denna vecka

har jag vart ensam hemma eller ja dom andra åkte i måndagsmorse, så denna vecka har sett ut like this

Måndag: träffade emma och åkte ner på stan och shoppade lite, det blev två bikinisar, en klänning och 2 par nagellack... trevlig dag då det var ett tag sen jag träffade min vän emma, på kvällen sen träffade jag dennis och vi gick en liten promenad, sen drog vi till mig och hamnade på balkongen och tillsist i soffan framför en film, vid 3 lämnad han mig och jag gick och lade mig, och juste innan jag träffade han gjorde jag makaroner, visst är jag duktig !?

Tisdag: ringde mormor och frågade om lite hjälp och jag drog dit, följde med runt halva uppsala och handlade massa, då även jag fick lite hamstermat införskaffat, sen vidare till mormors systerdotter där vi fikade och blev kvar tills klockan var typ halv7, då följde jag med mormor hem och käkade lite middag sen fick jag skjuts hem, och även denna dag fick jag lite saker med mig hem, ett par skor, 6 par BjörnBorgtrosor, NICE ! och tack :)
(Robin klarade Teoriprovet till körkortet, GRATTIS)

Onsdag: pratade med robin i telefon i 3 timmar så i säng kom jag inte så supertidigt men jag vaknade iaf någon gång där vid 12snåret, käkade lite frulle och drog sen vid 4 till enköping med ballex och träffade robin, jimmy och jocke, och jag och ballex hittar fan i hela enköping, fett stolta !! men vi var först hos jockes pappa några minuter sen till hans mamma och där chillade vi lite sen kolla film och sen käka vi pizza och vid 12 drog jag och ballex hem....

Torsdag (idag): vaknade vid 10 och kollade på tv en stund sen gick jag ut med sopporna och städade upp lite, lagade lite pannkakor och sen kom familjen hem, åkte och handlade lite med mamma, och hem från den turen fick jag med mig en skjorta och ett par chinos, så sjukt snyggt !!! men aa nu sitter jag och väntar på en trerätters middag börjar bli lite hungrig så får se när det blir klart... sen vet jag inte vad kvällen erbjuder, väntar med spänning ;) haha och juste icke att glömma, ROBIN FIXADE KÖRKORTET IDAG !!! GRATTIS HONEY !!!!


Peace Out !







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback