sovdax

naglarna klara, och helt slut efter alla diskussioner..
godnatt

tack min fina vän


kräftskiva med kollegorna

kräftor, paj, vin, drinkar, och en hel del skratt, tack för ikväll !

min nya kärlek

Blev en shoppingtur till mediamarkt efter jobbet istället och i handlade en liten vän, en systemkamera, Min nya Kärlek!
Nu kan jag lova er bilder minsann !!


tränaaaa

Nu bär det av till jobbet om en tio minuter, sen när jag slutar ska jag åka någonstans där jag kan träna, någon skog eller varv eller liknande och bara springa sen till gymmet och sen tänkte jag åka till expert och se om det finns något kul kvar till mig efter kkrean idag. Så ser min dag ut iallafall.
Skriver mer på lunchen sen


jobbigt...

När lillebror kom hem från skolan idag hade han med sig en gymnasievalet-katalog medans jag idag fick av syven välja yrke-katalog... Svåra val syskonen w har framför oss nu...


kul...

fasta: lokal, personal, försäkring, räntor, avskrivning rörliga: material

Total kostnad = totala intäkter

fast kostnad + rörlig/st x Q = förs. pris/st x Q. ex 1000 + 50x=150x 1000=100x x-: 10

måste alltså sälja minst 10 för att inte gå förlust, mer än tio går man vinst, 10 exakt är lika med break even !

Lönsamhetsvolym

fasta + rörlig kostnad/st x Q + VINSTKRAV

=

Totala kostnaden + vinstkrav = försäljnings pris/st x Q

1000+50x+1000 = 150x

11000= 100x

110 = x    

 

 

 

jag döööööööööör !!


mysbad

Det blev ett mysigt kvällsbad och efter det här ska jag krypa ner i min onepiece och slå på en riktig kärleksrulle.


pricktestet var ju inget positivt

Tydligen allergisk mot gräs därav mina kliande ben och min astma troligtvis... Kul ! Jag spela fotboll liksom.


pricktest

Om någon timme är det till att fara till sjukhuset för pricktester och sen är det skola, psykologi närmare bestämt och vi ska kolla på en film, precious.  Någon som sett den? Är den bra?


Nu är det frulletime !

1 år idag

och jag kan inte säga annat än att det är det bästa året i mitt liv, men tiden har gått så jävla fort, jag kom ihåg natten då vi blev tillsammans officielt som om det var igår, vi låg i din säng och du hade en madrass på golvet som säng och du hade lagt dina högtalar bakom våra huvuden och kopplat in datorn med lite mysig musik och vi somnade kramandes, så underbart! Dock är vi ju inte lika goa mot varandra längre, men det är väl för att vi tar varandra för givet efter ett år, men det funkar kanske inte i längden, jag ska ha det i baktanken och behandla dig som den ögonsten du är för mig, jag älskar dig joakim !

<3

Det är bra att ha en vän som huvudkudde ibland.


godmorgon regn

Vaknade precis och ligger själv här hemma hos älsklingen, ska väl upp och göra lite frukost, betala lite grejer sen iväg och söka praktikplats, hoppas turen är med mig idag bara, orkar inte med massa nej... Sen blir det åka till mammas jobb och mysa med vovvsingarna om det inte regnar alltför mycket.

gomorron

Vaknade för 40 min sen utav 2 sms av mina kära mattevänner och dom sa att dom var sjuka. Så det var bara att slänga iväg ett sms till fröken och berätta att jag jobbar själv hemma då jag det sista i mitt luv skulle sitta själv ute i korridoren och jobba matte.


