Natti efter en skön dag

Nu ligger jag i sängen igen vilket jag gjorde för inte så länge sen, klev upp vid halv två och gick raka vägen till soffan där jag halvsov till halv fem, sen drog jag på kör och sen kom babe hit, nu ska vi sova, jobb väntar för båda imorgon så inlägg blir det från jobbet...


min helg har vart underbar!

fredag:
Jocke kom vid 6-tiden och det var nog det bästa på hela helgen kan jag börja med att säga, oj vad jag saknat honom, vi käkade middag och begav oss sen ner på stan för att gå på bio, paranormal activity 3, galet läskig film, tycker synd om jocke han lär fått blåmärken på armen så hårt som jag klämde, men rekomenderas starkt om man vill få upp pulsen lite.. Efter bion mötte vi upp Jim, Marcus och Malin och gick runt halva stan för att hitta en krog som inte hade en vakt, blev tillslut Pipes, satt där och hade trevligt och testade massa coola öler och shit fram till klocken ett då gick vi vidare till Plock för att avrunda kvällen där, tog bussen vid jvart i 2 hem, och det roliga är att alla 5 bor ju på samma ställe så det blev en gemensam busstur, trevligt! Och när vi kom hem blev det hopp i säng.
lördag:
vaknade upp bredvid finaste och gick sen upp och åt frukost, sen ner på stan för att ta tåget till vår huvudstad, stockholm. Gick runt och kollade lite kläder, hittade asfina saker till Jocke, en jacka, en halsduk, en tjocktröja, ett par byxor och en nice parfym, fram till 3-tiden då var det dags att säga hej till jockes pappa, helskön! Vi tog en fika fram till halv5 då begav vi oss ut för att handla lite till...  Jag hittade massa finfintså det jämnade ut sig med kassar mellan oss ändå. Sen drog vi till Tacobar men nej då skulle dom stänga precis, suck, det blev istället pizzahut, tack älskling!
sen tog vi 9tåget hem och när vi kom tillbaka till uppsala lämnade vi kassarna och drog sen till Marcus där även Malin och Jim befann sig, det blev kolla film, men jag somnade i Jockes knä direkt, så för mig blev det en sovstund bara.
Drog hem direkt när filmen var slut då hade även jocke suttit och sovit en kvart.. haha sen var det som ni förstår godnatt direkt när vi träffade sängen.
söndag:
klockorna ställdes ju om denna natt så vi fick sov en timme längre, vilket inte kändes när man vaknade dock, men upp klev vi och iväg för att kolla in Lager 157, och därifrån fick jag med mig ett trasigt bankkort, och en kasse med kläder värde 1000 spänn, oj Rebecca, spara pengarna förfan! Efter lite annat handlande på din sko och citygross blandannat var det hem och käka sen iväg på samling, finalen i upplandscupen spelades i Vallentuna 17.00 mellan Frösunda och Vaksala SK (mitt lag).
I bilen var jag skittrött och toknervös, väl framme vart det uppvärmning, fin arena, bra musik, sen vart det lineup, namnen lästes upp, man tog ett steg fram och vinkade, matchen blåste igång vi gjort ett mål, två, tre, fyra, fem, sex, och sen blev det halvlek, andra halvlek blåste igång, vi gjorde ett till mål, nervositeten försvann med tiden och efter 90 minuter blåste domaren av, GULD i upplandscupen, vinst 7-0, underbart bra brudar!!
fick ta emot fina guldplanketter, en buckla och sen spruta massa champange, och det roliga är att när vi kom till arenan såg vi att frösunda hade ställt upp champangeflaskor i deras omklädningsrum, hur tänkte dom? mohaha
Efter matchen vart det mcd för min del men pizza för resten av familjen och jag fick även en ytterligare natt med bästa, wonderfull!
helt klart bästa helgen på väldigt länge, jag älskar dig Joakim!

