vackert väder!


GRATTIS

världens underbaraste tjej nämligen Emma Johansson tog idag sitt efterlängtade körkort,
så himla glad för hennes skull, älskar dig honey !

kärlek !


underbart att vara tillbaka !

jag har haft 13 st trogna läsare i en veckas tid som inte fått något att läsa så jag täntke att blogga det kanske är något för mig ändå, men jag tänker inte låta det ta upp alldeles för mycket tid av mitt liv utan jag skriver när jag känner för det nu och inte att jag skriver för att jag måste... så välkomna tillbaka till världens bästa blogg, nu ska ni få bli en  del av mig igen, jag behöver verkligen skriva av mig !

såhär är det

under tiden jag inte bloggat här har jag bloggat flitigt på ett annat ställe men som i detta nu är hemligt men jag känner att det faktiskt inte är bloggen jag är trött på utan själva bloggandet så from nu tar jag faktiskt en offentlig bloggpaus, när jag kommer tillbaka kan vara allt från imorgonbitti till aldrig, men kolla gärna in då och då för jag börjat skriva här eller kanske avslöjat den hemliga bloggen så är det något ni inte vill missa !

nu !!!

kommer vara tomt i denna blogg någon dag nu, om jag inte kommer på något gryymt att skriva, men sen då jävlar för nu ska det här bli ändringar !
missa inte vad som kommer hända !

ja

 

snyggingen själv idag, ledsen för bad update denna helg, ska bättra mig, men gårdagskvällen slutade iaf med fest hos några hockeykillar som jag sedan dissa (inte för att dom saknade mig säkert men) och drog till en vän, trevligt, hemma vid 3 inatt och somnade typ direkt, nu ska jag iaf lägga mig och kolla tv, helt död !
imorgon går jag i skolan sen naprapaten och därefter städning av mitt rum eftersom jag skjutit det typ 2 dagar nu.
godnatt

dagen

(jag som tagit alla bilder)
jag körde på fotograf, min rygg höll inte för 3 matcher denna helg... tråkigt nog, men oj vilken match trots förlust.

bara ett

tråkigt inlägg idag pga massa orsaker, kollade på innebandy imorse på david som var riktigt duktig, sen åkte jag och kollade vaksala herr som var grymma och sen egen match.
nu ska jag på fest med emma och massa hockeypojkar, underbart !
hörs imorgon

jag har bakat

tihi har man tråkig så har man, jag bakade nyss chokladbollar och satan så gott det var.

dagen i bilder


awesome !

vart i Gävle hela dagen, kan ju börja med att säga att det är en mycket vacker stad även fast jag inte såg så värst mycket, och vilka människor som bor där, helt underbara. Iallafall så åkte vi dit med fotbollen i skolan så det var det underbara gänget som åkte vid 8 imorse och väl framme i gävle möttes vi av det underbara gänget från gävle, dom tog hand om oss och blörjade prata som om ingenting had ehänt och definitivt inte som att det var första gången vi sågs, deras idrottslärare tog våra ledare i bilen och gävleeleverna tog oss med till bussen och vi tog buss till inomhushallen, ganska liten och kall hall men det funkar, vi skrattade och hade superkul och matchen drog igång, vi körde 8 på plan och en målvakt, vilket var skönt eftersom det inte var så stort. Jag gjorde iallafall första målet och det kändes underbart... sen kvitterade dom 1-1 och sen rullade det på,  och när det bara var några minuter kvar så köttade dom allt vad dom hade och fick in några bollar så det slutade 3-4 (vi vann) GRYM insats kära lagkompisar. Efter matchen tog vi lite bilder tsm allihopa, sen gick vi och duscha och tog sen bussen tillbaka till deras skola och käkade tacobuffé, mums sen chillade vi tills tåget gick och på tåget satt jag med johan och kollade film, riktigt skönt var helt galet trött och nu är jag hemma och ska väl städa rummet och lite sånt där tråkigt shit sen får jag se vad kvällen slutar med, kanske hockey?
det jag ville säga med detta inlägg kortfattat är iallfall att jag älskar min fotbollsgrupp, jag älskar fotboll, jag älskade gävle och jag älskade fotbollseleverna i gävle, dagen har vart underbar !

