lite av shoppingen today!

kan inte visa allt med tanke på att en av mina läsare fyller ju år snart, eller ja vet iof sig inte om denna person läser men jag vågar inte chansa.  Här är lite av vad jag köpte, 3 klänningar, naglar, bikini, bh och strumpbyxor

byter bloggportal troligtvis!

va o handlade massa grejs idag, sen drog jag igång och städade hela lägenheten, bilder på vad jag handlat kommer upp lite senare, nu tänkte jag ju slänga mig i säng och kolla på film men jag hittade en ny bloggportal som jag sitter och fixar design på nu, så om det blir fint tror jag att jag tar mitt pick och pack och flyttar, så håll utkik gott folk!

sjuk idag igen

och nu fick det vara nog, åkte till farbror doktorn och fick nu pencilin som ska käkas i 10 dagar... Hoppas det hjälper, jag är trött på att vara sjuk, tror jag är inne på 4 veckan som jag är krasslig !

Aja ska väl lägga mig och kolla film eller något nu, imorgon hoppas jag att jag kan gå på personalfesten, den är trots allt på kvällen och jag kanske hunnit vila lite, har ju skrivit upp mig och alla pratar om den. Aja får se hur det blir. Sen ska jag sova bort det här hemska hela helgen, och nästa vecka kan inget stoppa mig då jävlar är det jobb mån-tor om jag så även var stum.. haha nejdå men jag förlorar sjukt mycket pengar på att ara sjuk och det är inte ok !

nej men som sagt så ska sjuklingen hoppa i säng igen, kanske leta upp en fläkt i detta hus eller nått, ett skutt in i duschen först också.. Kände att detta inlägg var en riktig intressepil men jag måste ju visa att jag lever.
Och för er som inte vet, har jag ju ny mobil och inga nummer (förutom några speciella osm jag kan utantill) men ni som har mitt nummer kan ju slänga iväg ett mess med namnet, pössen från sjuklingen !

såhär stora är min medicin, värsta big !

uselt !

jag vet att jag inte skrivit så mycket men det är för att det inte händer mer än att jag jobbar och sen är död på kvällarna, men jag lovar att bättra mig, idag är jag dock sjuk, eller ja har ju vart krasslig i typ 3-4 veckor nu, mn sista dagarna har jag haft en sån SJUK huvudvärk, helt galet, jag tror jag går under, och imorse när jag vaknade då var det allt jag kunnat tänka mig, halvt hostig, ont i halsen, täppt i näsan, huvudvärk, kan knappt kolla så ont har jag, och sen bara rinner det från ögonen och feber har jag säkert, hade igår iallafall... jag tycker faktiskt synd om mig själv, nu när det är somma roch allting... Aja, allra syndast tycker jag faktiskt att jag missar jobbet, visst det är inte superkul men det funkar och jag gillar alla på jobbet och det börjar gå bättre och bättre och framförallt så förlorar jag pengar, men vad ska man göra, jag klarar knappt att sitta vid datan här för att läsa min mail, nu ska jag kasta mig under täcket så jag slipper allt ljus, huvudet sprängs vilken sekund som helst. Ha en bra dag!

dax för jobb hela veckan

9-17 mån-tors, cashen rullar in, hoppas det blir något sålt bara, och veckan avslutas perfekt med en personalfest, underbart !


ledsen för dålig uppdatering !

men jag tycker min nya nalle är liiiite roligare just nu,
och sen var jag faktiskt ut en sväng med Marika och snackade igenom vår midsommar,
fanns mycket att prata om, ojojoj säger jag bara!

men nu ska jag hoppa isäng och läsa en asbra bok som jag fastnade för direkt igår.
Och imorgon börjar en jobbvecka igen, underbart vilket sommarlov !

I know its me ♥ you


lycklig!

denna är min sen några timmar tillbaka så leker lite, tihi!

nu nu nu vill jag börja mina planer denna sommar

Skåne 13 juli med Emma, köpenhamn, sola, bada, träffa släkten.
Gothia 18 juli med Emma, liseberg, Ullared, pojkar, fotboll.
Italien 25 juli med familjen, bada, sola, träna, äta god mat.

Frankrike 6 augusti med UG, få minnen för livet och ha det askul!