<3

Du är min man
och jag vet du gör så gott du kan
Fast du inte tycker att du räcker till
Men du får tycka vad du vill

Jag älskar dig
Och jag ber du måste tro på mig
Det betyder allt att vi två har varann
Du är min man

Jag vet hur jag får dig att glömma
så bara nuet spelar roll
Så att du skrattar igen
och slutar att döma dig själv för en stund
och vågar drömma

Och om den bistra verkligheten
är mer än du kan ta just nu
Så låt mig hjälpa dig då
att svälja förtreten
För mig finns det bara du

Du är min man
och jag vet du gör så gott du kan
Fast du inte tycker att du räcker till
Men du får tycka vad du vill

Jag älskar dig
Och jag ber du måste tro på mig
Det betyder allt att vi två har varann
Du är min man

Du är min man

Och om den bittra hopplösheten
har slagit rot hos dig just nu
Så låt mig hjälpa dig då
att svälja förtreten
För mig finns det bara du

Du är min man
och jag vet du gör så gott du kan
Fast du inte tycker att du räcker till
Men du får tycka vad du vill

Jag älskar dig
Och jag ber du måste tro på mig
Det betyder allt att vi två har varann
Du är min man

Du är min man

jobbjobbjobb

sitter på jobbet och planerar föräldramötet för pojkarna.

ikväll blir det bio med joakim,mysigt värre, paranormail activity 3!

me <3 julmust!

nu ska jag iväg till jobbet, tjing på en stund, bloggar på jobbet!

Godnatt världen

Nu har jag och bror vart ute och sprungit, superduktiga! Så nu är det hopp i säng för att möta fredagen med ett leende. Extra stjärna till rasmus som orkade springa med mig. Godnatt


mötet avklarat!

nu ska jag lägga mig i sängen och spela lite FIFA tills mamma kommer hem, då ska jag sno hennes löparbyxor som jag inte hittar utan hennes hjälp, sen tro det eller ej men ut och springa, högsta musik i öronen och drömma mig bort ett tag, kommer bli ruskigt skönt, sen hem och duscha och hoppa i säng, kan inte bli en bättra kväll!
Kan ju säga att mötet gick finfint också.

bjuder på lite bilder från igår, nu på möte... b-women ja!

(förlåt Melina om du ser den här bilden)

saknar dig älskling!


hem o iväg!

jobbade över 10 min fick ett långt samtal men resulterade i 6 dosor så inte så farligt, nu ska jag äta, bädda sängen och dra iväg till skolan, jag skriver när jag sitter på lektionen, en lektion som vi inte har något alls att göra på menmen...

godmorgon godmorgon

är på toppenhumör, trots att sängen höll mig kvar lite för länge imorse.

när jag vaknade hade jag en julkänsla, det var kallt, mörkt och mysigt! Nu sitter jag iallafall på jobbet och pratar på, kanske en radonmätning till någon av mina läsare? Haha nejdå, jobbar 2 timmar till idag sen är det skola och sen möten, kuligt!

Nästa vecka är det lov, men för mig är det tjäna-pengar-vecka, ska jobba i massor så lönen blir perfa till mellandagsrean.
Eftersom jag sitter på jobbet då som sagt så har jag inga bilder att bjuda på, men det kommer i eftermiddag jag lovar, då kommer det bilder från igårkväll och sen kanske någon outfit på dagens.

Tjing tjong

If I lose your love, I lose my everything

<3

nu ska jag ta igen mina timmars sömn som jag missade inatt

kan iallafall säga att filmen var sjuk!
längtar tills jag får hem den, skulle ta någon vecka till, så snartsnart kommer jag sitta klistrad framför den, alla galna kommentarer, mina fula tänder, håret ser förjävligt ut, min mössa var supergalet ful! hahah aja det var 2 år sen, jag skylle på det...
men som sagt nu är det godnatt, snart är det fredag, tihi, längtar!

nyduschad och nu iväg på filmpremiär!

skriver troligtvis när jag kommer hem om det inte blir försent, men ni får ha en trevlig kväll så länge för det ska jag, ojoj vad jag längtat till ikväll!

solat solarium


..


hösten är fin



snälla tid, gå fortare

nu har jag vart på utvecklingssamtal och det vi kom fram till var att skolan är alldeles för slapp, nu ska jag kolla upp vad det finns för extrakurser med andra klasser bara för att få lite att göra. Det här går ju lätt som en pannkaka och jag tappar motivationen till att anstränga mig någorlunda på uppgifterna. Nu sitter jag och väntar på sista lektionen och jag har ingen aning om hur länge vi ska gå eller vad vi ska göra, såg nyss att det tydligen är tenta på denna kurs, kul att veta när det är såhär 2 veckor kvar sammanlagt på höstterminen!!

3,5 timmes sömn inatt

fyfan vad jag är trött, alldeles för mycket att tänka på igårkväll, gick inte att släppa alla tankar, vid halv4 somnade jag och klockan ringde 07.02, jag var då inte alls sugen på att kliva ur min säng men vad gör man inte, nu ska jag snart skapa en debatt om Tunisien och jag är så taggad, sen vid 11 bär det av på utvecklingssamtal och ikväll är det filmpremiär för tysklandsresan som jag gjorde hösten-09, spännande, som jag har längtat, den kommer spelas om och om igen hemma sen, bara så ni vet alla gäster!

nej nu ska jag fixa vidare på en ny grej, jag visar sen.
(bussen imorse)

kan inte sova..

jag tänker o tänker, vill göra nå drastigt men jag vet inte vad...

hah trött tjej som bara vill att dagen ska gå......

sitter på rättskunskapen och skriver nu en sammanfattning, känns ju kuligt, vill bara åka och mysa med pojken!

me today

trött, less och helt ointresserad av precis allting!


tuff helg...


nästan allt har sugit denna helg, nu går jag och lägger mig....

enough


juste!

jag var runt på gränby idag och fixade massa grejs, praktik blandannat, skönt att det är klart, och jag fick på mitt första val denna gång, känns superduper bra!

men var även runt och kikade på kläder lite här och där, och hittade denna skjorta på killavdelningen som jag egentligen bara råkade gå förbi, och fastnade direkt för färgen, så ibland är det bra och ha pojkvän, nu får jag fortsätta se den förhoppningsvis, för hade ju vart jobbigt och bara gått förbi den. Tihi, vet inte om han är så glad på mig men jag var tvungen, den är superfin!! ♥

trött tjej som precis är klar med alla inlämningar


nu duschen, sen blir det ut och käka med familjen, mysigt!

old times!


var förbi min gamla skola idag också och lämnade ett busskort till min lillebror som ska ut till björklinge ikväll, oj vad det ser precis lika dant ut, och oj så skönt att slippa Gränbyskolan, gymnasiet leker!

kalllt !


is på vattenpölarna, inte okej!

ko mitt i vägen

var ute och åkte lite bil med Mandersson, Joakim och Jim nu i kväll, körde runt lite överallt och på vägen mellan gunsta och sköldsta längs lillån höll vi på att köra på en rymmling, en ko, vi ringde polisen och berättade och jag tog lite kort på den också, haha helt knäpp kväll men kul var det.



Mandersson redo med hammaren om kossan attackerar bilen!

Joakim ringer polisen.

klippt lugg, spännande med nå nytt!


var god dröj...

fick jag precis till svar, haha älskar gamla männskor!


praslin & mahe, vilken dröm!

googla på det ni, och kolla bilderna!

vad glad jag blev när jag läste!

vi träffades nästan varje dag från slutet av sommarlovet 08 till mitten av sommaren 09 alla stunder med dig var helt sjuka, på ett bra sätt. allt vi gjorde, det är ett minne för livet. jag hatar att det inte är som då, för jag mådde som bäst med dig i min närhet, jag ljuger inte. jag kunde verkligen vara mig själv med dig. du är helt underbar. jag saknar tiderna med dig, . utan dig är jag seriöst inte hel. du får mig alltid på bättre humör och jag älskar att vara med dig. alla stunder med dig är helt superduper bra, vi hittar alltid på knäppa olika saker. saknar varje sekund utan dig.. du förstår inte hur dåligt jag mådde när vi började bråka.
alla våra minnen tsm är helt oslagbara , du betyder allt för mig ! jag saknar dig verkligen, att kunna kalla dig bästavän , syster .. det gjorde mig stark , att alltid veta att du fanns där , gjorde mig ännu starkare .. vad hände mellan oss ? för varje sekund som går tänker jag kunde jag gjort annorlunda som kunnat gjort att vi va bästavänner än ?
förut kunde vi bråka men blev alltid sams , nu pratar vi knappt längre ”/ är det såhär det ska sluta mellan oss, att vi knappt ens är vänner längre ”/ önskar det kunde va som förut du och jag inget kunde komma emellan oss ..jag saknar verkligen dig och alla minnen ! glöm aldrig bort att jag älskar dig hjärtat ! du betyder massor för mig !♥


godnatt


you are perfect to me!

tur att någon är rolig...


posar för fullt tsm

en puss för att du är så söt

och en gurka innan du hoppar in i buren igen, mums vad gott!

te och rostad macka!

sitter och myser i soffan, kollar resor till värmen och leker lite med kameran,
nu ska jag rosta några mackor och koka lite te och typ sätta på en rulle eller något.

så sööööt!

ligger i soffan och kollar på jon, kate and 8 kids, och en av ungarna är så galet gullig, Aaden!

kan göra precis VAD SOM HELST!

för att få åka till värmen nu, det är exakt en månad idag tills jag drar till Barcelona men där är det inte varmt och där ska det spelas fotboll, vilket betyder mer skador... aja positivt nu, kommer iallafall till 20 grader varmare än skitsverige!

http://www.vietnamstopover.com/Image/vungtau.jpg

får man ta en paus i livet!?

jag är ständigt trött, pendlar mellan att vara halvsjuk och jättesjuk, alltid skadad någonstans, och allt är segt!

nu har jag feber, förkyld (tokförkyld) ont i ryggen ont i knäet... vill ni veta mera eller ?

åkte på fotbollen imorse och det gick väl helt okej, lite snorig sådär men när jag kom hem sen blev allt svart, yr, frös, usch allt var bajs så nu struntade jag i lektionen och klär på mig morgonrock, filtar, täcken och kockar mig en kopp varm choklad.

nu stämplar jag ut från livet tills jag är frisk igen...

jag sitter fortfarande och ler efter fredagens vinst!

Sensationell seger !

2011-10-06 09:06

På fredagskvällen slog vi mycket överraskande ut division 2 laget Gimo i Upplandscupen efter en heroisk insats

Med tanke på att de merparten av spelarna i Vaksala spelade division 5 fotboll under säsongen framstod motståndet som närmast oöverkomligt på förhand.

Gimo visade sig vara mycket duktiga och inte minst höll de ihop sitt lag på ett föredömligt vis.

Från första början blev det ställningskrig, det var två duktiga lag som låste varandra. Visst fanns det halvchanser men inga öppna målchanser. Efter 30 minuter får Clara en sneträff på en bakåtspark och Gimo utnyttjar läget med att ta ledningen med 1-0. Clara blir besviken men det skulle visa sig att hon skulle kunna bli gladare lite senare i matchen...

Precis före paus tar vi ut en av bonusstraffarna. Emma stegar fram men straffen är inte speciellt bra men returen går rakt ut till Emma som med stor skicklighet skickar in 1-1.

Andra halvleken blir jämn, stundtals lite fysisk men tjejerna står upp på ett föredömligt sätt. När det återstår 15 minuter tar vi ut bonusstraff 2 för att avgöra matchen. Nattis kliver fram och drar den stenhårt i stolpen.

90 minuter är över och nu väntar förlängning i 30 minuter. Det är svinkallt och Sankan har dagen i ära tagit på sig en smula för kalla kläder så han skakar i kylan.

30 minuter förlängning tar vid och det skapas chanser åt bägge håll och Clara gör några snygga räddningar men även vi har chanser. Vi har lite svårt att få ihop spelet till 100% och det beror bland annat på att a-laget och Vaksala spelar på lite olika sätt och det uppstår naturligtvis missförstånd.

Efter 120 minuter väntar straffläggning och spänningen stiger i den kylslagna kvällen. Sankan sitter nu på bänken utan skor och värmer sina stelfrusna fötter.

 

Våra tjejer är iskalla (!) på straffarna !

Gimo tar ledningen med 2-1 och Clara är nära

2-2, Jessica och målvakten är inte nära

Clara gör en fenomenal räddning och hon ligger som en rem vid stolpen

2-3 Filippa är stensäker

Clara har nu skrämt upp Gimo tjejerna och deras spelare slår bollen i stolpen men Clara är där.

2-4 Emma är bombsäker

3-4 Gimo tjejen är säker

3-5 Rebecca är iskall och avgör

 

Nu väntar Östervåla och självklart är även denna match på bortplan (tredje i rad). Vi är i semifinal i Upplandscupen.

 

Efter matchen får vi massor av beröm av Gimoledarna och domaren


praktik !?

idag ska jag fixa praktikplats, men vart ska jag vara?

jag har ingen aning, en klädesbutik? en mataffär? ett kontor? hjälp!!

bild på ringen



pallar inte bry mig om kvalite och ljusskärpa, men den är silvrig och har en diamant, me love!


inte bloggat mycket alls

och inte gjort så mycket alls, idag var jag och joakim upp på gränby, köpte lite godis, lämnade tillbaka en adapt och jag köpte en ring, en assnygg ring, jag visar bilder lite senare. nu ska vi gå och kika lite fotboll !

pössen!

I cant help falling in love



skolfotona





några av dom iallafall, jag fick hem 13 st på mig själv...


kul!

satt och fixade lite med företaget och skulle anmäla oss till en marknad och lite sånt, så tiden drog iväg och jag fick stressa iväg som tusan till bussen, nästan framme ringer en klasskompis och säger att lektionen typ är inställd eller ja man får jobba hemma för det finns inget internet på skolan, kul dag!
Bara att kliva av och kliva på bussen hemåt igen, nu ska jag göra några ärenden, sen plugga lite, sen är det träning ikväll, i den här blåste, får nog köra med mina järndobbar så jag håller mig kvar på planen.


helt sliten, även fast jag sover om nätterna, fattar inte?

tung dag igår

var på begravning och avtackande av Jouni igår, hur fint som helst och det höll på i hela 2 timmar.
kan inte säga så mycket mer än att det är tomt utan dig nu, hoppas du har det bra!

kom iallafall hem och la mig och käkade chips o dip o kollade film, lite godis fick jag i mig också, sen somnade jag visst och vaknade av att Joakim smsade efter sin träning och sa att han skulle komma. Mycket trevligt!

Vi kokade varm choklad och la oss och kollade film, sen somnade vi ganska fort.
Nu sitter jag på jobbet, slutar om 15 min och då är det skola, sen träning ikväll och taggning för match imorgon.
GIMO-VAKSALA SK i gimo 19.00 imorgon, BE THERE !

tröttt

sov hos Joakim inatt och när han gick till jobbet fick jag ett sms; hej nollgrader, och jag lovar helt seriöst att jag var nära på att stänga av alarmet och skita i skolan, världens underbarast säng!
men nu sitter jag här i skolan lite mer än 2 timmar senare, en lektion idag bara eftersom jag sen ska på begravning.

ingen träning ikväll heller så funderar på att röra mig till salabacke och säga hej, medans finaste tränar. sen ska jag leka med honom om ha ninte ändrat sina kvällsplaner, det visar sig!

nu börjar lektionen igen, vi ska ta reda på vad ordet "ratificera" betyder, någon som vet?


less nu

det var faktiskt droppen, man måste kunna skilja på ett och två...

en anders bagge nummer 2?

hahaha, visst är han lik anders bagge?

kallt !


åkte til fotbollen imorse, var dock inte med, ryggen gör ont som jag vet inte vad så kan inte andas djupa andetag och det är jobbigt att kippa luft i denna kyla så jag skippade allt, fick dock åka hem 1 timme före träningens slut så jag är nöjd, ska kasta mig i sängen och kolla film eller något fram till 12 då min första och enda lektion för dagen börjar, kvällen slutar med jobb, kuligt värre!

nej nu blir det film, säkert nå kärlekstrams, men det är faktiskt bra!