godmorgon

helt seriöst, ser ni vad trött jag ser ut?
aja vi hörs senare, nu ska jag åka och vinna en match

true vascular

There is one thing in life that make life worth living, sure you can list your family, friends, food, water and everything like that. But I think someone really special, I mean whatmakes one happy when you are sad, what makes you feel good when you feel bad, that you can never get enough of that either do or see, what people sometimes call unnecessary and totally pointless. That's what I live for, just like it. It is true that 22 piecesis completely crazy to win a thing, a thing which is round like the sun, one thing that is nice as starheaven, a round thing called soccer. But it's really a lifestyle not a hobby, it'sno joke, it is deadly serious. There is no leisure activity that is life. I love soccer more than anything else and do not know what else to do or who I would be without it. Sure it comes and goes in curves sometimes, they are less eager to stand on that drawn plan but there is always love with the game. True love. It can be painful sometimes but it only shows that you live, right?
I'll always have soccer closest to my heart, that's where it belongs, just like in my heart.
soccer, soccer, soccer, remember that is not a game it is seriously, true love, a lifestyle.


nu är det godnatt, upp om 8 timmar för att krossa Gävle i gävle i just den sport jag älskar.

godnatt

nyduschad och nyinsmord

nu luktar hela jag jordgubb, muums !
nu är det packa väska sen hopp i säng, känns som det är söndag ? konstigt nog, aja godnatt om det inte kommer mera skriverier av mig lite senare, puss

kollat fotboll, alltid lika mysigt

tränade då inte idag eftersom min rygg är helt fucked up och jag har en match imorgon, en på lördag och en på söndag så jag vilade, men var iallafall där och kollade, nu ska jag städa upp lite fint i mitt rum, gå in och ta en lång varm dusch, sen packa väskan för imorgon, då drar jag till Gävle och krossar Thorén i gävle, se upp för här kommer Thorén Uppsala !

underbart !

underbara klacken och underbara hanbollsteamet !
man ser ju lagom road ut, host !

THORÈN

idag var friskolekampen i fyrishov igång, vi vann handbollen och kom 3:a i innebandyn sen vann vi även priset för bästa klack, är vi grymma eller är vi grymma !?

ps. JENSEN KAN TA SIG !

resultatet


trååkigt

jag har galet tråkigt, ska väl kanske fixa mina naglar lite eller typ plocka in tvätten som legat på min soffa i en månad, hah eller så ligger jag kvar på min underbara säng och fortsätter ta egopics, hahah låter bra va !?
kolla första bilden, jag har så blondt hår såå det smälter in i min vita väg bakom, haha läskigt !

uuh cooling !

testade Lina's Raybanbrillor idag, fett tuff jag är !

blogg.se...

det är alltid driftfel och sånt skit på denna bloggportal, ska nog byta men jag vet inte till vilka, aja får väl se...
åkte iallafall in till skolan till 20 över 12 och fick veta vilka grupper som skulle jobba med grupparbetet, min grupp är nice, och vi har om filippinerna... vilket underbart fint land!
skrev några rader sen drog jag och handlade lite och sen hem, nu har jag vart hemma i typ en timme snart, skönt

kolla referatet från matchen i söndags

En klart godkänd insats i upplandscupens första match och säsongen första match då vi fick inställt mot gamlis föra helgen. Vi inleder bäst och står också för spelet under hela matchen. Sett till spelövertag och chanser så är inte ledningsmålet för bortalaget rättvist men på ett långskott av Rebecca så kvitterar vi och har 1 - 1 i paus. Tina i målet har inte mycket att göra i fösta och inte heller i andra. Lagga tar ledningen igen efter lite tveksamt spel av oss. Dock så tar vi straff och Rebecca sätter den säkert till 2 - 2. Rebecca gör sedan 2 mål till och vi vinner med 4 - 2. Ett resultat som sett till spelövertag och chanser borde ha varit större. Lite matchovana samt nya spelare på några positioner gör att vi kommer säkert att bli mycket bättre ju mer vi spelar tillsammans. Backlinjen rullar och har tålamod och gör en mycket bra match.

Mittfältet spelar upp sig ju längre matchen lider och Mathilda skapar fina ytor genom fina spelvändningar. Anfallet går inte att klaga på heller då Rebecca gör 4 mål. Det vi har att jobba med är djuplesspelet som måste bli bättre. Men på det hela taget en klart godkänd insats av alla spelare mot ett lag som ligger en div högre.

nattinatti

sovmorgon till 12.20 imorgon men jag ska ända lägga huvudet mot kudden nu, galet trött och imorgon blir det en lång dag, sover i gimo också och där ska det bakas, host ;)

<3


Dagens

Sitter på matten och börjat prata Hårförlängning med ellah och jossa, jossa ba jag ska sätta i kreativslingor men det heter keratin hahahah skön tjej!!

nu blir jag dödad


godmorgon

inatt drömde jag om sveriges två snyggaste hunkar nämligen Martin och Joel:
nu har jag fotboll som jag hoppar eftersom jag måste träna ikväll med laget för jag är borta på torsdag, så jag får lite vila för ryggen iallafall med tanke på 3 matcher i helgen, illa !

godnatt ♥

nu ska jag sätta på en film och sen sova, ny dag nya tag!

tänk om en hunk skulle säga detta och mena det


He don't love you like I love you
Don't think about you like I think about you
He don't want to have your children
He don't wanna build his life around you


Tell me I should not be feeling what I am today
Tell me to silence my heart
Tell me We've been here before
and I will walk away from you love

For there is a wall between you and I
And he hasn't been treating you right
I've been watching it all
I seen you cry
And I just gotta tell you tonight


Tell me this love's just a feeling and will pass away
Tell me your heart is a liar
Tell me you’re not what I know you are
All that a man could desire
He doesn’t know, darling what he’s got
But I will treasure you
If you give me a chance
I will make you smile, I will give you love that’s true


So why can you not see the place in your heart that was made for me
Why must you hide yourself away?
And why must you fight the way that I’m holding your hand tonight
Take a chance and give your heart to me


hemma

sitter i min säng och lyssnar på musik, vart på möte, gått en sväng på kyrkogården o ch vart hos naprapaten och knakat och vridit och vänt på hela ryggen, nu har jag fått ett styrkeschema som ska följas i 6-8 veckor, rolig tid framför mig verkligen !
kan ju lika gärna ge upp allt då slipper jag ryggont, knäproblemen, fula fötter och ja allt man får, men då blir jag tjock, äsch jag slutar äta på köpet. hah
aja jag var iaf i minneslunden och tänkte lite extra, hittade fina stenar så kunde inte låta bli att inte ta fram kameran.
nu ska jag skriva lite i min almanacka, sen blir det mat, sen film och sova, jag orkar ingenting idag och min rygg...

me in the window

 


ur min synvinkel

detta är ur skolan fönster/balkong i den sal jag sitter i just nu, har nu naturkunskap om några minuter som slutar runt halv3 då ska jag vidare till Kyrkcentrum för ett mors med min praktikledare, sen vidare ner på stan igen för att gå till en naprapat på Idrottsskadecentrum, min rygg har aldrig haft så ont som den har nu... ajaj !

pannkakor

nu är det lunch och alltså dax för pannkakor, underbart, som jag har längtat efter det, kommer blir 15 kg tyngre efter lunchen... men det är det helt klart värt ! me loves pannkakor, eller som man sa förr PANGKAKOR!!




tror jag bestämt mig

tror som sagt jag bestämt mig, ska bara prata med tränaren nu och se så att jag får följa med, kan bli roligt!
bild från sist jag spelade

sover inte än

haha jag fastnade framför msn, snackar lite med Mikael, mycket trevligt måste jag säga då vi sa TYP godnatt för 2 timmar sen ungefär men samtalet rullar, så det är skojsigt! bjuder på en härligt fotbollsbild från förra våren tror jag att det är.
my life is soccer för er som inte visst tänkte jag !

vill ha sommar 2011

jag säger nu godnatt och laddar inför en skolaveckan på 3 dargar med 6 lektioner bara, skönt.
sommarbild

e han inte för söt !?


tjatja bloggen

ligger nu på min säng och laddar hem lite melodifestivalslåtar, underbart!
har trönat grabbsen, deras sista inomhusträning för på tisdag börjar vi utomhus med dom små liven, sen har jag ätit smörgåstårta, för mycket dock för mådde pissdåligt, drog iväg till Löten och kollade på UIF-Wattholma, spännande att möta UIF sen, haha vi kommer krossa!
nu ska jag väl läsa lite ur boken jag fick på svenskan sen blir det film och sen sova, imorgon väntar 2 lektioner, sen ett möte med min praktikplats, så får hålla tummarna på att jag gör ett gott första intryck :)

Roma-Lazio

sen träning så vi hörs ikväll

mellanmål

nu ligger jag i sängen och har ont i ryggen men det gör fan inget, jag är fortfarande så jävla stolt, jag vet att jag säkert är jobbig och tjatig och att vissa säger att jag skryter men vafan 4 mål !? jag kommer leva länge på detta.
nu käkar jag iaf majs, mmmums, sen ska ajg snart iväg på killarnas träning (dom jag är tränare för) och sen hem och äta smörgåstårta för sedan vidare ner på IP och kolla herrlaget tror jag om jag orkar om jag inte redan somnat då, haha

puuuh

då var första matchen för i år spelad, vi vann med 4-2 och jag gjorde alla 4 målen, tihi, lite småstolt sådär, sen fick jag även ett gult kort vilket är ett resultat på min nya inställning som jag börjat med from denna säsong, men iaf Grattis till oss och grattis till mig !

upplandscupen

imorgon spelar jag min första utomhusmatch på typ ett halvår, jag känner att vintern har vart lång, men imorgon då jävlar !
mötet är mellan Vaksala SK-Lagga Långhundra, Vaksala i div4 och Lagga i div3, vi har alltså en straff som vi får lägga när vi känner fört under dom första 80 minutrarna men med laget vi ställer upp med kommer vi troligtvis och förhoppningsvis avgöra utan den straffen också... Jag är för det första galet nervös, det är en känsla som jag inte alls känt på länge, visst jag har vart smånervös inför träffar med upplandslaget och inför prov etc, men denna känsla är liksom en blandning på nervositet men ändå en trygghetskänsla eller ja jag vet inte riktigt, nått konstigt är det.
imorgon börjar även mitt nya fotbollsår, då jag har lagt upp mina mål och ska göra ett par grejer jag inte gjort tidigare, jag har under vintern tränat fram ett nytt spelsätt som jag inte säger vad/hur det är här utan vill ni se skillnaden får ni komma till Årsta Konstgräs klockan 10.00 imorgonbitti. Jag köttar !!!!
nu ska jag iallafall sova eftersom det är samling om ca 10 timmar, godnatt !

kvällsstädning

kollat på melodifestivalen som säkert varenda kotte har gjort denna kväll och jag tycker Eric var bra så jag ska inte gnälla, det går nog bra i Eurovision, sen gick jag in i mitt rum och kom på att jag skulle städa så det blev en 5 minutersstädning fort som tusan, och här är resultatet:
före
efter

Sängen fortfarande

Oj nu var det länge sen, gårdagskvällen bestod av träning som jag fick bråttom till eftersom jag somnade och vaknade 25 minuter innan träningsstart men tur att man bor nära så det var bara att slänga ner allt i en väska och sen springa till plan. När jag kom hem blev det min favoritmat nämligen fondue, underbart!! Sen hamnade jag i soffan med den värsta ryggverk jag någonsin haft, kände av det redan igårmorse på träningen då men tänkte inte mer på det, men usch efter kvällen träning. Idag vaknade jag vid 14.00, riktigt skönt inte fått sova ut en enda helg detta år typ. Men dagens planer blev nyss ändrade skulle åkt till ida och käkat i kollar på melodifestivalen men eftersom det inte går några bussar ut så tar vi det en annan dag ist blir det nog hemma bara för jag tror inte min rygg är riktigt så sugen på att röra mig idag heller då jag fortfarande ligger kvar i sängen och har galet ont. Kanske ska gå upp, lite illa att fortfarande ligga kvar, aja jag ska SNART!! Imorgonbitti är det match så idag måste ryggen kännas bättre annars blir jag orolig fan!!

tatto

hahahahahaha
snygg va? har man tråkigt så har man, kanske ska städa nu ?

syskonkärlek på riktigt !


älskar dig så enormt mycket bror !

lunch/mellanmål

nu var det helg då, kollar på lite barnprogram på TV och käkar en blandning mellan lunch och mellanmål, ska snart in och städa rummet sen är nog klockan träningsdax, ikväll blir det underbar mat och det passar ju eftersom det är en underbar dag !
love

dagens outfit

för en lektion menmen, sen blir det hem och städa... och sen vidare på kvällen fotbollsträninge, nice !

fotboll ajaj

nu har jag duschat och snart fixat mig efter morgonens fotbollspass, det var en riktigt rolig träning med mycket försvarsspel och 1-1 och 2-1... killarna var riktigt sköna idag, annars brukar man nästan akta sig för dom när dom skriker och blir sura eller när det inte går bra men idag = underbart !
efter träningen märkte jag att jag blödit igenom strumpan, fick ett par sparkar där men inte tänkt väl jag på det, och när jag tog av mig strumpan så var hela knölen ni vet nere vid foten helt blodig och aa aj...
men vafan den som är med i leken får leken tåla, tagga till Fredag då drar vårt sköna gäng till gävle och lirar skiten ur Thorén i Gävle !!

svårt val ?

ska jag ta studenten ett år efter min årskull, nästan värt det?
fan vilken underbar skola jag har hittat, eller ja jag har ju alltid vela gått där men vågade inte riktigt ta steget i höstas och det ångrar jag starkt nu, vill inget hellre än att flytta dit och gå 3 underbara år med helt nya vänner, vilken dröm.. jag ska kolla upp det närmare imorgon, nu ska jag sova, imorgon är det fotboll, underbart !
ciao !

gothia 2011?

jag spelade Gothia 2007, fick åka med 93orna, det var mitt första år och jag var fortfarande liten kommer jag ihåg, men det var fotboll som gällde och det gick väl hyffsat... tror vi åkte ut i 16 delen i A slutspel... fick även agera målvakt varranan match ungefär, vilket var min position då, minne !
jag spelade Gothia 2008, åkte med 93orna igen och jag var ett år äldre, ett år mer killintresserad, mitt lag började mer arta killspangäng en ett fotbollsgäng och killar det fick vi men vinster i matcherna blev det värre...
jag spelade Gothia 2009, denna gång med 94orna, tror det var det sämsta jag någonsin vart med om, så jävla dåliga och jag vet inte vad det berodde på, denna cup hängde jag mest inne på Serbernas rum på fritiden och under matcherna fick jag spela mellan 4-5 OLIKA positioner och matchtiderna var 50 min, ni kanske förstår hur förvirrande det var....
jag spelade inte Gothia 2011, men jag var ner ändå hela veckan och kollade på matcherna, chillade, solade, gick på liseberg, shoppade, käkade god mat, och hade absolut ingenting jätteviktigt för mig, hur skönt som helst, hann även med en sväng ner till Ullared.. underbart !
(från när jag spelade gothia 2009)
så nu till mitt problem, ska jag spela eller inte i år? det är sista chansen för mig att spela och det skulle ju vara lite kul, och älskling Emma ska spela om jag spelar MEN det är äcklig skolmat en hel vecka, passa massa tider, hänga med laget som jag inte är supertight med, jag får ingen behövlig vila i sommar och jag kan inte åka till ullared, vad ska jag göra !?
hjälp :(
ska tilllägga att om jag inte spelar åker jag ner och chillar med god mat, inga tider att passa, massa roliga fotbollsmatcher att kolla på och massa tid för shopping och liseberg !

på torsdag då smäller det !

ska sjunga med Jouni Aslak, två låtar blir det, oj vad nervös jag är!

har man tråkigt så har man

nu åker jag på konfirmationslektion, hemma vid halv8 kanske om jag inte åker och kollar på innebandy, får se, men vi hörs, finns på mobilen !

dagisnivå

jag och mina vänner var som dagisbarn idag, så himla underbart, vi hade mattelektion och vi satt och klippte och klista i typ 90 min, började med att vi skulle göra typ kuber eller vad det heter för att sen räkna ut mantelarean och sen volymen och allt sånt där, men det spårade med ihoptejpade fingrar, utlösningar ist för uträkningar och fina dukar ist för kuber, men kul det hade vi !
Becca, Alex, Jossa, Ellah Johanna
love

färdig

nu har jag gjort min första opponering på 4 uppsatser, underbart !
nu ska jag sätta mig och läsa en bok jag fick från svenskan som ska vara färdigläst till påsklovet på 318 sidor, hoppas nu fan att den är bra, annars lär jag avliva...
om 30 minuter är det info om individuella valen inför årskurs 2, spännande !

träningen igår

jag brukar inte skriva så detaljerat om mina träningar, men gårdagens var galet rolig !
började med en uppvärmning som var ganska snygg om man kolla på den tror jag, inte så värst krånglig men rolig!
sen vidare på lite skillsträning som coach kallade den, nickar, volley, osv... sen gick vi vidare till en kvadrat och press och täcksystemet, jag och emmis körde och det gick grymt, så underbar tjej att köra med då vi peppar varandra... love her!
sen var det skottövning, och alla mina skott på stora målet satt, hurra !! ett så klockrent i krysset så det finns inte, stolt tjej !
sen var det dags för match, och det var den roligast matchen (på träning) som jag någonsin spelat, så jävla roligt.
vi var helt grymma, jag gjorde ett par bra grejer och räddade några bollar när jag var målvakt, helt klart 5 av 5 toasters på denna träning, nu har jag svenska, ska opponera så jag skriver sen, pusspuss

igår fick jag ett par ögonstenar


dåliga bilder jag vet men jag hade bråttom för kameran dog typ på dirr...
men dessa finingar vart mina igårr, underbart !!

hahaha fick tillbaka mitt engelska nationella testprov

så hade jag skrivit så här:
whats typically Swedish? Ooh I really dont know, for the germans it's the woods king, älgen, like we say in Swedish, but maybe you have this big animals in your country too ?

hahah jag är fett cool, men jag visste inte vad älg hette på engelska så vad ska man göra?

lunch med johanna

blev en mysig lunch med Johanna, nu börjar engelskan sen slutar jag för dagen, underbart !

uppfylls alla drömmar ?


ödlemannen vs kattmannen

vs

dagens spåkula säger:

Lär känna dina känslor. Stanna upp och tänk efter om du är nöjd med situationen. Du har makt att välja att vara negativ eller positiv.


sköna människor

det finns så många sköna människor som liksom aldrig kommer fram,
precis som böcker i ett bibliotek som bara står och samlar damm.
det finns så många sköna människor som liksom aldrig får en chans,
dom blir bedömda efter pärmarna precis som resten inte fanns.
det finns så många sköna människor som liksom alltid kommer snett,
precis som bäckerna i ett bibliotek dom kommer aldrig till sin rätt.

fan-tastiskt !

gick upp alldeles för tidigt idag, eller inte för tidigt för mig personligen men för att jag inte börjar fören sent... tog helt fel på tiden idag och giock upp halv åtta när jag börjar tio... roligt !
gick ut till bussen en timme tidigare en vad jag skulle, men det är lugnt jag har fått massa gjort nu, tagit en morgonpromenad, hunnit fixa lite på bloggen, blogga, lyssnat på massa musik, läst mailen osv, kanske ska börja gå upp för tidigt varje dag?
aja här kommer iaf en dagens outfit + facelook, orkade inte sminka mig idag och kläderna ser bättre ut på irl !

kan inte sova..

men måsta försöka, sjukt mycket tankar som snurrar i huvudet när man försöker sova och denna kväll blev det alldeles för många, nu måste jag räkna får eller något....

godnatt inlägg

min eftermiddag/kväll har bestått av massa skojs, men nu säger jag godnatt för idag.
myskläder, och smutsigt hår, mysigt ! eller inte...

snart så

jaa nu är det bara en mattelektion kvar sen är det semeldax !

nybakta semlor

efter skolan åker jag till mormor igen öfr hon skulle baka semlor idag, fett gott, jag kommer rulla fram idag, mums!!!

sen åker jag till Salabacke på ledarutbildning, kuligt :)

gimo

drog till Gimo igårkväll så hann inte blogga nå mera, hoppas ni sovit bra allihopa, jag har sovit superduper, imorse ville jag verkligen inte gå upp, men jag kom upp efter mycket om och men... bussen in till stan blev en timmes extra siva, sen var det direkt till fotbollsträning. Riktigt rolig träning faktiskt, eller inte så kul  men jag var så tött så den blev rolig för jag skrattade hela tiden...
efter fotbollen drog jag och alexandra och käkade, sen tilll skolan, nu ör det näthandel a som gäller !
skriver snart

...


mysigt

nu har jag vart hos mormor en sväng och kom precis hem, provet kan ju ta sig någonstans haha... nu ska jag laga mat? hur ska detta gå, jag sa iaf till mamma att hon nog borde sjukskriva sig veckan ut, hon lär bli matförgiftad, aja sen packar jag väskan och far till Gimo, mysigt värre !

någon som vet hur det gick?

här har ni något att kolla på medans jag får mitt prov, skriver mitt namn, lämnar in det och går.

sköönt

nu har rensat min facebook och jag blev ca 100 såkallade "vänner" fattigare, riktigt skönt, orkar inte med alla onödiga kommentarer och gillanden från folk jag inte har en susning om vem det är... så skynda er nu in och se om DU är kvar som min vän...
isf känn dig speciell

ojojoj !!!!

jag fick godkänt på matteprovet, shiiiet vad coolt,
dock kommer lyckan förstöras om några timmar då det är dags för naturkunskapsprov!
på återseende

Fullt upp

Ledsen för bad update men man kan ju inte alltid hinna med allt utan man måste prioritera, idag gick jag upp 20 min innan jag skulle åka till Stockholm, åkte iaf och käka i sthm mycket god mat, älskade förrätten och efterrätten ska vi inte prata om lemmen man kan ju inte bara äta efterrätter eller jo jag skulle kunna om inte typ mamma stoppade mig, muuuuums! Sen drog jag på träning, buu hatar söndagar, körde iaf och sen var det hem i käka och duscha och nu ligger jag i sängen med naturkunskapsboken på magen, jag har skjutit åliggandet framför mig hela tiden och först nu inser jag att det fan är imorgon, ska jag vara sjuk, ska jag skolka, ska jag faila eller va17 ska jag göra för jag fattar ingenting, fuck med allt om denna jävla miljö, först när det kommer hända grejer så lever vi inte längre så spela roll!!!!!! Aja ska läsa genom alla sidor så kan ingen gnälla sen iallafall, godnatt

nu blir det en kulig kväll

laddar nu in 53 nya låtar i ipoden, bla typ 9 st låtar från melodifestivalen 2011....
sen blir det en date men naturkunskapsboken som jag har prov på sidorna 95 - 131, kul,
jag läser tills jag somnar så godnatt alla läsare !

vad vare jag sa ?


melodifestivalen

tror fan det blir Varga och The Moniker !!!
(kolla tiden jag skrev detta)

trött tjej !

nu har jag hunnit med massa idag, städat, vart en trip i gimo och kollat fotboll, gimo-procyon, vart massa mål men åt fel håll enligt mig, tyclte iaf att B var grym, värsta playmakern, han har växt ytterligare !
iallafall kollade jag på fotboll i -1 i thights, converse och skinnjacka bra jobbat Rebecca ! jag höll på att frysa ihjäl kan jag upplysa er om. Men på bussen hem drack jag varm choklad, mums !
nu sitter jag i vardagsrummet och kollar melodifestivalen/aik, och ja där vann AIK, vilket jävla liv det är, ont i huvet, nu går jag och lägger mig !
måste plugga också förresten, usch!

Gästbloggar

Hej, Ida här!
Det har varit en väldigt galen kväll/natt(mest natt). Det började ju som sagt med en tjejkväll med Emma, Johanna, Rebecca, Alex och mig själv.
Lite senare på natten(alex, johanna försvann) så kom det nytt besök.(någonstans runt fem fick Emma för sig att cykla hem också) Det var iaf väldigt trångt att sova inatt. tre st i en 120 säng, ganska så trångt, svettigt, obehagligt(att ligga på en sängkant som var stenhård och gjorde så jag domnade bort i halva kroppen.) hahaha men mysigt var det väl också, vi valde ju själva att ligga där, blev ju inte precis tvingade. Ingen ville ligga ensam så det blev såhär.
Nu står Rebecca i duschen, vi ska fixa oss och sedan åka till Gimo i solvärmen sen och kolla på fotbollsmatch. Det kommer bli hyfsat kul. Ska träffa lite människor som bor där borta på landet och sedan ta bussen hem igen.. Ikväll blir det melodifestivlaen, det är det tråkigaste programdelan ikväll faktsikt(sorgligt nog så följer jag detta fiasko till program) Det är andra chansen. HAHA
/Ida Lindgren

måste bara !

såhär kul har vi !!!!

trevlig kväll

johanna drog, alex drog och peter kom, nu diggar vi musik och sjunger som bara den underbart !
men kanske dax att sova ?
aja vi hörs imorgon, godenatti

tjeeeejkväll !

har tränat, lagat egen pizza, käkat, snackat massa skit och nu avslutas kvällen med en film, underbart !!
ida hälsar och emma med !

photo shooot på bara moi !

jag fick vara modellen today, och nu då? ingen lärare, vi har slutat, hurra !

film och hångel med kudden !

nu drar jag på en film, blir Till det som är vackert sen somnar jag nog,
imorgon är det fotbollsträning och sen har vi en lång håla tills jag har fotolektion och sen följer johanna sötis med mig hem och vi taggar till träning, för underbaringen ska träna med oss, undra om hon är nervös ;)
sen bär det av fort hem med alla mina underbara och sköna vänner för en 7jäkla tjejkväll med egengjord pizza, mys och ännu mer mys !
vet inte när jag hinner säga halloj till bloggen men det ordnar sig.
nu säger jag godnatt, godnatt !

spela gitarr blev kvällsaktiviteten istället

C                         Am
Du tror du äger jorden som du står på
     C                                Em
Att allt blir ditt där du har gått i hamn
    Am                                 F
Men berg och träd, ja allt som finns omkring dig
       Dm            G           Am
Har ett liv, har en ande, har ett namn