I will never stop loving you

du är det finaste
du är den snällaste
du är den snyggaste
du är den mest åtrovärda
du är den mest omtänksamma
du är den jag litar allra mest på
du är den jag saknar varje sekund
du är den jag vill kalla för bara min
du är den jag vill dela allt tsm med
du är den jag vill hålla om just nu
du är den som jag gör alltallt för
du är den som säkert inte ens läser detta

det jag ville ha sagt med detta är att det är dig jag gillar allra allra mest, och jag vet vad du tycker och tänker, men jag vill verkligen och jag ger mig inte fören det är som jag vill eller som jag absolut inte vill,
mellanting duger inte !

dans kring stången !


missbildad glass

åkte förbi Willys när mamma hade hämtat mig, köpte en glass och den var helt missbildad, sne, chokladöverdraget var snett och den hade inget strut och bara glass ner i pappret ! menmen god var den :D

pix

Tjorven & jag

skärpning här!

nu måste jag sluta upp med att skjuta upp alla inlägg hela tiden för min blogg blir bara tråkigare o tråkigare och jag lovar att jag ska ta med kameran vart jag än går from nu, för bara massa text suger !

trött tjej !

rösta på min egendesignade klänning


lyckad !

fick sova ut massa igår vilket var askönt, hann städa mitt rum, plocka in tvätten och packa upp väskorna men sen återstod duschen, fixet och packa ny väska och där blev det stressigt för att hinna med bussen ner till stan, men jag hann, dock hann knappt mina små vänner Emmy och Helene utan jag fick stå och hålla bussen och busschauffören var inte alls glad på mig om man säger så, menmen vad gör man inte. Vi kom iallfall till Järlåsa station och blev upphämtade av grabbsen, åkte några mil och var sen framme vid stugan där det var fullt drag, massa sköna människor och dunkmusik, några satt och snackade, några spelade kubb och alla drack. Blev iallfall trevligt välkommnade och som ni säkert alla vet så brukar ju inte tjejgäng vara så populärt mellan varandra på fester men dessa tjejer var görsköna, och killarna såklart helt underbara allihopa. Vi chillade lite, spelade lite fotboll, satt och snackade, sen kom marika ut och vid 7 typ käkade vi, sen fortsatte kvällen och jag var helt jättetrött så gick o la mig med trevligt sällskap ett tag och samlade krafterna sen ut igen bland myggen, vid halv1-1 började dom flesta leta efter sovplats och det blev golb, soffor, sängar, fotöljer och bilar.. Vid 2 skulle mina vänner åka hem med förbeställd taxi så kunde inte själv gå och lägga mig fören efter det och då var såklart ALLA platser upptagna, var ute med Rasmus en stund och sen blev det en halv soffa innan jag tillslut vid typ 6tiden imorse fick en egen soffa, dock alldeles för kort, menmen.. Vid 8 kom min lilla Marika och Tjorven och väckte mig, underbart, NOT!

men det var bara att gå upp och jag frös som en jag vet inte vad och ändå hade jag raggsockor, tighgt, jeans, tröja, Norres fodrade munktröja och en skinnjacka som täcke. Fick en baguette till frukost och sen fixade jag mig lite och chillade ute i solen tills mammsen kom som en räddande ängel och hämtade mig mitt ute i ingenstans, supertack!

Visst jag har haft det underbart men finns det inget vatten, en toalett med fönster ut mot där alla var och som dessutom inte gick att låsa och en täckning som gör att mobilen är tyst 3 timmar och sen oj råkar man stå på ett ställe och det pluppar in 13 sms, haha ILLA !!

men som sagt underbart var det och tack alla inblandade!
bilder kommer snart

;D

Inte ett sålt paket men vad gör det, jag är glad ändå! Imorgon är första dagen detta sommarlov jag får sova, hur underbart? Galet! Och imorgon blir det en asnice dag,.. Ska ut till siggefora med några polare och träffa Sveriges skönaste grabbs, vad händer hos er imorgon?

Säämst

Nu var min midsommar planerad och allt var Awesome med massa underbara vänner som fixar för en, nej då kommer hon och säger att man inte får åka, pratar med pappa som inte är omöjlig (brukar inte hon heller va) nej då vill han inte ha mig, allt kan ju gå och döö hatar alla just nu. Nu ska jag fortsätta grina och samtidigt sova, så jävla less. Jag var så himla lycklig för bara någon timme sen!!! Hejdå!

kan det bli sämre? jävla sug!!

