Dax för jobb

10-17 på intersport, kom gärna förbi!


Mina julklappar

Har ju helt glömt att visa vad jag fått i julklapp och nu har jag ju dessutom storshoppat idag så visar bara en snabbisbild på klapparna så kanske jag slänger upp mina nya ägodelar från idag ikväll. Nu är jag iaf påväg hem. Skönt!


Whopaa

Jag sitter i Globen och ska kolla på Disney on ice med hundra miljoner andra småbarn. Men det bästa med allt är väl typ att jordens snyggaste man, nämligen Hugo rosas, som jag förövrigt har dansat på en scen med sitter bara ett par rader bakom mig, Wiiee!!!


Haha

Får man inte ragg på krogen så får man det utanför trappuppgången!

Var påväg hem med sista bussen och kliver av vid min hållplats, plötsligt springer på snygga killar upp jämsides vid mig och börjar prata, slutar med att de visar sig vara min granne och vi ska bli tröningskompidar, han fick mitt nummer så får vi se hur det blir med det, hade ju vart trevligt med en snygging som träningspolare, håller tummarna att han hör av sig, annars vet jag ju vart han bor ! ;)


Jättenöjd

Pengar, smycken, kläder, 2 par skor, presentkort, parfym, ljus, solariumkort,och massa annat fint, nu sitter vi och äter gröt och sen ska jag åka på midnattsmässa med Emilia, kommer bli en grymt mysig avslutning på den bästa dagen på året!


Julfina

Vi fikar lite och snart julklappsitdelning!


God jul

Sitter och kollar på Kalle anka, snart julbord, mums!


den finaste

hur visar jag min kärkek, hur gör man för att va nära, jag har tänkt, verkligen tänkt, någonting har hänt,
jag har aldrig känt så tydligt vad jag vill.
men det är nånting som stör mig, det sett du berör mig, du är en man.
tänk om jag tar sats, rusar in, tar plats, säger hör på mig, jag behöver dig,
jag har aldrig känt såhär. vad betyder det, e det inte ganska fånigt, att jag ska vara i denna sitsen,
jag är hon som alltid var så cool så sval.
jag har aldrig känt såhär, vad betyder det,
jag glömmer både rum och tid, du ligger här bredvid och jag känner hur du andas,
jag kryper tätt intill lycklig för att du finns till. 
du är den vackraste jag mött, inte tuff o kall o hård som andra som andra, du har väckt
upp det jag trott var dött, och när du har mig, när jag tar dig, min hungriga kropp frid. bortom ll rum och tid, då är du den finaste jag mött
 
man måste förvekliga sig själv och sitt liv, .

mysdag helt enkelt

vaknade upp bredvid en av dom finaste jag vet, efter en lång natt med bara några få timmars sömn, mycket prat vilket jag tyckte var skönt. druckit chaite, skrivit rim med lillebror och bara tagit det lugnt!
 
 

förövrigt ja..

hat nu jullov, städat mitt rum, bäddat rent i sängen, vilket ska invigas inatt!!, slagit in alla julklappar, klätt julgranen, självklart också spelat bingo lotto, dock inga vinster för mig...

on the rode again

tja bloggen, hihi nej men nu är jag tillbaka, kan ju börja med att säga att ett av mina nyårslöften kommer vara att ta hand om er läsare på ett bättre sätt, jag har ju trots allt över 100 stycken dagligen..
 
tänkte dra ett par olika inlägg om mitt liv semaste veckan, har aldrig stressat så mycket i mitt liv men samtidigt har jag hunnit med så sjukt mycket.
 
kan ju börja med det som har tagit upp mest av min tid, nämligen jobb, från förra fredagen till onsdagen hade jag sovit 21 timmar!! aaa, jobb på inter sport 10-19 och sen direkt till posten 20-ca03, så har mitt liv sett ut sen i söndags.
 
men jag har haft mycket trevligt, inter sport trivs jag som fisken i vattnet och har även blivit uppsatt på schema så det är nog bland det bästa med detta år, helbra!

posten var tungt under nätterna men jag hade sällskap av en gammal vän, vi gick på scouterna tillsammans och har inte träffats på år och dar, men vi klickade direkt vilket var suveränt annars hade jag lätt sjukanmält mig, du fick mig att orka emilia, och hade träningsvärk varenda morgon för vårt flum och skratt hela nätterna, blev även en och annan kaffe, drive in på max /mcd samt tårta som avsutning, mums! Helt klart värt en hektisk vecka!

ojoj nöff

typ, inte skrivit på alldeles för länge men denna gång förlåter jag mig själv, aldrig haft så stressigt som jag har nu.
helgen som var blev det inte mycket sömn, snarare utgång, film, mys, jobb, och ännu mera jobb, började i söndagskväll mina nattpass på posten, så har jobbat 20-03 varje natt sen dess, sen också jobbat på inter sport måndag-onsdag 10-19, nu är jag i skolan, sen blir ddet till att köpa lite julkappar och biobiljetter till på lördag, sen iväg och jobba natt igen, imorgon är det inter sport 10-19 som gäller sen jobb posten 20-04, kul!
 
nu har jag historia och vi pratar om reformationen och jag kan typ allt, känns bra, jag lägger in bilder och sånt i helgen om  jag överlever dit. ni får ha överseende lovar att det är värt att kika in här i helgen igen!

Kanske ska ta min dag lite kort

Vaknade som ni vet sent, tog sen och åkte till netonet och storhandlade med Ida, bl.a. Så jag kan lyssna på spotify i min bil. Sen hämtade vi upp Sara och Marika och tog oss mot gymmet. Gymmade solade bastade och chillade i ett par timmar sen blev det middag med Rasmus, Java, skulle åkt till gimo men blev inte så tyvärr.

Nu är det hopp isäng.


God morgon sådär 12 på dagen

Ligger i sängen och mornar mig, läst lite bloggar, kollat fb och insta, nu är det väl dags att ta sig upp och äta frulle. Sen bär det av mot netonet och sen vidare mot gymmet för att röra på fläsket, sola, basta och umgås med mina fina vänner.

Nej nu upp och hoppa!


Klockan är 00.30

Och jag ligger och vrider och vänder mig, tankarna snurrar som attan men inget negativt kommer upp, jag har världens bästa vänner, en underbar familj, en skön säng, maten alltid serverad, kläderna tvättade, en egen bil med körkort, en underbar helg framför mig, snart julafton, kan inte bli bättre, jag är så lycklig man kan vara och det är pga alla ni runt om mig, tack för att finns!

Självklart skulle det kunna snurra tankar som är lite förvirrande men det positiva tar över så jag låter det vara så och somnar med ett leende på läpparna, godnatt alla

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1899696/images/2012/pic_50ca66a3ddf2b321370025fa.jpg" class="image">


Klockan är 00.30

Och jag ligger och vrider och vänder mig, tankarna snurrar som attan men inget negativt kommer upp, jag har världens bästa vänner, en underbar familj, en skön säng, maten alltid serverad, kläderna tvättade, en egen bil med körkort, en underbar helg framför mig, snart julafton, kan inte bli bättre, jag är så lycklig man kan vara och det är pga alla ni runt om mig, tack för att finns!

Självklart skulle det kunna snurra tankar som är lite förvirrande men det positiva tar över så jag låter det vara så och somnar med ett leende på läpparna, godnatt alla


Hemma

Jag och Victor stängde idag så det var sjukt latch! Pratade och städade, underbart, sen måste jag bara nämna hans ursöta rosa strumpor !

Haha nej nu blir det sängen med en bok!


ego jag vet!

kom precis hem, ska slänga i mig nått att äta innan det är dags att åka till jobbet, sköndag, satt bara och lyssna mest, jag bjuder på lite egobilder från imorse för jag tror inte ni får se så myckt mer av mig idag, då jag jobbar till typ 22, blää aja skriver kanske ett godattinlägg, om inte hörs vi imorgon, pussen !
ego

 

Ellahs ascoola brills!!

<3


Historia

Sitter på en föreläsning, historia, upptäckter, just nu pratar vi om kameler och sidenvägen etc..


Nysningen

Ja jag är en riktig liten mysfilur, raggsockor, musik och lite frukost, självklart te eftersom det är så kallt ute.
Ett under att jag inte är genomförkyld efter dom där timmarna i backen igår.

