patetiskt

jag har blivit kickad ur laget, av mina egna tränare, jag ska säga precis exakt vad jag tycker, tänker och tror och om någon har en åsikt så håll den för er själva för jag bryr mig inte för fem öre, jag säger hur allt är från min synvinkel.
enda sen starten har jag vart skeptisk, först för att det bara vart massa småtjejer men det ändrade jag mig direkt med och det är dom sötaste brudarna jag spelat med, sån energi och sån humor, helt underbara, så det ska alla ha klart för sig, jag älskade mina lagkompisar, senvar det andra problemet mina tränare eller rättare sagt tränare från början. jag hade vart ner och spelat lite matcher då och då med dom och tyckt att det var helt okej, men någon störra diskussion gick det inte att ha, vilket jag märkte ganska direkt. 

Veckorbrev efter veckobrev fick jag läsa att har man någon åsikt ska man i sort sett hålla käften, hade man åsikter kunde man byta lag... Och grejen bakom det hela var att tränarna inte kunde ta diskussioner, för kunskapen om fotboll antagligen inte är så hög och dom vill inte känna att dom blir ägda på ren svenska av en i dettafall 17 åring.
Men jag höll käften och lekte marionettdocka, vi åkte till spanien och det var ett jävla tjat om moral hit och moral dit, visst det är bra, men behöver inte vara så överdrivet, har man något innanför pannbenet fattar man saker och ting själv. Vi hade ett utvecklingssamtal på balkongen sista kvällen och jag fick höra 2 saker som tog hårt, 1 var att jag var den dom var mest fundersamma på om det var värt att ha mig kvar i laget med tanke på att jag tyckte och tänkte så mycket, men vafan? Man måste väl få fråga och diskutera för att förstå och utvecklas, tex när vi kör en övning med linjer och bollen går 3 meter utanför och vi fortsätter köra, jag tyckte i början det var helt befängt vad fan ska man då med linjer till? Men fick sen en annan syn på det hela med att spela på, man lär sig inte av att köra ny boll hela tiden. Tack där fick jag iallafall ett svar på något. Den andra saken jag fick reda på på balkongen var att jag var det stora frågetecknet angående konditionen ? Man ba halllllåå? Jag har spelat seniorfotboll i 3 år och era småflickor spirnger och byter efter 5 minuter, vad fan tänker ni med då? Men tack för att jag iallafall fick godkänt.
Väl när matcherna börjat fick jag den markerande rollen som mittback och har aldrig spelat så tidigare så jag ber om ursäkt att jag försökte lära mig, men utskällning på kritik på utskällning blev det, och det enda vi fick höra var att vi inte klickade där bak. Precis innan belematchen gav jag och * oss fan på att vi skulle klicka och det gjorde vi, Belematchen var den bästa vi spelat. 
Vi fick beröm och sen var det inge mer med det, men alla har såna krav på sig själva inkl tränarna som säger att dom inte har det och att ingen annan har det heller för att vi är nykomlingar i trean blabla men ändå under ytan är alla så spända så släpper man en nål så skiter någon på sig. Man måste vara dum i huvudet för att inte se kraven som ställs.
För några månader sen bokade jag och min pojkvän en resa till Tallin, 48 timmar och vi satt och letade och letade efter ett par dagar som inte skulle krocka med någon av våra matcher, och vi hittade en helg, några veckor senare drar sig två lag ut ur vår division, och två nya kom in, och böt speldag från lördag till söndag, och på söndagen skulle vi åka, så jag fick meddela att jag inte kunde vara med tyvärr, jag var själv lite besviken men vad ska jag göra när en resa är bokad redan. Lika så i Augusti är jag i frankrike på en resa som inte blev av förra året pga bussen som brann upp och jag ville ge detta en chans till, så två matcher missade jag där, men det sa jag till om precis när spelschemat kom ut i våras. Men iallafall så träningen innan den här söndagsmatchen sa jag lite fint bara för att påminna om att jag inte kunde vara med på söndag och fick till svar: Nej vi vet och vi letar en ersättare för tre matcher är lite mycket tycker vi.
Jag gick hem efter träningen och tänkte happ, tack för den.
Dom spelade 2-2 och jag var jättenöjd, för man beter sig inte så som tränare, man kan tänka men inte säga, det sänker sina egna spelare, och varför ska man göra det?
När jag kom tillbaka spelade vi en match och jag pratade och styrde för jag hade en ny mittbackskollega, men jag fick skäll för att jag inte pratade i halvlek, ALLA på plan hörde men inte min tränare, jag sa att jag pratade och fick en snäsig kommentar tillbaka om att jag måste skärpa mig för jag tar energi, tårarna kom och när vi gick ut på plan igen så var mina kinder helt blöta, jag var så arg. Jag fick skäll nör jag sjönk för djupt, jag fick skäll när jag följde med upp i anfall, vad fan skulle jag göra då? Kunde dom berätta istället för att be mig tänka.
Efter den matchen sa jag ingenting utan gick raka vägen hem och bara grät, som tur va mötte jag både min mamma och min pojkvän som gjorde mig på lite bättre humör, på träningen häromveckan tog jag upp med min tränare att jag inte trivdes och att jag hade ont i ryggen och i knäet som jag dock haft i flera år, men kände att i den sits jag satt i nu vill jag inte tära mer på mina kroppsdelar, okej om jag hade trivts dåkunde jag spela fast jag haft ont, det har jag ju gjort tidigare år men nu fick det vara nog, det han tog till sig var att jag hade ont.

