Diöshallen

Nu har jag även kommit hem från fotbollen, inte överdrivet bra fotboll men hade trevligt sällskap av brudarna och berra så det var nice, nu ligger jag i sängen och kollar på 2 and a half men, imorgon är det jobb 10-22, usch!


Fikatime

Äntligen hemma efter en dag full med nya intryck, ska fila lite med mig själv sen bär det av för att byta bil och efter det kanske sola en sväng eller så lär jag börja på traven universitet !


Btw

Så gick inte gårdagen så barnarent resultatmässigt menmen, var lite kul att få spela ändå.

Nu sitter jag i diös igen och kollar fotboll, bra liv man har, imorgon är det dock killar som spelar, lite trevligare att kolla på, högre tempo och mer smällar, så det ska vara!

Snart hem och mysa


Im on the rode again

Praktik 10-16 sen it och äta med fina vänner, dock började inte dagen så bra pga min cpbil som fått för sig att leva sitt egna liv..


BE THERE !!

Diöshallen, 18.20 sparaks min första match igång och sista är 21.00, kom och kolla!

fortsätt simma fotsätt simma

ligger fortfarande i sängen och klockan är ett, men hade så fruktansvärt ont i magen och illamående på morgonkvisten. kan ju dock ha sin förklaring när man äter ett orginameal från max efter att i stort sätt inte ätit ett piss på 4 dagar. aja nu mår jag bättre, upp och äta nå lunchaktigt och sen börja ladda inför cup ikväll, kommer bli skojsigt tror jag.
 
nu upp och hoppa, kanske rensa bland kläderna eller åka och sola eller fixa naglarna eller nått nu på eftermiddagen, får se vad som händer.
 
bilder kommer förhoppningsvis från ikväll sen, om jag lyckas övertala mammsen att fota lite med min systemkamera.

God morgon

Ligger i sängen fortfarande och har inte riktigt orken att gå upp. Men ska väl iaf göra lite nyttigt idag, städa mitt rum, som är kaaoos, sen hämta ut mitt körkort, åka och boka en behandling, kanske fixa mina naglar? Sola! Ja sen är det biotime och efter det ska jag nog åka till en fin vän och bara mysa.

Än en gång har jag världens finaste familj och vänner!!
Imorgon är det cup också, underbart!


Nej nu får det räcka

Mina tårar är slut och jag har fått dubbelbekräftat att du inte vill ha mig, varför ska jag och min kropp må dåligt för en kille som inte ens vill ha mig.

Jag ska gå stark ur det här och gå vidare, även fast jag egentligen bara vill lägga mig ner och dö. Alla säger att det kommer något bra ur allt dåligt, jag får väl tro på det helt enkelt.

Min familj och mina vänner är dem absolut finaste jag har. Nu ska det tänkas positivt här !


fruktansvärt...

vad ska man göra när ens bästa vän och sin kärlek inte längre vill ha en, vad ska man göra när man gråter dygnet runt och tårarna inte tar slut, vad ska man göra när alla säger åt en att vara stark och att tänka på annat, vad ska man göra för att gå vidare, vad ska man göra när man inte vil annat än att allt ska vara bra igen, vad ska man göra när man känner sig helt misslyckad.
 
svaret på dessa frågor vet inte jag tyvärr, och jag tror inte det finns svar på allt. jag mår så dåligt, jag kan inte tänka på annat, tårarna rinner ner för min kind hela tiden, om dom inte syns så är det på insidan, det här är det värsta som hänt i hela mitt liv, jag är helt förstörd och vet inte hur jag ska klara mig ur detta, jag vill inte klara mig ur detta för du var mitt liv, vad ska jag göra nu? För dig var jag ett kapitel och du har börjat på nästa och för mig var du livet och är borta, jag skulle kunna göra precis vad som helst för att ditt hjärta skulle tillhöra mig igen, precis vad som helst! Men det finns inte en chans att du vill det tror jag. och det sårar mig, att efter nästan 1,5 år gå till detta hemska. Du var det bästa som hänt i mitt liv men nu det värsta. jag vågar aldrig mer bli kär, eller jag kommer aldrig mer kunna bli kär, jag går runt med en klump i halsen dagarna i enda och bara hoppas at du ska se mig igen. men helt förgäves. jag saknar att ha dig att pussa på, krama, och mysa med. Och att jag förlorat min allra bästa vän, visst vi s vänner efter detta men hur ska jag kunna träffa dig eller ens se dig utan att få ångest, jag har ju fortfarande så starka känslor kvar. vänner går inte en jag vill inte förlora dig helt. Jag saknar att hitta på saker med dig åka bort osv, denna jul kommer vara hemsk, det jag önskar mig mest av allt är dig i julklapp, inget annat får mig lyckligare.
 
