ajajaj

Upplandscupen seger mot Fanna

2011-10-06 08:42

Det blev seger borta mot Fanna i Upplandscupen med 4 - 0. Detta efter att Fanna var det bättre laget under första halvlek där vi hade det lite svårt med att komma in i tempot. Men ju längre matchen pågick så mattades Fanna och vi kunde sticka upp i några farliga omställningar under första halvlek. Backlinjen förtjänar ett omnämnande för sin insats i första halvlek samt även Klara i målet som fick göra några fina räddningar. I andra så kom vi ut som ett nytt lag då respekten för motståndarna hade avtagit betydligt. Vi fick igång ett bättre passningsspel även om vi ibland blev lite övermodiga. Innermittfältet med Nattis, Filippa och Emma såg till att ligga lite närmare motståndarna och störa dom betydligt samt att de gick mer på första boll.

Vi hade en grym period när vi gick från 0-0 till 0 - 3 på 10 minuter i andra halvlek. 1 - 0 kommer genom Nattis som på en höra av Filippa sätter dit 1 - 0 riktigt skönt och efter det målet kommer Isabelle fri och skjuter in 2 - 0, på ytterligare en hörna gör Rebecca 3 - 0 slagen av Helena D, Emma J sätter sedan 4 - 0 på den bonusstraff som vi har  genom att vi ligger en div längre än Fanna. Vi har i andra halvlek också en ribbträff genom Filippa och ett stolpskott genom Jessica G.

Detta var ett gemensamt lag av Vaksala SK och Vaksala FF och för att vara första gången några av spelarna träffades och spelade tillsammans så kan man sammanfatta detta med ordet succé. Fanna som var ytterst nära att ta sig upp i div 2 är ett riktigt bra lag och att kunna vinna som vi gjorde är inget annat väldigt bra jobbat av alla spelare. I och med denna seger väntar nu ytterligare en match kvartsfinal borta mot segraren mellan Gimo - Skuttunge och denna match ska spelas senast den 16 okt