victoria secret

Ni vet domdär sköna modellerna för Victoria’s secret? Som e långa, smala och sjukt vackra. Vem sku int villa se ut som dom? Men va e hemligheten bakom deras skönhet?

En ideal modell för Victoria’s secret är en flicka runt 17år, som väger 50kg och är 178cm lång. Då är hennes BMI 15.78. Ett vanligt BMI skall ligga runt 18.5- 29.99. Enligt detta BMI lider hon av svår undervikt.

Dessa modeller äter små portioner mat 5 gånger om dagen. De försöker hålla sig till att äta mycket frukter och protein för att hålla muskelmassan och för att endast gå ner i fettprocent.

Modellerna har en eget diet expert som ser till att modellerna får en passlig diet att följa. Till morgonmål äter de mycket kolhydrater, för att få i sig mycket energi. Detta får de av bland annat mysli och frukter. Till lunch äter de sallad med höna eller fisk. Till middag äter de mörkt ris med vitt kött. Mellan måltiderna äter de frukter. För att få mycket energi äter de rikligt med fruktsocker från frukter och bär. För att inte förklora självkontrollen över något gott får de äta mörk choklad och vaniljglass två gånger i veckan.

För att få vara Victoria’s secret modell måste man hållas i god form. De tränar hårt på gymmet för att hållas smala och behålla muskler. De har även en egen personal trainer som gör deras program för träning. Till exempel tränar änglarna av Victoria’s secret (Victoria’s secret angels) muskler på gymmet 3-4 gånger i veckan, i 75minuters tid. Till exempel gör de först benmuskler i 30min, sedan armar, core och balans i 30minuter och sen 15min tänjning. Resten av dagarna i veckan övar de pilates, yoga och springer. Före 25-års ålder tränar de lite mindre, men efter att de fyllt 25 tränar de varje dag.

Det låter tungt att vara en modell och hållas i så god form, är det värt det?

kanske, kanske inte...

Bild

 

Bild

 

Bild

 







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback