig livet som jag har

just därför vill jag du e med mig alla dessa dar

jag vet jag har skapat problem men de har alltid löst sig

hur har det kunnat de , ja du de kan man fråga sig

om du gått bort ja då skulle jag följt med

för jag kan nt leva utan dig det hoppas jag du vet

för du e mitt allt du e mitt liv du e min mamma

jag älskar dig och jag vet du känner detsamma

vet bara nt hur jag ska kunna tacka dig

för du har alltid varit där och ställt upp för mig



mamma du e allt för mig , jag svär jag älskar dig
du e en underbar person , du e mitt kött och mitt blod
och jag vill nt leva utan dig
jag vill bara se dig här med mig



jag e så glad att jag har en mamma som dig

du bryr dig alltid och du ställer alltid upp på mig

det kvittar vad det än e , därför så e du bäst

den dära kvinnan som jag absolut älskar mest

mamma om jag e ledsen elr på dåligt humör

så kan du alltid få mig glad igen när det behövs

du e solen som lysser upp mina dagar

du kommer alltid va mina mamma här i alla dagar

och jag vill alltid bara se dig glad

min kärlek till dig den e på en väldigt hög grad

jag lovar den dagen du går bort

då finns jag nt mer för då försvinner jag oxå bort



mamma du e allt för mig , jag svär jag älskar dig
du e en underbar person , du e mitt kött och mitt blod
och jag vill nt leva utan dig
jag vill bara se dig här med mig

min första dag i ettan


var superroligt, massa info, träffa klassen, vi är 35 st, hur många som helst men det får man väl leva med, och massa koder hit och dit för att komma in här och där, haha fick en skolkalender, passerkort, papper, och ja allt utom datan typ, och det var den jag sett framemot men den hade inte kommit så hoppas jag får den imorgon ist då... Beställde kläderna för fotbollen, man får ett par shorts, en t-shirt, 2 par strumpor och en mjukisoverall, det är ganska bra sponsrat... Kommer börja kvart över 9 på måndagar och halv 9 tisdag-fredag, fredagar har jag bara fotboll, onsdagar slutar jag 5, ja haha nu har ni fått reda på nästan allt jag vet, jag skriver det här för att inte själv glömma, men nu ska jag äta lite lasange sen ska jag träffa massa vänner i salabacke och säga hejdå till hanna som flyttar till åre och pluggar, men kanske kanske skriver ikväll, hare !

Peace Out!


dagen före stora dagen

det gick superbra på mötet på jobbet och det verkade jättekul allting, efter handlade jag lite småsaker som tex en supergodluktande body lotion, luktade melon och hallon, hihi sen träffade jag dennis fram tills träningen, gick till träningen och kommer in i omklädningsrummet där jag får reda på att det är inställt vi satt och snacka lite ist, men det var trevligt det också, sen stannade jag och lii kvar och prata skit i mängder och fixa lite för vår superroliga lagaktivitet som vi ska ha på lördag, ( vad får ni reda på sen ) sen drog jag hem, duscha, precis ätit och nu kollar jag på film så vi hörs imorgon efter min första skoldag !

Peace Out!


godmorgon

mitt liv är ju helt super, förutom min hosta men oj vad kul det är, haha. POSITIV CHEJ !

men hostan är påväg bort och jag är typ snart frisk, imrogon börjar skolan och ja jag är lycklig men vet inte varför riktigt, hihi...

nu har jag vart vaken ganska länge, kollat på våra bästa år och min favoritskådis är utbytt, en stor besvikelse dock, menmen, nu ska jag bara chilla lite tills det är dags att åka till jobbet, ska på lite infomöte mellan 2 och 3, sen ska jag handla lite på stan som är lite behövligt, efter det ska jag kanske träffa min vän Dennis men får se ska smsa han lite senare, sen har jag träning och efter det är det hopp i säng så det stora dagen kommer, (morgondagen) jag är heltaggad, vill verkligen börja skolan nu, iiiie... nej nu ska jag fixa håret lite sen kolla på TV sen bussen nästa !

men vi höres !