Jag spelade svenska cupenmatchen på tisdagen och sen har det vart uppehåll fram tills igår egentligen. 
Men fick ett samtal på förmiddagen, runt halv12, min tränare ringde och sa att med tanke på min rygg så var det nog lika bra att jag slutade och körde min rehab för det är ju dumt att slita på den i så unga år, och så frågade han om jag betalat gothia, ja svarade jag och då sa han att dom betalar tillbaka det direkt. Men gothia vill jag gärna följa med till, kan jag inte gå till div 4 laget och träna med er en gång i veckan som * gör och sen följa med till gothia, asså nej * ska nog komma upp och träna flera gånger i veckan med oss så vi struntar i det. Vi betalar tillbaka pengarna. Jag har ju läst din blogg och det ser ut som att du inte trivs och tänkt sluta? Jag ba nej kanske trappa ner bara. Aha! Men jag säger iallafall på träningen ikväll till tjejerna att du inte fortsätter pga dina ryggproblem.
Typ tack och hej sen... Jag var så förbannad, jag fick inte säga ett piss, han läste som från punkter och sen var samtalet över, och vem fan är 45+ och går in och läser en 18årings blogg och drar slutsatser från det, alla har en dålig dag och ni kan ju själva läsa lite längre ner vad jag skrivit, och detta är min personliga sida, inget han ska lägga sig i och om han kände sig prickad som jag antar att han gjorde kan han väl förfan åtminstonde ta det öga mot öga som en riktigt man inte en som en mus och ringa. Så dålig stil.

Sen på träningen hade han sagt att som ni alla vet har ju rebecca haft ont i ryggen senaste tiden och vi har tagit ett GEMENSAMT beslut om att hon inte fortsätter med oss något mer.
FUCKING BULLSHIT, NI HADE BESTÄMT ER FÖR ATT JAG INTE SKULLE FÅ FORTSÄTTA!!!!
och jag lovar att jag ska inte göra det lätt för er nu bara för att ni inte har mig på träningarna längre, och att inte ens kunna säga hej när man ses på en fotbollsplan samma kväll, haha.
Fick även höra att tränaren hade sagt att jag hade snackat illa om div4laget, det är fan det bästa lag jag spelat i det senaste halvåret, så sjukt skönt att slippa det gamla snacket.
På råga på allt är jag bortplockad från träningstruppen på hemsidan inte ens står jag med som någon som tillhör truppen men tränare med ett anant lag i klubben, ex div 4laget. Och hur ofta uppdaterar dom den där då, jo tydligen 1 minut efter att vi lagt på luren, så skamligt. Dom har bara släppt mig vind för våg, gör man så?
Man kan ju kolla med div4laget om det är okej att jag kommer ner där eller vill dom att jag skulle sluta!?

Dessutom är jag bortplockad från maillistan, mailet har under hela detta år, kommit absolut senast klockan 10.00 på måndasmorgonen, när min tränare ringde mig vid halv12 hade jag fortfarande inte fått något, jag var alltså redan borta. Dom hade alltså redan bestämt sig att jag inte var välkommen ner något mera.
Nu har jag iallafall fått säga vad jag tycker och en än gång vill jag påpeka att jag älskar alla tjejer i laget och tycker det är skamligt att jag inte fick komma ner och säga hejdå till er, kommer sakna er som bara den, och sen vill jag även säga att dessa människor till tränare är dom vidrigaste jag vart med om.
Från början var det bara en nu är det båda.
Tack för mig, skönt att slippa!

nu behöver jag skriva av mig

men jag måste plugga så slipar lite på mina ord jag tänkt framföra till er tills imorgon, och ägnar sista timmen på detta dygn till att plugga till ett jävla prov jag inte kommer att klara med dom höga krav jag har på mig själv, ett G borde ju förfan räcka men nej då ska det vara minst ett VG+ i mitt huvud... Misslyckad !!

sweet


all i need is you


jag ryser


Suger !!!

"rädslan att förlora får inte vara starkare än viljan att vinna"

Ändå får jag jordens utskällning när jag går med upp i anfall, eller rättare sagt får väl utskällning vad jag än gör.
Slutar på fotboll inom väldigt kort, trappar iaf ner till nått annat lag, vet bara inte hur jag ska framföra det snyggast.

Min rygg gör så galet ont så fort jag spelat och det är det verkligen inte värt längre känner jag.

Allt är kaos, skönt med sommarlov och att jag får komma bort och tänka lite i sommar.

Skolan är det värsta stället jag vet, eller lärarna är bra och jag tycker om att plugga men för övrigt mår jag dåligt, av att se falska människor runt om mig hela tiden.

Jobbet just nu är lite som ett slagfält får se hur den nya lösningen blir, håller tummarna, på jobbet trivs jag som fan iaf!

Sen pojken jag har allra närmst hjärtat vet jag inte om han är där ibland. Vi hade en underbar resa tsm, men nu ska jag gå och dö. Vet att det inte är ordagrant men i såna här situationer räcker ett ord och hela jag rasar. Jobbigt att vara instabil men vad ska jag luta mig mot när allt går motströms. Det gör ont i mig hela tiden. Ligger på bristningsgränsen, och jag orkar inte mycket mer.

Nu lägger jag ner här på obestämd tid för ytterligare ett litet måste som att skriva regelbundet orkar jag inte ha på mig, ber om ursäkt!


oj jag har inte bloggat

jag har haft en sueprlyckad helg dock inte hunnit blogga ett skit.
jag får se om jag slänger in ett inlägg eller lite bilder eller kanske 2 inlägg senare ikväll, ska laga cykeln, skicka in lite skolarbeten, och åka upp till gränby på lite ärenden, sen blir det en kväll på IP och kolla fotboll också.
men nu ska jag plugga lite, slutar typ om 30-40 minuter.
bla tatuerat mig på två ställen, vart på hemmafester, myst med pojken och träffat nya människor.