Lindome GIF - Vaksala SK
Måndag 16:00 Kortedalavallen
Vaksala SK - Sveio IL
Tisdag 15:00 Kviberg 25
Falke Bergrath, SV - Vaksala SK
Onsdag 13:30
Kviberg 17
Lindome GIF - Vaksala SK
Måndag 16:00 Kortedalavallen


Vaksala SK - Sveio IL
Tisdag 15:00 Kviberg 25


Falke Bergrath, SV - Vaksala SK
Onsdag 13:30 Kviberg 17


love to my work

jag älskar mitt nya jobb, assköna människor, härlig stämning allt var verkligen awesome, ett prov jag skrev idag fick jag alla rätt och massa extra + för mitt leende och för lite kuggfrågor, känns som en underbar start.. och redan bjuden på personalfest såhär första dagen, love !!

jobbjobbjobb

en galet seg dag på fotbollsskolan, ungarna var trött, vi var trött, ja alla var trötta, men det är tur att jag har så härliga grabbar att jobba med, helt awesome !

nu ska jag slänga i mig något, byta om till något lite mer propert och sen bär det av på nästa jobb, 17-21, så har ni tur så skriver jag något efter, annars får ni ha en trevlig kväll !

blev ett besök på närakuten

Spelade matchen och som vanligt hostahosta, vi vann iallafall med 3-0 och det var en sjuk match, tjongbollar och efterslängar och en apdålig domare, menmen... Sista matchen för våren, nästa spelas i mitten av Augusti för min del så jag kände att det var läge att kolla upp hostan, så blev en sväng till närakuten och fick beskedet att de inte var någon bakterie iallfall som tur är, fick ta blodprov och lite sånt, det visade sig vara ett virus som går som heter 6-veckorshosta, vilket innebär att jag kommer hosta så här i 3-4 veckor till, jag DÖR!!
aja nu ska jag sova, imorgon blir det en lång dag,
först jobb på fotbollsskolan 9-15 och sen på A&G 17-21!
hörs, ciao !

gotlandsfilmen


taggar för match

skön dag på jobbet, nu står pizzan i ugnen och väntar, samling om typ 1 timme och ikväll då jävlar ska vi vinna, sen blir det till att kolla lite på P-17 och sen på Herrlaget som spelar efter oss, trevlig kväll !

men nu måste jag skriva några papper till mitt riktiga jobb som ska inlämnas imorgon, så vi hörs efter matchen.

gåre bra eller gåre bra

har gjort en fillm med alla bilder från gotland men den jäveln vill inte laddas upp på youtube så jag ursäktar förseningarna, nu ska jag iallfall sova... godnatt !
träningen idag sög, jag hostade så jag höll på att spy igen och fick hjärtklappning och typ svimmade kändes det som, ingen luftoch helt svart så det var ju en rolig sista träning denna vår/sommar... fuck bajskorv!

menmen imorgon match och då jävlar är det kötta som gäller, krossa knivsta !

fotboll

FY VAD FUL JAG ÄR NÄR JAG SPELAR FOTBOLL, ILLA, men jag gör det jag älskar och det är huvudsaken, tuff iaf!

ganska så coolt !

en av släktingarna från gotland heter också Rebecca men Becca på facebook precis som jag, fett ballt!

dom enda 2 som heter Rebecca Wisselgren på denna jord, ballt va ? ;)

regn regn o ännu mera regn

fick en asskön ledarstabb med några sköna pojkar denna vecka, 9 barn och 3 ledare, och konstgräs på det, kan det bli bättre? nja tror inte det..
nu ska jag bara städa buren åt Dextroo, packa upp några väskor, plocka in tvätten och sen käka sen bär det av på träning i regnet, fett onice !
gotland igen hade ju inte vart helt fel


fler bilder kommer ikväll om jag hinner och orkar

ett sista måste-inlägg!

såg precis det här, och hur sant är inte det allra nedersta stycket, skägg, me love !

love and other drugs

god natt

juste tack mamma !

nu är mina soltimmat räddade, fick massa böcker jag ska läsa när jag pressar till pepparkaka

home sweet home

haft en underbar helg bortsett från tältnatten, men sånt är livet, jag HATAR tält och ska aldrig i hela mitt liv sova i tält om jag inte har en kille med mig som kan värma mig, punkt slut.
jag håller på för fullt att ladda över bilderna till datan men alla får ni inte idag, för nu är det sängen och film som gäller... men kan ju bjuda på en bild på min bästa kompis under resan iallafall; 

Tjocka släkten

Sitter ute i Boge nu under ett partytält med släkten på 30 pers typ, trevligt värre med gotländska åt alla håll. Snart är det dags för mat, grillat lamm, och massa gott, solen skiner och det rör sig djur överallt. En orm i ett terrarium, hästar i hagen, får i ladan, 4 hundar, massa kissemissar och typ 7 miniminikattungar! Har också slagit upp ett tält, helt själv och för tillfället är sängen där inne väldigt lockande, pappsen drog upp oss 8 imorse den jäveln, kan inte han sova får ingen annan heller det!! Nu ska jag sätta mig och vara social och knäppa min tredje cider, gotland <3

Så kan det gå

Ja blev jämtad tidigare från jobbet av pappsen och vi var ute i god tid trodde vi... En olycka i stockholm och våran tidsplan gick i krasch väl ute ur stockholm två timmar senare gasade vi på 150km/h låg vi och kommer fram till nynäshamn fem ynka minuter innan båten går men vi fick inte åka ombord och ser hur båten går.... FUCK!! Nu sitter vi på en restaurang i nynäshamn och väntar på nsta båt som går vid åtta. På gotland vid elva och då checkar vi in på fängelset, så blir en natt under tak, överlycklig tjej! Nu kom maten, tjing på ett tag!

färdigpackad !

nu är det sängen som kallar, och jag är färdigpackad, drar direkt från jobbet till båten över till gotland, och troligtvis ingen update men jag lovar att det kommer bilder på söndagkväll/måndag, ha en bra helg allesammans, jag ska träffa min släkt, pirrigt !

njuter av serieledningen nu inför sommaruppehållet, underbart brudar!

en så klockrent rättvis vinst över serieledarna (med en match mer spelad)... 4-2 !!

grym plan, grymt publiktryck, assköna bollar, bra lagstämning och förjävligt bra dåliga förlorare i motståndarlaget, och ba catching serieledare under sommaruppehållet, fast först krossa knivsta på tisdag !!

ska fan köpa !!


trasig mobil

min mobil pajja sönder imorse, det gick inte att öppna sms eller skicka eller någonting så jag startade om, men den hoppade aldrig igån efter jag stängt av den, den bara vibrerar och är helt svart, och vibrerar var 15 sekund, jobbigt läge för mig, nu måste jag fan in på blocket och leta upp en telefon jag kan använda under sommaren för till hösten tror jag att jag ska få en iphone, längtar !

fram och tillbaka

om vi säger att jag bor typ vid klubbhuset ( bor några 100 meter ifrån bara ) så cyklade jag från klubben till parken för att jobba imorse, en kille fick ont, så blev en cykeltur med honom till klubbhuset, glömde väskan när föräldrarna skulle hämta honom, så cyklade tillbaka till parken hämtade väskan, tillbaka till klubbhuset, lämnade väskan och cyklade tillbaka till parken. Efter lunchen var det matchdags på konstgräset (vid klubbhuset) så blev en promenad med killarna från parken till klubbhuset, sen tillbaka till parken efter matchen och nu när jag slutat cykalde jag hem. 
Så 8 enkelresor mellan klubben och parken idag, och närsomhelst ska jag ner till klubbhuset för vidare till Norrskedika och spela seriefinal, TAGGA !!!

<3

tryck på play och lyssna på mitt budskap, godnatt!

träningen fick fint

tränignen gick dunder, och är även färdigpackad, och färdigstädad, underbart skönt känns det, imorgon väntar en hel jobbdag med småbarnen och alla dessa fotbollar, sen direkt på samling och ut på vischan för en match mot serieledarna... tagga!


nu på kvällskvisten tänkte jag hoppa i säng vid 9 men inte då, mamma kommer in och frågar om jag vill med till mormor och hämta en cykel (födelsedagspresent till Andreas) så jag visst, tog cykeln och skjutsade mamma men först till årstahallen, köpte en tidning inför helgen eftersom jag ska "sova" i tält, en dricka och en glass, mums! 

Fixade iallafall cykeln och cyklade hem den och nu har han fått den, han vart jätteglad och nöjd och deras första cykeltur ska dom ta på lördag när dom ska åka båt, trevligt !

nu är det sängdags för hela slanten kan jag säga, så sov gott, juste hörde från gossen i grekland idag, det var trevligt, saknar honom lite eller ja ganska mycket men han har det bra iallafall, det är bra !

nu Godnatt !

det går bra nu!

japp då har jag gått en halvdagskurs med jobbet och på onsdag skriver jag anställningsavtal, får passerkort och lite sånt där smått o gott, underbart, snart börjar pengarna rulla in !
så himla underbart att ha det fixat, här ska det jobbas !
Rebecca, världens bästa säljare, thats me!

jag vet vad jag vill !

Jag vill 2 saker väldigt mycket just nu, jag vill spela fotboll på en hög nivå, jag vill bara vara din!
Går det, jag ska kriga för det!!

fullt upp imorgon

imorgon ska jag jobba fotbollsskola hela förmiddagen, sen på kurs för jobbet, hem hinna plocka upp i rummet, städa hamsterburen, packa väskan för Gotland, träna, käka och ja massa shit, ojoj hur kommer detta sluta? 

Bäst jag går och lägger mig nu, godnatt! eller först medicinen




btw, "date" nästa vecka med en skön filur, tror ni det blir av, haha nej ;)

skönt lir pojkar !

typ ett två timmars lång pass med lite fotboll med några grabbs, kan det bli bättre?
tacklingar som heter duga, magar ivägen och efterslängar som man blir mörkrädd för, men mitt team eller ja jag och Alexander var fett bäst, en mycket duktig pojke, jag paxar han nästan gång också !!

efter fotbollen drog jag till årstahallen och köpte godis, mums, nu duschen!

nu är det typ chill och sen chillfotboll med grabbs!


vart är jag?

hmm ja vart är jag någonstans? någon som kan lyckas gissa det ?

hostar så jag spyr

usch vilken hemsk träning, irriterat i luften men samtidigt ganska skoj, regn och fyjävla kallt efteråt, en sjuk jäkla hosta så jag typ spyr, ingen röst, galet trött, kramper i foten HELA tiden men annars är det bra!
godnatt

fan vad duktig jag känner mig

nu har jag ringt jobbet och fixat så jag bakar ihop allt på en dag istället för två då det krockar med mitt andra jobb, jag har bokat tid för en grej och jag ska snart ta tag i att bädda min säng, så får hålla tummarna på att jag inte fastnar i sängen för jag måste plocka in tvätt, packa upp några väskor och kasta i min lite mat innan träningen som jag verkligen verkligen inte kommer orkar träna, menmen...
trött och såååå seriös !, haha

dag 1

Första dagen på jobbet avklarat, jag fick en ganska okej grupp, hade dom förra året också och då var dom HEMSKA, men nu lyssnar dom iallafall ibland på vad man har att säga, sen blev jag även ledare med Dag och han är grym med barnen verkligen så det känns jätteskönt, och vet ni vad, jag kan ALLA namn på alla mian 13 barn, det är helt otroligt för att vara jag + att jag inte ens prickade av dom så jag hade inga namn framför mig... 

BRA REBECCA !

om

-if my dreams ever come true, I'd be the happiest person in the world and I would do anything for you, you know I love you!

12 timmar med min skummis

haha ja tankarna snurrar då kan jag säga, men det var trevligt, blev ju inte som tänkt menmen...

PARTYYY !!!

med denna brudiiiisch !!

en dag ute med båten !

nu är det pizza som gäller, hörs senare !

tack mammsen

väl behövda till sommaren, love you !

första timmarna på sommarlovet!


skolavslutnignen

outfit

då var det sommarlov

nu har jag gått ett år på gymnasiet, tiden går fort...

imorgon är det avslutning, jag har inte ens lagt en tanke på vilken klänning jag ska ha på mig och typ förra året var et fixat en månad innan... aja nu ska jag väl sola lite på balkongen, sen ner på stan och hämta min data som jag råkade glömma hur man nu kan råka göra det, sen ska jag iväg och bada en stund innan pojkarnas träning och min match, ikväll är det match mot Rimbo med B-laget, fett skoj och få lira med dom !

men vi höres senare, tjoho morötter !

smink för 200 kr

gick runt på stan lite idag och handlade smionk för 200 kronor och jag som knappt använder smink och speciellt inte nu på sommaren, vad tänker jag med ? Aja, det går nog åt... och ingen data har jag heller nu, blir till attt sitta på ipodsfacebook hela kvällen, fett B, men imorgon ahr jag en hel och fin data så det är väl värt det, nu ska jag kasta mig i soffan och kolla tv eller något i den stilen sen är det träning... har sån sjuk träningsverk från igår också, + magen från alla inkast i måndags, illa !

I wish my dream comes true


filmtime !

har brännt ner 3 nya filmer på DVD;er, nu ska jag hoppa i säng och kolla på någon utav dom, men vet inte vilken, ni får ha det så gött, sovmorgon imorgon till 12.20, underbart !

färdigtränad för idag!

körde lite bänkpress (8kg, jag vet sämst!), benpress (120kg),
löpbandet 10 min och sen lite gymbol och småsaker.
TRÖTT TJEJ NU, dusch, mat, filmmys!

dax för gymmet

måste ju fixa en beachmage för om en månad är jag i italien !

fika + tupplur

drog till mormor och fikade lite, åt massa kakor och sen somnade jag i hennes soffa, galet trött !?
usch, värmen tar sjukt mycket!

dax 2 do something

•Åka till Gränby och köpa några småsaker
•Åka till mormor och fika
•Sola kanske ?
•Bränna några flera dvder
•Gå till gymmet och träna
•Ta en egokväll men bad & filmmys !!

sån här skulle jag vilja ha !


music

sitter i sängen och spelar in massa låtar och mixar och fixar, skitkul fan !
Kanske bjuder på något smakprov lite senare.


JAG DÖÖÖÖR !

kan det inte bara bli den 18 november nu, skit i sommaren vafan !!

nu då?

har tränat och nu ska jag nog kasta mig i solstolen på balkongen och steka hela dagen ! 

intressant

jag ser, jag hör, jag lär, jag lovar!

attityd hit och attityd dit, har jag fått höra dagligen senaste åren... Jag har attityd men jag lyssnar och lär, jag lovar, tack för kvällen vännen !

Potentialen finns där,är du en vinnare?5 juni 2011 23:08 av Kenta
Ville bara säga...
... ni skötte er myket bra idag på matchen.
Att ni håller er kalla så det inte urartar i andra,
när domaren gör allt han kan för att dom ska
få in en kvittering. Tyvärr lyckas han till slut.
Jag har spelat själv och även sett väldigt
väldigt mycket idrott i mitt liv. Det här var det
absolut värsta jag sett. Man visste inte om man
skulle skratta eller gråta till slut. Hade jag varit
ledare i Procyon hade jag skrivit under den
protest vi ska lämna in. (det ska tilläggas att
dom kom .. 6 juni 2011 11:16 av Linus
Manne...
kom fram till oss och bad om ursäkt för domarens insats. Starkt gjort. Fråga honom själv Johan.
6 juni 2011 09:56 av Åskådare
???
Johan, börja kolla på curling eller pingis istället. För fotboll verkar inte vara rätt grej för dig
6 juni 2011 03:34 av johan
???
men lungna ner er speciellt linus och kenta vad e det för lögner ni kommer med att pbk tränare skulle ha kommit fram till era ledare och btt om ursäkt för domaren? sluta ransaka er själva. ni ska vara glada med en pinne ni hadde ju absolut ingenting hela matchen pbk bjöd er på 2 mål dem var bättre. självklart e det inte så lätt att vara ensam domare i div 6 speciellt när ni spelar ni gnäller fan på allt spec era ledare dem borde skämmas som dem beter sig är det acceptabelt ???
6 juni 2011 02:57 av Dömare
!!!!
Ni kan syga på kykar vet ni
6 juni 2011 00:02 av Daniel
DOMARSKANDAL
DOMARSKANDAL av högsta grad kunde beskådas i stenhagens IP när vaksala spelade mot både procyon bk och deras 12:e spelare i form av domaren!
Jag ser nu också på förbundets hemsida att de har samma efternamn :S
5 juni 2011 23:55 av Åskådare
Domarinsats
Domarens bror spelade för Procyon. Tillåter verkligen förbundet att en domare dömer en match som hans bror är med och spelar i?
5 juni 2011 23:44 av Linus
Jag älskar...
verkligen fotboll, men när man är med om någonting sånt här funderar man faktiskt på att lägga av med allt vad fotboll innebär. Domarinsatsen måste verkligen upp till förbundet. Det kan bara inte få gå till på det här sättet. Det är skandal, och när tillochmed motståndarnas tränare/lagledare kommer och ber om ursäkt för domaren, (eloge för det) då är det illa...
5 juni 2011 23:18 av Kenta
..forts,
fram och bad om ursäkt för det som hände).
Till slut, blir man lite fundersam när man ser att
det deltar några (med uppsalamått mätt) stora
fotbollsprofiler. Som verkar tycka att det som
försegår på planen är helt okej. Men det kanske
är därför Uppländsk fotboll inte är bättre än vad
den är.

mysdag

blev en mysnatt/mysdag hos melinis, kollade på film o käkade godis igårkväll sen en lång skön natt och sen bad och sol nu på dagen, kom hem för ett litet tag sen och ska när som helst på träning, så vi hörs senare, ciao !

gårdagskvällen slutade ju lite skumt, men nice!

trevligt sällskap, trevlig biltur, tack för skjutsen grabbar !

godislåda !?

Melinas godislåda hemma hos sig var ju helt sjuk ! men fan så gott det var också !

my love !


so long fuckers !

melina ville inte vara med på bild men jag ska nog allt fånga henne senare, nu ska vi dra ut, pössen !

Melina Åhlenius

jag har en aning mycket grejer att berätta för dig, så låt tiden gå lite snabbare, tack !

moooii

förra årets bikini, såååå 2010, but I like it!

bilder av dagen


underbart att se henne igen!

så himla härligt att få träffa min Kajsa igen, när vi stod och väntade på terminalen och klockan tickade så vart jag bara nervösare och nervösare men när jag fick syn på henne blev jag så glad... helt galet glad, tårarna rann ner på min kind, hon är för underbar!
Käkade frukost med hennes familj och sen chillade vi lite innan jag åkte hem, kastade mig i duschen och drog till landet och umgicks med min vän Ida, trevligt väder men vattenspridare, klättrande på vinden, filtar i gräsmattan, glassätande och massa solande, toppat med en film som jag sov igenom innan det var dax att åka hem, nu är det mat om några minuter hoppas jag och innan dess ska jag hinna bädda rent i min säng med min nya bäddmadrass och sen efter maten ska jag hämta Melina från hennes jobb och sen får vi se vad kvällen erbjuder!

(tidsintällt)

nu landar nog Kajsa vilken sekund som helst och jag har följt med hennes familj till arlanda för att hälsa henne välkommen hem efter ett år i USA, som jag saknat den ungen och nu ska hon få en bamsekram och en fin liten present som jag hoppas hon blir glad av, jag längtar så jag spricker, me love Kajsa !

några ord jag fick idag

som herde vallar han sin hjord. han tar upp lammen i sin famn och bär dem i sina armar, han driver tackorna varligt.

bilder

en skum snubbe la fram 400 spänn på chokladhjulet och tog alla nummer som gick, min lillebror vart lite snopen och killen frågade hur gammal min bror var, 13 svarade han och då sa killen, om det blir 13 blir det en dubbelvinst! Talet blev typ 48 eller någonting men eftersom hade han tagit ALLA nummer så vann han ju, han valde marabou med nötter och tog emot, vände sig om till min bror och sa varsegod ta den, så gick han...  SKUM!!
Försökte dra en pose med håret i facet och skavsåriga fötter, ajaj !
gick in i storkyrkan och kikade lite, så stort och så fint, jag betalade ett varsitt ljus till mig och min lillebror och sa tyst min innersta önskan, hoppas den slår in!
sen hamnade vi vid kajkanten, mysigt i detta strålande väder!
syster [HJÄRTA] bror
testade massa långklänningar och hittade faktiskt några grymt snygga, blev dock ingen idag.
en till pose inne i klädaffären...

en galet varm dag i stockholm


före & efter

vs.
en BIG säng, uhlala me like !

outfit

storshoppat med familjen!
visar snart vad som blev mitt

the real me

tuff brud i lyxförpackning som älskar grejer som ingen vet om...

trevlig familjekväll men spel o god mat!


studentdag

klockan är halv2 och jag har inte gått upp ur sängen än, hur kommer denna dag sluta ?

spegelbild

älska, glömma & förlåta
tro, hopp, kärlek

en tisdagskväll i bilder

-puts, fix, pillande i garaget, aj mina naglar-
-myyys på bryggan-