.

du säger väl till om jag ska gå

JAG ÄLSKAR DIG


årsfesten i bilder del 2


orkar inte !

sitter och ska skriva en fet uppsats på allt jag gjort på denna lektion sen vi började i årskurs 2, kul!

typ ingenting? eller oj har jag missat allt?

save me


lördagen i några bilder iaf


(kommer flera)

seg dag!

vart på Max med Ida, Marcus, Joakim, Tobias och Jim och tjockat oss ganska rejält, blev kvar där i typ 1,5h och sen vidare till IKEA som blev Coop/Expert istället.

Sen drog jag och Joakim hem och jag somnade, vid 7tiden fick jag inte sova längre tydligen utan blev väckt av Joakim, helt okej uppvaknande ändå!
Åt lite mat nyss, svampsoppa, sjukt gott! och nu la jag mig i sängen igen, ska väl se på film och sen sova, så ha en bra kväll!


what a night!

jag skriver mer sen, nu ska jag gå in och pussa på pojken i sängen för jag vill ha mat!!

bara en timme kvar nu


sen är det sola och fixa massa smågrejs, hem och äta supergodmat och sen vidare till Sanna för idolmys med henne och Ida, trevligt värre !
Tror inte det blir så mycket mer inlägg för dagen, kanske något från mobilen.
Ni får tagga för imorgon då årsfesten går av stapeln och ni kommer få miljarder bilder på söndag, håll ut!

pojkarna mot föräldrarna igår



nu är det jobb till 17


efterlängtad massage !

om 30 minuter ska jag få underbar massage, längtar !!

ajajaj

Upplandscupen seger mot Fanna

2011-10-06 08:42

Det blev seger borta mot Fanna i Upplandscupen med 4 - 0. Detta efter att Fanna var det bättre laget under första halvlek där vi hade det lite svårt med att komma in i tempot. Men ju längre matchen pågick så mattades Fanna och vi kunde sticka upp i några farliga omställningar under första halvlek. Backlinjen förtjänar ett omnämnande för sin insats i första halvlek samt även Klara i målet som fick göra några fina räddningar. I andra så kom vi ut som ett nytt lag då respekten för motståndarna hade avtagit betydligt. Vi fick igång ett bättre passningsspel även om vi ibland blev lite övermodiga. Innermittfältet med Nattis, Filippa och Emma såg till att ligga lite närmare motståndarna och störa dom betydligt samt att de gick mer på första boll.

Vi hade en grym period när vi gick från 0-0 till 0 - 3 på 10 minuter i andra halvlek. 1 - 0 kommer genom Nattis som på en höra av Filippa sätter dit 1 - 0 riktigt skönt och efter det målet kommer Isabelle fri och skjuter in 2 - 0, på ytterligare en hörna gör Rebecca 3 - 0 slagen av Helena D, Emma J sätter sedan 4 - 0 på den bonusstraff som vi har  genom att vi ligger en div längre än Fanna. Vi har i andra halvlek också en ribbträff genom Filippa och ett stolpskott genom Jessica G.

 

Detta var ett gemensamt lag av Vaksala SK och Vaksala FF och för att vara första gången några av spelarna träffades och spelade tillsammans så kan man sammanfatta detta med ordet succé. Fanna som var ytterst nära att ta sig upp i div 2 är ett riktigt bra lag och att kunna vinna som vi gjorde är inget annat väldigt bra jobbat av alla spelare. I och med denna seger väntar nu ytterligare en match kvartsfinal borta mot segraren mellan Gimo - Skuttunge och denna match ska spelas senast den 16 okt

 

Spelade gjorde.

 

Filippa A

Emma J

Josefin L

Klara R

Nathalie B

Maria B

Nikki C

Rebecca W

Malin F

Emmy S

Tette

Isabelle L

Jessica G

Åsa J


tung natt

Klockan är snart kvart i ett och jag kan inte sova, tårarna rinner och jag kippar efter luft för att för stora andetag och min rygg hugger, kan inte ligga på vissa sätt och allt suuger. Trött tjej imorgon om jag ens kommer upp.... Avlider hellre inatt om jag ska vara ärlig! vann iallafall mot fanna med 4-0, jag gjorde ett nickmål men berättar mer om det imorgon. Godnatt alla som kan sova, typ jocke bakom mig!

