taggaråååå!

ligger i sängen o har precis käkat, nudå? årsta och kolla brasan, bergsbrunna och dansa eller Gimo och träffa Johanna? Vet inte ritkigt vad jag ska göra? Eller ska jag dra till min skumma vän och chilla ? Aja det visar sig väl, lär ju få lite sms som säger hur jag gör... bjuder på en tuggummibild eftersom jag blåser enorma bubblor med hubbabubban jag fick av bror nyss, muuuums !!

hej och hejdå

Hoppas ni får det en trevlig avslutning på Valborg !!

det kommer jag ha iallfall, här är några bilder från dagen hit in tills:

tror inte dagen bjuder på så mycket inlägg

men här är två bilder från gardagens fotografering, titta och njut!

igår UIFKROSS idag VALBORG

som jag sa så krossade vi Uif igår, 5-1 och idag är det nya tag och snart ner på stan för att fira valborg med underbara vänner... ta hand om er och för er som dricker alkohol, VARANNAN vatten förfan ! ;)

<3


galet sugen på att börja!!

någon som vill börja träna med mig?

så lite bilder från lektionen

när vi satt vid ån och tog lite kort så kom två brandbilar med blåljusen och började hissa upp sig i huset bakom oss och när vi kollade så rykte det lite men sen hissades dom ner och åkte igen, skumt!?

aja en underbar vår/sommar dag iaf !

balkongmys

barnen leker dunken på gården och jag följer dom med spänning och hejjar när dom springer, haha nu lät jag som typ en mormor, nej men jag ligger på balkongen och solar och lyssnar lite musik, käkar daimglass och dricker läsk med is i, så himla underbart...
fotolektion gick bra, slutade en timme tidigiare men fick ruskigt bra bilder med mig hem, så jag ska visa er senare, nu ska jag avnjuta solen lite till innan det är dax att packa väskan för match och sen till en helg hos pappa.

fotolektion !

vs.

underbart att rensa tankarna !

som sagt så var jag ju ut och sprang lite nu imorse och det var strålande väder, bra musik i ipoden och en underbar milljö jag hittade så kunde inte ha blivit bättre, jätteskönt att röra på sig och få låta tankarna bara springa med...

denna mr. Stone

den höll på att förstöra min dag, jag tog en löprunda i skogen nyss och sprang på denna och var på tråden att stuka foten, fyjävlar vad ont det gjorde men jag klarade mig.

fett ballt!

jag blev uttagen till fotbollscupen i skolan då vi ska möta alla andra gymnasieskolor också, hur ballt är inte det och + på allt nummer 14, kan det bli mer än lyckat ?
tihi aja nu är det godnatt på riktigt

egen träning + möte2

hade egen träning som var så sjukt onödig, min taggning sjönk till 0 direkt och jag vart så jävla osugen på att fortsätta med fotboll så det finns inte ! Såna dagar kommer men det är bara börja om och tagga igen... 
Hatar fjollor, hatar såna som inte fattar, hatar lekträningar, hatar när allt blir kaos och folk fattar fel... HATAR !!!


sen var det iallfall första föräldramötet för mina och emmas pojkar 04-gäng... Gick jättebra och vi fick ut allt vi ville få ut, och många trevliga föräldrar dök upp och massa beröm fick vi, man blir så glad.. Så nu ska jag somna med en leende på läpparna, EFTER att allt pappersarbete och fixade på killarnas hemsida är klart. Men jag säger ändå God Natt!

vart på möte 1

drog till salabacke och gick på möte om Taizéresan, fick lite info eller ja mycket info och sen en packningslista och en trevlig pratstund... sen drog jag till McDonalds med Julia och snackade lite skit med den söta tösen !

solasolasola

drog och solade lite direkt efter skolan, så nu blev randel lite tydligare, me like!

rolig matte

tappade några tuggummin på golvet så jag och madde gjorde några kompisar till oss, dock i förhoppningen om att någon dum jävel skulle ta dom och börja tugga men icke sa nicke, vi tog lite kort så dom fick leka fotomodeller för en stund ist... såna liv har vi, visst är vi lite skojiga ?

matte med madde

sitter nu och väntar på lärare för sista lektionen känns dunderbra att det imorgon är fredag, ska jobba med madde igen som sist för oj så bra det gick då, hon är ett riktigt mattesnille! Vilket är en grym tur för mig eftersom det är prov på tisdag, ouups !

nu kom läraren, drar o solar direkt sen så jag skriver när jag kommer hem om inte efter första mötet !

blond o döv o sångfågel o ja vilka vänner !

min ena kompis är blond (eller ja alla färger men fint!) och döv hon kallas jossa sen har vi johanna som tror hon inte kan läsa men är grym! sen ellah som bara sjunger o sjunger o sjunger, och madde som fixar på bloggen, alex räkna matte och ja det var mina vänner !
nu lunch, have a god time!

godermorgon

igår blev det färgning av fransar och bryn så inget smink idag, skönt jaaooo !!!

ojoj jag känner doften av krossat UIF !!

på fredag då jävlar smäller det, seriepremiär mot UIF på hemmaplan, kan det bli bättre, är så galet taggad och efter dagens träning oj vilken laguppställning, tycker lite synd om uif för dom kommer åka på stordeng, TAGGA nu förfan brudar !!
nu ska jag sova, lång dag imorgon med skola och redovisning, sola, möte, träning och ytterligare ett möte !
godnatt

idag då jävlar !

idag har vi första träningen iår på helplan... spännande !

jag ska kötta så stå inte ivägen om ni inte vill bli mos

vill ha sommar vill ha italien

Sol, Värme, Shopping, Mys med KusseEmma, Vattenskidor, Bad, Sola, God mat, Underbar glass, FANTASTISKT!

toooo baaad

Madde tappade nageln när hon skulle hjälpa mig att öppna mackan, stackars liten, men som tur va hade hon lim i fickan, underbart allt är nu fixat och hon sitter och skriver prov eller ja om typ 5 min, eftersom hon måste ta igen några kurser som hon inte gjort på sin gamla skola, önskar henne all lycka till !!  pöss

Vira Blåtira

Lunch med Maddisch och Alex, blev en macka och en Vira Blåtira, känns att skolan börjat igen efter fyra veckors uppehåll... nu sitte jag på lektion, snart göra ett testprov i engelska i läsnationella... tråkigt !

nya skrivbordsbakgrunden !


presentera Madde

min nya vän Madde kom till klassen veckan innan jag blev sjuk så har aldrig riktigt pratat med henne fören igår, men hon är en helskön brud, me like !!

nu är det g som i godnatt som gäller!!

nyäten, nyduschad, färdig med mötet, emma har dragit, jag har gjort en läxgrej och nu i sängen, fett mysigt !

godnatt

efter träning

nu sitter jag vid köksbordet med Emmis och chillar, hon får lite slingor i håret och jag snackar skit, snart dax för lite "möte" om vad som ska tas upp på det stora första föräldramötet med vårt pojkar 04 lag, spännande !

nu dör datan, hörs senare kanske

skämt från the voice imorse !

vilken krydda är bäst på elektronik ?
KANEL (kan el)


vilken krydda står utanför dörren ?

KUMMIN (knack knack kumm in)


hur många göteborgare bor det i tyskland ?

GERMANY (gör many)

dagens (utvecklingssamtal)

vaknade imorse innan klockan hade ringt så alltså vi kvart i 6, pigg som en lärka, men låg kvar i sängen en liten stund, sen upp och klädde på mig och lite sånt, sen kastade jag mig i sängen igen, det var nämligen lite svårt att hålla sig därifrån, lite mys och sen drog han iväg till jobbet, jag som var klar och hade typ 40 min att göra ingenting på kollade lite TV, sen drog jag till bussen för att åka på utvecklingssamtal halv9 när jag egentligen hade sovmorgon till 1, men jag fick positiva saker att höra så det var lugnt, mvg i alla avslutade kurser och bra baetyg i allt annat...
nu ska jag kolla lite tv innan jag rör mig mot skolan igen...
4 veckor sen jag var i skolan så har glömt bort alla koder till kort och dörrar och allting, ILLA !

grått, bådar inte gott !

vill ju inte ha regn på fotbollsträningen ikväll, hoppas det blåser bort !!

dåligt av mig

igår blev det inga inlägg men sånt är livet, jag hade bättre saker för mig, vaknade runt halv12 och drog då ut i värmen (+29) och kollade lite fotboll, sen vidare till Gimo och träffade min vän Johanna som det var väldigt länge sen jag träffade, solade, snacka lite skit och käkade middag, sen vidare till sveriges absolut snyggaste kille!! Där vi kollade film, en galet läskig film oc hden jävlen lyckades skrämma mig (igen)... sen vart det tidigt isäng, 11 tror jag klockan var, vilket var jätteskönt, en mysig natt, dock lite varmt men vad gör man inte....
love sommarvärme !

nu blir det film o mys i sängen

dock helt själv, men sånt är livet. haha
tack alla för dagen, nu är det bara ett år tills jag har körkort, kan flytta, går på krogen jämt och är helt min egen, LÄNGTAR, nedräkning börjar nu!



fick precis besök

av en vän till familjen, träffade honom imorse på fotbollsplan och nu kom han upp med lite blommor till mig, är han inte för söt!!

Tack så jättemycket !

kan ju passa på att visa alla blommor jag fått då
dessa av Ebbe & Gunilla (vänner till familjen)
dessa av alla vänner inatt efter påskmässan i Vaksala
och denna av AnnMarie & Janne, (styvpappas mamma och man)
tusen tack för allt idag !

tårtan

satt och käkade middag då brorsans tränare ringde och sa att bror hade ramlat ihop på träningen och inte kunde andas, alla fick smått panik och sen några försvann till akuten, jag fick ta över allt som skulle göras, koka kaffe, göra tårtan, plcoak undan, ALLT!

jag lyckades iaf för tårtan är slut och bror är nu hemma, skönt!
(snygg tårta) haha

finfina påsknaglar

igår på båten köpte jag två nagellack, ett rosa och sen detta gula, det vart görcoolt på speciellt om man skulle vart lite brunare, och det passarbåde till sommare, till matcherna, till påsken och ja bara ändå, helt klart 7/10 toast !!

Viva la Vida !

födelsedagspresenterna


påskpresenterna, tuggummiberonde ?

bikini från mamma + tuggummi och ett par örhängen + MASSA tuggummi från mormor !

födelsedagsoutfit


fotbollsmorgon

drog till årsta IP med brorsan och lirade lite boll,
körde lite styrka och sprang några intervaller, skönt att få röra på sig lite

My birthday!!

GRATTIS till mig!!! Jag visar sen vad jag fått, nu ska jag städa rummet och sen fixa mig till gästerna kommer :)

sista inlägget som 16åring

och detta blir nog den sista bild som blir tagen på mig som 16 år, underbart !
för om några sekunder är jag 17, tralalal !!
GRATTIS TILL MIG !

röda byxmodet har äntligen kommit till min närhet

har länge försökt tvinga på herrarna i min familj ett par röda byxor för det är nog bland det hetaste oc hsexigaste som finns efter ett par jobbarbrallor förstås, men för några veckor sen så fick jag på bror min ett par och han gillar dom och igår blev det ett par till den stora herrn i familjen och dom tvinga jag på han idag och han gillade dom faktiskt, så ÄNTLIGEN lite mode i familjen Wisselgren/Sandqvist, hurrahurra !

båtresan

drog som ni säkert förstått på en dagsutflykt, åland tur och retur, med familjen, jag kände dock att en kompis hade inte suttit fel med tanke på övriga passagerares åldrar, men sånt är livet, om exakt ett år och 2,5 timme kan jag göra precis vad jag vill. Men helt kalrt en lyckad  dag, nu ska jag börja fixa mig för att bege mig till Vaksala.

wait, wait, wait

eftersom det är påsk så var vi i god tid för att få plats på båten och med andra ord massa tid över när vi kirrat biljetter så det blev en liten promenad och lite fotografering

påväg till båten

i bilen, bror och jag med varsin ipod och hörlurar i öronen, sociala familjen? YEES!

nyvaken brud

vilken kväll, vilken natt, vilka människor, lovelovelove

Ipodinlägg

Nu är jag hemma från en gryym kväll, innehållande lite av mycket, dans, chill, taxiåkande, bilåkande och många nya knutna vänskapskretsar... Kan det bli bättre? En sista natt som 16åring och den blir ett minne, nu ska jag lägga mig och sova en stund innan det är dax att gå upp för art fixa sig till dagskryssnungwn till Åland :) puss o godnatt alla!!

sååå :D


nu drar jag och röjjer, ha en bra kväll !

nu är det party på G

ska fixa mig lite sen far jag och marika och partar i bergsbrunna, underbart, det var ett tag sen,
men återkommer när jag är klar !

I want !

Suzuki RG 125 F "Unik"
Suzuki RG 125 F "Unik"

dagens shopping

en capo till gitarren, en kofta, en tröja, en tunika och lite mat och småtugg till Dextroo, nu grillas det för fullt och jag ska nog ta mig till solariumet, mysigt värre !

lunch med mamma


lägerbilder !


gränby !

nu bjuder jag på lite bilder från lägret, sen drar jag med Ida till gränby en sväng och kollar om det finns några fina grejer som kan bli mina, underbart !



sista dagen

imorgon åker jag hem från paradiset, jag har blandadde käsnlor, skönt men ändå oskönt, jag vill till min säng, till påsklovet, till mitt rum, till mina andra vänner men jag vill inte bort från känslan, miljön här ute, allt är underbart...

nu spelar vi in en film och sen blir det lite skådespeleri, efter det lite skojsigheter ikväll oc hsen massa bus, jag ser faktiskt framemot kvällen men samtidigt ändå inte !

fix you

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down on your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down on your face
And on your face I...

Tears stream down on your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down on your face
And on your face I...

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you




zoo

precis hemkommen efter en dag på järvzoo, haha ja vad säger man, det var väl roligt, fick en jättegullig bild som jag visar när jag kommer hem på torsdag, nu ska jag fortsätta med konfaredovisningsövningen, men jag skriver mer sen om jag hinner annars torsdag, tjing!

älskar dig brorsan !

min bror är trots allt min bror, haha så jag kan inget annat än säga att jag älskar dig !

tydligare !

jag kommer vara utan data tills på torsdag så kanske slänger in något inlägg via ipoden om det funkar annars får ni längta ända tills torsdag eftermiddag innan jag bjuder på något skoj, ha det bra så länge!

facebook bara förstör !

tänk vad mycket man sluppit se och så mycket bättre allt skulle vara utan fucking facebook, nu räcker det med ett klick och ens drömmar kan vara totalt bortblåsta,
HATAR
verkligen facebook men jag kan ändå inte vara utan det.
nu ska jag sova för att orka upp imorgon för att lämna facebook ända tills fredag, galet skönt, ska tänka och leva livet precis som jag känner för det, underbart !

färdig för ikväll

nu är alla mina to do-grejer klara och jag ska bara ladda ner lite bra musik och tömma kameraminnet sen blir det npg en film eller något...

to do !


fotboll i det fina vädret

suttit och kollat på fotboll med underbara Emma nu på förmiddagen, händelserik match, en snygging på plan, en bruten fot/ben så ambulansen kom, några mål, lite sköna grabbs på läktaren, massa sol, lite blåst, ett moln, en svettig kram, en underbar bilresa med öppet tak på emmas bil, haha ja hur mer ska jag sammanfatta det, det var mysigt iallafall att vara med Emma, 
nu har jag vart och handlat lite med mamma, blev lite glass och kakor och lunch, snart ska jag väl packa väskan innan jag kanske ska träffa Peter och Emma igen, får se hur det blir med det, tidigt imorgon. 



kolla !!

underbart långt hår jag hade förra påsken, vill ha igen, väx väx väx !!!


dax å måla om !?

kollade igenom massa bilder och kom på att jag måste ju måla om i mitt badrum igen, det vart för fult sist så nu ska det banne mig blir bra för en gång skull, men när har jag tid med det ? jo kanske 16 augusti 2018 !?

sleep tight !

imorgon är det fotboll som står på schemat, sen kan det ju vara så också att jag måste packa eftersom jag drar på söndag, men ja om jag orkar det är den stora frågan, aja puss på er allihopa !

ajaj

jag skar mig idag på en sylvass kniv och fick värsta djupa såret och nu sprack det upp när jag öppnade handen helt, stackars mig !
nu till pappsen, ciao !

paketet

innehöll ett jättefint armband och en liten plånbok som kommer från GLOBAL ni vet rättviseaffären vid domkyrkan, eftersom jag tjatat på dom att vi måste köra faittrade och ekologiska varor på jobbet, så söta dom är !



present till mig ! :D

juste eftersom det var sista dagen på praktiken och även sista dagen för en som jobbade där så blev det fika för alla med tårta och smörgås och lite sånt och sen fick jag även några presenter, blandannat en skiva av Jouni, jag har tänkt köpa den länge och då menar jag verkligen LÄNGE men har aldrig blivit av så det var en fullträff och sen även ett litet fint paket, vad som finns i det får ni veta lite senare för nu ska jag bädda min säng som jag inte ahde ork till imorse...

fika på balkongen med mamma

kaffe och chokladboll i strålande sol, kan det bli mer än underbart !?
nu är det bara att packa om för träning och sen vidare till pappa för en natt eftersom jag åker upp till hälsingland på söndag så ska jag packa om ytterligare för att klara mig där tills på torsdag, det kommer bli underbart att lämna uppsala... Speciellt eftersom jag ska till paradiset !

Men nu är praktiken slut och jag saknar det redan, alla underbara männsikor och speciellt Henrik, det måste vara den underbaraste vaktmäsataren i historien, man kan bara inte ha tråkigt med den grabben, love !

begravningsoutfit

detta blev dagens klädsel eftersom det var begravning

inbakade flätor

nu har jag vart på anställningsintervjun och det gick awesome, klarade alla stegen så nu väntar jag bara på en mail men med tanke på hur många som var där så hoppas jag inte för på för mycket om jag säger så men skulle vara kul iallafall och tjäna lite cash...
sen var det ju träning och den gick väl finfint, kan ha gått bättre menmen mina krav på mig själv sjunker sakta men säkert, jag orkar inte bry mig längre men det kommer väl såna stunder i liver också antar jag, vill bara släppa allt, börja om på ny kula men jag har insett att det inte riktigt funkar så, det är inte så lätt som det var när man var liten...jag har blivit äldre och problemen störra. Jag lever med det men hur länge?

nu har jag iallafall blivit fin i håret för underbara mamma har gjort två inbakade flätor på mig så jag är dundervacker imorgon på begravningen, men nu ska jag fortsätta skriva lite på en sak, får se om det kanske publiceras, men ni får sova så gott om jag inte inflikar något annar under kvällen, nu STOREBROR!

hem o vända

nu ska jag iväg på anställningsintervju sen far jag direkt på träning, men vi hörs ikväll önska mig lycka till!

who I am !?


när man var liten

Jag längtar tillbaka då allt var så bra,
när man var liten så lekte man varje dag.
Mamma hon tjata om saker och ting,
men allt man gjorde var att springa omkring.

Jag minns när jag var liten, jag minns det som igår.
Man brydde sig varken om kläder eller hår.
Man klaga på maten, man klaga på allt.
Man gjorde bara saker man tyckte var ballt.
Men nu är man äldre och fattar lite mer.
Man tänker lite annat på saker som sker.
Man längtar tillbaka på tiden som var,
när man var liten då tiden var underbar.

never ever!


..


så trött

här är dagens outfit iallafall, nu ska jag hoppa i säng med sjuukt mycket nya kunskaper i tejpning, kan tejpa fötter, händer, fingrar, knän, benhinnor och ryggar nu, känns underbart !
Och juste knattarna var hela 18 stycken på träningen idag, det artar sig, underbart... denna sommar kommer bli skojsig, nu letar jag bara motstånd, så alla P-04/05 gäng, hör av er !


nu SOVDAGS, underbart, skönt !

en vanlig dag på praktiken

idag fick jag vara med och fota lite i kyrkan på ett påskspel dom spelade upp för mellanstadiebarn, jag vart mest fascinerad av takkronorna måste jag faktiskt säga, haha nejdå dom var så duktiga så mina kollegor !

här kommer lite bilder!

sen passade jag även på att fota lite inne i huset jag jobbar för praktikuppgiften till Svenskan i skolan så ja detta är lilla caféet eller entren kan man också säga, där tas alla fikaraster, underbart o fint!
sen hittade jag ett coolt kors som var värt att fotas,
ojoj nu måste jag springa till knattarnas träning, skynda skynda, hörs sen !

kvällen i crazy pics

nu... godnatt på hungrig mage, jag orkar inte äta middag

so true


skön kväll

mamma kom hem med två BH:ar, hon tyckte väl att jag behövde något större, haha sen fick jag även ett brev på posten med lite pengar som jag förlorat när ajg var och solade solarium, det var något strul så dom skickade tillbaka allt + en liten present ( kräm man smörjer in sig med innan för extra bränna )

sen bjuder jag på en bild på mig själv för att jag är så snäll idag, fixade ju mitt hår igår också, galet nöjd måste jag säga... sen har denna kväll spenderats med Ida, vi skulle kolla på Sirius-AIK men fastnade i sängen med varsin data i knäet, men bilder från det kommer senare, nu BB och andas lite, är så besviken på dig, och jag tror du vet vem du är !

:P

rebecca is the best of the best :P




/chrille

måndag

nu har jag avslutat min sista måndagspraktik, haha bara den andra men ändå den sista, sitter och kollar på tv med min bror, med varsina datorer i knäna, sociala syskona!!

om några timmar drar jag med ida och kollar på SIRIUS-AIK U17, spana snyggingar !!

hah nejdå, men jag ska fixa min blogg lite mera när jag kommer hem ikväll så kika in då !
(bjuder på en bild på mig för några somrar sen när jag lira med småbarnen)

vinst !

woho vi vann med 2-1 underbart, nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag få återse Gothiafinalen 2010 mellan Vaksala SK F-97 mot BP F-97, spännande !

MATCH

Löten 10.00
Vaksala - Matfors

godnatt

jag brukar inte vara nervös men oj så nervös jag är inför matchen imorgonbitti, jag fixade mina naglar lite nyss för att tänka på annat men nu ska jag hångla med kudden för att sen försöka sova lite, håll tummarna på att jag spelar så där asbra som jag kan... nu ska nervösa tjejen sova, klockan ringer 07.50 imorgon, godnatt

uäääh

kom hem o somnade runt 6 imorse och mor kom in tidigt o väckte mig imorse för att GÅ ner på stan o shoppa lite, fyfan men jag kom upp och jag GICK ner på stan och jag fick med mig lite hem...
magtröja
tunika
solbrillor
solbrillefodral
hårnypor
skor
skor
ganska nöjd, nu är det bara bikini kvar!!

1+1 = ?

Jag har en fråga
Om dig och mig
Men ska jag våga
Att ställa den till dig

Jag har väntat länge nu
På att de ska bli jag och du

Tror du att vi två blir ett
Känner du att det här är rätt
Kommer jag fråga
Kommer jag våga

I mina drömmar
Där är jag din
I mina tankar
Där är du min

Jag har väntat länge nu
På att de ska bli jag och du

Tror du att vi två blir ett
Känner du att det här är rätt
Kommer jag fråga
Kommer jag våga

Tror du att vi två blir ett
Känner du att det här är rätt
Kommer jag fråga
Kommer jag våga

Som om en tår blev till snö
Som om en blomma skulle dö
Som om jag aldrig älskat dig
Så känner jag mig

Tror du att vi två blir ett
Känner du att det här är rätt
Kommer jag fråga
Kommer jag våga

Tror du att vi två blir ett
Känner du att det här är rätt
Kommer jag fråga
Kommer jag våga

mycket texter men allt är så sant

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart


Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva 

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart 

illa !

ni vet när man träffat en ASSNYGG kille och man vet vad han heter och allt sånt där men inte hittar honom på facebook och man vågar itne riktigt fråga om han har det, det har jag råkat ut för, det är galet jobbigt, operation fortsätt luska, annars får jag helt enkelt ta mig i kragen och fråga om hans nummer för jag kan inte gå miste om detta !

nu är det helg

nu har jag gjort en vecka på min praktikplats, den har vart intressant och innehållsrik och jag har lärtmig massa.
bara ta och vila ut i helgen och ta nya tag nästa vecka som också blir den sista tyvärr, menmen.
nu ska jag städa mitt rum och sen bär det av på fysträning, ska köra lite eget för ryggen, sen är det kväll och det betyder kvällsmys för orkar inte åka runt på massa fester med människor jag knappt känner som sen komemr bli dyngraka och blablabla, mysigare med en filt med hamstern min på magen och en bra film !!

nedräkning


vad glad man blir när man får såna här sms

klart jag duschar med dig älskling, grr !

