mammaodotterdag

vart på fyrishov hela dagen med min underbara mamma, myst i bubbelpoolen, suttit i bastun och pratat massa skit, solat lite och lyssnat på småflickor som verkligen inte haft ett förhållande tidigare, det hörde man direkt, och skrattat tills vi legat vikta i badet, tänke bara säga att jag älskar dig massor för jag vet att du läser det här, så puss!

mys imorgon

imorgon ska jag och mamma bara bry oss om oss själva, basta, sola, bada, och bara ta det lugnt, jag ska försöka gyma och fixa naglarna och sätta på en ansiktsmask, men nu är det godnatt så man inte ser ut som ett vandrande lik imorgon, godnatt, nu kommer jag kudden, du får underhålla mig några timmar innan jag kommer kunna somna.

allting är svart framför mina ögon

jag är förvirrad av mina egna funderingar, vad ska jag göra? finns bara en sak som är rätt men vad är det, det är inte lätt när det är svårt, faaan !

finbesök

tänkte ta en skön onepiecekväll helt själv, men det blev finbesök istället, Ted komer över och vi kolla på tv, spela lite fifa och pratade, kul att träffa pojken igen, det var ett tag sen. Men nu är det iallafall dax att hoppa i mydräkten igen. och fortsätta att fundera.

shoppingen dom senaste dagarna

och lite till.

det blev fifa + hockey

och jag som bara ville hem, menmen

det blev att flja med på fifakväll

legat i jims säng i snart 2 timmar medans alla pojkar, (peter, jocke, tobbe och jim) spelar fifa. kuligt värre, vi pratade lite nyår och vi ska tydligen käka tacos på självaste nyår, illa som fan, kanske kan käka 3rätters hemma och åka till "the party" efter, aja får se hur det blir med det...
nu funderar jag iaf på att röra mig hemåt,med eller utan joakim, det här var ju inte supermegakul då.

Baaaaad

:)


shoppat massa massa massa i två dagar nu

ska först hoppa i ett varmt bad med massa kataloger och kika kläder sen visar jag er vad som kommit i mina nya ägor, gilla gilla gilla!
ska kanske fixa lite på designen ikväll också, får ta lite fina bilder om jag inte kommer på annat å göra

VSK-VBF 0-2, oyeah !

Det blevv en dubbelseger idag på MZ mot brorsan, känns skönt efter ha suttit drygt 2 timmar igår med taktiker och träningsupplägg, här kommer ett ref från matchen:
Det kändes ganska blåsigt och kallt på planen när Nils Västerberg satte igång spelet med att göra avspark. 4 minuter in i matchen såg Vaksala sk:s mål lite väl öppet ut när Gustaf Pil blev frispelad, menNiklas Almstedt rafsade till sig bollen innan den hann rulla över mållinjen. Örjan Bergdal slog en riktigt vass frispark 5 minuter in i matchen. Ett oväntat hårt skott från Bertil Kruse i den 9:e spelminuten tvingadeVaksala sk:s målvakt Niklas Almstedt att kasta sig åt vänster för att kunna rädda Vaksala sk från ett otrevligt baklängesmål. Efter några dragningar provade Valdemarsvik BF:s Adam Forsman i 12:e minuten att skjuta ett skott från långt håll, men bollen flög över målet och ut. Niklas Almstedt visade upp ett lysande målvaktsspel när han fångade bollen efter ett hårt skott från Bertil Kruse i matchens 15:e minut. Otto Lidman slog en riktigt vass frispark 18 minuter in i matchen. Kjell Fernkvist fick i 24:e minuten ta hand om ett välriktat skott som höll på att passera honom på hans vänstra sida. Efter 31 spelade minuter lyckadesBertil Kruse komma i skottläge, och Valdemarsvik BF:s supportrar höll tummarna på läktaren. Bertil Krusevar lite ur balans efter en snabb vändning, och därför gick hans skott utanför. Ett oväntat hårt skott frånKristoffer Asserlind i den 35:e spelminuten tvingade Vaksala sk:s målvakt Niklas Almstedt att kasta sig åt vänster för att kunna rädda Vaksala sk från ett otrevligt baklängesmål. Kenneth Brandin fick iväg ett hårt skott mot mål i 37:e minuten, men bollen flög högt över ribban och gick vidare ut. En fin målchans. I matchens 43:e minut sköt Kristoffer Asserlind på ett till synes öppet mål, men Niklas Almstedt var med på skottet och kastade sig över bollen innan den hann passera mållinjen. Niklas Almstedt lyckades med en underbar reflexräddning på ett skott av Gustaf Pil i matchens 47:e spelminut. Efter en mycket jämn första halvlek gick spelarna till respektive omklädningsrum för genomgång av taktik ingör nästa halvlek.