Skola mellan 13-15 sen jobb 16-22.
Sen är det helg, imorgon måste jag plugga, sola och träna och det är ett MÅSTE verkligen.

Nu ska jag dricka upp teet och sen börja göra mig iordning, sen ta en rutt ner till tvättstugan och hämta tvätt.


Awesome

En av dom bättre kvällarna på länge, först en chill sista lektion i skolan, sen hem och byta om för pulkaåkning, hur kul som helst, pulka, plastpåse, luftmadrass ja vad åkte vi inte på..
Efter ett par timmar fick det vara nog, då åkte vi hem till Eric och bakade pepparkakor, käkade halva degen och gräddade halva, skrattade och kollade film. Dagens skratt går till Åberg också för sitt grisskrik från ingenstans!

Haha helt lyckad kväll som nu avslutas, imorgon är det en skol/jobbdag, så först skola sen jobb och stängning på det. Aja sen är det helg, får se det så ist!


Rosa?

Eller svart eller guld eller gul eller blå?


Mössproblem

Ligger hemma i sängen och skriver lite på ett arbete, snart kommer Johannas pojke och hämtar oss för att köra ner oss på stan för en sista lektion idag, sen en lektion imorgon och sen är det helg!!

Haha ikväll blir det pulkaåkning, spännande värre! Men vet inte vilken mössa jag ska ha, man ser hemsk ut i mössa men fan så mysigt det är!


så sjukt less

andra dagen i skolan efter praktiken och det börjar redan med kaos, ingen lärare, suttit här i 40 minuter nu och ingen lärare kommer.
nästa lektion börjar vid 14, jag ska åka hem och gräva ner mig i plugg, så får vi se när jag kommer tillbaka.

ha en bra dag, min blev inte så bra som jag trodde!

Skön dag=sköna kläder

Orkade inte riktigt piffa till mig när det bara är lite plugg, menmen, nu sitter jag på bussen påväg till skolan.


godmorgon

morgonen börjar bra, känner på mig att det kommer bli en bra dag, lite skola, lite plugg på håltimmen, sen pulka, kommer bli jättebra tror jag, bara det inte snöar och skit ikväll.
 
nu är det dax att krypa upp ur sängen för att äta lite frukost, tror det blir en finfrukost, te och en god macka, sen dax att ta fram kläder, inte den blekaste om vad jag är på för klädhumör idag, aja det visar sig,
hoppas ni får en bra dag!
 
 

mys resten av kvällen

imorgon har jag 2 lektioner och där imellan har jag lovat mig själv att plugga, så så får det bli, sen blir det pulkaåkning, skittaggad !!
 

dax för ett bad

nu är alla julklappar klara utom till en person, inte den blekaste om vad jag ska köpa men det löser sig nog...
slagit in några och gömt resten, dax för ett bad, sen på med dom nya mjukisbyxorna jag köpte till mig själv idag !

tar hand om mig själv

jag är en liten prinsessa, känns så iallafall, sitter på fiskspa nu och om några minuter är det dags för fotmassage, mmm jag njuuuter !!
 
sen iväg och handla resten av alla julklappar !

vi julshoppar

dock inte julklappar, utan det blir till oss själva, hih !

första skoldagen

skolan gick bra, slött som vanligt, dock har jag enormt mycket som ska göras, inlämningar etc, men det gör jag på håltimmen på onsdag, och ja ja glovar mig själv att jag måste göra det då!!
 
även hunnit jobba ett 4timmars-pass nu här på kvällen, var lugnt så det kändes bra, på torsdag är det stängning som gäller, dock med fryk så det blir aweeesoooome !
 
imorgon är det julshopping med mina fina vänner linda och emilia, kan inte bli så mycket bättre, självklart kryddas det på med massa skitsnack och deeptalk också, hihi tagga !
 

