Fikarast

Sitter på jobbet (fotbollsskolan) och har nu fikapaus, snart kör vi lite allsvenskan sen är det lunch. Efter jobbet åker jag och solar sen har jag match !!
Igår övningskörde jag i typ 2 timmar. Skönt att komma ut på vägen.

Nej nu kör vi igång igen


Helt trött !

Andra dagen på fotbollsskolan avklarad, nu ska jag hem och lämna av sakerna sen blir det sola, hämta ut mitt paket på posten och sen övningsköra. Sen ikväll är det Sverige som spelar på tvn, kan ju hedra dom med att kolla för sista gången i em 2012.

Nej nu ska jag hem, tjiiing !


Godnatt

Imorgon är det jobb, sjukhusbesök och pojkvänsmys som står på schemat !

Dags att sussa


Stolt tränare

Vart ute i gottsundagipen hela förmiddagen och spelat fotboll med mina pojkar, 2-2 första matchen och dom har aldrig spelat sp bra fotboll som då, och sista matchen var mer vattenfotboll, bollen bokstavligt talat flöt omkring, och vi i vaksala är ju kända för att vara lite i kanten och det märktes nu, en plan full med vatten är något sämre än en konstgräsplan, så det blev förlust där. Men jag är nöjd och killarna hade iallafall roligt på vattenplanen, det är det viktiga !

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1899696/images/2012/pic_206865971.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/1899696/images/2012/pic_206865971.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/1899696/images/2012/pic_206866133.jpg" class="image">


Mysfika

<3


Trött och världens sug

Precis käkat tacos, nyduschad och färdigjobbad för denna helg, men är bra sugen på en pannacotta eller något i den stilen, ska iallafall ta bussen om 20 min ner på stan och mysfika med min fina vän Marika, så jag skriver sen!


Usch !

Sverige suger men jag älskar Chippen ändå, och Zlatan är bra söt!

Godnatt


Kom igen nu Sverige !!!!

Hejjja hejjja sveruge!!!!!!!


Lyckat !

Hade ju lite planer för dagen, men har inte gjort ett skit, nu är jag fixad och klar för ett arbetspass iaf, men den börjar inte fören om 3 timmar, kanske lägga sig på balkongen och sola en stund då, men då får jag ta bort sminket och sätta på nytt igen sen, eller så åker jag till mamma, ska ju färga håret rosa idag tror jag, hihi !


Godnatt

Morgondagen kommer att erbjuda mycket, så lika bra att ställa klockan (+några snoozealarm så jag kan sova lite längre)
Godnatt mina vänner, jag har haft en trevlig kväll och hade en mysig pratstund med världens finaste pojkvän under cykelturen hem, lycklig tjej !


Myspys

Precis suttit på smultron och tagit en smirnoff, vart lite kallt så nu sitter vi på garys och laddar inför andra halvlek i spanienmatch !


Eftermiddagsfika

En till kopp kaffe och några kakor, nu ska jag börja fixa mig lite, sen ska jag på jobbavslutning. Efter det ska jag träffa Melina och ta ett glas vin och prata lite skit, behövligt !


kika betyg

sitter med en kopp kaffe och kikar lite betyg, ser ganska bra ut, kom in 4 nya betyg nu, vg,vg, mvg,mvg, bra vårtermin helt enkelt!
Men nu är det sommarlov!!

Gårdagen på grönan

Regnigt, soligt, åksjuk, träffade en gullig gammal vän, pizza, godisnapp, köer och smacksura dojjor!

Det var jätteroligt men oj vad trött man var när man kom hem inatt. Har faktiskt inte klivit upp ur sängen än. Ouupps!


Cptrött

Sov hos älsklingen inatt och vi drog ut och fiskade med Tobias och Jim, vi har vart vid ulva och i björklinge, ingen fisk men mycket regn och mygg, nu ligger jag i soffan med nya varma, torra kläder. Snart ska jag hjälpa min lillebror med musten sen bär det av till natha och Dennis för lite fotbollstittande :)
Imorgon är det avslutning och jordgubbstårta på g, ska nog göra om i mitt rum också, och på onsdag GRÖNA LUND !!!!


Mys med älsklingen vid ån

Jagälskardig<3


Idoler

Mina pojkar är stjänor, bild i tidningen och allt !

Kom och kolla på oss, nästa söndag, gottsundagipen, 10-15


1,4 kg godis + fotboll

Men livet suger ändå


Det blir godnatt efter denna match, eller så fixar jag bloggdesign, får se om jag orkar, nu är jag så trött och less, ska hoppa i säng och hoppas att jag inte vaknar.... Inte på väldigt länge iaf


Muums

Blev lite pyttipanna nerspolat med en öl och en Lennart i klubbhuset och nu sitter jag och smockar i mig lite fondue, bra kväll!!


Vaksala 10år

Spenderat min dag på Årsta ip sen 8 imorse dock med ett litet avbrott pga shopping då jag inte ville se vaksala dam spela. Nu avslutas snart dagen i klubbhuset med lite middag !


Paketets innehåll

Världens sötaste klänning och den satte perfekt och jag älskar den !


Som ett barn på julafton!


Ändringar

Nu ska jag sitta här på landet i 25 minuter till istället för att åka nu när min buss precis gick förbi, för mamma hämtar mig ända här ute, tur att det är sol!


Helg !!

Nu har jag jobbat två dagar till, krusenbergs herrgård, sjukt fint ställe.

Jag visar lite bilder när jag kommer hem till datorn, nu väntar bussfärd i 50 min om inte mamma kommer och hämtar mig på stan


lovat min älskling

jag har ju faktiskt lovat min pojkvän att jag ska börja blogga igen, jag kan ju säga att mitt liv har rett upp sig och allt går som på räls igen och allt det tack vare mina fina vänner och min familj. Jag spelar i Vaksala div4 och jag har ett nytt jobb kanske 2 och kanske 3 får se. Jag har sommarlov i praktiken och jag är fortfarande jättekär.
klickade alldeles nyss hem lite kläder, ouups!

och nu ska jag hoppa i säng, helt själv tyvärr men det är tidig uppstigning imorgon och jobba lite på krusenbergs herrgård precis som idag. Riktigt fint ställe, och ni ska se sviten, ojoj 3000 per person och per natt, jag lovar att jag ska bjuda min man när jag gift mig på en helg där, så sjukt fint!

nej som sagt, bädda upp och hopp i säng.
lite bilder på vad jag köpt