Båda lagen såg förhållandevis pigga ut inför andra halvlek när domaren blåste för att Gustaf Pil skulle slå avspark. I 55:e minuten gjorde Sixten Alströmer en frispark till en ledig spelare en bit bort. Efter lite hårt spel fick Valdemarsvik BF:s Örjan Bergdal i den 61:a minuten slå en frispark. Det var meningen att Nils Västerbergs skott skulle sätta bollen i nätet precis under ribban, men Kjell Fernkvist läste situationen och var påpassligt framme och kunde göra en kalasräddning i den 63:e spelminuten. Kristoffer Asserlinds hårda skott från långt håll 65 minuter in i matchen fick Niklas Almstedt att vakna till mellan stolparna. Med ett jättekast lyckades han hindra bollen från att gå in på hans högra sida. Ett oväntat hårt skott från Aron Kolberg i den 76:e spelminuten tvingade Valdemarsvik BF:s målvakt Kjell Fernkvist att kasta sig åt vänster för att kunna rädda Valdemarsvik BF från ett otrevligt baklängesmål. Vaksala sk:s Nils Västerberg fick en god chans framför mål 79 minuter in i matchen, men missade totalt. Under publikens jubel fick Kristoffer Asserlind i matchens 81:a minut en kalasträff på bollen och satte 0-2 klockrent strax till vänster om Niklas Almstedt. 92 minuter in i matchen såg Valdemarsvik BF:s mål lite väl öppet ut när Nils Västerberg blev frispelad, men Kjell Fernkvist rafsade till sig bollen innan den hann rulla över mållinjen.

.


shoppingdag numero uno

idag har vi vart och handlat lite då, blev bara en kavaj som jag behövde betala, sen fick jag en klänning som jag tänkte ha på nyårsafton av min underbara pojkvän, tack så mycket!
han handlade däremot för humr mycket som helst och oj vilken hunk han är i typ allt han testar, bort med tassarna flickor, his mine!
sen var vi till Andreas mamma (plastfarmor) och käkade massa mat och öppnade lite mer julklappar, jag fick ett presentkort på Team Sportia 400:-, perfekt till ett par termobyxor jag ska köpa.
Nu kikar jag runt på hm.com och nelly, har hittat massa fint, vet dock inte om jag vågar trycka hem det, kommer bli tomt i plånboken då och jag ska faktiskt shoppa både imrgon och på onsdag också, tror jag väntar med det där.

godmorgon godmorgon

vilken fin dag efter en sån hemska natt, jag hade världens läskigaste mardröm inatt, jag vaknade 03.18 av att jag grinade, och det läskiga var att när jag vaknade var det samma väder ute som i drömmen, mitt fönster stod öppet så det tjöt som tusan i mitt rum av vinden och ute lät det hemskt, sen lät det i elementen också, jag tog min telefon och ringde Joakim och bad han komma, och det gjorde han, dock superpackad, aldrig sett han så förr, han fick även träffa Ullrik, haha men självförvållat. När vi la oss i sängen sen så kramade han mig och sa att jag luktade gott, att jag luktade precis som han men ändå inte, och att jag måste vart med en annan kille. Så hans slutfråga blev, vem har du legat med ikväll!? haha ja men tack för den, jag hade legat hemma och ätit chips med dip hela kvällen, om någon ska fråga något är det väl jag? menmen, jag somnade iallafall runt halv7 igen och vaknade för ett tag sen, nu ska jag snart ut och shoppa, wiiie!
ett inlägg jag skrev inatt på facebook när jag vaknde inatt:
Drömde den värsta mardröm man kan drömma,
vaknar upp med en blöt kudde och tokgrinar och vädret
ute fortsätter som i drömmen.
Nu är alla lampor tända och tvn på högsta volym.
Jag inväntar min pojkvän så jag kanske möjligtvis vågar släcka någon lampa sen...

seg dag

nu blir det film som jag hyrde, bad teacher!
sen hopp i säng med min nya pyjamas, och alla som ska ut ikväll, ha så kul!

mina julklappar, och som sagt, jag är supernöjd!

och älskling, din present är helt perfekt, precis som du!

julklappsutdelning två + fifatunering!


julklappsutdelning ett klar!