jag vet att jag inte borde skriva detta för att visa alla hur svag jag är, men jag klarar inte att ha det inom mig..
 
 

actic

nu på morgonen har jag kört mamma och andreas till stationen då dom skulle ha en trevlig dag i sthm med jugalan.
 
sen åkte jag hem och lade miig i sängen, nu är jag nyduschad efter att ha tränat 1,5 timme på actic med marika, känns bra att ha rört på sig lite, blev mycket kondition och ljumskar, så välkommen träningsvärk imorgon!
 
nu sitter jag och torkar håret och snart kommer mina fina vänner hit för kinmat, bowling och utgång, kan inte bli bättre, oj vad jag älskar alla mina vänner, och min familj ni är så guld värda!

kvällen börjar dra sig mot sitt slut

men oj vad trevligt jag har haft det, jag har tänkt på bättre saker och träffat underbara människor, helt underbart, tack alla!
!
sitter i bilen påväg hem och min underbara vän Dogan kör, han är helt underbar, slapp ta tåget!

vi har det bra här i gävle


NYA DATORN !

nu har jag en ny fin rosa dator och nu lovar jag att bli bättre på att blogga, men nu är det dax att fixa sig för att åka till gävle och fira en fin vän, som fyller 19 !
 
 

Döööö

Jag vill inte leva längre... Döda mig!!


Allt jag kräver

Är att du när du är som du är bara kan skicka ett sms och säga hej, eller jag tycker om dig. Vad som helst.

Från att gå från sms varje dag om hur jag mår etc till knäpptyst i 2 dygn, inte ens vet när man vill ses. Det sårar.


Varför gör du som du gör?

Alla murar som jag byggt för det kändes tryggt, har börjat falla igen. Varför känner jag som jag gör?

Bara jag får va där du är!!

Varför gör du som du gör, vart enda litet ord berör...


Godmorgon alla fina (och fula)

Idag kommer bli en rolig dag, det känner jag på mig!


Nu är helgen slut

Happ det var denna helg, riktig seg dag på jobbet idag...

Skulle kolla på Beck med älsklingen men han skulle sova tidigt så åkte hem istället. Imorgon blir det en tidig dag, 8-14. Sen shopping med Emmy finaste!

Måste även skriva massa på ett skolarbete, blää!!


Choklad !!

Juste efterrätten idag var choklad i mängder, daimtryffelbollar, chokladcookies och kladdkaka!


Vet

Vet att bloggningen inre vart på topp senaste dygnet, igår praktiserade jag sen åkte jag hem och diskade, dammsög, torka golven och inväntade älsklingen som jobbade över. Vi åkte och handlade lite och sen åkte vi till hans mamma och åt mat.
Sen åkte vi hem och kollade film.

Idag har jag jobbat och sen böt jag till vinterdäck på min pärla. Vi tog oss sen en liten åktur ut mot almunge och sen hem, ätit en god middag här hemma (hemma som hos mamma)
Kollat på en bra film med familjen och nu ligger jag i min säng och kollar på boxning. Älsklingen jobbar så sover själv inatt. Känns tomt men lite skönt är det och jag vet att han tycker det också.

Saknar min dator som bara den, hoppas verkligen jag kan få den i mitten på bästa vecka, vill fixa designen här på bloggen och göra massa skolarbeten.

Imorgon är det jobb som gäller, sen får vi se vad som händer, måste träna!!!

På måndag ska jag träffa min fina lilla vän Emmy också, vi ska iväg på äventyr, mys!


Gomorron

Jag är helt slut i kroppen, tur att det är fredag, ikväll blir det tacomys med älsklingen, men nu till att börja med är det frukostdax och sen praktik!