Peace Out!


en lugn och skön dag

vaknade imorse någorlunda utvilad för första gången på två veckor, skönt, jag gjorde mig iordning, år frukost och åkte ner på stan på arbetsintervju, som gick bra, (börjar imorgon) och sen efter det drog jag till mormor, kollade lite tv, fikade lite sen gick vi till mormors syster och jag hjälpte dom med lite grejer på datan, sen drog jag hem och nu sitter jag och lyssnar på mauro scocco, fan vad bra låtar han har gjort, helt såld på vissa !!

funderar på om jag ska slänga på mig fotbollsgrejerna och dra ner till parken och lira lite boll med grabbsen (dock tare lite lungt) eller om jag ska chilla hemma eller om jag rentav ska ner och bara säga hej, för har inget för mig, ikväll blire te och hoppa i säng tidigt, var så skönt att sova !

nej vi hörs lite senare, pöss

Peace Out!


vi hörs imorgon, måste sova !

.


nu har jag vart på akuten..

och fått massa mediciner så nu hoppas jag på en förbättring, godnatt!


haha jag orkar inte mer nu

bara hostar och hostar och här bara klagar och klagar känner jag, förlåt, haha nej men nu får det vara såhär, jag finputsar senare, nu ska jag dricka te, kanske kolla om min lillebror har några bra filmer, host host!!

haha
peace out!


jobbar på designen...

har värsta idéen om en fin design jag jobbar på den ikv ist för att gå ut och träffa trevligt folk och hosta sönder hela mig tror jag, men ni får betygsätta den såfort den är klar, hihi... inte känt mig så sprallig på länge, kulkul, hoppas det blir lika bra som jag tänkt mig !

Sii jaah Snart, very snart !!

Peace Out!


update !

min älskade mamma lagade bollen till Dextroo MEN jag håller fortfarande på att dö, jag har panik !

Peace Out!


hostar så jag typ spyr och en otur är över mig

åå jag hostar så jag dör snart och jag lovar jag överdriver inte, smakar blod i munnen, får ingen luft, kallsvettas och hostar som ett svin, jag skulle ta halstabletter och stötte i hamsterburen och ner ramlade den nya bollensom Dextroo fick igår och gick mittitur så ja nu är det förstörd, great !

nej nu måste jag fokusera på min hosta annars lever jag inte länge till, hörs sen kanske !

Peace Out!


tropisk värme

ojojoj imorse vaknade jag tidigt, kollade på wipe out och sen gick jag upp och väckte mamma, åt frukost med hela familjen på balkongen, käkade lite ägg och sånt smaskigt, sen drog jag ner på stan och gick på torget med mammsen, köpte en tröja, bigaråer, kakor och fixade körkortsfoto, inte en dag för tidigt skulle vara inne i oktober förra året, ouups, åkte hem och böt om från svarta kläder till ett par shorts och en magtröja, kände att det räckte, sen drog jag till IP och kolalde på herrlaget när dom spelade lite match och oj vad dom förlorade, eller dom ledde med 2-1 när det var 2-3minuter kvar och då tappar dom ALLT och förlorar med 2-3, dåligt dåligt menmen nu ska jag käka lite halstabletter och börja ladda för imorgon, då har jag egen match mot gamlis, woho !!

Peace Out!


så arg och frustrerad och ååååå...

tack för en trevlig kväll, eller ja tills du sluta prata med mig, vad har jag gjort ? vad har hänt ? sa jag något jag inte borde sagt eller gjorde jag något dumt ? du kan väl iaf berätta, varför var du så arg varför var du så ledsen, vad fan det nu var ? du är min närmsta vän, kan du inte prata med mig ? hallå, jag kollade på dig under dom 30 minutrar vi gick i tystnad, vad försigick inuti ditt huvud, vad var det du inte kunde berätta, varför stängde du mig totalt ute ? vad har hänt !?

aaa är så frustrerad, inte arg kanske men ledsen jag trodde vi kunde prata men nej tydligen inte, inte ens ett hejdå, inte ens ett godnatt när jag vi var hemma, inte ok !?

jag vill alltid finnas för dig och det vet du, så snälla berätta om jag gjort något eller om det var något annat, vi kan lösa allt tsm jag lovar!!

nej nu ska jag kolla på en film eller vad fan som helst. GOD NATT !!

btw jag totalstäda hela mitt rum idag, fan vad fin det blev !

Peace Out och Godnatt !


lilla sjöjungfrun


sitter som fastklistrad framför tv:n och kollar på lilla sjöjungfrun, det är ju fan läskigt om man skulle vara mindre vill säga, men idag har jag ont i halsen och mår inte alls bra, hoppas det blir bättre tills ikväll så man kan träffa någon, nej nu ska jag kolla klart sen städa rummet, för jag är så duktig !

Peace Out!


juste till min älskling

imorgon ska det nog köpas en hamsterboll till min lilla Dextroo så han får se mitt rum från en annan vinkel på kvällarna...


sen funderar jag på om jag ska möblera om men det beror på hur min kropp mår, hare !

Peace Out!


nybäddat, hurra

var och delade ut reklam och oj vad jobbigt, jag tror medicinen har någon inverkan för jag mådde så dåligt, var helt matt i kroppen, sen la jag mig och kollade på träningen och brudarna var så duktiga så, kom hem och käkade lite baugette så himla gott!

Sen tog Andreas med mig ut på en liten övningskörning, och nästan helt prickfritt klara jag mig, lite hack i starten då och då, men inte ett enda motorstopp, jag backade, växlade, blinkade, haha allt, fett cool jag är !

sen kom jag hem kastade mig i soffan och klagade lite för mamma om hur illa jag mår, eller ja jag har svårt att andas, kan inte somna på kvällarna, vaknar runt fem sex på mornarna, ont i halsen, kallsvettas osv, men ja jag fick min säng nybäddad som jag bad om iaf, min mamma är bra bäst asså, haha knäck den ni !!

nej nu ligger jag i sängen och smsar lite, snackar med lite folk och snart ska jag väl försöka påbörja min färd till drömmarnas land, men först snacka lite med min bästa vän som precis loggade in på msn och sen värma lite mjölk för det är supeprgott, och oj vilket onödigt inlägg med whatafuck, god natt med er alla !!

Peace Out!


såå trött !

la mig och kolla på snabba cash igår men efter 30 minuter ledsna jag och vände mig om pch somnade direkt, så skönt men jag vaknade klockan 5 imorse och var helt pigg, gick upp på toa, drack lite vatten och hostade så jag höll på att dö, hade värsta paniken, och lägga mig och sova var ju uteslutet eftersom jag var pigg så slog på tvn och kollade på barnprogram, det var några program som var riktigt kul och gulligt att kolla på men sen gick et överstyr när det blev värsta bebisprogrammet och då vände jag mig om igen och tvingade mig att sova,

 somnade efter mycket om och men sen vaknade jag 10 över 10 och då kollade jag på våra bästa år sen träffade jag Kajsa vi var på ikea sen en snabbis till gränby och nu är jag helt slut så åkte hem och ska väl käka nått eller så för om 90 min ska jag dela ut reklam och sen hem och sova, och oj vad jag hostar, det vart bättre och bättre men nu är det som värst, uschusch !

nej nu ska jag göra nått, pöss hej !
Peace Out!


bror kom in på gränbyskolan fotbollsklass

och jag fick berätta det för han, vet i hur stolt man är eller haha, och hans min när jag berättade det, så himla skönt att se, + att han vann sin match idag med 2-3, grattis älskade lillebror... nej nu ska jag lägga mig och kolla på film, snabba cash blir det nog !

Peace Out!


målade naglarna är snabbis

hihi och resultatet blev såhär :

slarvigt men iallafall något, får funka så länge, slängde på 2 stjärnor på varje långfinger med ;)

Peace Out!


seg dag

har ju rensat bland skorna, bokat intevju, men sen då ? haha suttit vid datan och häckat, nej nu ska jag fixa mig lite sen laga mat till mig och min bror innan det bär av mot mammas jobb tills jag får och kollar på min lillebrors match ute i hagby, men vi får höras, om jag överlever maten som jag ska laga, nog för att jag har ett MVG i bakfickan från hemkunskapen men kan ju vara som min mor säger att det kom efter att jag givit min fröken ett äpple, haha eller vad tror ni ?

nej ví hörs !

Pöss
Peace Out!


jobbintervju på måndag

woho min telefon ringde och jag fick en tid för jobbentervju på måndag, snacka om feting nice !!

jag skickade in ansökan för 30 minuter sen, yes vad lycklig jag är, nu är det bara hålla tummarna för att jag ska få jobbet, men jag hoppas inte på för mycket men oj vad roligt !


Peace Out !


nej vad ska jag göra nu då `?

tvätta mopeden ?
städa rummet ?
rensa garderoben ?
haha men jag vill till IKEA, Ballex kom hem nu så jag kan åka med dig !!!!

   

jag har förresten kommit på vad jag ska ha på mig första skoldagen tror jag, hah jag vet att jag är knäpp men vafan, längtar som tusan !


färdig !

här är några av alla skor, gissa hur många det var !? haha helt sjukt, jag som inte trodde jag var någon direkt shopaholic och speciellt inte när det gäller skor, men oj !


Peace Out!


nu ska jag rensa bland mina miljarder skor...

ni ska få några bilder sen jag lovar, hare!