åååååå sovaaa

idag har jag legat i sängen till typ 1 sen kom mamma och hämtade upp mig och vi skulle hitta ett par vinterskor till mig men det gjorde vi inte, så blev en lusebulle och sen hemfärd, bara slöat hela dagen, och sen kom vi på den briljanta idén att gå på bio, så jag, eric, fryk och åberg tog oss ner på stan och kollade på sinistar, ganska dålig film men ändå läskig, åberg satt mest och suckade och stönade, eric gömde sig under mössan och fryk satt och kommenterade det läksiga med ord som, pannkaka etc. haha coola grabbar !
 
nu är det sängdags och skola för mig imorgon, tro det eller ej men min 4 veckors praktik är slut, buhu !!
 

här har vi mysparty

haha sitter hemma hos eric på "fest", ganska dött, ska väl snart röra oss utåt !
jobbet gick bra, dock var vi underbemannade så det skrek om det, vi var tre extrapersonalare så noll koll hade vi också, men det gick bra, hoppas kollegorna hade trevligtg på julbordet!

ajajajaj

buhu, ska på inflyttningsfest ikväll efter jobbet, och tänkte ha klänning men blev inte så eftersom jag är en fotbollsspelare, fyf*n vad ont det gör! stackars lilla mig, men jag får väl sluta glidtackla helt enkelt.
nu fort dusca för att ta sig till inter sport och jobba stängning idag också!

twiiister

jag är helt förälskad i ett spel, hur sjukt är inte det? twister, så jävla kul, om man har rätt kläder på sig vill säga, men oj vad roligt, det är något jag måste införskaffa, vilken partyhöjjare!!
 
nu är jag påväg till Eric, haft en trevlig kväll, men dax att börja ladda för cup imorgon !

jobb jobb jobb

sitter på jobbet, har lunch, stänger ikväll och sen direkt på julbord med jobbet, mysigt !

nya örhängen!


julmysigt

jag och bror har vart runt i halva uppsala för att leta julklappar, det blev för min del 1 julklapp och grejer till mig själv för dryga 1000lappen bra jobbat, aja nu har jag iallafall julmyisgt på rummet !
 
imorgon blir det jobb till stängning på inter sport, kuligt!

finlunch

sitter och äter finlunch med min bästa konkurrent, haha folk kollar snett när vi kommer en med stadiumtröja och en med intersporttröja, men det är lugnt vi är ju vana med uppmärksamhet..

Onsdagsunderhållning

Hockey för hela bunten, nu dör mobilen så skriver ett inlägg senare!


Tro det eller ej men jag är vaken nuu !!

Herregud, såhär tidigt var det länge sen jag var uppe, men har lite ärenden som ska vara gjorda innan praktiken idag, sen åker jag och jobbar direkt efter praktiken så blir ett 10 timmars pass idag igen, men sen ska jag faktiskt troligtvis titta på lite hockey så tror det kan vara lite myspys faktiskt !

Skriver mera sen


Myys

Ligger i min säng nu efter att vart och träffat en fin filur, blev mycket prat och lite film på det, men nu är det sovdags!

Håller tummarna på att min bil inte har frost på insidan av rutan imorgon igen, då blir jag tokig!!


Trött

Nu har jag jobbat 9 timmar på Inter sport och även hunnit shoppa lite fint åt mig själv, ska bara köra hem min fina vän sen blir det tacomys hos en fin filur.


Nu är helgen slut

Några få timmars sömn, utgång x2 med mycket fina människor, jobb fredag lördag söndag och nu också nytränad.
Helt klart den bästa helgen på galet länge!!!

Nu är det soffmys med datorn och Beck.
Imorgon blir det praktik sen julklappsshopping, förhoppningsvis med sällskap av min underbara vän !


Från i fredags

Gick in lite spontant och kikade vimmel och kom på att jag förfan va med!

Både jag som egenperson och även min rosa panter-drink, I will be popular!


Naaajs

Klev precis innanför dörren, tack för en underbart trevlig och mysig kväll/natt, precis som igår joinade även fryk och Åberg, ikväll dock med start hos Eric, och några till härliga människor, lite spelande sen ner på stan och mös på Williams i ett par, tre timmar. Vidare ich släppte av Åberg bl.a. sen hem till Eric igen och där slängde vi oss i soffan, fryk jag och Eric, filmrulle påslagen och bara chilla. Men tyckte det var dax att röra sig hemåt med tanke på jobb imorgon men hade mer än gärna velat vara kvar dock. Aja det blir fler tillfällen, I promise!

Nu ska jag iallafall blunda och sova, godnatt!


Igår va en bra kväll

Trevligt sällskap och lite drama på det..