Jag hör fortfarande din röst när jag sover
Jag känner fortfarande din beröring i mina drömmar
Förlåt mig för min min svaghet, men jag vet inte varför
Utan dig är det svårt att överleva

varje gång vi rör varandra
får jag en underbar känsla,
& varje gång vi kysser varandra,
Jag svär, jag skulle kunna flyga,
Kan du inte känna mitt hjärta det slår så snabbt,
Jag vill att detta skall vara det sista,
Behöver dig vid min sida.


varje gång vi rör varandra,
känner jag vibrationen,
Och varje gång vi kysser varandra,
skulle jag kunna nå till himlen,
hör du inte mitt hjärta slå ,
Jag kan inte låta dig ,
Vill ha dig i mitt liv.


Dina armar är min borg
Ditt hjärta är min himmel
Du kan torka mina tårar när jag gråter
Det finns goda och dåliga tider
Vi har gått igenom dem alla
Du får mig att kliva upp igen när jag fallit

varje gång vi rör varandra
får jag en underbar känsla,
& varje gång vi kysser varandra,
Jag svär, jag skulle kunna flyga,
Kan du inte känna mitt hjärta det slår så snabbt,
Jag vill att detta skall vara det sista,
Behöver dig vid min sida.

varje gång vi rör varandra,
känner jag vibrationen,
Och varje gång vi kysser varandra,
skulle jag kunna nå till himlen,
hör du inte mitt hjärta slå ,
Jag kan inte låta dig ,
Vill ha dig i mitt liv.

varje gång vi rör varandra
får jag en underbar känsla,
& varje gång vi kysser varandra,
Jag svär, jag skulle kunna flyga,
Kan du inte känna mitt hjärta det slår så snabbt,
Jag vill att detta skall vara det sista,
Behöver dig vid min sida.


varför?



varför bjuder jag på massa fula egopics? 
varför är det inte sommar?
varför ligger jag och kollar in kommande prov när jag har praktik o sen lov?
varför är det iskallt i mitt rum?
varför saknar jag dig när det var imorse jag såg dig sist?
varför kan inte jag få vara 18?
varför har jag inte tränat fotboll på snart 3 veckor?
varför saknar jag inte ens det?
varför kan du inte bara var min?
varför kan inte jag ha massa pengar?
varför har jag inte allt jag vill?
varför har jag inte dig?
varför sitter jag och skriver detta?
varför slår jag bara inte ihop och går och lägger mig?
varför?

sightseeing i min stad

jupp, kvällen bjöd på en innebandymatch och sen en sightseeing på olika delar av min stad, bla Ulva, Gamla Uppsala, Storvreta etc, vet ni varför ? jo för att sötnosen emma har ju körkort nu och vi behövde prata lite eller ja jag behövde prata massa och hon fick agera psykolog typ, men jag är så imponerad och så avundsjuk, vill också ha bil vill också ha körkort... längtar, men nu är det bara 1 år och 20 dagar kvar så med andra ord 385 dagar sen jävlar!

ida ♥

förlåt Ida det blev massa som kom upp att göra ikväll men nu ska du få ett helt eget inlägg, lärde känna dig på fotbollsplan, först var du bara den nya tjejen med rött hår och en vänsterdojja men du blev så mycket mera, du är helgrym och man skrattar verkligen alltid åt och med dig, dina videoklipp som förgyllar min inkorg dåochdå är det bästa på länge, tror vi kommer hitta på mycket kuligt tsm i framtiden speciellt vår jordenruntresa!!
Det var liksom vi när jag pratade med dig första gången, och jag kan säga allt till dig och får alltid underbara svar tillbaka, tur att jag har dig vännen, tyvärr måste jag säga att jag kommer inte släppa taget om dig så du får stå ut med lilla mig resten av ditt liv för jag älskar dig, BECCA+IDA