imorse var jag på fyrishov med joakim och hans familj, åt julfrukost och badade i några timmar, hur mysigt som helst, nu är vi hemma hos mig och har precis delat ut alla juklappar och jag är hur nöjd som helst, supertack allihopa, bättre jul kan det inte bli, nu väntar vi på taxin för att åka tillbaka till joakim för en ny utdelning, jag visar alla klappar och det imorgon när jag kommer hem igen, men några bilder från nu kan ni få lite snabbt.
(bara mina klappar, tihi)
God Jul!

god jul alla !

nu ska jag till fyrishov och äta julfrukost och bada massor, mysmys!
ni får ha en bra och trevlig och mysig jul, puss

julstressen tar död på mig...

sover som en kratta och är trött helahela tiden, menmen, snart är mitt badrum färdigmålat och omgjort, där är svaret på bad update, men jag lovar att det blir bättring, för snart börjar tyvärr skolan och då är det ju data på varje lektion som jag kan skriva på och sen blir det mer tid på kvällarna förhoppningsvis, lite mer rutin på jobbet och träningarna, en iphone blir i mina ägor och jag kan då blogga från den, så håll ut, det blir bättre, jag ska även jobba lite på designen, förut var bloggen mitt liv men nu har det kommit annat ivägen... jag ska dock inte klaga, för det är det bästa om hänt mig, I am in love! kameran är iallafall på under hela julhelgen, så bilder blir det iallafall nästa vecka kan jag lova, men nu ska jag låta Joakim ta sin data så han får spela sin julklapp han köpt till sig själv och öppnat i förskott den tokern... haha

mys med flickorna

hur länge sen som helst jag var med brudarna, men ikväll var det helmys, 2 popcornskålar och en chipspåse och massa tjejsnack, me love it, kärlek till er brudar, ni är underbara!

målar...

målar och målar och målar om i badrummet, igen... denna gång LILA!

sherlock holmes, galet bra!

tänkte bara säga att jag och jocke och emma och tobias var på sherlock holmes 2 nyss och den var så galet bra fast jag inte ens sett ettan, men rekomenderas!

I made it

Jag skrev klart uppsatsen, 13 sidor blev det, puh skönt att det är klart !

Nu ligger jag och kollar på Simpson och försöker somna, imorgon är det shopping och sen tandläkarbesök. Hjälp..


Aja godnatt


Mamma kan hon

Mammas snickerskakor är räddare i nöden! LOVE


<3


vad ska jag göra ikväll?

tiden går så himla segt idag, orkar inte, och ikväll ska jag plugga, fy vad jag inte vill, någon som vill ses?
slutar om en timme

40 minuter till rast!

nedräkning ja!

älskar dig,

det går inte att vara sur eller arg på dig, hur mycket jag än vill.
visst kan jag bli besviken och ledsen men såfort jag känner din närhet övergår det till kärlek igen, du betyder allt för mig, du är underbar.

thorén ligger lågt i mina ögon för tillfället

en lärare som inte kan ta diskussioner, nu har vi fotboll på fredagEFTERMIDDAGAR !
för det första ska vi vara "lediga" på fredagar på thorén
för det andra ska alla träningar ligga på FÖRMIDDAGAR.
för det tredje har dom lagt fotboll för att coachtiden ligger på förmiddagarna för dom som har rester och IG:n men när vi började på skolan sa dom att dom som inte klarar skolan ska bli bortplockade från fotbollen. Men så låter det inte nu nej...
Fotbollen i skolan suger, inte själva fotbollen utan mer gruppen, det är det värsta i hela skolan, just fotbollen, men ingen fucking jävla lärare bryr sig, så nu säger jag godjul thorén för nu tar Rebecca jullov, inget mer skola, så jävla less!!
Ses nästa år någon gång!

plugga, duscha, sova!


reklamutdelning, hurray !

eller inte, jag orkar verkligen inte ut i detta plaskiväder menmen, pengar till lagkassan, undrar dock om dom planerat ihop allt med bilar för fuck no att jag tar cykeln, då går jag hem istället!

jag är duktig !

jag sitter på lektion i skolan men egentligen kan jag åka hem för jag har godkänt på uppgiften men jag skriver lite mer för jag kanske kan få lite högre betyg, fast jag ska nog skriva lite mer hemma istället, för jag vill sola, hej spöke!
så vi hörs senare!

Frulle!