    C                              Am 
Du tror att dom som du vill kalla människor
       C                            Em
Ska se ut och alltid tänka just som du
    Am                            F
Men om du följer spår du aldrig sett förr
       Dm               G          C
Kan du lära med ditt hjärta här och nu

[Refräng]
        Am                          Em     F
Har du hört en varg som ylar under månens ljus
    Am                                  E
En vildkatt blir en stjärnbild mot din kind
         F               G           Am
Kan du sjunga högt med bergens alla röster
         F                          G
Kan du måla allt med färger i en vind
         F                  G      C
Kan du måla allt med färger i en vind

[VERSE]
Kom spring på gömda stigarna i skogen
Kom smaka söta bär av sol och jord
Kom njut av överflödet i naturen
Allt du ser har ett värde utan ord 

En gränslös värld för oss och alla andra
Och varje litet liv ska va en vän
För alltid ska vi tillhöra varandra
I en kretsgång utan slut här ser vi den


[Stick]
C    F         Em         Am
Hur högt orkar trädet att nå?
       Dm                   G
Om du fäller det, vem kan svara då?

[Refräng]
Och du hör nog aldrig vargen
Under månens ljus
För vilken färg vi än har på vår kind
Måste sjunga högt med bergens alla röster
Måste måla allt med färger i en vind

Du kan äga jorden här
Den får liv först när du lär dig att se
Att det finns färger
I en vind

dax att göra något nu !

måste börja fixa, jag ska nu städa åt min hamster, sen blir det en dusch och sen film, orkar inte mera idag...

våren ä här!

sov som sagt borta inatt, klev upp efter mkt om och men, sängen är underbart skön, men tog iaf bussen in till stan och åkte direkt till mormo och fikade och chillade lite, sen gick jag till mammas jobb och följde med till henne och handlade, handlade lite mat inför min tjejkväll imorgon, det blir egengjord pizza, mums !
nu ska jag väl börja städa, börjar med mitt rum sen drar jag av lägenheten imorgon och inte mamma har gjort det.
sen måste jag plugga ikväll också, för har fan ingen tid för det innan måndag och då är det ju naturkunskapsprov, hurra!

hemma..

helt trött och helt omotiverad och helt uttråkad, skulle ju solat men jag orkade inte+ att jag flagnar som en jag vet inte vad.. vill bara utomlands nu och få en riktig sol över mig, nog för att det var sol idag men då var det en såndär sjukt tråkig och seg dag i skolan ist...
ska väl hoppa in i duschen och se om jag hittar motivationen där eller åtminstonde piggnar till lite, sen packar jag väskan och far till salabacke och träffar lite vänner innan jag åker till Gimo för en natt där, imorgon ska jag träfa johanna så får vi se vad som hittas på då... spännande !
aa det var väl dagens tråkigaste inlägg men vad ska jag göra, vi hörs imorgon !

Rebecca goes fjortis !


me today!

haha helt oseriösa bilder !!

hejsvejs

igår var jag på föreläsning med Perra Hansson mellan 17-21 mycket intressant och trevligt, sen duscha jag och sen orkade jag inte blogga så jag struntade i det helt enkelt!
nu sitter jag i skolan och ska snart spela ett rollspel för hela klassen, peppad !

wow

ni vet för ett tag sen att jag skrev ett prov i Branch och Produktkunskap ?
jag var stensäker på att jag skulle på göra om det, och så kollar jag nu och jag fick VG!!!
tänk om jag skulle ha sådan tur att jag skulle få godkänt på matten nu också,
då har jag ju inga omprov liggandes på mig, skönt!
sen har jag ju iof sig naturkunskapsprov på måndag så då blir det ett ig men jag försöker plugga hela helgen !

kallt ute !

har nu stått ute och kollat på min fotbollsträning som jag inte medverkade på för min hals gör lite ont sådär och måste ju vara fit 4 fight tills på söndag då årets första utomhusmatch spelas, TAGGAD !!
nej men nu sittter jag och bara väntar tills nästa lektion då vi ska starta en ny kurs som heter Näthandel A, sen får jag håltimme i typ 2 timmar, skojsigt!
ikväll eller ja efter skolan så ska jag på föreläsning med Perra Hansson, ska bli spännande, håller dock på till typ 21.00 lite långt men har man kul går tiden fort, så vi får hoppas det är kul !
bjuder på en luggbild som togs för 1 min sen