Skriver mer på lunchen


Påväg till min bil

Då är jag äntligen påväg hem till min bil, den ska aldrig mera behöva stå så ensam som den gjort. Aldrig!


Där satt den !!!

KÖRKORTET ÄR MITT


1, 2, 3

Nu smäller det !!


Kung Zlatan!

Jag har sagt det förr och säger det igen, jag älskar honom!!

Och ni som bara klagat på hans attityd, hans divighet och hans mindre passion för hemåtjobb, GÅ OCH TA ER!

Inget Zlatan inget Sverige!
Love❤❤❤


Mums

Ätit en jättegod middag med mamma och bror på thai village och nu sitter jag på tåget upp mot dalahästen.

Jag måste be om ursäkt för min superdåliga uppdatering, men jag tycker det är så tråkigt från mobilen, lovar att bli väldigt mycket bättre såfort min förbannade dator vill komma hem igen. Då ska jag förövningar göra om designen igen tror jag, förslag på färger, mönster, bilder ?

Aja, får se om jag skriver något mer ikväll. Troligtvis blir det väl så men som sagt, jag lovar ingenting.


Tokförkyld

Och inget hjälper, snorar som ett litet barn, menmen, ledsen !


mys

ligger i soffan efter en dag på jobbet, eller ja praktiken.
Myst lite med bebis som nu lagar lite snabbmiddag innan det är dags för oss båda att åka på träning så blir det mera middag ikväll när vi kommit hem. Sen blir det filmtittande, mysigt värre !

Påt igen ba!

Sen blir det övningskörning och träning och veckohandling !


Slutat

Torn har bara sprungit iväg och jag har slutat, sitter på kraftkällan och kollar när Joakim springer, kul liv!

Ska väl hem och äta sen och sen måste jag skriva på massa uppsatser, samt kanske övningsköra lite om mamma har tid?

Fan vart lite sugen på att träna nu, bli fett fit men ett träningskort är sjukt jävla fucking dyrt !!!


Stormtrivs

Jag stormtrivs redan och det bästa med allt är att det är 3 v och 4 dagar kvar!!!


Nu var det dags

Praktik i 4 veckor!


En bra helg börjar gå mot sitt slut.

Första lediga helgen på en månad och den har vart perfekt. Chilldag, underbar kväll med vänner, en skön mysdag idag med lite kalas också. Och nu har jag och älskling kollat på Beck och det är väl dags för sängen nu antar jag.
Imorgon börjar praktiken, tror det kan bli väldigt roligt.
Imorgon är det träning på schemat också, måste röra mig!


Underbart

Haft en underbar kväll och natt ned bästa vännerna man kan ha. Nu drar jag och älsklingen på en filmrulle och kastar oss i soffan, båda är trötta men ändå inte trötta, aja vi lär väl hamna i säng ganska fort när vi väl lagt oss i soffan.

Godnatt och tack för idag alla inblandade!


Awesome helt enkelt

Soffan på plats, hunnit sova middag, ätit lunch på Ikea, ätit en god middag och nu väntar jag på mina fina vänner för att sen gå ut. Tur att jag har älsklingen och mysa med så länge


Jag mår illa

Vart är du?

Det är inte roligt, snälla säg att du ligger hemma i din egna säng.


Gamla goa tider

När allt var bra, det som sårade en mest var när en kompis inte kunde leka eller när man behövde vara hemma en viss tid för att äta middag och man behövde gå ifrån när man lekte... Vem vill inte vara liten på nytt liksom ?


Ojoj nejnej aja menmen

Orsaken till mitt dåliga bloggande är att min dator som jag skrev förra veckan craschade. Jag har gjort allti min makt för att försöka rädda skolarbeten etc o hårddisken men det gick inte. Så nu måste jag börja om, pust!
Datorn är på lagning och åter om 2-3 veckor så får bli mobilinlägg och några sporadiska blogginlägg via andras datorer. Hänt mycket senaste veckan, klarat teoriprovet för körkortet, hurra!, har myst masa med pojke min, tränat fotboll med killar, fikat med min fina vän Jeanette. Och idag var jag hos pappa och åt middag, faktiskt precis hemkommen, vi satt och kollade igenom gamla bilder, tänkte visa några i ett bildinlägg men vågar inte visa allt, får se vad som km publiceras. Men god mat, trevligt sällskap, mycket pysslande, ett armband och två pärlplattor blev det för min del. Nu dax att sova imorgon ska jag köpa soffa!
Btw så har jag och älskling fått en ny lägenhet men mer om det imorgon !

Godnatt


Färdig för skola!

Då rör jag mig mot city nu då..


White Tea Raspberry

Frukost, och självklart spelar jag hög musik och sjunger också, bra start helt enkelt, nu ska jag snart gå och göra mig i ordning


Torra läppar

God morgon, dax för frukost sen skola för första gången på 2 veckor, spännande! Måste dock lämna in min dator på lagning först, håller alla tummar jag har på att det ska gå och laga den...

Nej nu frukost som sagt!


Dom har haft det bra

Nu är dom hemma, och dom har haft det bra, jag fick en söt liten nalle, hihi!

Nu ska jag lägga mig och läsa, godnatt


Ååååå

Jobbat verkligen hela dagen, 10-20, nu är jag nyduschad, fundersam, trött och helt omotiverad till precis allt!
Datorn kraschad, inga dokument kvar, sjukt stora inläsningar snart.
En pojkvän som jag inte träffat på 1 vecka och lika mycket till lär det bli.
En stor livsfundering som hela tiden snurrar.
Viktigt plugg som måste göras NU!
Skola imorgon, gaaah, vill gå i idé, orkar ingenting, helt slut som människa!!!


Kärlek

Tänker på dig


Tänker på dig

<3


Awesome

Match idag mot Danmark, med Wattholmatröjan på, kändes bra, Dick tokigt nervös men tjejerna är underbara så inga problem alls..
Nu är det hopp i duschen sen lite teori och på det sovdax, jobb 10-20 imorgon, fy helvete vad jag inte vill och egentligen inte kan... Menmen


En timme

Tog mig en timme att gå från jobbet till stan för att ta bussen hem... Tur att jag fick trevligt sällskap av Johan!

Nästa helg jag jobbar vill jag fan åka bil!


Hej närbild

Nu åker jag till jobbet

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/1899696/images/2012/pic_5094ed5d9606ee4ce1e1d5e8.jpg" class="image">


Jaja

Jag är så sjukt besviken på en viss person men jag har förstått att livet inte går som på räls.
Glömde igår i min frustration och berätta att halkan var bland det roligaste jag gjort! Fick sladda och slira och burna. Själv blev man ju driftdrottning, haha!

Fick även sitta i en krockstol och testa krocka, vilket var skitläskigt, samt sitta i en bil som välte runt på taket och oj vad kul det var, skrattade så jag grinade men tårarna rann ju åt fel håll eftersom jag var uppochnervänd hahaha, nästan så jag skulle kunna betala 3000 till för att få göra om det!

Nu sitter jag och dricker te och snart ska jag iväg och lämna min dator på lagning, jävla cpskit, allt skolarbete, borta, fan fan fan !

Sen är det att jobba ett kortispass, ikväll är det match, spännande värre!

Ha en bra dag alla


...

Dissad. Oduglig. Hatar. Skiterit.


Halkan

Godmorgon, då är jag påväg till körskolan nu för att åka iväg och halka lite. Halv 6 stod klockan på och jag somnade typ halv 1, lyckat! Det var typ som att försöka sova dagen innan julafton när man var mindre, hopplöst!


Check

Pyjamasbyxor på och börja planera lite julklappsinköp kanske ?


Nöjd

Klarade av hela teorikursen en omgång till, så nu känner jag mig nöjd.
Precis tränat och nu duschen sen ska jag laga mat och kasta mig i säng, eller nästan iallafall. Imorgon är det halkan och min klocka är ställd på 05.30... Usch!

Tvungen att visa denna också, hur söt!??


Fullplanerad dag

Allt är planerat in i minsta detalj, nu matdax!


Hmm konstigt

Undra varför det knappt blev något inlägg igår, jag körde och läste och shoppade och åt och sov.

Min cpdator pajjade och om 30 min har jag min sista körlektion.

Sen blir det plugg och efter det kolla lite halloweenkläder, behöver hjälp med vad man kan ha på sig!!?

Aja nu ska jag röra mig mot skolan!