Godmorgon godmorgon, nu var det skola igen och det ländes när klockan står på 10.25 och inte 08.40


nu är det jul, hoppas det ligger kvar!


det gick finfint!

hade vår första köruppvisning idag och det gick finfint, dock var vi bara 3 stycken men jag tycker vi klarade oss, fick byta lite stämmor och sånt där typ 25 minuter innan men men, vi är bäst så vi fixa det!
We are the super duper mega awesome choir.

julbord

precis vart på julbord med familjen och lite av släkten, gottgott, men helt proppmätt nu, tack Lars-Åke! bilder kommer en annan dag för pojken drog med alla bilder, haha och han fick dessutom visa leg när han beställde ölen till maten, haha dagens helt klart!!

det ska väl inte vara så svårt?

har offrat en del och fixat och trixat så allt ska gå ihop, det kanske du också har gjort vad vet jag, och jag vet inte om mina ändringar har märkts av av dig men snälla, planering, det är inte så svårt, ganska less nu, men jag ska hålla god min ut i det sista, men tänk iallafall !

Klockan tickar fort...

Kanske dags att hoppa ner bredvid den snarkande hunken i min underbara varma säng, klockan är ju jättemycket !?


WOHOOO

min kväll (natt) blev lite bättra nu iallafall, jag fick svar på ett efterlängtat mail, nu håller jag alla tummar jag har och snälla gör det ni med, min drööm kan bli true!
:D
nu blir det lite plugg sen försöka putta bort pojkvännen till sin sida av sängen, love!

bra dag slutade bra (trodde jag)

hade min sista dag på praktiken idag och efter det tog jag en fika med saknade Marika, vi hade ju ett och annat att prata om kan jag ju upplysa er om.
åkte hem och fick gäster, glöggmingel stod det på schemat, trevligt värre med vovvsingar och några bebisar, vill också ha en bebbe, hur söta är inte dom!!?
hoppade i säng efter 11 när alla åkt och kollade på Pelle Svanslöös julkalenderns typ ALLA avsnitt, tills pojken kom, först sa han sen, sen blev det snart, sen halv två skulle han gå, sen 2 men när kom han jo kvart över 2 och då ville han ändå vara kvar en timme till, suck!
nu har han dessutom tagit upp hela sängen och ligger och snarkar så tog ett extratäcke och kröp ihop framför datan nu istället, inte alls sugen på att sova och om jag skulle vara sugen så kan jag ändå inte... sääääääääääääämst!!

so true!


the edge of glory

sitter på jobbet och det går lika dåligt som vanligt, buhu!
oj måste starta om datan, skriver nå intressantare snart :)

man typ MÅSTE se dom här, så underbara!


haha

möts i telefonen av en helt okänd människa,
- HEEEEJ KÄRLEKEN!!
jag harklar mig lite
- oj jag trodde det var min man.
hahahha kan man hålla sig då eller !?

japp japp japp

pratade med min underbara pojkvän imorse och han har tror det eller oj också kollat på landet för länge sen när han var liten, åå jag blev överlycklig för jag älskar verkligen lillefot och cera och kvacki och alla, tihi, nu vet jag vad vi ska kolla på nästa gång...

redan julafton ?

tihi nej då, det är bara lite grejer till företaget, nu sätter jag igång på riktigt, kom och köp!

såhär kul är det att plugga!

så därför drar jag på en film nu och säger godnatt gott folk!

glasögonorm!

är jag snygg eller? assköna är dom iallafall på och man ser som en örn i dom, host!

fixat!

nu har jag långa fina naglar på alla 10 fingrar igen, puuh kände mig så okvinnlig utan nagel, typ som ett prinskorvsfinger, hahaah

hur gör jag?

jag har fått ett mail och jag gillar inte alls vad som står i det, nu är det dags att tänka om!

dagens shopping, tihi glad tjej!


FITTA HELVETE AJ !!!


jo men visst har man mycket att skriva om

lampa, för er som inte visst!

10 timmars sömn sen i fredagsmorse

semifinalen gick åt helvete och jag tänker inte skriva mer, nu är det godnatt!

juste,!!

jag måste se ikapp typ 7 avsnitt julkalendern, hejja Rebecca, + plugga till ett prov och skriva två inlämningar, + jobba tre kvällar denna vecka och samtidigt ha praktik varje dag, kul vecka, dö inte!
men jag måste säga att julkalendern är nog viktigast så det blir julkalenderstittande nu, pussen!

vidare i luciacupen

så det är bara att ställa klockan och hoppa i säng, 04.00 uppstigning imorgon för slutspel, tagga!

sammanlagt denna helg blir det 10 timmars sömn, värt!?

fan vad jag är trött!

vaknade vid 10 typ så det blev 5 timmars sömn typ, och snart är det samling, cup ikväll, kuligt värre!
Sen måste jag plugga som en tok ikväll och imorgon, och sen jobbar jag hela nästa vecka, så det är bara att stå i nu, inte många dagar kvar på detta år, men jag orkar inte!



nu iväg på julbord, tihi!