Peace Out!


jahapp en dag över

nu ska jag hoppa in i duschen för har vart och tränat lite fotboll, helt trött i kroppen, och hostar som en tok, jag ska nog göra som läkaren sa igår och vila en vecka medans jag käkar mina superäckliga kortisontabletter, så ingen träning med upplandslaget imrogn heller... tråkigt men sant, jag tror ist att jag ska rensa bland mina skor, städa garderoben och kanske ta en sväng förbi ikea och sen tvätta mopeden, fram tills det är dags att åka ut till habgy och kolla på min lillebror när har har match, kul dag liksom !

nej nu ska jag duscha och krypa ner i min supermysiga säng som jag också ska bädda rent i imrorgon tror jag och mysa med min urgulliga lilla hamster som jag juste och måste städa till, nu vart dagen fullproppad !

CIAO
Peace Out!


en saga om en tjej

denna saga är sann, jag ska berätta om en tjej som heter Kajsa, jag såg henne första gången i min skola hon gick en klass över mig och tiden gick jag såg henne liksom bara, sen blev jag uttagen i upplandslaget till elitlägret i halmstad och en av mina lagkompisar va Kajsa, jag ba medd what hon är ju äldre men det visade dig att hon bara börjat skolan tidigare, på det lägret lärde vi känna varandra mycket bra måste jag säga, hon vart väldrigt sjuk en natt och jag va med henne hela tiden och jag är mkt glad att jag lärde känna henne... Och jag är glad att jag gjorde vad jag kunde för henne den natten också, nu när man blickar tillbaka har hon spelat i samma klubb som mig, tyvärr bara en match men sånt händer, vi har vart på skansen tsm, vi har åkt moped och gjort mkt roligt, nu är de så att hon åker till USA och pluggar ett år och jag kommer inte träffa henne, lite hemskt sådär men jag önskar henne all lycka och jag tror verkligen på henne till 100%

under denna resa kommer hon att blogga och jag tycker ni ska läsa för hon är en helgo tjej !!!

www.kajsaakerblom.blogspot.com



Peace Out !


kryssningen

ja nu har jag vart på en dygnskryssning cinderella !

det var nice, trevligt sällskap vare och god mat, kom på båten och käkade en trerätters sen drog vi runt och chillade lite på båten jag och emma, sen drog vi till en bar/dansgolv drack några drinkar och favoriten blev helt klart hallondrinken, fick dra av några danser med födelsedagsbarnet Lars-Åke som fyllde 70, stort grattis och sen blev det med andreas och med jocke, sen mest med emma, sen började folket i mitt sällskap dra sig till sina hytter vid etttiden då försökte jag komma in på en klubb där det var 18årsgräns men jag klarade mig inte, tyvärr så då gick alla och lade sig utom jocke, vi chillade runt, leta efter spaat, snackade studier, hade skoj och sen blev det dansgolvet där det drgos av några låtar och vi dansade till 100 %, han ville promt dansa 2mannadans men jag kan ju fan inte, aja efter typ tre låtar gick det väl bättre sen vid halv fyra tycket han att vi skulle gå och lägga oss så ja jag fick ju göra det, vaknade klockan 9 superpigg och käkade frukostbuffé, köpte lite godis, sen anmälde jag mig till kareoke men när det strax var min tur fick jag dra mig ur för vi hade beställt bord så hann inte, synd, haha, käkade lunchbuffé och och vad med mat och oj så gott, sen köpte jag ett till par converse, ett par bruna som var fodrade, till hösten/vintern !

sen var vi hemma i sthm och då var det att säga hejdå till hela underbara släkten sen åkte vi hem och nu får ni några bilder, resten finns på Facebook !!!







släkten är bäst !

nu har jag avverkart mina jobbpass på reggaefestivalen, drog igårkväll och käkade middag med släkten sen vidare ner på reggae för att njuta lite av den sköna stämningen, kom hem vid halv2-2 tror jag klockan var och somnade direkt, klev upp i morse och packade sen kom hela släkten hit och vi har precis käkat lunch, nu ligger jag och emma på rummet och sanrt ska vi väl åka, för här ska det åkas båt minsann, 24timmarskryssning med cinderalla, god mat, trevligt sällskap, och riktigt nice!!

jag skriver nog imrogn när jag kommer hem, då får ni nog lite bilder också, :)


Peace Out!


italien är så underbart !!






















jag kan inte förklara med ord hur bra italien är, men aa ni får kolla på lite bilder!!

Peace Out!