Så nu ställer vi om klockan typ 1,5 timme och försöker somna om?
Nja kanske ska göra nått nyttigt istället. Dock har jag blivit genomförkyld, antagligen för att jag satt och kollade fotboll igårkväll (enda sättet att få skjuts hem, då jag missade bysshelvetet)...
Täppt i både näsborrarna, jobbigt läge!

långledigt nu

nu har jag gjort mig redo för sängen, fixat med lite nya örhängen, go töjning!, plcokat in tvätten och kollar på beck, perfekt söndagskväll, börjar imorgonbitti med matten, kul värre sen rullar dagen på och på kvällen ska jag och älskling fira 1 år tsm då ingen av oss kan på tisdag, så blir lite middag och ett glas vin.

godnatt !


jobbar över

Då är man värd detta!


danelid

Sammandrag med mina småpojkar som dock inte är så små längre, vinst första med 2-0 nu ska vi samlas för uppvärmning till andra matchen !
Gogo


ojoj

Jag skulle sätta mig vid datorn och fixa lite det slutade med 3 timmar senare några grejer till bloggen, jävlar vilken tid det tar allting. Nu ska jag iallafall sova, klockan står på 9.00 och då är det coachning sen jobb sen ska jag hem och ta helg i några timmar innan det är dags att sova. Skönt att jag är ledig på tisdag !
Godnatt


tacoooos

Jobbat klart, hämtat ut ett paket med massa mobilskal, 16 st! Solat vart på netonnet och nu käkat tacos.

Ska in och göra lite smågrejs på rummet sen däckar jag nog, helt slut!

Imorgon har pojkarna sammandrag men jag hinner bara coacha 1,5 match för sen börjar jag jobba. Ska även jobba över imorgon, hurra...!

Nej men jag skriver sen då kanske !

Tjing

mums


arg..

Blev inte så mycket skrivande igår, jag var och shoppade med mamma och köpte bland annat en symaskin och hann tom sy en grej för projektarbetet innan matchen.

Matchen gick åt helvete och för tillfället hatar jag fotboll, mer detaljerat behöver vi inte gå in på det.

Sålde min iPod igår så lite rikare är jag.

Sen gjorde älskling pannkakor till mig och vi bakade chokladbollar, mums!
Kvällen slutade i soffan med två filmer.

Nu har vi precis käkat en mysfrukost och älskling plockar undan allt för tillfället, jag ska till jobbet på ett fyratimmars pass om 30 minuter sen blir det en lugn kväll.

Hörs sen !

myslunch

Lunch med mammsen på amazing thai och lite shopping och lite övningskörning, nu ska jag börja med mitt projektarbete !


bloggfira tiden i bilder


trötter

Jag och Johanna drog i oss en varsin lyxshake tjocka som vi är och sen var lektionen slut, jag drog hem och somnade i sängen, skulle bara chilla lite, vaknade för ett litet tag sen och nu ska jag käka och kasta mig iväg på dubbla tränibgar, hörs ikväll !


buhuu

Mina naglar är kaooos och det är ingen idé att varken sätta på sig nagellack eller förlänga naglarna då jag ändå inte får ha något på när jag jobbar.. Men på söndag då jävlar för då är jag ledig en vecka nästan !


<3


grekland

Sitter på historian och pratar om Grekland, vill ha rast och gå och shoppa lite.

När jag sen kommer hem vill jag ha ett brev i brevlådan med en avi, annars blir jag ledsen ..

Ska snart blogga om den bloggfria tiden med lite bilder. Såfort jag får slå upp locket på datorn.

dax för skolan

Tig fram min julklapp (hörlurarna) och tänkte använda idag, mysigt !
Nu ska jag till bussen, inget att göra här hemma ändå. Skriver mer när jag kommer till skolan !
Peace


sova?

Kan inte riktigt somna, jag saknar min älskling, vi har inte delat sän på en vecka, förstår ni, 7 nätter !! Visst jag måste erkänna att första 3 nätterna var det skönt men nu saknar jag min heting, kör dubbla täcken, och mest av allt saknar jag hans bröst och hans doft som jag blir alldeles svag av, älskling kom hiiit !
 
 
bjuder på en bild på dagens outfit också då, inget annat intressant att visa för tillfället.

det var ju ett tag sen

kan berätta mer i korthet varför det blivit som det blivit, men nu ska jag drömma mig bort, jag ska köpa en symaskin och börja sy kläder på fredag, jag är sååå entasiustisk !! (på riktigt) älskar att sy ! Först blir det lite grejs till mitt projektarbete sen kommer min fantasi att skena iväg och jag lovar att visa er vad det blir av.
 
Men alltså, mer imorgon och godnatt nu !
 
Peace Out!