sen dirre till diöshallen och kolla fotboll, första matchen för FF är väl typ runt 22 och sista 00.50 och sen SK (min superpojke i mål) börjar typ vid 02 och typ till 5 kanske? aja hela natten fotboll, tagga !
får inte glömma min filt, myyyyys!

fan vad jag är bra!

har rensat hela min garderob, + min byrå, + hela toaletten med alla skåp inräknat så nu är det bara pang puff världens bästa becca ska hoppa isäng och sova mina sista timmar för denna vecka, imorgon börjar ju luciacupen, årets-dygna-så-länge-du-bara-orkar-samtidigt-som-du-kollar-fotboll-och-spelar-om-vartannat.
godnatt!
juste icke att glömma, julbord med älskling och hans jobb imorgon efter praktiken, mys och muuuuums!

fattigare, men vad gör det när man är rik !?

beställde lite grejer till företaget, spännande när det kommer hem!

godkväll mitt herrskap

sitter på jobbet och det går riktigt fint, dock ser jag inte framemot att GÅ hem om 50 minuter, jag får hålla alla tummar jag har på att mamma kan hämta mig, det snöar ju massor!
idag hade jag mössa på huvudet, tihi jag är så himla söt...
ikväll ska det slås in dom sisat julklapparna och käka massa mat, är tokhungrig, hoppas det serveras något gott där hemma när jag kommer hem. Nej nu ska jag fortsätta jobba, ha en trevlig kväll, (jag vet att denna bloggdag inte vart super, men svårt när jag jobbar från 10-21)

trevlig onsdag!

har lunch på praktiken nu, blir fisken jag käkade igår till middag, mums!
Nu på eftermiddagen blir det bara att jobba praktikuppgiften, buu menmen den måste göras den med, ikväll ska jag jobba, länge sen nu, så ska bli trevligt att träffa alla gamla jobbarkompisar, nu käk, kyss

film 1 klar!

det blev Klara, jag bläddrade bland massa filmer och ser Klara, vart helt i extas, jag läste ALLA böcker när jag var liten, så det blev en flashback på 1 h och 20 minuter, nu ska jag skriva in mig på jobbpass och sen beställa lite saker till mitt företag, sen blir det en till film, ni får sova så gott så hörs vi imorgon, puss

cooolt!

vi har ett nytt duschhuvud som jag kopplade in idag, och är vattnet kallt lyser det grönt, ljummet blått och varmt rött, ashäftigt, så nu sätter jag datan på laddning och hoppar in i duschen sen ska jag fixa lite med ekonomin, massa att planera, jul, mellandagsrea, en resa, träningsläger, anmälningsavgift, företagsprylar och lite sånt.
Efter det blir det filmkväll med sällskap av kudden, fick låna älsklings via play konto så har ty 1253 filmer att välja mellan, underbart och supertack, ät lite julbord åt mig med så är du söt.
den blå är min favorit, synd att det bara kommer lysa rött för mig...

någon gång måste vara den första

körde omkull med mopeden imorse när jag skulle åka till jobbet,
gled någon meter med mopeden över mig så nu är mitt knä helt blått och svullet och knöligt och gör galet ont,
Emma kom över och gjorde mig sällskap en stund nu på dagen innnan hon åkte till skolan, tack sötan!

snart ska jag på körrep inför julkonserten om 2 veckor,
och sen får vi hoppas att knäet blir bra för jag har ju cup i helgen...


look down



sliten brud har kollat ikapp julkalendern !

och charle måste vara den sötaste unge jag sett...


duktig tjej!

snart är det mat men innan det ska jag försöka hinna med lite saker, bädda sängen, stoppa in kläder, slå in lite julklappar och kanske skriva in mig på några jobbpass samt skriva ett träningsschema, nu är det slut på det lilla onödiga onyttiga ( alltså lite onyttigt får man äta ), eftersom älskling har börjat biffa på sig och tom köpt gymkort kan ju inte jag fortsätta som nu, och nästa år är det ändå trots allt div3... Come on!!

mys och godnatt

helt själv, menmen, en bra fredag slutar nu, godnatt alla !


dagens!

sista jobbdagen innan helgen, skönt, jag tror dagen går fort, eller jag hoppas det iallafall, ikväll är det Twilight 4 del 1 med brudarna som gäller, läääängtar !!


för att jag älskar dig!

Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig.
Var inte rädd, jag går bredvid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har
och låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig.

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Så låt mig få bära dig när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig
för du betyder allt för mig.


sarah dawn finers julkonsert nu med bby!


storhandlaren storhandlade på jobbet