mys med J


åkte hem till Joakim igår efter jobbet och mös lite innan pojkarnas träning
på pojkarnas träning var det barnen-föräldrarna och såklart så vann ju våra pojkar, 7-6.
sen var det dags för möte men först hoppade jag in i en varm dusch eftersom jag stått ute i spöregn!

mötet gick fint, sen drog jag hem och färgade håret med Emma och sen mös lite till med Joakim.
helt ok dag alltså !


kamera kirrad !

nu har jag en kamera tills jag ska köpa en ny kamera men alltså inte lika bråttom längre som det var nyss, något positivit idag iallafall.
nu ska jag kila ner på mot samling, hörs efter matchen om jag orkar, tar med kamera för lite roliga bilder på ditresan och hemresan iallafall, pössen !

oj vad snygg man kan vara ibland


rensa tankarna och tagga till match !

puuuh

tur att jag har denna flicka bredvid mig hela dagen, annars hade jag nästan strejkat!

demokrati

sitter i skolan och pratar om demokrati, sen har jag en lektion till efter denna så schemat säger att jag slutar efter 3 någon gång men tror det blir tidigare, mycket tidigare, ska försöka hinna med och sola och äta för sen bär det av mot Enköping för upplandscupsmatch mot Fanna, top3an i div3, spännande värre...
fixat massa filmer så sen kommer kvällen/natten spenderas med filmtittande då jag inte kan sova för har så sjukt jävla ont i ryggen...

dagen slutar kaooooos!

allt kommer på en och samma gång, blir så less, nu är jag nedgrävd för gott känns det som,
måste lösas på än gång, men jag hinner ju inte.

Så mycket som verkligen måste göras, så mycket som ska hinnas med just precis nu,
och alla konsekvenser som blir är inte roliga...
hejdå, på kanske väldigt länge!

bra start på dagen

hade fotbollsträning imorse och det gick över förväntan bra, passningar, det är min grej det, haha!

nu har jag duschat, fixar mig, ska bara kasta i mig någonting och vänta på jocke som ska hämta nyckel, sen drar jag till skolan för en Kick Off på UFs kontor, kul, eller!?

aja ikväll blir det jobb sen får jag se om dagen bjuder på några mer små glimtar, tjing!

<3


du är helt underbar, love u!

överglad tjej


för jag ska börja på boxning, tihi, jag älskart!

min söndag

klockan ringde 8.30 för det var dag att jobba på parkcupen, dock kom vi inte upp ur sängen fören typ 5 i och blev därför en tio minuter sena men vad gjorde det när vi var typ 6 st på en speedshooting med en kund i timmen typ, haha nej men det var skönt att sitta och chilla ett tag, sen drog jag och jocke hem och sov ett par timmar innan vi begav oss till årstahallen och köpte chips o dip och gott, hem käkade pizza, dock blev det sallad för min del och sen var det hopp i säng i stort sett. Helt okej chillsöndag faktiskt, tack för helgen honung!

min lördag

klockan ringde klockan 6 och samling med killarna klockan 7, dom spelade 3 matcher i deras första parkcup, vilket resulterade i två förluster och en vinst, sen fick dom sina första medaljer så dom va nöjda.


drog hem och sov någon timme sen åkte jag och emma med några grabbar och kollade fotboll, jocke var målvakt och han var jätteduktig, sen åkte vi hem och fixade oss och drog sen vidare på herrarnas segerfest i klubbhuset, eftersom dom gick upp i 5an, stort grattis!

det var en sjukt lyckad kväll, hade jätteroligt och alla killar är så klockrena, man har inte direkt tråkigt deras närvaro, dock slutade kvällen lite tvärt när halva laget sprang till bussen, inkl jocke, jag som ville ha honom hem menmen, han kom sen på natten så det var väl ok ändå, men som sagt en awesome kväll med världens bästa herrlag!

min fredag

var ju som sagt på bio i fredags med Jocke, vi kollade på Final destination 5 3D, helt okej bra film, fick dock ont i huvudet med tanke på 3Dn men det gjorde inget, jag fick mysa lite med Jocke, haha tjockisjocke som käkade en Hollywood-meny helt själv, sötnos!

bra frukost!

bra frukost, en ledig måndag som denna.